PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Vps از هتزنر با این شرایط

aminreza
September 28th, 2018, 10:26
سلام دوستان عزیزم
بخاطر کار با اکانت پی پالم نیاز به به VPS دارم . اما بخاطر اینکه بصورت دائمی با این حساب کار نمیکنم برام صرف نداره ماهی 60-70 تومن پول سرور بدم . مناسبترین گزینه ای که بهم معرفی شد پلنهای ساعتی کلود از دیتاسنتر هتزنر بود که سرور بصورت ساعتی ارائه میده : https://www.hetzner.com/cloud?country=gb

پلن CX21 هر ساعت رو 0.008 یورو حساب میکنه. من درمجموع ماهی 10 ساعت ( یعنی 0.08 یورو ) + یه IP ثابت و اختصاصی ( 1 یورو ) با سیستم عامل ویندوز و لوکیشن آلمان نیاز ندارم . لطفا اگر امکان تهیه رو دارین قیمت رو بفرمایید .

data20
September 28th, 2018, 11:18
...
پلن CX21 هر ساعت رو 0.008 یورو حساب میکنه. من درمجموع ماهی 10 ساعت ( یعنی 0.08 یورو ) + یه IP ثابت و اختصاصی ( 1 یورو ) با سیستم عامل ویندوز و لوکیشن آلمان نیاز ندارم . لطفا اگر امکان تهیه رو دارین قیمت رو بفرمایید .

با این شرایط خودتون یک پنل باز کنید مشخصات هم مشخصات پی پال بدید که احتمال بروز مشکل کم تر بشه
هر زمان نیاز نباشه باید vps حذف بشه که ساعت حساب نشه و هر بار که شما بخواید باید مجدد ویندوز نصب بشه و فکر نمی کنم کسی حاظر بشه فرضا در ماه برای شما بالای یکی 2 بار سیستم عامل عوض کنه یا باید اسنپ شات بگیره که یه هزینه کوچیکی داره
واسط هم هر کسی باشه حداقل 1 یورو کارمزد میگیره (در حالت شما بیشتر هم میگیره)

tikweb.ir
September 28th, 2018, 11:24
ساعتی هتزنر اینجوری حساب نمیشه
هتزنر برای یک ماه رو زده که ساعتی چقدر میشه
در عمل فاکتوری که میکنه یه رقم دیگست
در ضمن کسی نیست بیاد سرساعت برا شما سرور حذف کنه سرور ایجاد کنه ! بخاطر یه مبلغ کم اصلا ارزش نداره

aminreza
September 28th, 2018, 11:31
ممنون دوستان
والا منم بصورت دقیق از شرایط این پلن خبر ندارم اما حدس زدم شاید قرار باشه خریدار ساعات مدنظرش رو مشخص کنه ، آیپی بخره و سیستم عامل ویندوز نصب کنه و تمام . درواقع مثلا ماهی 10 ساعت زمان استفاده از سرور داریم .
اما ظاهرا شرایطش به اون صورتی که دوستان گفتن نیست

novin-web
September 28th, 2018, 14:58
سلام
از انگلیس قابل ارایه میباشد