توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دلیل وریفای نشدن از جانب هتزنر
aminreza
October 1st, 2018, 10:44
سلام دوستان عزیزم
من دیروز ثبت نام کردم امروز این ایمیل رو برام فرستاده . بنظرتون چرا قبول نکرده ؟
After reviewing your updated customer information, we have decided to deactivate your account because of some concerns we have regarding this information. Therefore, we have cancelled all your existing products and orders with us.Best regardsYour Hetzner Online Team
لازم به ذکره با مشخصات و پاسپورت فیلیپینی ثبت نام کردم . درواقع این پاسپورت رو واسه پیپال هم فرستاده بودم و پیپال با اون همه سخت گیریش قبول کرده بود .
البته یه مطلبی رو بگم ،
من با vps آلمان ( دیتاسنتر هتزنر ) تو هتزنر ثبت نام کرده بودم . ممکنه دلیل وریفای نشدنم همین باشه ؟ درواقع ربطی داره ؟
kiavaco
October 1st, 2018, 10:47
2 مورد باید توجه کنید هتزنر توسط نرم افزار مدارک رو برسی میکنه و مدارک که فیک باشن رو تشخیص میده و دوم اینکه نباید از ایپی که خود هتزنر داره میفروشه ثبت نام کنید
aminreza
October 1st, 2018, 10:49
2 مورد باید توجه کنید هتزنر توسط نرم افزار مدارک رو برسی میکنه و مدارک که فیک باشن رو تشخیص میده و دوم اینکه نباید از ایپی که خود هتزنر داره میفروشه ثبت نام کنید
سلام مرسی
والا کیفیت پاسپورتی که براشون ارسال شده بود خیلی عالی بود . اخه من خودم تا حدودی تو کارای گرافیکی واردم . قابل قیاس با مدارک معمولی که میفروشن نبود
فکر کنم اشتباهم این بود با آیپی خود هتزنر ثبت نام کردم
بنظرتون دلیل رو ازشون بپرسم جواب میدن بهم ؟
kiavaco
October 1st, 2018, 10:52
نه پاسخی نمیدن کار گرافیک هم خوب باشه نرم افزار تشخیص میده به دلیل اینکه بنده سال پیش مدارکی مشتری میخواست با عکس خودش طوری روش کار کردم که هتزنر و ... همه قبول میکردن اما با نرم افزار های جدیدشون متوجه میشن و وقتی یکبار ریجکت بشه دیگه تایید نمیشه
مخصوصا پشتیبان روزشون 2 شنبه باشه که اقای arno pirner باشه افتضاح تره
aminreza
October 1st, 2018, 10:54
آخه من به vps های ساعتی این هتزنر واقعا نیاز دارم
حالا نمیدونم چیکار کنم
سایتهای خارجی معتبر دیگه ای پیدا نمیشه که سرور ساعتی با آیپی ثابت از المان ارائه بده ؟
kiavaco
October 1st, 2018, 11:00
به صورت مستقیم برای چی میخواید بگیرید به از افرادی که سرور ساعتی هتزنر میفروشن تهیه کنید
aminreza
October 1st, 2018, 11:04
به صورت مستقیم برای چی میخواید بگیرید به از افرادی که سرور ساعتی هتزنر میفروشن تهیه کنید
ندیدم کسی رو که ساعتی با ایپی ثابت بفروشه
من صرفا واسه اکانت پیپالم میخوام . همیشه نیاز ندارم سرور در دسترسم باشه شاید ماهی فقط یکی دو بار وارد اکانت پیپالم بشم .
از سرویس دهنده داخلی بخوام سرور بخرم ارزونترین سرور رو باید ماهی 50 پول بدم
درصورتی که میتونم سرور با رم 4 و آیپی ثابت و 10 ساعت استفاده در ماه از هتزنر بگیرم به مبلغ 1.1 یورو . ینی زیر 25 هزار تومن
razavihost
October 1st, 2018, 12:47
آخه من به vps های ساعتی این هتزنر واقعا نیاز دارم
حالا نمیدونم چیکار کنم
سایتهای خارجی معتبر دیگه ای پیدا نمیشه که سرور ساعتی با آیپی ثابت از المان ارائه بده ؟
https://www.vultr.com/
سرویس ساعتی میده این وب سایت
aminreza
October 1st, 2018, 12:56
سلام تشکر
معتبره ؟
و ایا واقعا ساعتی میده یا مثل هتزنر موقع فاکتور دادن ساعتی نمیزنه ؟
- - - Updated - - -
چک کردم
ساعتی نمیده
موقع فاکتور قیمت ماهیانه رو فاکتور میکنه
razavihost
October 1st, 2018, 13:24
سلام تشکر
معتبره ؟
و ایا واقعا ساعتی میده یا مثل هتزنر موقع فاکتور دادن ساعتی نمیزنه ؟
- - - Updated - - -
چک کردم
ساعتی نمیده
موقع فاکتور قیمت ماهیانه رو فاکتور میکنه
شما استفاده ساعتی رو بد برداشت کردین.
