ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور ماینینگ بیت کوین | دارای قدرت بالا در هش

kiavaco
September 27th, 2018, 09:40
دوستانی که قصد خرید سرور های که ذکر شده بود رو دارند به زودی قیمت ارزان تر اعلام میشود و تاپیک جدیدی زده خواهد شد

درحال حاظر فروش به دلیل قیمت بالا متوقف شده است تا قیمت ارزان ارائه دهیم برای ماینینگ با هش 1 ترا

ourweb
September 27th, 2018, 10:27
سلام لطفا هزینه ها را در تاپیک اعلام نمایید

kiavaco
September 27th, 2018, 10:34
سلام لطفا هزینه ها را در تاپیک اعلام نمایید

شرمنده قیمت درج نشده بود ویرایش شد قیمت ها طبق قیمت روز ارز ارائه میشه در صورتی که بخواید به صورت یورو بپردازید قابل ارائه میباشد

ppscoir
September 27th, 2018, 10:42
سلام
وقت بخیر
روی سرورها چه کارت گرافیکی می باشد
چون ماینیگ صرفا وابسته به سی پی یو زیاد بازدهی خاصی ندارد و برای پردازش ها کارت گرافیک سرعت میبخشه
و اینکه ساعتی این مبالغ دلاری، مطمئن هستید؟روزی 40 تا 50 دلار؟
ماینینگ های ابری با قدر هش خیلی بیشتر از این ماهانه تا 300 دلار به زور استخراج میکنن و اینکه مصرف منابع سرورها منجر نمی شود ادمین دیتاسنتر سرور ار بلاک کند؟

ourweb
September 27th, 2018, 10:44
ممنون این سرور ها مال خود شماست یا مال کلود دیتاسنتر؟

kiavaco
September 27th, 2018, 10:53
سلام
وقت بخیر
روی سرورها چه کارت گرافیکی می باشد
چون ماینیگ صرفا وابسته به سی پی یو زیاد بازدهی خاصی ندارد و برای پردازش ها کارت گرافیک سرعت میبخشه
و اینکه ساعتی این مبالغ دلاری، مطمئن هستید؟روزی 40 تا 50 دلار؟
ماینینگ های ابری با قدر هش خیلی بیشتر از این ماهانه تا 300 دلار به زور استخراج میکنن و اینکه مصرف منابع سرورها منجر نمی شود ادمین دیتاسنتر سرور ار بلاک کند؟

از نظر ساعتی و مبالغ به صورت دقیق امارش درج نکردم اما در صورتی که 5 عدد از سرور را خریداری کنید و روی آن نصب کنید میتوانید در روز بیت زیادی کسب کنید ما درحال حاظر خودمون از 3 سرور استفاده میکنیم با میزان کانفیگ کم در حد 30 الی 40 دلار کسب کردیم و واریزی هم داشتیم از خود کریپتون

و به هیچ وجه سرور بلاک نمیشود

روی سرور های اختصاصی ما کارت گرافیک GeForce® GTX 1080 موجود میباشد

ممنون این سرور ها مال خود شماست یا مال کلود دیتاسنتر؟

سرور ها از دو نوع دیتاسنتر تحویل داده میشه در صورتی که کلود بخوان تحویل داده میشه در صورتی که از سرور اختصاصی خودمون بخوان نیز تحویل داده میشه

سرور اختصاصی خود ما
https://www.hetzner.com/dedicated-rootserver/ex51-ssd-gpu

این هستش اگر بخواید در صورتی که از کلود بخواید هم از کلود سفارش داده میشه و تحویل داده میشه

dellserver
September 27th, 2018, 11:43
از نظر ساعتی و مبالغ به صورت دقیق امارش درج نکردم اما در صورتی که 5 عدد از سرور را خریداری کنید و روی آن نصب کنید میتوانید در روز بیت زیادی کسب کنید ما درحال حاظر خودمون از 3 سرور استفاده میکنیم با میزان کانفیگ کم در حد 30 الی 40 دلار کسب کردیم و واریزی هم داشتیم از خود کریپتون

و به هیچ وجه سرور بلاک نمیشود

روی سرور های اختصاصی ما کارت گرافیک GeForce® GTX 1080 موجود میباشد

سرور ها از دو نوع دیتاسنتر تحویل داده میشه در صورتی که کلود بخوان تحویل داده میشه در صورتی که از سرور اختصاصی خودمون بخوان نیز تحویل داده میشه

سرور اختصاصی خود ما
https://www.hetzner.com/dedicated-rootserver/ex51-ssd-gpu

این هستش اگر بخواید در صورتی که از کلود بخواید هم از کلود سفارش داده میشه و تحویل داده میشه
سلام
با این یک عدد سرور روز ی 30 دلار کسب میکنید یا نه ؟
و از کدام استخر استفاده میکنید ؟
هزینه ریالی طبق سایت بنبست محاسبه میشود ؟
و ایا شما هم سودی میکشید روش ؟

kiavaco
September 27th, 2018, 11:51
سلام
با این یک عدد سرور روز ی 30 دلار کسب میکنید یا نه ؟
و از کدام استخر استفاده میکنید ؟
هزینه ریالی طبق سایت بنبست محاسبه میشود ؟
و ایا شما هم سودی میکشید روش ؟

سرویس اخر و یکی مانده به آخر بله 30 دلار میتونید کسب کنید به و دقت داشته باشید زیر مجموعه شما از طریق کریپتون تاثیر زیادی در روند هش داره
هزینه ریالی طبق ارزی که درحال فروش هست محاسبه میشود قیمت پول اسکناس
در صورتی که کلود بگیرید سو آنچنانی نداره تنها کارمزد هست و کانفیگ که براتون میشه برای قدرت بالای هش

مورد دومتون رو متوجه نشدم :x

dellserver
September 27th, 2018, 11:59
سرویس اخر و یکی مانده به آخر بله 30 دلار میتونید کسب کنید به و دقت داشته باشید زیر مجموعه شما از طریق کریپتون تاثیر زیادی در روند هش داره
هزینه ریالی طبق ارزی که درحال فروش هست محاسبه میشود قیمت پول اسکناس
در صورتی که کلود بگیرید سو آنچنانی نداره تنها کارمزد هست و کانفیگ که براتون میشه برای قدرت بالای هش

مورد دومتون رو متوجه نشدم :x
ممنون از پاسختون
این پنل اول Ksx2 با کانفینگ شما چند دلار روزی میده ؟
ایا ویندوز خواهید زد ؟
و هزینه ریالی رو هم بفرمائید

kiavaco
September 27th, 2018, 12:04
ممنون از پاسختون
این پنل اول Ksx2 با کانفینگ شما چند دلار روزی میده ؟
ایا ویندوز خواهید زد ؟
و هزینه ریالی رو هم بفرمائید

بله ویندوز هست
هر پنل میانگین هشش 500 تا 800 هست روی سیستم های معمولی 20 الی 100 هست روی سرور های معمولی روی 100 تا 200 300 هست

