PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در استفاده از smtp

mnajafi33
September 27th, 2018, 01:20
سلام
میخوام از smtp gmail در whmcs استفاده کنم
ست کردم همه چیز اون تیک رو هم در خود جیمیل فعال کردم که منابع ناشناس رو اجازه بده
ولی ایمیل ارسال نمیشه
این پیغام در فعالیت های whmcs میاد

Admin Email Notification Sending Failed - PHPMailer Exception - SMTP connect() failed. https://github.com/PHPMailer/PHPMailer/wiki/Troubleshooting (Subject: WHMCS Admin Failed Login Attempt)
رو چند تا سرور هم امتحان کردم همین بود
الان ورژن 7.6.1 از اول نصب کردم بازهم همین پیغام میاد و ایمیل ارسال نمبشه
ولی از خود سرور استفاده میکنم ارسال میشه
هر smtp دیگه ای غیر خود سرور سایت استفاده میکنم همین پیغام میاد
راه حلی داره؟

masih_enter
September 27th, 2018, 01:44
سلام . لطفا لوگ کاملش رو بزارید بشه چک کرد

mnajafi33
September 27th, 2018, 02:14
سلام . لطفا لوگ کاملش رو بزارید بشه چک کردداخل System Activity Log همین پیغامی که گذاشتم فقط میاد هیچ log دیگه ای مربوط به این مورد نیست
جالبه با smtp خود سرور که سایت روش نصب هست مشکلی نیست ارسال میشه که اونم به دلایلی میره به اسپم میخوام فعلا تا اونو درست میکنیم از یه smtp دیگه ای استفاده کنیم موقت که این مورد پیش میاد

Sent from my HTC One using Tapatalk

masih_enter
September 27th, 2018, 02:19
مطمئن هستید سرور و پورت و نوع امنیت رو درست وارد میکنید ؟ اگر براتون مقدوره با یک کلاینت ایمیل دسکتاپ مثل اوت لوک وارد بشید و تست بگیرید بعد همون هارو وارد کنید . من خودم چند بار در برنامه های دیگه به این مشکل با جیمیل خوردم و با تغیر پورت و پرتکل و نوع تنظیمات ssl تونستم وصل بشم به جیمیل

mnajafi33
September 27th, 2018, 02:52
مطمئن هستید سرور و پورت و نوع امنیت رو درست وارد میکنید ؟ اگر براتون مقدوره با یک کلاینت ایمیل دسکتاپ مثل اوت لوک وارد بشید و تست بگیرید بعد همون هارو وارد کنید . من خودم چند بار در برنامه های دیگه به این مشکل با جیمیل خوردم و با تغیر پورت و پرتکل و نوع تنظیمات ssl تونستم وصل بشم به جیمیلچند وقت قبل با همین تنظمات متصل شدم و ایمیل هم ارسال شد رو یه سرور دیگه بود
ولی الان رو ۲ تا سرور امتحان کردم به یه پیغام برخورد کردم

Sent from my HTC One using Tapatalk

mnajafi33
September 27th, 2018, 09:17
سلام مجدد
حالت

$smtp_debug = true;
فعال کردم خطا زیر رو نمایش داد

SMTP ERROR: Failed to connect to server: Network is unreachable (101)
راهنمایی میکنید لطفا

masih_enter
September 27th, 2018, 17:07
سلام . اینطور که اینجا میگه نمیتونه ادرس جیمیل رو تبدیل کنه . ببینید فایروالتون نبسته باشه یا اینکه ادرس سرور جیمیل رو اشتباه وارد نکرده باشید . با خود سرور پینگ بگیرید ببینید سرور گوگل رو میبینه