فکر میکنم مد نظر شما اینه که یه میزبانی بیاد یه ip و مقداری منابع رو به شما بده و این منابع و ip کلا برای شما رزو باشه که در طول ماه هر وقت خواستین استفاده کنید و هر وقت نخواستین استفاده نکنید.و فقط شما هزینه مقدار زمان استفاده رو پرداخت کنید.
اگر برداشت من درست باشه در کل دنیا هیچ کسی اینطوری سرویس نمیده.
در کل سرویس های ساعتی به این شکل هست که شما سرور رو ثبت میکنید استفاده میکنید و بعد حذفش میکنید و سرور پاک میشه.و برای دفعه بعدی باز سرور جدید و با ip جدید .که شما برای هر بار استفاده هزینه همون مقدار رو پرداخت میکنید.من خودم بار ها این کارو انجام دادم .
ra3ou1
October 1st, 2018, 18:39
سلام دوستان عزیزم
من دیروز ثبت نام کردم امروز این ایمیل رو برام فرستاده . بنظرتون چرا قبول نکرده ؟
After reviewing your updated customer information, we have decided to deactivate your account because of some concerns we have regarding this information. Therefore, we have cancelled all your existing products and orders with us.Best regardsYour Hetzner Online Team
لازم به ذکره با مشخصات و پاسپورت فیلیپینی ثبت نام کردم . درواقع این پاسپورت رو واسه پیپال هم فرستاده بودم و پیپال با اون همه سخت گیریش قبول کرده بود .
البته یه مطلبی رو بگم ،
من با vps آلمان ( دیتاسنتر هتزنر ) تو هتزنر ثبت نام کرده بودم . ممکنه دلیل وریفای نشدنم همین باشه ؟ درواقع ربطی داره ؟
قبلا از این پاسپورت برای افتتاح حساب استفاده نشده؟
از جای مطمعن تهیه کردین دیگه
به چند نفر نفروخته باشن
aminreza
October 1st, 2018, 19:05
قبلا از این پاسپورت برای افتتاح حساب استفاده نشده؟
از جای مطمعن تهیه کردین دیگه
به چند نفر نفروخته باشن
سلام
نه قبلا افتتاح نشده
کلا تمام این مدارک خارجی که فروخته میشه فیکن . حالا فرقم نمیکنه از فروشنده X خریده باشیم یا Y . هرکیم میگه من مدرک اورجینال میفروشم دروغی بیش نیست . درواقع حتی اگر این مدارک از فروشنده های خارجی هم تهیه بشه اورجینال نیستن.
تو چند پست قبل گفتم من خودم تا حدودی تو کارای گرافیکی واردم و کیفیت خوب و متوسط و بد رو متوجه میشم . اما این پاسپورتی که من براشون فرستاده بودم انصافا خیلی خوب بود . درواقع هیچ نشونه ای از ویرایش داخلش دیده نمیشد
حالا نمیدونم چرا مخالفت کردن
شایدم چون از vps خود هتزنر ثبت نام کرده بودم اینجوری شده
kiavaco
October 1st, 2018, 19:19
سلام
نه قبلا افتتاح نشده
کلا تمام این مدارک خارجی که فروخته میشه فیکن . حالا فرقم نمیکنه از فروشنده X خریده باشیم یا Y . هرکیم میگه من مدرک اورجینال میفروشم دروغی بیش نیست . درواقع حتی اگر این مدارک از فروشنده های خارجی هم تهیه بشه اورجینال نیستن.