علت بالا بودن هش روی سرور ما قدرت بالای سیپیو هست

ممکنه روزی کم در بیارید دلیلش میتونه از زیرمجموعتون باشه تعداد زیرمجموعه کم باشه خوب قاعدتا نرم افزار بهتون بیت کمتری میده . و هرچه سرور بیشتری تهیه کنید و روش نرم افزار بارگذاری کنید هم زیرمجموعه بالا میره و هم از 3 تا سرور با هش 500 میتونید هزینه بهتری کسب کنید در مورد هزینه هیچ تضمینی نمیدیم اما در مورد قدرت هش تضمین میدهیم

dellserver
September 27th, 2018, 12:08
سایتتون باز نمیشه

Aria90
September 27th, 2018, 12:43
سلام قصد دخالت در این تاپیک ندارم اما اینکه جناب کیاوا عزیز اعلام کردن سرعت بین 500 تا 800 هست در این سرور
واقعیتش من با سرور 32 گیگ رم و هارد nvme و 4 هسته کامل و بدون محدودیت پردازنده e31275 روی ماکزیموم گزاشتم و حداکثر 250 تا سرعت میده
ممنون میشم بگن چطوری 500-800 تا سرعت رو دریافت میکنن با این سروروها چون سرور ما هم مشخصات سرور ایشون رو داره

ColdWorld
September 27th, 2018, 12:55
سلام
دوست عزیز لطفاً دقیق جواب بنده را ارسال کنید.

- اقا اوضاع میدونید که وجشتناکه در ایران، اما من قصد دارم تست کنم این مورد رو بفرمائید لطفاً با کانفیگ و تنظیم شما، روی این سرور: https://www.hetzner.com/dedicated-rootserver/ex51-ssd-gpu
ما چقدر میتونیم روزی و ماهی روی درامدون حساب کنیم؟ و اینکه اینکه شما گفتید 30 دلار در روز میشه ماین کرد، بدون در نظر گرفتن refferal گفتید درسته؟

kiavaco
September 27th, 2018, 13:11
سلام
دوست عزیز لطفاً دقیق جواب بنده را ارسال کنید.

- اقا اوضاع میدونید که وجشتناکه در ایران، اما من قصد دارم تست کنم این مورد رو بفرمائید لطفاً با کانفیگ و تنظیم شما، روی این سرور: https://www.hetzner.com/dedicated-rootserver/ex51-ssd-gpu
ما چقدر میتونیم روزی و ماهی روی درامدون حساب کنیم؟ و اینکه اینکه شما گفتید 30 دلار در روز میشه ماین کرد، بدون در نظر گرفتن refferal گفتید درسته؟

با سلام refferal بنده در نظر گرفتم بنده اکانت خودم مثال زدم ما از نظر هش و قدرت هش سرور اطمینان داریم از نظر درامد در روزتون مربوط به میزان کاربران هست و تعداد سرورتون قطعا مشاهده کرده باشید هم ماینینگ بیت کوین فقط یک سرور نیست میتونید با چندین سرور 50 و یا بیشتر هم در بیارید اما بنده با اکانت خودم حدودا 26 دلار برای یک روز کسب کردم

- - - Updated - - -

سلام قصد دخالت در این تاپیک ندارم اما اینکه جناب کیاوا عزیز اعلام کردن سرعت بین 500 تا 800 هست در این سرور
واقعیتش من با سرور 32 گیگ رم و هارد nvme و 4 هسته کامل و بدون محدودیت پردازنده e31275 روی ماکزیموم گزاشتم و حداکثر 250 تا سرعت میده
ممنون میشم بگن چطوری 500-800 تا سرعت رو دریافت میکنن با این سروروها چون سرور ما هم مشخصات سرور ایشون رو داره

احتمالا از نظر سرعت و یا کانفیگتون مشکلی داره باید برسی بشه اما طبق عکس که زده شده هش 500 تا 800 داده میشه

Jai
September 27th, 2018, 13:26
با سلام
سرویس ksx8 و ksx10 چه تفاوتی باهم دارند در تولید هش ؟
اگر 5 عدد سرور بخوایم جهت ماینینگ
مقدار تولیدی در روز با ksx8 چقدر است ؟ مقدار تولیدی با ksx10 چقدر است ؟ ( دلار )
آیا سرور ها از سوی دیتاسنتر بلاک نمیشوند ؟

kiavaco
September 27th, 2018, 13:29
با سلام
سرویس ksx8 و ksx10 چه تفاوتی باهم دارند در تولید هش ؟
اگر 5 عدد سرور بخوایم جهت ماینینگ
مقدار تولیدی در روز با ksx8 چقدر است ؟ مقدار تولیدی با ksx10 چقدر است ؟ ( دلار )
آیا سرور ها از سوی دیتاسنتر بلاک نمیشوند ؟

از نظر کیفیت سیپیو و تعدادشون تفاوت داره و رمشون

بنده طبق تجربه ای که دوستان ازم سرور خریداری کردن در این باره بهتون راهنمایی میکنم
سروری که تهیه کنید اگر سیپیو بالایی داشته باشه هشش 500 تا 800 هست بنابراین این قدرت هش برای یک سرور معمولی 200 تا 300 هست هش بالا باعث میشه قدرت دریافت دلارتون سریعتر باشه

با سرور معمولی ممکنه در ماه 10 دلار در بیارید یا کمتر
با این سرور ممکنه 15 تا 25 دلار در بیارید

بستگی به رفرالتونم داره میتونید بسازید و قدرتشو بالاتر ببرید که بیشتر در بیارید و ساخت رفرال کار اسونیه و به راحتی میشه دور زد این موضوع رو

از سوی دیتاسنتر بلاکی نداشتیم تا حالا

هرچه تعداد سرورتون بیشتر باشه بزرگوار قاعدتا هش بالاتر میره و سرعت ماین بیشتر

یک مثال ساده توی عکس سرور های ماینر بیت کوین دیده باشید از یک سرور استفاده نمیشه از چندین سرور پر قدرت استفاده میشه

Jai
September 27th, 2018, 17:23
درسته فقط یک سوال برای من پیش اومده
شما یه سری جاها گفتیم روزانه 30 دلار با یک سرور درامد داشته باشید
اما در پاسخ بنده زدین ماهانه 30 دلار !
ممنون میشم مشخص کنید کدوم هست
از 500 تا 800 هش خیلی فاصله است دقیقا کدوم هست !
لب تاپ من بین 50 تا 70 متغییره اما اکثرا روی 60 هست

الان 10 تا سرور ksx8 باهم چند دلار در روز درامد دارن
یا 5 سرور ksx10 باهم چقدر درامد داره !

زیرمجموعه گیری کار بسیار سخت و زمان بری هست که با سیستم خونه هم میشه ماهانه تا 50 میلیون در اورد اگر زیرمجموعه داشته باشی نیازی به خرید سرور نیست
من زمان زیرمجموعه گیری ندارم به همین دلیل سرور ماینینگ میگیرن مردم

ممنون میشم راهنمایی کنید

ppscoir
September 27th, 2018, 17:54

زیرمجموعه گیری کار بسیار سخت و زمان بری هست که با سیستم خونه هم میشه ماهانه تا 50 میلیون در اورد اگر زیرمجموعه داشته باشی نیازی به خرید سرور نیست

ممنون میشم راهنمایی کنید
همون 30 دلار در ماه درست تره
الان یه دستگاه Antimer s9 با 14.5 ترا هش در ثانیه داره ماهی نهایت 200 دلار میده
این نهایت 800 هش هم در ثانیه بده رقم خیلی کمی در روز و ماه می شود
بهتره مثلا از پلان آخر اطلاعات یکروز کار کردن و درامد را قرار دهند،تا ببینم واقعا صرف داره

abrand
September 27th, 2018, 19:05
سلام

در تایپک ذکر شده:

حال شما با خرید تعدادی از این سرور ها میتوانید در هر ساعت بیش از 50 $ کسب درامد کنید

چند تا سوال,با چه تعداد از سرورهای مجازی که دارید میشه اینقدر در ساعت ماینینگ کرد؟

شما مطمعن هستید در ساعت اینقدر میشه درآمد داشت؟(حالا کمتر یا بیشتر فرقی نداره)

wapmaster
September 27th, 2018, 19:22
سلام و عرض ادب
موردی که شما توضیح دادید برای یک اکانت معمولی هست نه یک اکانتی که زیرمجموعه داره !!!

