توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش ویژه سرور مجازی آلمان | تخفیف ویژه
پشتیبانی در فو کلاود بصورت 24 ساعته توسط تیکت و شماره تلفن شرکت انجام می شود
فو کلاود دارای نماد اعتماد می باشد و بصورت شخصیت حقوقی (شرکت ثبت شده) فعالیت می کند؟
ضمانت بازگشت وجه خرید شما را گارانتی می کند؟
سلام
دو تا تیکت هست چند روزه پاسخ ندادید اینجا سوال میکنم بعد 6 روز
سرور بالاخره کی تحویل داده میشه؟
BAMPA
October 9th, 2018, 20:13
سلام
دو تا تیکت هست چند روزه پاسخ ندادید اینجا سوال میکنم بعد 6 روز
سرور بالاخره کی تحویل داده میشه؟
شماره تیکتو لطف کنید خصوصی
mypersian
October 10th, 2018, 14:01
تلفنی حل شد فعلا
babakj
October 11th, 2018, 02:49
چند روز گذشته سرور مجازی گرفتم با چهار گیگ رم و چهار سی پی یو .
روی سرور Cemtos نصب کردم و دات نت و اس کیو ال
کیفیت سرویس عالی هست امیدوارم همینطوری بمونه
BAMPA
October 11th, 2018, 12:42
چند روز گذشته سرور مجازی گرفتم با چهار گیگ رم و چهار سی پی یو .
روی سرور Cemtos نصب کردم و دات نت و اس کیو ال
کیفیت سرویس عالی هست امیدوارم همینطوری بمونه
از اینکه تونستیم رضایت شما رو جلب کنیم خرسندیم :53:
server95
October 12th, 2018, 15:57
قیمتها که خوبه. تا کیفیت چی باشه. شاید سفارش دادم.
BAMPA
October 13th, 2018, 11:32
قیمتها که خوبه. تا کیفیت چی باشه. شاید سفارش دادم.
در خدمت شما هستیم
aminreza
October 13th, 2018, 13:15
سلام
لطفا به محض اینکه رم 1 خالی شد اطلاع بدین
BAMPA
October 13th, 2018, 23:19
سلام
لطفا به محض اینکه رم 1 خالی شد اطلاع بدین
حتما عزیز
alireza82
October 14th, 2018, 04:12
سلام
درخواست داده شد منتظر تحویل هستم
نوشته معلق!
BAMPA
October 14th, 2018, 11:18
سلام
درخواست داده شد منتظر تحویل هستم
نوشته معلق!
در مورد سفارشتون تماس گرفته شد باهاتون
- - - Updated - - -
دوستان عزیز تا اضافه شدن سرور جدید موجودی نداریم، لطفا قبل از خرید استعلام بگیرید :53:
BAMPA
October 18th, 2018, 23:13
یک عدد سرور رم 4 موجود شد
Bache_kerman
October 19th, 2018, 03:15
با سلام بنده برای خرید رم ۱ وارد سایت شدم اما متاسفانه نتونستم خرید رو انجام بدم ایا سایت مشکلی پیدا کرده؟
BAMPA
October 19th, 2018, 11:19
با سلام بنده برای خرید رم ۱ وارد سایت شدم اما متاسفانه نتونستم خرید رو انجام بدم ایا سایت مشکلی پیدا کرده؟
همانطور که توی تاپیک نوشته شده فعلا موجودی نداریم رم 1 و 2 و 8
فقط و فقط 1 عدد پلن رم 4 موجود است
mypersian
October 19th, 2018, 15:23
سلام
از 25 ماه میلادی قبلی تا امروز 19 شما قراره سرور رو که به مشکل خورده بود مجددا تحویل بدید
تیکت میزنیم بعد چند تا تیکت میگید تحویل میدیم بار آخر میگید رمز روت قبلی چی بود
زنگ میزنم 2 هفته پیش میگید تا آخر شب تحویل میدیم
بالاخره موعد تحویل کی میشه؟؟؟؟؟
کد تیکت 663143
BAMPA
October 21st, 2018, 00:05
سلام
از 25 ماه میلادی قبلی تا امروز 19 شما قراره سرور رو که به مشکل خورده بود مجددا تحویل بدید
تیکت میزنیم بعد چند تا تیکت میگید تحویل میدیم بار آخر میگید رمز روت قبلی چی بود
زنگ میزنم 2 هفته پیش میگید تا آخر شب تحویل میدیم
بالاخره موعد تحویل کی میشه؟؟؟؟؟
کد تیکت 663143
7 روزه جواب تیکت دادم جواب ندادید
کی تماس گرفتید؟ گوشی من همیشه روشن هست تیکت رو جواب میدادید
یکماه باید طول بکشه تحویل سرور؟!!
