ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تحریم هتزنر

parsntc1
September 28th, 2018, 01:03
سلام
برای یکی از پنل های دوستان یک ایمیل مبنی بر تحریم و بسته شدن تحریم ایران اومده
بقیه دوستان هم کسی دریافت کرده؟

Dear Mr Ghelichkhan
Based on the evidence in your credentials, we found that you are living in Iran and given the sanctions imposed on your country, all your servers will be temporarily suspended for a specified period.
Thank you for respecting our laws .

Best Regards

Hetzner Online GmbH
Industriestr. 25
91710 Gunzenhausen
Tel: +49 [0] 9831 505-0
Fax: +49 [0] 9831 505-3
info@hetzner.com
www.hetzner.de

meysam021
September 28th, 2018, 01:15
اسکرین شات از ایمیلش میدید ؟

kiavaco
September 28th, 2018, 02:12
حسابشون خارجی بوده با ایپی ایرانی وارد میشدن؟

delta
September 28th, 2018, 02:38
نصف شبی با این تاپیکت کل خواب همه رو بهم زدی.....کسی دیگه اینطور ایمیل دریافت کرده؟

mizban97
September 28th, 2018, 02:41
نصف شبی با این تاپیکت کل خواب همه رو بهم زدی.....کسی دیگه اینطور ایمیل دریافت کرده؟

بله واسه اکثر پنل های ایرانی ایمیل شده است .

refigh
September 28th, 2018, 02:41
خدا نکند واقعیت داشته باشد فکر کنم با این حرکت کمر ای تی ایران حسابی میشکنه

kiavaco
September 28th, 2018, 02:51
بله برای ماهم ارسال شده برای یکی از پنل های ایرانی که داشتیم که خوشبختانه سرور هارو انتقال دادیم به پنل امریکامون :x ( طبق گفته مشتریمون البته )

meysam021
September 28th, 2018, 03:16
3 تا پنل ایرانی داریم.
همین امروز با پنل ایرانی من خرید داشتیم از هتزنر ، میخواستن سرویس ندن ، که سفارش جدید قبول نمیکردن.
مگه الکیه ، هزینه ستاپ پرداخت شده ، کلی اطلاعات هست ، بعد وقتی دیتاسنتری بخواد اقدامی کنه ، یک خبر منتشر میکنه بعد ایمیل میزنه ، کنسلی رد شدن ، اگر کنسلی رد بشه یک ضربدر قرمز جلوی سرورها میاد و امکان ترنسفر سرورها وجود نداره ، کلا ترنسفر بسته میشه.
الان یکی که ایمیل اومده براش بیاد یک اسکرین شات بگیره بده به ما ببنیم.
اگر میخواد بیاد برا همه ایرانیا میاد ، نه فقط یک سری
خیلی عجیبه

gdfire
September 28th, 2018, 10:18
انچنان رونق اقتصادی ایجاد کنیم ....
انچنان تحریم ها رو جمع کنم که ...

BAMPA
September 28th, 2018, 13:12
ما 3 تا پنل ایرانی داریم چیزی دریافت نکردیم ...

Aria90
September 28th, 2018, 13:14
ما هم چزی فعلا دریافت نکردیم

- - - Updated - - -

اگر قضیه درسته و تحریم میکنه بگید ک منتقل کنیم

mizbanaval
September 28th, 2018, 13:18
امروز یکی از همکاران رو فرستادیم دیتاسنتر یک سر و گوشی اب بده ببینه چخبره قرار شد وقتی رفت سریعا خبر بده

به ما که چیزی تا الان نگفتن....

نتیجه اعلام میشه احتمالا تا امشب اطلاع داده میشه

MostafaBestMan
September 28th, 2018, 13:22
برای ما هم چیزی ارسال نشده
پاسخ پشتیبانشون:

Thank you for your request and interest in our products.

Customers from Iran are welcome as well.

Please note that due to the embargo, you can't obtain cPanel, Plesk and Windows licenses from us I'm afraid.

If you have any questions please do not hesitate to contact us again.

Kind regards

Aria90
September 28th, 2018, 13:26
منم الان اییمل زدم بهشون
ولی داخل ایمیل استارتر این جمله رو دقت کنید
> will be temporarily suspended for a specified period.
نگفته تحریم هستید
گفته به طور موقت تا یک مدت زمان خاصی بسته میشید حالت تنبیهی داره
و ظاهرا به دلیل دروغ گفتن به دیتاسنتر در هویت و مدارکشون هست ظاهرا مدارک غیر ایرانی دادن به یاسنتر و اون فهمیده ایرانی هستن

speednet
September 28th, 2018, 13:34
سلام
اینکه میگه نمی تونسد لایسنس سی پنل پلسک و ویندوز تهیه کنید خبری مبنی بر تحریم سرور نیست
البته پست مصطفی بست من

nevergotme
September 28th, 2018, 13:55
منم الان اییمل زدم بهشون
ولی داخل ایمیل استارتر این جمله رو دقت کنید
> will be temporarily suspended for a specified period.
نگفته تحریم هستید
گفته به طور موقت تا یک مدت زمان خاصی بسته میشید حالت تنبیهی داره
و ظاهرا به دلیل دروغ گفتن به دیتاسنتر در هویت و مدارکشون هست ظاهرا مدارک غیر ایرانی دادن به یاسنتر و اون فهمیده ایرانی هستن