لطفا این مورد رو شفاف سازی کنید !!!
بهترین سروری که خودتون میگید بدون در نظر گرفتن زیرمجموعه روزی چند دلار کسب میکنه ؟

masih_enter
September 27th, 2018, 19:29
سلام . برای بیت کوین شدنی نیست . با دستگاهی مثل دراگون مینت میشه 16 تراهش تراکنش در ثانیه انجام داد که نهایتش اگر پول برق و کارمزد استخر رو رایگان حساب کنیم میشه ماهی فقط 110 دلار که قیمت خود این دستگاه الان 2800 دلاره
یعنی دستگاهی که 20 میلیارد برابر روش شما داره هش تحویل میده فقط ماهی 110 دلار بهتون تحویل میده

بد نیست نگاهی به اینجا بندازید
https://www.cryptocompare.com/mining/calculator/btc?HashingPower=16&HashingUnit=TH%2Fs&PowerConsumption=0&CostPerkWh=0&MiningPoolFee=0

be099
September 27th, 2018, 19:48
هر یورو 1.17 دلاره
یعنی 32 یورو یعنی 37.44 دلار

یعنی ماهانه 37.44 دلار بدی ولی روزی 40 الی 50 دلار کسب کنی ؟
یعنی در بدترین حالت شما ماهی 37.44 دلار میدی و 1200 دلار در میاری ؟

یعنی از 37 دلار ماهانه 1162 دلار سود خالص درمیاری ؟
یعنی پولی که گذاشتی 31 برابر میشه ؟ :-o

تا جایی که من میدونم وقتی پولت دو برابر بشه یعنی 100 درصد سود کردی
وقتی 31 برابر بشه شما 3000 درصد سود کردی ؟

فکر نکنم هیچ کاری تو دنیا اندازه ی کاری که شما میکنید سود داشته باشه ، شما چرا خودتون همه ی سرور هارو برای خودتون راه اندازی نمیکنید ؟

Jai
September 27th, 2018, 20:32
بهتره مثلا از پلان آخر اطلاعات یکروز کار کردن و درامد را قرار دهند،تا ببینم واقعا صرف داره
من نفهمیدم :|

یعنی ماهانه 37.5 دلار پول سرور بدم که ماهی 20 الی 30 دلار در بیارم ؟ یعنی حدود 400-500 هزار تومان ضرر کنم ؟

- - - Updated - - -

از نظر کیفیت سیپیو و تعدادشون تفاوت داره و رمشون

بنده طبق تجربه ای که دوستان ازم سرور خریداری کردن در این باره بهتون راهنمایی میکنم
سروری که تهیه کنید اگر سیپیو بالایی داشته باشه هشش 500 تا 800 هست بنابراین این قدرت هش برای یک سرور معمولی 200 تا 300 هست هش بالا باعث میشه قدرت دریافت دلارتون سریعتر باشه

با سرور معمولی ممکنه در ماه 10 دلار در بیارید یا کمتر
با این سرور ممکنه 15 تا 25 دلار در بیارید

بستگی به رفرالتونم داره میتونید بسازید و قدرتشو بالاتر ببرید که بیشتر در بیارید و ساخت رفرال کار اسونیه و به راحتی میشه دور زد این موضوع رو

از سوی دیتاسنتر بلاکی نداشتیم تا حالا

هرچه تعداد سرورتون بیشتر باشه بزرگوار قاعدتا هش بالاتر میره و سرعت ماین بیشتر

یک مثال ساده توی عکس سرور های ماینر بیت کوین دیده باشید از یک سرور استفاده نمیشه از چندین سرور پر قدرت استفاده میشه

با سلام
لطفا اعلام کنید در 1 ساعت چند ساتوشی با سرور ksx10 تولید میشود 0.000000000000 BTC

mgt1234
September 28th, 2018, 01:28
سلام
جناب جسارت نباشه اما سوالیه که واقعا ذهنمو مشغول کرده
اگر واقعا انقدر که تعریف میکنید سود دهی بالا هست، چرا خودتون از تمام سرورها استفاده نمیکنید و اقدام به فروش سرور کردید بجای استفاده شخصی که سودش بیشتره؟

kiavaco
September 28th, 2018, 01:35

ممنون میشم راهنمایی کنید

با سلام خدمتتون عرض کنم بستگی به میزان تعداد سروری داره که خریداری میکنید

شما اگر یک سرور داشته باشید به طول مثال اخر و کاربر کمی داشته باشید نسبت هشتون کمتر از هش کسی هست که زیر مجموعه زیادی داره و چندین سرور داره

برای افرادی که ۳ سرور حداقل دارند ماهانه ۳۰ تا ۶۰ دلار درحال کسب کردن هستن

لبتاب و سایر سیستم های عادی نهایت قدرت ۱۰۰ هست در صورتی که هش این سرور ها از ۵۰۰ هست الی ۸۰۰ ممکنه شما سرور بگیری ۳۸۰ بده این مربوط به نرم افزار هست که تعداد زیرمجموعتون کم باشه نرم افزار خودکار خودشو لیمیت میکنه توی هش

در خصوص اینکه ۱۰ تا سرور چقدر درآمد دارند تا انجایی میدونم مشتری داریم حاظره برای کلود ۱۰ میلیون بده و ۱۵ عدد کلود بخره و ماین کنه از نظر کسب راضی هستن چون

در خصوص جذب زیر مجموعه خدمتتون بگم زیر مجوعه ۲ دسته هست یک افراد فعال و دیگری غیر فعال شما با نصب و حذف نرم افزار روی سیستم حتی بیش از ۵ بار زیر مجموعه غیر فعال اضافه میشه بهتون

بنابراین شما نیازی به زمان برای زیرمجموعه گیری ندارید اگر فردی هم ماین از شما کرده باشه بهتون هر ماینش یه دلار اضاف میشه

- - - Updated - - -

در خصوص پلن اخر اگر ریفرال فیک هم داشته باشید با هش ۸۰۰ تا میتونه بهتون روزی ۵ دلار الی ۱۰ دلار بده اما دوستان که اقدام به دریافت هزینه بیشتر میکنند حداقل چندین سرور استفاده میکنند

- - - Updated - - -

سلام

در تایپک ذکر شده:

حال شما با خرید تعدادی از این سرور ها میتوانید در هر ساعت بیش از 50 $ کسب درامد کنید

چند تا سوال,با چه تعداد از سرورهای مجازی که دارید میشه اینقدر در ساعت ماینینگ کرد؟

شما مطمعن هستید در ساعت اینقدر میشه درآمد داشت؟(حالا کمتر یا بیشتر فرقی نداره)

بزرگوار برای کسب ۵۰ دلار حداقل شما نیاز به تعداد بالای ۸ عدد سرور هش ۸۰۰ دارید که عرض کردم به همکاران دیگه مشتری داریم ۱۰ میلیون سرمایه داشت و الان حدود ۲۰ میلیون دراورده و سودی هم که کرده در یک ماه حدود ۵ الی ۷ تومان بوده مابقیشم پول سرور ها و هزینه های دیگه

درخصوص کسب بیت بیشتر شما مثال استخراج طلا رو داره شما اگر تعداد افراد کارکنت زیاد باشه سریعتر به طلا میرسی تا تک نفری اقدام کنی به طلا میرسید اما در زمان بیشتر .