اگه سرور اماده بود مشخصاتش ایمیل می کردید
BAMPA
October 21st, 2018, 12:52
1 عدد پلن رم 1 موجود شد
BAMPA
October 23rd, 2018, 12:20
یک عدد سرور رم 2 با قیمت ویژه 40 هزار تومان موجود شد (برای دریافیت تخفیف تیکت بزنید)
- - - Updated - - -
یک عدد سرور رم 2 با قیمت ویژه 40 هزار تومان موجود شد (برای دریافیت تخفیف تیکت بزنید)
aminreza
November 8th, 2018, 11:37
سلام
پ.خ فرستادم خدمتتون
mypersian
November 11th, 2018, 10:26
از September 25 که سرور من بالا نیومده انواع و اقسام وعده ها رو دادید
یکماه سرکار گذاشتید گفتید دارید بک آپ ری استور میکنید تا اخر شب تحویل میدید
بعد یه مدت تیکت جواب ندادید
جتی زحمت جواب به چند پست بالاتر هم ندادید
در اخر سه هفته هست قراره بزنید به حساب
مشکلی نیست تا امروز صبر کردم طور دیگری اقدام میکنم منبعد
babakj
November 15th, 2018, 01:56
کیفیت خوب بود چون سرور در هرتزنر آلمان بود ولی نظر من بعد از یکماه استفاده از سرویس رو بخونید جالبه ....
دوستان عزیز دقت نمایید از کسانی که آدرس ثابت و شرکت معنبر ندارند به هیچ وجه خرید نکنید . (تازه اینهایی هم که دارند باز هم خطا میکنند و عهد شکن هستند) ... اینها یه مدت هستند یه سرور از هرتز اجاره کردند توی هزینه ماهیناش موندند بعدش میاند تخفبف میدهند شما یه مدت روی سرور هستی بعدش که پولشون رو در اوردند و جلوی ضرر رو گرفتند دیگه سرور رو از اون شرکت خارحی تمدید نمیکنند و شما را در بهترین حالت به شرکت نا معتبر دیکه ایی پاس میدهند در بدترین حالت هم تمام اطلاعات سرور خودتون رو از دست میدید . نمونه این به ظاهر شرکتها جایی به اسم فو کلاد بود که توی همین فروم تبلیغ میکرد یه سرور از هرتزنر آلمان گرفته بودند vpsمی فروختند بنده سه ما خریدم ازشون و پولش رو دادم بعد از یکماه یکدفعه یه روز سایت هام قطع شد و شبش یک ایمیل اومد که برید در سایت " ابری دی " ثبت نام کنید . سرور ها میره آمریکا و برای اینکه توی سرور آلمان باشید باید هزینه بیشتری پرداخت کنید ! در صورتیکه من قراردادم روی هرتزنر آلمان بوده ! اینها اینجوری بی تقاوت هستند و براشون اصلا مهم نیست .... من قرار بود اپلیکشینی رو برای یک مشتری در آلمان روی این سرور پرزنت کنم و برام مهم بود که سرور آلمان باشه ... تازه طرف به من ایمیل داده که شما شماره تلفن و اطلاعات واقعی خودت رو بذار در صورتیکه من شماره واقعی گذاشتم ولی چون الان اومدم سوید برای یک کاری تلفن ایرانم رو خاموش کردم که هزینه رومینگ نیوفته ! و حتی عقلشون نمیرسه که یه آدم استارت آپی همیشه در حالت اینور اونور رفتن هست و نمیتونه تلفن خودش رو همیشه جواب بده و باید از طریق ایمیل با تیکت باهاش داشت ... واقعا متاسفم برای اینگونه افراد
اینم اطلاعیه اشون :
تغییر مدیریت سایت
احتراما از تاریخ یکشنبه 20 آبان 1397 مدیریت سایت تغییر کرده و شرکت بامدادان پرداز آساره هیچگونه مسئولیتی در قبال سرویس ها نداشته و تمامی مسئولیت ها بر عهده مجموعه جدید به آدرس http://abriday.com می باشد.
پس تکلیف قطعی یا کاربران قبلی چی میشه !!!!!
پانوشت : توبه کردم که کلا از هر شرکت ایرانی دیگه سرویس بگیرم ... امروز از OVH همون سرویس رو با ماهی 7 یورو گرفتم و دیگه هیچ وقت هم سمت سرویس دهنده ایرانی نخواهم رفت . متاسفم این حرف رو اینجوری اینجا نوشتم ولی قشنگ نشون دادید که لیاقتتون چی هست . از ماست که بر ماست .. وقتی برای هموطنت ارزش قایل نمیشی .. انتظار نداشته باش دیگران هم برات ارزش قایل بشوند .
mehranonlinelife
November 15th, 2018, 10:41
سلام میشه قیمت روز واسم بفرستید ، تعداد زیاد سرور مجازی نیاز دارم
mypersian
November 16th, 2018, 14:41
سلام میشه قیمت روز واسم بفرستید ، تعداد زیاد سرور مجازی نیاز دارم
پست 40 و 41 رو بخونید و ازشون خرید نکنید
تا تکلیف پول مما مشخص بشه
من سرویسم تا ماه بعد رو تمدید کردم قطع کردن و تا امروز فقط دروغ تحویل دادن و وعده وعید
و خوب از اونجایی که ساکن تهرانم و محل کارم و نوع کارم به فتا نزدیک هست سخت پیگیرشون هستم از فردا اول وقت کاری
Dark0947
November 22nd, 2018, 15:37
کیفیت خوب بود چون سرور در هرتزنر آلمان بود ولی نظر من بعد از یکماه استفاده از سرویس رو بخونید جالبه ....
