ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف بک لینک های fail

abolfazlll
September 27th, 2018, 10:17
سلام دوستان وب مستر وقتتون بخیر
من تعدادی سایت در بک لینک هام پیدا کردم که تعداد زیادی از صفحاتشون بک لینک بهمون داده بودند مدت زمان زیادی هست که دیگه این صفحات وجود نداره ... به همین خاطر تصمیم به حذف بک لینک هاشون گرفتیم. اگر هم بخاد سایت ها پابرجا بشن دیگه اون صفحاتی که بک لینک ازشون داریم نیستن...

# example.ir removed most links, but missed these
# Contacted owner of example.ir on 8/7/2017 to
# ask for link removal but got no response
domain:example.ir
1-برای حذف بک لینک هایی که دیگه وجود خارجی ندارند از این کد استفاده کنم؟ فقط بجای نمونه آدرس سایت آدرس خودمو بزارم کافیه؟
2-آیا تاریخ هم اهمیت داره؟
3-برای هر سایتی که میخام بک لینک هاش حذف بشه به این فایلی که میخام به گوگل معرفی کنم این چهار خط به ازای هر سایت اضافه بشه؟

shayandavoudi
September 30th, 2018, 16:31
سلام دوستان وب مستر وقتتون بخیر
من تعدادی سایت در بک لینک هام پیدا کردم که تعداد زیادی از صفحاتشون بک لینک بهمون داده بودند مدت زمان زیادی هست که دیگه این صفحات وجود نداره ... به همین خاطر تصمیم به حذف بک لینک هاشون گرفتیم. اگر هم بخاد سایت ها پابرجا بشن دیگه اون صفحاتی که بک لینک ازشون داریم نیستن...

# example.ir removed most links, but missed these
# Contacted owner of example.ir on 8/7/2017 to
# ask for link removal but got no response
domain:example.ir
1-برای حذف بک لینک هایی که دیگه وجود خارجی ندارند از این کد استفاده کنم؟ فقط بجای نمونه آدرس سایت آدرس خودمو بزارم کافیه؟
2-آیا تاریخ هم اهمیت داره؟
3-برای هر سایتی که میخام بک لینک هاش حذف بشه به این فایلی که میخام به گوگل معرفی کنم این چهار خط به ازای هر سایت اضافه بشه؟
سلام.
اون خط هایی که با # شروع میشه کامنته و هیچ اهمیتی نداره میتونید پاکشون کنید.
فقط
domain:example.com یا اینکه اگه یه صفحه خاصی هست، آدرس URL اون صفحه

نمونه:

domain:example.com
https://another-example.com/page.html