معمولا دوستانی که میخوان روزانه ۱۰ تا ۲۰ دلار حداقل کار کنند ۵ عدد سرور دارند از سرور اخریه درسته هزینه ماهانه سرور بالا میشه اما خوب برای یک روز حدودا هزینه کمی میشه

- - - Updated - - -

سلام و عرض ادب
موردی که شما توضیح دادید برای یک اکانت معمولی هست نه یک اکانتی که زیرمجموعه داره !!!

لطفا این مورد رو شفاف سازی کنید !!!
بهترین سروری که خودتون میگید بدون در نظر گرفتن زیرمجموعه روزی چند دلار کسب میکنه ؟

بله درسته برای کاربر معمولی در ماه هزینه سرور ۲۹ یورو هم باشه حدودا روزی هم بدون زیر مجموعه کسب کنه ۳۰ تارو برای یک ماه در میاره ولی اگر تعداد کاربرانشون زیاد باشه تعداد سرور زیاد باشه و از نوع سرور اخر باشه در خصوص کسب بیت زیادی سود بیشتری براشون داره

ساخت زیر مجموعه هم به صورت فیک باعث افزایش سرعت هش میشه

ما خودمون از پلن اخر با زیر مجموعه ۱۸ عدد حدود ۴ دلار کسب کردیم

فقط با یک سرور بزرگوار

- - - Updated - - -

هر یورو 1.17 دلاره
یعنی 32 یورو یعنی 37.44 دلار

یعنی ماهانه 37.44 دلار بدی ولی روزی 40 الی 50 دلار کسب کنی ؟
یعنی در بدترین حالت شما ماهی 37.44 دلار میدی و 1200 دلار در میاری ؟

یعنی از 37 دلار ماهانه 1162 دلار سود خالص درمیاری ؟
یعنی پولی که گذاشتی 31 برابر میشه ؟ :-o

تا جایی که من میدونم وقتی پولت دو برابر بشه یعنی 100 درصد سود کردی
وقتی 31 برابر بشه شما 3000 درصد سود کردی ؟

فکر نکنم هیچ کاری تو دنیا اندازه ی کاری که شما میکنید سود داشته باشه ، شما چرا خودتون همه ی سرور هارو برای خودتون راه اندازی نمیکنید ؟

بنا نیست بزرگوار سرور اخری رو شما سفارش بدی سروری که ما ارائه میکنیم سرور محدودیت سیپیو نداره عزیز یعنی شما سیپیو 2 هسته هم بدی سرور معمولی بهتون هش 20 تا 80 میده اما سرور 2 هسته ما نزدیک به 500 هش ماکسیموم میده بنا نیست شما بیای 37 یورو پول سرور بدی وقتی سرمایه نداری کسی اینکارو میکنه براش هزینه سرور توش چیزی نباشه و هزینه سرور مشکل نداشته باشه

میشه با 10 الی 20 تا سرور رم 2 و سیپیو 2 یا سیپیو 4 که حداقل پول سرورشون میشه 20 یورو شما به هش بالایی کنید

- - - Updated - - -

من نفهمیدم :|

یعنی ماهانه 37.5 دلار پول سرور بدم که ماهی 20 الی 30 دلار در بیارم ؟ یعنی حدود 400-500 هزار تومان ضرر کنم ؟

- - - Updated - - -

با سلام
لطفا اعلام کنید در 1 ساعت چند ساتوشی با سرور ksx10 تولید میشود 0.000000000000 BTC

متاسفانه بعضی از دوستان متوجه درست نشدن ببینید بنا نیست شما سرور اخری تهیه کنید شما با 5 تا سرور 15 تا سرور سیپیو 2 که ماهانش میشه 20 یورو
یا 18 یورو حداقل بیت رو بدست بیارید که ضرر هم نمیکنید که خود ما الان درحال انجام هستیم برای ما سودی توی این سرور نداره تنها سودش 1 یورویی هست که روی سرور میکشیم بعضی از دوستان که متوجه شدن اقدام به خرید کردن و درحال ماین کردنن

- - - Updated - - -

سلام
جناب جسارت نباشه اما سوالیه که واقعا ذهنمو مشغول کرده
اگر واقعا انقدر که تعریف میکنید سود دهی بالا هست، چرا خودتون از تمام سرورها استفاده نمیکنید و اقدام به فروش سرور کردید بجای استفاده شخصی که سودش بیشتره؟

از نظر فروش هم قطعا باید سود دریافت کنیم من نمیدونم چرا دوستان فکر میکنند دیگه این سرور بخرن یه شبه باید 30 دلار بهشون بده بدون هیچ زیر مجموعه ای قطعا اگر از ما سرور تهیه کنند زیر مجموعه ماهم میشوند و سود 1 یورو که میکشیم روش هم هست و خود کاربر هرچقدرم ماین کنه از ماهم بهشون ارسال میشه خوب قطعا هم اونا سود میکنند هم ما و خود ماهم اقدام به خرید 10 عدد سرور از کلود هتزنر کردیم و درحال ماین هستیم کی گفته اقدام نکردیم :-D

mgt1234
September 28th, 2018, 02:39
از نظر فروش هم قطعا باید سود دریافت کنیم من نمیدونم چرا دوستان فکر میکنند دیگه این سرور بخرن یه شبه باید 30 دلار بهشون بده بدون هیچ زیر مجموعه ای قطعا اگر از ما سرور تهیه کنند زیر مجموعه ماهم میشوند و سود 1 یورو که میکشیم روش هم هست و خود کاربر هرچقدرم ماین کنه از ماهم بهشون ارسال میشه خوب قطعا هم اونا سود میکنند هم ما و خود ماهم اقدام به خرید 10 عدد سرور از کلود هتزنر کردیم و درحال ماین هستیم کی گفته اقدام نکردیم :-d