تو چند پست قبل گفتم من خودم تا حدودی تو کارای گرافیکی واردم و کیفیت خوب و متوسط و بد رو متوجه میشم . اما این پاسپورتی که من براشون فرستاده بودم انصافا خیلی خوب بود . درواقع هیچ نشونه ای از ویرایش داخلش دیده نمیشد
حالا نمیدونم چرا مخالفت کردن
شایدم چون از vps خود هتزنر ثبت نام کرده بودم اینجوری شده
جناب البته ریا نباشه بنده طی فعالیتم مدارک کاملا اورجینال فروختم مدارک فوتوشاپی خوب تشخیص میدن با نرم افزار و بنده جزو افراد محدودی توی انجمن هستم درحال وریفای کردن هتزنرم همه رو یه شکل نبینید :d
aminreza
October 1st, 2018, 19:26
جناب البته ریا نباشه بنده طی فعالیتم مدارک کاملا اورجینال فروختم مدارک فوتوشاپی خوب تشخیص میدن با نرم افزار و بنده جزو افراد محدودی توی انجمن هستم درحال وریفای کردن هتزنرم همه رو یه شکل نبینید :d
نه واقعا من قصد توهین نه به شما نه هیچکس دیگه ای رو ندارم
ولی یه سوالی از شما دارم
این مدارک رو شما از سورس خارجی تهیه میکنید درسته ؟
سورس خارجی شما این مدارک رو از کجا میاره ؟ ایا واقعا هیچکسی راضی میشه مدارکی از قبیل پاسپورت و آیدی کارت و قبض خونه ش رو بخاطر 100 دلار در اختیار دیگران قرار بده ؟ تازه این 100 دلار واسه ما 100 دلاره : دی واسه خود خارجیا ارزش چندانی نداره
حقیقتش من تا حالا از اکثر افرادی که مدارک میفروشن سوال پرسیدم و اون بندگان خدا گفتن نمیشه اسم این مدارک رو اورجینال گذاشت
M2T
October 1st, 2018, 19:57
ببینید اگر شما یک پاسپورت فیلیپینی را ارائه داده باشید مشخصاتش در کامپیوتر ثبت است مثلا فلان کد پاسپورت یا کد ملی در پاسپورت هست که هم عکسش را به شما و هم 1000 نفر دیگه فروختن وقتی عکس را بفرستین در بانک اطلاعاتی نگاه میکنند می فهمند شما جعل کردین می بینند چند نفر دیگر هم با این عکس پاسپورت ثبت نام کردن.
فکر کنم ترجمه رسمی شناسنامه را قبول کنند.
اگر پاسپورت نداری ترجمه و اصل شناسنامه را بفرست و با آی پی ایران و ایمیل جدید ثبت نام کن ببین چه میشود.
- - - Updated - - -
اگر از طریق واسطه خواستی بخری عکس پاسپورت خودت را به او نده چون ممکنه واسطه عکس را بفروشد و پاسپورتت بره تو بلک لیست.
kiavaco
October 1st, 2018, 20:34
نه واقعا من قصد توهین نه به شما نه هیچکس دیگه ای رو ندارم
ولی یه سوالی از شما دارم
این مدارک رو شما از سورس خارجی تهیه میکنید درسته ؟
سورس خارجی شما این مدارک رو از کجا میاره ؟ ایا واقعا هیچکسی راضی میشه مدارکی از قبیل پاسپورت و آیدی کارت و قبض خونه ش رو بخاطر 100 دلار در اختیار دیگران قرار بده ؟ تازه این 100 دلار واسه ما 100 دلاره : دی واسه خود خارجیا ارزش چندانی نداره
حقیقتش من تا حالا از اکثر افرادی که مدارک میفروشن سوال پرسیدم و اون بندگان خدا گفتن نمیشه اسم این مدارک رو اورجینال گذاشت
متاسفانه روش کسبشو نمیشه گفت البته یه سریم میان میفروشن مثل ما که کد ملی میفروشیم برای ثبت نام ماشین :d
masih_enter
October 1st, 2018, 22:45
در خصوص مدرک من هم موافق موضوع تکراری بودن هستم . من خودم پاسپورت اصلیمو فرستادم و با ادرس دوبی ثبت نام کردم و برای اثبات اینکه در ایران نیستم فیش اب برق برستادم از دبی .
شاید اینها مدارک هویتی رو ثبت کنند و بعدا چک بشه ولی احتمالا مدارک مالکیتی رو ثبت نمیکنند . مثلا هیچ برنامه نویسی پیشفرض نمیاد در برنامش کد قبض اب یا برق قرار نمیده ولی خیلی ها احتمال داره کد ملی یا امثال اون قرار بدن
alfapardaz
October 2nd, 2018, 14:04
با مدارک واقعی ثبت نام کنید ، ای پی کاملا مجاز و ایران باشه! از ای پی مجازی استفاده نکنید!