ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست قالب کاربری سازگار با نسخه 7.6.1

mihanhosting
October 2nd, 2018, 04:09
با سلام
کسی میتونه لینک دانلود رایگان از قالب کاربری سازگار با نسخه 7.6.1 در اختیار بنده بذاره.
و یا اگر نسخه پولی هم داره که لینک بدید تا برم خرید کنم. جایی پیدا نکردم که سازگاری داشته باشه.
باتشکر

snmsoftpc
October 2nd, 2018, 06:55
سلام و احترام
دوست عزیز،
اکثر قالب ها با نسخه 7.6.1 سازگار شدن. ضمن اینکه اصلی ترین تغییر در این نسخه ( 7.6.0 و 7.6.1 ) بروزشدن فونت آیکن ها بوده.
چنانجه قالب استاندارد و سازگار با نسخه 7.4.2 یا 7.5 باشه با این نسخه سازگار هست تنها نیاز به بروزرسانی فونت آیکن داره.
نسخه های رایگان رو حتما از یک مرجع مطمئن دانلود بفرمایید ( موارد زیادی دیده شده که با هدف سوء استفاده ارائه شده )
نسخه های تجاری هم اگر محصولات ایرانی با پشتیبانی کامل و انتشار آپدیت های بعدی نیاز دارید می توانید به سایت ما سر بزنید و اگر هم نسخه های اصلاح شده و فارسی شده هم نیاز داشته باشید هستند سایت هایی مثل راستچین که برای فروش قرار دادن. ( البته در همین سایت ها نسخه های ایرانی هم موجود هست )
سایت وهاب آنلاین هم جستجو کنید قالب هایی هست که هم طراحی و هم ترجمه شده استاندارد ( همراه با پشتیبانی و بروزرسانی ) هستند.

در هر صورت پیشنهاد من به شما تهیه نسخه تجاری یا همون پولی هست که هم بروزرسانی های آینده رو داشته باشید و هم از سلامت قالب و فایل ها اطمینان داشته باشید.

موفق باشید

negarnovin
October 2nd, 2018, 13:07
بنده هم نیاز به این قالب دارم بله دقیقا تنها مشکل بروز شدن فونت awesome hc نسخه 4 به 5 می باشد که برای نسخه 5 باید یک سری تغییرات ایجاد بشه
کسی داره یا قالبی که ست شده باشه بافونت FontAwesome 5 من هم نسخه 7.6.1 آپدیت کردم و این مشکل را دارم

mihanhosting
October 3rd, 2018, 12:55
سلام و احترام
دوست عزیز،
اکثر قالب ها با نسخه 7.6.1 سازگار شدن. ضمن اینکه اصلی ترین تغییر در این نسخه ( 7.6.0 و 7.6.1 ) بروزشدن فونت آیکن ها بوده.
چنانجه قالب استاندارد و سازگار با نسخه 7.4.2 یا 7.5 باشه با این نسخه سازگار هست تنها نیاز به بروزرسانی فونت آیکن داره.
نسخه های رایگان رو حتما از یک مرجع مطمئن دانلود بفرمایید ( موارد زیادی دیده شده که با هدف سوء استفاده ارائه شده )
نسخه های تجاری هم اگر محصولات ایرانی با پشتیبانی کامل و انتشار آپدیت های بعدی نیاز دارید می توانید به سایت ما سر بزنید و اگر هم نسخه های اصلاح شده و فارسی شده هم نیاز داشته باشید هستند سایت هایی مثل راستچین که برای فروش قرار دادن. ( البته در همین سایت ها نسخه های ایرانی هم موجود هست )
سایت وهاب آنلاین هم جستجو کنید قالب هایی هست که هم طراحی و هم ترجمه شده استاندارد ( همراه با پشتیبانی و بروزرسانی ) هستند.

در هر صورت پیشنهاد من به شما تهیه نسخه تجاری یا همون پولی هست که هم بروزرسانی های آینده رو داشته باشید و هم از سلامت قالب و فایل ها اطمینان داشته باشید.

موفق باشید
با سلام
لطفا شماره تماس و یا آیدی تلگرام خودتون رو ارسال نمایید در همین مورد یک سری سوالات هست اگر اوکی بود خریداری کنم.
باتشکر

OmizbanCo
October 4th, 2018, 12:07
فارسی ساز کامل 7.6.1 موجود می باشد
تلگرام در امضا

snmsoftpc
October 7th, 2018, 17:45
با سلام
لطفا شماره تماس و یا آیدی تلگرام خودتون رو ارسال نمایید در همین مورد یک سری سوالات هست اگر اوکی بود خریداری کنم.
باتشکر

سلام و احترام
دوست گرامی از دو طریق تلگرام ( @whmcsco ) و تماس ( 09017700463 ) در خدمت شما هستم
موفق باشید

- - - Updated - - -

بنده هم نیاز به این قالب دارم بله دقیقا تنها مشکل بروز شدن فونت awesome hc نسخه 4 به 5 می باشد که برای نسخه 5 باید یک سری تغییرات ایجاد بشه
کسی داره یا قالبی که ست شده باشه بافونت FontAwesome 5 من هم نسخه 7.6.1 آپدیت کردم و این مشکل را دارم

سلام و احترام
نسخه پیشفرض 7.6.1 رو احتمالا تا دو روز دیگر پس از فارسی سازی و راستچین سازی استاندارد و اصلاحات بهینه در همین انجام قرار خواهیم داد. امیدوارم پاسخگوی نیاز شما و دیگر دوستان باشه
موفق باشید

Reza G
October 8th, 2018, 13:09

قالب هاستینزا که هم نسخه وردپرس داره و هم نسخه whmcs قابل ارائه است. تا نسخه 7.6.1 تست شده و میتونید جزییات هر دو رو در لینکهای زیر مشاهده کنید:

نسخه وردپرس هاستینزا: https://goo.gl/tSu1Z2

نسخه whmcs هاستینزا: https://goo.gl/grxm5n

Reza G
October 14th, 2018, 16:54
ممنون از لطفتون. خودتون استفاده کردید؟

خواهش می‌کنم. بومی‌سازیش با ما بوده و پشتیبانیش هم با ماست.