آخه زیرمجموعه گیری برای این سیستم کار خیلی سختیه :d
منظورم زیرمجموعه ی فعاله
زیرمجموعه ی غیرفعال هم مگه ارزشی داره؟
زیرمجموعه گیری اگه به روش شما باشه بله ارزش داره مثلا ما باید 10 تا سرور بخریم 9 تاشو زیرمجموعه ی اون یه دونه اصلی کنیم
در این صورت میتونید بفرمایید که حدودا چقدر میتونیم بازدهی بگیریم؟

kiavaco
September 28th, 2018, 02:47
آخه زیرمجموعه گیری برای این سیستم کار خیلی سختیه :d
منظورم زیرمجموعه ی فعاله
زیرمجموعه ی غیرفعال هم مگه ارزشی داره؟
زیرمجموعه گیری اگه به روش شما باشه بله ارزش داره مثلا ما باید 10 تا سرور بخریم 9 تاشو زیرمجموعه ی اون یه دونه اصلی کنیم
در این صورت میتونید بفرمایید که حدودا چقدر میتونیم بازدهی بگیریم؟
ببینید هر فردی که حالا نرم افزارو نصب کنه برای شما میزنه زیرمجموعه فعال حتی فیک هم باشه و عملا هش شما که مثلا محدود هست محدودیتشو بر میداره که اتفاقا بحث در این مورد بود بین یکی از افراد انجمن که براشون میگن اگر به این صورت باشه سود بیشتری داره تا دستگاه سرور

اگر از طریق سایت هش 800 برسی کنید

https://www.cryptocompare.com/mining/calculator/btc?HashingPower=1011.4096365726&HashingUnit=H%2Fs&PowerConsumption=0&CostPerkWh=0&MiningPoolFee=1

میشه حدودا

Profit per day
$ 2e-10

بنابراین اعدادی که بنده هم حتی گفتم طبق حرف خود سایت شباهت داره و حتی اسکم هم نیست بگیم پول نمیریزن در صورتی که بنده 4 دلار به تازگی دریافت کردم و مشتری بنده که هفته پیش خریدا به تازکی 100 دلار دریافت کردن به صورت withard ایشون که میگن راضیه شما حتی سرور رم 2 سیپیو 2 هسته بگیرید بهتون بگم من نمیگم سرور بالا بخرید هش بیشتری کنید سرور 2 هسته 4 هسته هم به دلیل اختصاصی بودن سیپیو هش 500 میده شما تنها مهم صبر شماست و دریافت زیرمجموعه به هر نحوی و خرید سرور بیشتر که باعث کمک کردن در هش زیاد بشه

شما روی هر سرور اکانتت یکی باشه 10 تا سرور با هش 500 داشته باشید و همشون یک اکانت باشه میشه 50 ترا هش بنابراین کمک زیادی توی هش میکنه

andi920
September 28th, 2018, 09:09
دوست عزیز 10 تا 500 هش میشه 5 کیلو هش نه 50 ترا هش
هر ترا 10 به توان 12 هست و هر کیلو 10 به توان 3
در واقع اونجا که گفتید سودش 2 به توان منفی 10 هست درسته یعنی در ماه چند سنت سود داره

[

be099
September 28th, 2018, 12:07
در صورتی که یک سرور 8 هسته داشته باشید در روز توانایی کسب 40 الی 50 دلار را دارید .

بنا نیست بزرگوار سرور اخری رو شما سفارش بدی سروری که ما ارائه میکنیم سرور محدودیت سیپیو نداره عزیز یعنی شما سیپیو 2 هسته هم بدی سرور معمولی بهتون هش 20 تا 80 میده اما سرور 2 هسته ما نزدیک به 500 هش ماکسیموم میده بنا نیست شما بیای 37 یورو پول سرور بدی وقتی سرمایه نداری کسی اینکارو میکنه براش هزینه سرور توش چیزی نباشه و هزینه سرور مشکل نداشته باشه
میشه با 10 الی 20 تا سرور رم 2 و سیپیو 2 یا سیپیو 4 که حداقل پول سرورشون میشه 20 یورو شما به هش بالایی کنید

شما یا نمیدونی دلار چیه نمیدونی بیتکوین چیه یا میخوای الکی ببپیچونی که سروراتو به ملت بچپونی

روزی 40 دلار میدونی یعنی چی یا نه ؟

nikit
September 28th, 2018, 12:09
حتی اگر 10 عدد از سرویس شما خریداری شود که هرکدام با 500 هش، برابر هست با 5000 هش (که البته هم من و هم شما باید خوب بدونیم که این مقدار هش رو به هیچ عنوان نمیده).
طبق فرموده شما، پس باید ساعتی ۵۰ دلار درآمد داشت.

در حالی که بنده خودم شخصا چندین سخت افزار مخصوص ماینینگ اسیک bitmain s9j دارم (که هر دستگاه 14.5TH قدرت داره) و با برق صنعتی، روزانه برای هر دستگاه بدون احتساب هزینه برق، 2.5 دلار درآمد داره.

حالا اینکه شما با ۵۰۰۰ هش بر چه پایه و اساسی چنین آفری رو ارائه می کنید، به هیچ عنوان صحیح نیست و لطفا از بی اطلاعی دوستان سو استفاده نکنید.

برای اطلاع بیشتر جهت محاسبه درامد ماینینگ بیتکوین به این وب سایت (https://whattomine.com/coins/1-btc-sha-256) مراجعه کنید.

از اینکه تمایل دارید به روش متفاوت، اقدام به فروش کنید، به شما افتخار میکنم اما لطفا به روش صحیح این موارد رو انجام بدید.

موفق باشید

Sohan Roh
September 28th, 2018, 13:00
با سلام خدمت کاربران گرامی
کیاوا مفتخر میباشد سرویس ویژه خود را برای ماینینگ بیت کوین عرضه کند .

https://en.bitcoin.it/w/images/en/2/29/BC_Logo_.png

ممکن هست برای شما سوال باشد این سرور ها دارای چه کانفیگ میباشند و قدرتشون چقدر هست و به چه شکل میشود دریافت کرد
سرور ها از دیتاسنتر های آلمان میباشد که به دلیل کانفیگ خوبی که روی سرور انجام میشود شما میتوانید از کل سیپیو تمام استفاده را کرده به صورت اختصاصی .
سرور ها به صورت 4 پلن میباشد که شما میتوانید از کیاوا تهیه کنید و هرچه سریعا در این وضعیت بازار اقدام به ماین کردن بیت کوین کنید .

شما با استفاده از لینک زیر

ماینر بیت کوین

(https://get.cryptobrowser.site/1160357)
نرم افزار ماینر بیت کوین را دریافت کنید اما با توجه به کانفیگ سیستم خانگی شما و یا سرور های معمولی که دارید نمیتوانید در روز بیش از 0.005 $ در بیاورید.
حال شما با خرید این سرور ها میتوانید در ساعت حدود 1$ کسب درآمد کنید و یا بیشتر

سرعت هش این سرور ها بالا میباشد

از 500 الی 800 میباشد .