شاید این دوستمون راست میگه ، با مدارک خارجی ثبت نام کردن بعد با ip ایران لوگین کردن به خاطر همون داستان شده

Aria90
September 28th, 2018, 13:57
دیتاسنتر جواب داد
can you send us a complete Mail include the Header.
میگه متن ایمیل با هدر رو بفرستید
استارتر محترم لطفا هدر ایمیل رو بزارید داخل گروه

yasserhost
September 28th, 2018, 14:00
سلام
برای یکی از پنل های دوستان یک ایمیل مبنی بر تحریم و بسته شدن تحریم ایران اومده
بقیه دوستان هم کسی دریافت کرده؟

Dear Mr Ghelichkhan
Based on the evidence in your credentials, we found that you are living in Iran and given the sanctions imposed on your country, all your servers will be temporarily suspended for a specified period.
Thank you for respecting our laws .

Best Regards

Hetzner Online GmbH
Industriestr. 25
91710 Gunzenhausen
Tel: +49 [0] 9831 505-0
Fax: +49 [0] 9831 505-3
info@hetzner.com
www.hetzner.de (http://www.hetzner.de)

میشه همکارانی که این ایمیل ها رو دریافت کردند پیوست کردن؟ چون دیروز سفارش تحویل دادن حتی هم دارن پاسخ میدن . اگر میخوان ببندن نباید سرویس بدن !
شما ادرستون توی پنل ایرانه؟ طبق چیزی که من دیدم روی یکی از پنل ها با یکی حرف میزدم میگفت مدارک ایرانی هست ولی ادرس خارجه ...

Aria90
September 28th, 2018, 14:13
مشکل بخاطر عدم تطابق مدارک تحویلی هست ارتباطی به تحریم اصلا نداره
الانم دیتاسنتر گیر داده میگه هدر اون ایمیل رو بدید
لطفا استارتر هدر کامل ایمیل دریافتیشونو بدن

mizbanaval
September 28th, 2018, 15:40
امروز یکی از همکاران رو فرستادیم دیتاسنتر یک سر و گوشی اب بده ببینه چخبره قرار شد وقتی رفت سریعا خبر بده

به ما که چیزی تا الان نگفتن....

نتیجه اعلام میشه احتمالا تا امشب اطلاع داده میشه

دوستان گرامی

هیچ مشکلی وجود ندارد دیتاسنتر هم مشکلی فعلا با سرویس به ایرانیان ندارد و اینکه سلام ویژه ای بهتون رسوندن :53: گفتن خدا قوت :))

موفق باشید

لطفا تایپک بسته بشه

مینا-صیفی
September 28th, 2018, 19:15
درود شنیدم joker.com ثبت دامنه هستش در المان این شرکت ایرانی ها را تحریک کرده راست هستش ؟

a1994n1373
September 28th, 2018, 20:42
درود شنیدم joker.com ثبت دامنه هستش در المان این شرکت ایرانی ها را تحریک کرده راست هستش ؟

خیر . ما نمایندشون هستیم و ایمیل یا اطلاعیه ای در این زمینه دریافت نکردیم .

مینا-صیفی
September 28th, 2018, 20:45
خیر . ما نمایندشون هستیم و ایمیل یا اطلاعیه ای در این زمینه دریافت نکردیم .
اما من از جایی که دارم گفت جوکر تحریم کرده هویز منو تغییر داد گفت چون اینطوری شده بخاطر این هویز تو تغییر دادم ..

mizban97
September 28th, 2018, 20:48
اما من از جایی که دارم گفت جوکر تحریم کرده هویز منو تغییر داد گفت چون اینطوری شده بخاطر این هویز تو تغییر دادم ..

درود
این مورد مربوط به قوانین جدید اروپا هست .
قانون gdpr می باشد که شرکت ها موظف هستند اطلاعات هویتی و هویز دامنه کاربران پنهان کنند.

asrhosting
September 28th, 2018, 23:10
هتزنر ایرانی ها رو تحریم کنه ورشکست میشه !

masih_enter
September 29th, 2018, 10:44
هتزنر ایرانی ها رو تحریم کنه ورشکست میشه !

