ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تنظیم dns برای دامین

tommy
October 1st, 2018, 14:16
سلام، تازه کارم :)
یک دامینی رو بنده خریدم (com.) و میخواستم این دامین رو به یک سرور لینوکس متصل کنم.

دوتا Child Name Servers برای دامین اضافه کردم و برای آی پی آدرسشون هم، آی پی سرور رو وارد کردم.

الان میخواستم بدونم درست انجام دادم؟ همین؟ الان میتونم با bind کانفیگشون کنم؟

masih_enter
October 1st, 2018, 22:57
بعد از اینکه چایلد هارو تعریف کردید باید نیم سرور هم تغییر بدید برای دامین و همون اسم چایلد هارو بزنید و اینکه در دی ان اس سرورتون که bind استفاده میکنید باید اسم اون دوتا نیم سرور رو a record کنید به ایپی خود dns server . بهتره در پنل ایپی رورز ادرس هم ست کنید .
البته بهتره چایلد ها در دو رنج ساب نت مختلف ست شده باشند . برای بحث ایمیل سرور و موارد دیگه برای اعتبار دادن به دامنه یکی از فاکتور هاست . ولی برای دی ان اس معمولی نیازی نیست

tommy
October 2nd, 2018, 00:41
بعد از اینکه چایلد هارو تعریف کردید باید نیم سرور هم تغییر بدید برای دامین و همون اسم چایلد هارو بزنید و اینکه در دی ان اس سرورتون که bind استفاده میکنید باید اسم اون دوتا نیم سرور رو a record کنید به ایپی خود dns server . بهتره در پنل ایپی رورز ادرس هم ست کنید .
البته بهتره چایلد ها در دو رنج ساب نت مختلف ست شده باشند . برای بحث ایمیل سرور و موارد دیگه برای اعتبار دادن به دامنه یکی از فاکتور هاست . ولی برای دی ان اس معمولی نیازی نیست

خیلی ممنونم، یه چیز دیگه این forwarders چیه دقیقا؟ بعضیا 8.8.8.8 میزنن بعضیا 8.8.4.4 میزنن و.. بعضیا هم هر دوتا - چند تا شو میزارن!! موندم کدومو بزنم

listen-on { 10.128.10.11; }; این آیپی رو چی بزنم؟ آی پی سرورم؟ (در etc/bind/named.conf.options
)

Mr-Pro
October 2nd, 2018, 00:58
خیلی ممنونم، یه چیز دیگه این forwarders چیه دقیقا؟ بعضیا 8.8.8.8 میزنن بعضیا 8.8.4.4 میزنن و.. بعضیا هم هر دوتا - چند تا شو میزارن!! موندم کدومو بزنم

listen-on { 10.128.10.11; }; این آیپی رو چی بزنم؟ آی پی سرورم؟ (در
/etc/bind/named.conf.options
)

درود forwarder ها در واقع DNS های لوکال هستند که برای شبکه TN استفاده میشن . میتونید از دی ان اس های گوگل که همون 8.8.8.8 و 8.8.4.4 استفاده کنید . دو مورد کافی هست :

options {...
forwarders { 194.72.7.137; 194.72.7.142; };
forward only ;

...

در بالا از دی ان اس های BT انگلیس استفاده شده است .

در مورد listen-on هم از آی پی که روی کارت شبکه eth0 یا کارت شبکه اصلی ست شده استفاده کنید . معمولا آی پی سرور هست .

masih_enter
October 2nd, 2018, 09:00
فرواردر ها برای این هستند که اگر یک رکورد توسط سرور شما قابل ترانسلیت نبود به اون سرور ها رجوع میکنه . مثلا سرور شما example.com هست و شما فقط ساب دامنه های این دامنه رو در سرور دی ان اس خودتون تنظیم میکنید و اگر کسی دی ان اس سرور شمارو ست کنه نمیتونه ببینه ای پی google.com چیه و فقط example.com براش درست کار میکنه . حالا با تنظیم فرواردر ها میشه ای پی سرور شمارو به عنوان دی ان اس سرور وارد کرد و تمامی سایت ها هم درست کار کنند.