لذا میتوانید در عکس زیر مشاهده کنید

38651

دقت کنید این یک سرور با کانفیگ رم 16
و سیپیو 4 هسته میباشد

قیمت سرور ها به شرح زیر میباشد

ksx10
ksx8
ksx6
ksx4
Ksx2

Dcpu = 8
Dcpu = 4
Dcpu = 2
Dcpu = 2
Dcpu = 1

Ram = 32 Gb
Ram = 16 Gb
Ram = 8 Gb
Ram = 4 Gb
Ram = 2 Gb

Disk = 240 Gb nvme
Disk = 160 Gb nvme
Disk = 80 Gb nvme
Disk = 40 Gb nvme
Disk = 20 Gb nvme

Traffic = 30 Tb
Traffic = 30 Tb
Traffic = 30 Tb
Traffic = 30 Tb
Traffic = 30 Tb

32€ Monthly
17.5€ Monthly
10.5€ Monthly
6.5€ Monthly
4€ Monthly

قیمت ها طبق قیمت روز دلار و یورو (http://www.tgju.org/currency)دریافت میشود
پرداخت به صورت ارسال سند مانی و یا گیفت پیپال نیز قابل انجام میباشد :x

سوالاتی ممکن از در ذهن شما شکل بگیرد

1. آیا ممکن هست سرویس که تحویل میگیرم کمتر از هش که باید بکند هش کند و راهکار چیست ؟
خیر این قضیه ممکن نمیباشد در صورتی که هش شما میزان مناسبی نداشته باشد هزینه سریعا برگشت زده خواهد شد
2. هزینه چند روز بازگشت وجه وجود دارد ؟
هزینه طبق قوانین کاری کیاوا طی 7 روز بازگشت پذیر میباشد و طی 7 روز کاری به حساب فرد به صورت پایا برگشت میخورد
3. سرور ها از کجا بفهمیم اختصاصی هست ؟

در صورتی که نیاز به نمایش مشخصات سرور داشته باشید به شما دسترسی برای مشاهده مشخصات سرور نمایش داده میشود .
4. در روز با یک سرور چقدر میشود کسب درامد داشت ؟
در صورتی که یک سرور 8 هسته داشته باشید در روز توانایی کسب 40 الی 50 دلار را دارید .
5. با خرید چند سرور در هش کمکی خواهد کرد؟
البته که بله شما با خرید 4 تا سرور میتوانید کسب 1 بیت کوین رو در کمترین زمان انجام دهید و میلیونر شوید

روش خرید به چه شکل میباشد ؟

شما میتوانید با ثبت نام در سایت کیاوا اقدام به ثبت تیکت کنید برای شما فاکتور شود و بپردازید و سرور را تحویل بگیرید در کمتر از 1 دقیقه
و یا میتوانید به صورت کارت به کارت به حساب کیاوا بریزید و سپس اقدام به دریافت سرور کنید

روش های تماس

0935-777-2571

info@kiava.co

Https://kiava.co/client

(https://kiava.co/client)آیدی تلگرام : @kiavaco

در صورتی که هرگونه سوالی دارید میتوانید با ارسال پست در این تاپیک اقدام به پرس و جو کنید .
لطفا از ارسال هرگونه اسپم شدیدا خودداری کنید

دوستان عزیز توجه کنند سرور که ارائه میشه در خصوص افرادی که ضمانت برای 50 دلار میخواهند به هیچ وجه ضمانتی داده در این خصوص نمیشه اگر دقت کرده باشید سرور که ارائه میشه هش 500 تا 800 داره یعنی قدرت سرور در برابر سرور مجازی سازی شده بیشتره و عملا اختصاصی هست و میتونید هش بهتری بکنید بنابراین هرچه میزان هش بالا باشه درامد بهتری کسب میکنید که دوتا از مشتریان خوب درحال حاظر در ماه درامد خوبی کسب کردن برای همین اقدام به فروش سرور کردیم در این زمینه

لذا درخواست ضمانت کسب 50 دلار با یک سرور نکنید

تنها افرادی میتوانند کسب زیادی بکنند که حداقل تعداد سرورشون 2 عدد به بالا باشه و ما فقط تضمین هش بالا رو به مشتری میدهیم قدرت هش بالا باشه

ماین توسط سرور های معمولی هتزنر
38652

ماین توسط سرور های کلود هتزنر
3865338653

با سلام و احترام ،

اقا به جای اینکه اینقدر توضیح بدی و خودت و یوزرها رو اذیت کنی ، زیر هر پنل مقدار درامد دقیق ماهانه را بدون زیر مجموعه بنویس ! تمام !

منتظرم.

ممنونم.

abrand
September 28th, 2018, 13:01
شما اصلا معنی اعداد و ارقام رو نمیدونین

یه لینک دادین میگین نوشته اگر 800 هش داشته باشین اینقدر دلار میده

Profit per day
$ 2e-10

شما میدونین این پول به دلار چقدره؟

اصلا معنی این دلار نیست,این عدد 800 هزار میلیاردم 5 دلار هستش

اگه شما به جای 800 بنویسی : 800000000000 میزان درآمد شما میاد روی: $ 5.64

که همون 5 دلار

شما همون لینک خودت رو باز کن:لینک
(https://www.cryptocompare.com/mining/calculator/btc?HashingPower=1011.4096365726&HashingUnit=H%2Fs&PowerConsumption=0&CostPerkWh=0&MiningPoolFee=1)
و یه عدد 8 بزار با 11 تا صفر بعد ببین مینویسه 5 دلار یا نه,اصلا اون سایت اشتباهی میزان ماینینگ رو نگفته بلکه شما یه چیزی رو نگاه کردین بعد بدون مطمئن شدن 100 درصدی شروع کردین به آفر و تبلیغات

موفق باشید

ColdWorld
September 28th, 2018, 13:43
دوستان این آفر به هیج عنوان و تحت هیج شرایطی درست نیست و بنده پلن آخر رو به مدت 4 ساعت تست کردم (30 تا هم رفرال ایجاد کردم 1 ساعت اخر) و تجربه م این بود که درامد به طرز بسیار بسیار حقیرانه و توهین امیزی ناچیز بود (یعنی ناچیز داریم تا ناچیز اما این حسابی نوبر بود) در ازای هش هم سرور 32 گیگ رم 8 هسته سی پی یو خریدم، نهایت هش اون سرور 410 هش بود نه بیشتر. به نظر من اصلا نمیشه سمت همچین چیزی رفت با این سرورا، حتما باید رفرال فعال داشته باشید که به شما سود بده وگرنه به هیچ عنوان هیج ارزشی نداره.

k-pax
September 28th, 2018, 14:12
با توجه به قیمت هر بیت کوین که $6675.4 هست برای اینکه روزانه 1 دلار درآمد داشه باشید دقیقا باید 4360000000000 هش بر ثانیه داشته باشید

حالا شما حساب کند چند تا سرور و زیرمجوعه باید داشته باشید که به این هش برسید

و اینکه لینک رفرال خودشون هم گزاشتن اصلا عجیب نیست!
از این بر سرور میفروشن و از اون بر زیرمجموعه میگیرن !

- - - Updated - - -

کسی که روزی 40 دلار میتونه از یه سرور دربیاره چرا باید اون سرور بفروش ماهاینه 50 دلار !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟

kiavaco
September 28th, 2018, 17:12
با سلام و احترام ،

اقا به جای اینکه اینقدر توضیح بدی و خودت و یوزرها رو اذیت کنی ، زیر هر پنل مقدار درامد دقیق ماهانه را بدون زیر مجموعه بنویس ! تمام !

منتظرم.

ممنونم.