اینطور نیست دوست عزیز . هتزنر یک شرکت بزرگ هست که بخش از کاربراش رو ایرانی ها تشکیل میدن . هیمن صحبت در باره ریسلر کلاب و ریسلو هم بود اما دیدم خودشون برای اینکه به تجارت جهانی ملحق بشن ترجیح دادن به ایرانی ها سرویس ندن.

alfapardaz
October 2nd, 2018, 17:19
من هم در پنلم چیزی دریافت نکردم!

meysam021
October 2nd, 2018, 18:07
اینطور نیست دوست عزیز . هتزنر یک شرکت بزرگ هست که بخش از کاربراش رو ایرانی ها تشکیل میدن . هیمن صحبت در باره ریسلر کلاب و ریسلو هم بود اما دیدم خودشون برای اینکه به تجارت جهانی ملحق بشن ترجیح دادن به ایرانی ها سرویس ندن.

رجیستر رو با دیتاسنتر نباید مقایسه کرد ، هتزنر درسته بزرگ هستش ولی سال هایی بود که هتزنر کسی دیتاسنتر حسابش نمیکرد ، نمیخوام بی منطق صحبت کنم ولی همین ایرانی ها ، بخش بزرگی از هتزنر رو دارن میگردونن با خرید سرور ، 60 70 درصد سایت ها هتزنر هستند.

masih_enter
October 3rd, 2018, 00:49
رجیستر رو با دیتاسنتر نباید مقایسه کرد ، هتزنر درسته بزرگ هستش ولی سال هایی بود که هتزنر کسی دیتاسنتر حسابش نمیکرد ، نمیخوام بی منطق صحبت کنم ولی همین ایرانی ها ، بخش بزرگی از هتزنر رو دارن میگردونن با خرید سرور ، 60 70 درصد سایت ها هتزنر هستند.

متاسفانه با کلیت صحبت شما موافق نیستم . حتی اگر 100 درصد سایت های ایران که روی سروهای خارجی هستند روی هتزنر باشند باز هم با تحریم ایران هتزنر کمرش نمیشکنه .

OMIDTU5
October 3rd, 2018, 00:57
چرا شرکت های خارجی یا همین دیتاسنترهای خودی به بازار ایران و ایرانی ها توجه نمیکنن ؟ از لحاظ تجاری که میتونن یه شرکت تو اروپا ثبت کنن و فقط به ایرانی ها خدمات بدن بدون هیچگونه تجارت با امریکا فقط و فقط برای ایران

masih_enter
October 3rd, 2018, 10:49
چرا شرکت های خارجی یا همین دیتاسنترهای خودی به بازار ایران و ایرانی ها توجه نمیکنن ؟ از لحاظ تجاری که میتونن یه شرکت تو اروپا ثبت کنن و فقط به ایرانی ها خدمات بدن بدون هیچگونه تجارت با امریکا فقط و فقط برای ایران

دلایل مخلتفی میتونه داشته باشه .
یکی از اصلی ترین هاش تحریم های آمریکاست.
به شما بگن یه جا هست 100 هزار نفر مشتری وجود داره و یه جا دیگه هست 100 نفر مشتری وجود داره شما کدوم گزینه رو انختاب میکنید ؟
حالا بیان بگن اگر این به این 100 نفر سرویس بدی کارت پیشه ما گیر بشه ما هم اذیتت میکنیم بهت خدمات نمیدیم جریمت هم میکنیم .
حالا بفهمی این 100 نفر کپی رایت هم رعایت نمیکنند(نمیتونند) و تو هی باید با شرکت های مختلف درگیر باشی و کارت چند برابر بشه .
ببینی خیلی هاشون سرورشونو کنسل نمیکنند و اگر ماه میلادی تمام بشه و فاکتوری داشته باشند و سرویس نداشته باشند بدهیشونو نمیدن و بیخیال پنل میشن (با ***ی چه فرقی داره)
و خیلی موضوعات دیگه هست که باعث میشه شرکت ها اکثرشون ترجیح بدن در بازار های جهانی فعالیت کنند به جای اینکه ریسک های فعالیت با ایرانو بخوان قبول کنند.
در خصوص دوستان داخلی هم اگر کسی سرمایه گذاری کنه معلوم نیست فردا یه انگی بهش بزنن و براش موردی درست کنند . (دیروز بعضی سایت ها قیمت دلارو حذف کردند و حتی تو کامنت اگر قیمت دلار از مبلغی که عرف عزیزان بالا برای دیروز بود بالاتر بوده بجاش ... کذاشته بودند! هر کی پیام داده بود دلار قیمتش 5000 تومن و کمتره تایید شده بود .امیدوارم منظورمو تا حدودی رسونده باشم )