دوستان عزیز دقت نمایید از کسانی که آدرس ثابت و شرکت معنبر ندارند به هیچ وجه خرید نکنید . (تازه اینهایی هم که دارند باز هم خطا میکنند و عهد شکن هستند) ... اینها یه مدت هستند یه سرور از هرتز اجاره کردند توی هزینه ماهیناش موندند بعدش میاند تخفبف میدهند شما یه مدت روی سرور هستی بعدش که پولشون رو در اوردند و جلوی ضرر رو گرفتند دیگه سرور رو از اون شرکت خارحی تمدید نمیکنند و شما را در بهترین حالت به شرکت نا معتبر دیکه ایی پاس میدهند در بدترین حالت هم تمام اطلاعات سرور خودتون رو از دست میدید . نمونه این به ظاهر شرکتها جایی به اسم فو کلاد بود که توی همین فروم تبلیغ میکرد یه سرور از هرتزنر آلمان گرفته بودند vpsمی فروختند بنده سه ما خریدم ازشون و پولش رو دادم بعد از یکماه یکدفعه یه روز سایت هام قطع شد و شبش یک ایمیل اومد که برید در سایت " ابری دی " ثبت نام کنید . سرور ها میره آمریکا و برای اینکه توی سرور آلمان باشید باید هزینه بیشتری پرداخت کنید ! در صورتیکه من قراردادم روی هرتزنر آلمان بوده ! اینها اینجوری بی تقاوت هستند و براشون اصلا مهم نیست .... من قرار بود اپلیکشینی رو برای یک مشتری در آلمان روی این سرور پرزنت کنم و برام مهم بود که سرور آلمان باشه ... تازه طرف به من ایمیل داده که شما شماره تلفن و اطلاعات واقعی خودت رو بذار در صورتیکه من شماره واقعی گذاشتم ولی چون الان اومدم سوید برای یک کاری تلفن ایرانم رو خاموش کردم که هزینه رومینگ نیوفته ! و حتی عقلشون نمیرسه که یه آدم استارت آپی همیشه در حالت اینور اونور رفتن هست و نمیتونه تلفن خودش رو همیشه جواب بده و باید از طریق ایمیل با تیکت باهاش داشت ... واقعا متاسفم برای اینگونه افراد
اینم اطلاعیه اشون :
تغییر مدیریت سایت
احتراما از تاریخ یکشنبه 20 آبان 1397 مدیریت سایت تغییر کرده و شرکت بامدادان پرداز آساره هیچگونه مسئولیتی در قبال سرویس ها نداشته و تمامی مسئولیت ها بر عهده مجموعه جدید به آدرس http://abriday.com می باشد.
پس تکلیف قطعی یا کاربران قبلی چی میشه !!!!!
پانوشت : توبه کردم که کلا از هر شرکت ایرانی دیگه سرویس بگیرم ... امروز از OVH همون سرویس رو با ماهی 7 یورو گرفتم و دیگه هیچ وقت هم سمت سرویس دهنده ایرانی نخواهم رفت . متاسفم این حرف رو اینجوری اینجا نوشتم ولی قشنگ نشون دادید که لیاقتتون چی هست . از ماست که بر ماست .. وقتی برای هموطنت ارزش قایل نمیشی .. انتظار نداشته باش دیگران هم برات ارزش قایل بشوند .
اقا این داشمون راست میگه منم مشتریشون بودم. بی پدر مادرا بالا کشیدن رفتن... یه مشت *** بی همه چیز
raptor89
January 6th, 2019, 14:03
سلام
آقای من هم همینطور الان 300 هزار تومان من رو گرفتند به من هم سرویس ندادند آقای حسینی هم یک ماه امروز و فردا کرد الان دیگه کلا جواب نمیده من که پلیس فتا شکایت کردم
هم پول رو گرفتند هم تمام اطلاعات رفت و دسترسی نیست
BAMPA
January 6th, 2019, 14:37
دوستان عزیز طی توافقات و اعلام انجام شده در وبسایت تمامی سرویس های فوکلاود اعم از دیتا به وب سایت ابری دی منتقل شد
حال اگر موفق به دریافت سرویس (بد عهدی) از این وبسایت نشدید لطف کنید از طریق تیکت پیگیر باشید تا همکاران واستون بازگشت وجه بزنند
از شکیبایی شما متشکریم ...