توضیحاتی اضاف شد برای افرادی که میپرسن چقدر از هر سرور در میاد و تعداد زیر مجموعه هارو هم مشخص کردم حالا دوستانی که سوال دارن چطور ممکنه و ... بنده چطورشو وقت ندارم بگم طبق زیرمجموعه ها مشخص کردم هر سرور چقدر به بنده و دوستان دیگه بنده داده سوالی دیگه ای بود بپرسند افرادی که خیلی فکر میکنند در زمینه بیتکویین مهارت دارند و سرور های قدرتمند دارند ماین میکنند پیشنهاد میکنم با سرور خودشون ماین کنند نیازی نیست حتما اقدام به تخریب و یا زیر سوال بردن بکنند

به جدول لیست قیمت ها

افرادی که فکر میکنند ضرر هست لطف کنید از ارسال اسپم خودداری کنید چون بنده گزارش میدم :x

- - - Updated - - -

دوستان این آفر به هیج عنوان و تحت هیج شرایطی درست نیست و بنده پلن آخر رو به مدت 4 ساعت تست کردم (30 تا هم رفرال ایجاد کردم 1 ساعت اخر) و تجربه م این بود که درامد به طرز بسیار بسیار حقیرانه و توهین امیزی ناچیز بود (یعنی ناچیز داریم تا ناچیز اما این حسابی نوبر بود) در ازای هش هم سرور 32 گیگ رم 8 هسته سی پی یو خریدم، نهایت هش اون سرور 410 هش بود نه بیشتر. به نظر من اصلا نمیشه سمت همچین چیزی رفت با این سرورا، حتما باید رفرال فعال داشته باشید که به شما سود بده وگرنه به هیچ عنوان هیج ارزشی نداره.

شما با هیچی اقدام کردید به دریافت بیت کوین و قطعا به نتیجه نمیرسید با هیچ رفرالی پیشنهاد میکنم اگر میخواید کار کنید رفرالتونو بالا ببرید بعدش به دنبال سرور خوب باشید ;-)

amiredge
September 28th, 2018, 19:39
خیلی جالبه.من الان 20 تا antminer s9 دارم که هرکدوم 13 تراهش(دقت کنید،13 تراهش که معادل 13000000 هش برای هریک عدد دستگاهه)ماه قبل 314 دلار درامد داشتم که هر دستگاه میشه ماهی حدود 16 دلار که روزی نیم دلار میشه برای هر دستگاه..بعد با یک سرور که هر کدوم بیت 500 تا 800 هش ریت دارن روزی 3 دلار؟
از بی اطلاعی مردم سو استفاده نکنید :)
سختی شبکه بیت کوین الان فوق العاده رفته بالا و با این سرور ها درآمدی نمیشه کسب کرد.

kiavaco
September 28th, 2018, 20:00
خیلی جالبه.من الان 20 تا antminer s9 دارم که هرکدوم 13 تراهش(دقت کنید،13 تراهش که معادل 13000000 هش برای هریک عدد دستگاهه)ماه قبل 314 دلار درامد داشتم که هر دستگاه میشه ماهی حدود 16 دلار که روزی نیم دلار میشه برای هر دستگاه..بعد با یک سرور که هر کدوم بیت 500 تا 800 هش ریت دارن روزی 3 دلار؟
از بی اطلاعی مردم سو استفاده نکنید :)
سختی شبکه بیت کوین الان فوق العاده رفته بالا و با این سرور ها درآمدی نمیشه کسب کرد.

شما خوب عزیز :-) بنده که دروغی ندارم بگم بنده دراوردم مشتری خواست میخره نخواست شما رو تو گور کسی نمیزارن که شما بیل زنید باغچه خودتونو بیل بزنید 314 دلار درامد داشته باشید به نظرم از بیکاری نشینید تخریب کنید ;-) شما اگر 314 دلار درامد داشتید انقدر وقت نمیزاشتید متن بنویسید برای تخریب :))

aminreza
September 28th, 2018, 20:37
سلام
من خیلی ساده و مبتدیانه سوالم رو مطرح میکنم ، بدون هیچ قصد و غرضی ؛

چیزی که من از صحبتهای شما متوجه شدم اینه که تو این کار زیرمجموعه خیلی مهمه ، زیرمجموعمون هم بهتره فعال باشه تا سود بیشتری نصیب ما بشه . به قول دوستان زیرمجموعه گیری هم کار آسونی نیست . حالا ایا نمیشه بحث زیرمجموعه رو با این کاری که میگم حل کرد :

یه سرور اصلی کلود تهیه کنیم ، مثلا همین سروری که لینکش رو گذاشته بودین : https://www.hetzner.com/dedicated-rootserver/ex51-ssd-gpu
روی این سرور 50 سرور مجازی ایجاد کنیم ( عدد 50 رو فرضی گفتم ) . از این 50 سرور مجازی 49 تاشو زیرمجموعه 1 سرور بکنیم . قاعدتا هر 49 سروری که زیرمجموعه شدن فعالن و درحال ماین کردن.
در این صورت ماهی چند دلار سود داره ؟ با فرض اینکه 94 یورور پول سرور اصلی رو دادیم

سعی کردم خیلی ساده سوالم رو مطرح کنم شاید ابهامات خودم و تعدادی از دوستان رفع بشه

k-pax
September 28th, 2018, 20:55
سلام

چیزی که من از صحبتهای شما متوجه شدم اینه که تو این کار زیرمجموعه خیلی مهمه ، زیرمجموعمون هم بهتره فعال باشه تا سود بیشتری نصیب ما بشه . به قول دوستان زیرمجموعه گیری هم کار آسونی نیست . حالا ایا نمیشه بحث زیرمجموعه رو با این کاری که میگم حل کرد :

یه سرور اصلی کلود تهیه کنیم ، مثلا همین سروری که لینکش رو گذاشته بودین : https://www.hetzner.com/dedicated-rootserver/ex51-ssd-gpu
روی این سرور 50 سرور مجازی ایجاد کنیم ( عدد 50 رو فرضی گفتم ) . از این 50 سرور مجازی 49 تاشو زیرمجموعه 1 سرور بکنیم . قاعدتا هر 49 سروری که زیرمجموعه شدن فعالن و درحال ماین کردن.
در این صورت ماهی چند دلار سود داره ؟ با فرض اینکه 94 یورور پول سرور اصلی رو دادیم

سعی کردم خیلی ساده سوالم رو مطرح کنم شاید ابهامات خودم و تعدادی از دوستان رفع بشه

قیمت 1 بیتکوین = 6,656.38 دلار
روی سرور بیشتر از 30 تا سرور نمیتونید بیارید بالا حالا ما فرض میگیریم 50 تا
فرض بگیریم هر سرور 1000 هش بهتون بده

50 * 1000 = 50000
که کل این هش میشه روزانه 0.0000000012 دلار در روز
همه این 50 تا هم زیرمجوعه یکی میشن
اگه این 50 تا هم 100% به بالاسریش بده
بالاسری میشه
0.0000000012 * 50
که میشه 0.00000006 دلار در روز
اگه این 50 نفر هم 50 نفر دیگه را بیران
و اینا هم به سه لول بالاتر خودش بده 50 * 50 * 50 زیرمجموعه که کلان میشه 125000 زیر مجموعه و هموشن هم همون هش 1000 تا داشته باشن کلن میشه
هر کدومش میشه روازنه 0.0000000012 درامد داره و اون سایت هم 100% درامد اونو به بالا سریش میده
125000 * 0.0000000012
میشه روزی 0.00015

برای روزانه 1 دلار در روز شما باید 4 ترا هش داشته باشید یا مثلا 10000000 تا زیرمجموعه ! خیلی فعال با هش زیاد

kiavaco
September 28th, 2018, 20:56
سلام

ببینید دوستانی که خوب فکر میکنند حرف با خودشونه و فکر میکنند اطلاعاتی در این زمینه دارند که متاسفانه ندارند . و سعی به تخریب دارند کاملا باعث گنگ شدن توی انجمن شدن و بنده یوزر هاشونم ریپورت کردم که برخورد بشه

طبق فعالیت بنده با یک سرور سیپیو 8 هسته در ساعت محاسبه کردم

از ساعت

6:18 0.000206474489

6:18 بیت کوین بنده انقدر بود

در ساعت

6:52 0.000208844388

یعنی حدود 30 دقیقه

از
0.000206 به 0.000208 اومد

یعنی حدود

0.050 سنت دراوردم

در حدود 1 ساعت

0.1 سنت دراورده شد

در حدود 24 ساعت

2.4 دلار بنده دراوردم

با سروری که هش آن 500 الی 800 هست حالا دوستانی که میخوان بگن نه اقا نمیشه خوب از نظر شما نمیشه ولی برای بنده که شده و دارم سرورشم میفروشم

حالا با سروری که کارت گرافیکیش بالاست و نوع سیپیوش خوبه قطعا با 40 50 زیر مجموعه فعال درصد بیشتر در میشه اورد بنده با این سرور که 29 یورو در ماه هست انقدر دراوردم و سیپیو هش سروری که گفتید بالاس حدود 1000 هست و بنده با زیر مجموعه خالی یعنی فیک انقدر دراوردم

شما حساب کنید 2.4 در 30 روز ؟؟؟؟؟ میشه 72 حالا نرم افزار چطور کار میکنه که داره انقدر پول میده من نمیدونم من فقط سرور میفروشم و خود بنده دارم ماین میکنم

شما اصلا در روز 1.5 دلار هم حساب کنید میشه 45 دلار

هزینه سرور که 30 یورو هست به دلار بگیم میشه 35 دلار

10 دلار سود میگیم برای افرادی که فقط همین یه سرور میخوان و زیاد درگیر این چیزا نیستن قطعا 100 دلار با قیمت 20 تومان میشه 200 تومان در ماه داره سود در میاره

کسی که بخواد سود بیشتری در بیاره یا تعداد سرورشو زیاد میکنه یا به قول شما میاد همین کارو میکنه یک سرور مشخص کردید میخره بیشتر در میاره در ماه 90 یورو پول میده یعنی پول 3 تا سرور سیپیو 8 هسته در صورتی که 50 تا سرور ایجاد کرده

و کیفیتشونم خوبه

- - - Updated - - -

قیمت 1 بیتکوین = 6,656.38 دلار
روی سرور بیشتر از 30 تا سرور نمیتونید بیارید بالا حالا ما فرض میگیریم 50 تا
فرض بگیریم هر سرور 1000 هش بهتون بده

50 * 1000 = 50000
که کل این هش میشه روزانه 0.0000000012 دلار در روز
همه این 50 تا هم زیرمجوعه یکی میشن
اگه این 50 تا هم 100% به بالاسریش بده
بالاسری میشه
0.0000000012 + 0.0000000012
که میشه 0.0000000024 دلار در روز
اگه هر 59 تا یوز خودشون هم 50 تا زیر مجومعه داشته باشن
50* 0.0000000012
و 100% هم به بالاسریش بده
میشه 0.00000006 دلار
اگه این 50 نفر هم 50 نفر دیگه را بیران
و اینا هم به سه لول بالاتر خودش بده 50 * 50 * 50 زیرمجموعه که کلان میشه 125000 زیر مجموعه و هموشن هم همون هش 1000 تا داشته باشن کلن میشه
هر کدومش میشه روازنه 0.0000000012 درامد داره و اون سایت هم 100% درامد اونو به بالا سریش میده
125000 * 0.0000000012
میشه روزی 0.00015

برای روزانه 1 دلار در روز شما باید 4 ترا هش داشته باشید یا مثلا 10000000 تا زیرمجموعه ! خیلی فعال با هش زیاد

جناب حساب کردنتون مورد داره

- - - Updated - - -

کسب بنده از دیشب تا حالا میتونید مشاهده کنید

38654

این عکس بالا برای امروز هست

این عکس پایین برای دیشب هست حدود همین ساعت یعنی توی 24 ساعت

38655

فکر کنم پاسخ دوستان که قصد تخریب هم داشته باشند رو دادم !!!!

k-pax
September 28th, 2018, 21:07
کیاوا عزیز اصلا قصد اسپم دادن ندارم
اما شما دارید با فریب مردم و وعده دادن سرور میفروشین و زیر مجموعه هم میگیرید

حساب های من درست .
فکر کنم شما در محاسباتتون هش و گیگ هش اشتباه در نظر گرفتید

برای 1 دلار در روز نیاز به 4,300,000,000,000 هش بر ثانیه هست

درجه سختی بینکوین خیلی خیلی بالا هست و فقط دارید تبلیغات کاذب برای فروش سرور میکنید .

kiavaco
September 28th, 2018, 21:11
کیاوا عزیز اصلا قصد اسپم دادن ندارم
اما شما دارید با فریب مردم و وعده دادن سرور میفروشین و زیر مجموعه هم میگیرید

حساب های من درست .
فکر کنم شما در محاسباتتون هش و گیگ هش اشتباه در نظر گرفتید

برای 1 دلار در روز نیاز به 4,300,000,000,000 هش بر ثانیه هست

درجه سختی بینکوین خیلی خیلی بالا هست و فقط دارید تبلیغات کاذب برای فروش سرور میکنید .

نوشتن فونت بزرگ و بی احترامی که دارید به بنده میکنید کاملا مشخص هست قصدتون چیه شما اگر اعتماد ندارید زورتون نکردن به پاسخ دادن ;-) طبق عکسایی که گذاشته شده مشخص هست بنده چقدر دارم کسب میکنم

princeserver
September 28th, 2018, 21:48
سلام بزرگوار ممنون میشم بفرمایید مقدار خروجی چند مگا هش یا ترا هستش ؟

amiredge
September 28th, 2018, 22:56
شما خوب عزیز :-) بنده که دروغی ندارم بگم بنده دراوردم مشتری خواست میخره نخواست شما رو تو گور کسی نمیزارن که شما بیل زنید باغچه خودتونو بیل بزنید 314 دلار درامد داشته باشید به نظرم از بیکاری نشینید تخریب کنید ;-) شما اگر 314 دلار درامد داشتید انقدر وقت نمیزاشتید متن بنویسید برای تخریب :))

شمایی که دارید سرور واسه ماین بیت کوین میفروشید باید اینو بدونید ،تایمی که ماین کردن میگیره در ماه به 3 ساعتم نمیرسه.پس بله تا دلتون بخواد تایم خالی دارم و بیکارم :)
تخریب هم نکردم،ی سری چیزا رو روشن کردم.شما خودتون این طور برداشت کردید :)

joodi
December 17th, 2018, 14:39
سلام
هر سوالی در ارتباط با بیت کوین و دنیای ارز دیجیتال دارید میتونید توی این سایت مطرح کنید تا به جواب برسید:
آقای علی میزانی یکی از بزرگترین سرمایه گذاران در دنیای ارز دیجیتال
I am Ali Mizani Oskui (http://www.alimizanioskui.com/about-me/), a Researcher, Innovator and Futurist who is passionate about the world of cryptocurrency and blockchain