سلام دوستان.یه سرور مارکتی گرفتم..اگر بخوام از طریق هتزنر ویندوز سرور نصب کنم هزینه زیادی باید پرداخت کنم. آیا روشی هست ویندوز سرور 2016 را خودم روی Rescue System نصب کنم؟ در سایتای خارجی روشهایی دیدم ولی زیاد متوجه نشدم..
masih_enter
September 26th, 2018, 18:20
سلام . میتونید بگید براتون فلش ویندوز سرور رو مونت کنند و با لارا نصبش کنید بگید میخواید تست کنید و بعدا خودتون لایسنس تهیه میکنید . البته در لارا بخشی برای مونت کردن کاستوم ایزو هم وجود داره که میشه از فضای بک اپ رایگان هتزنرتون استفاده کنید البته بعضی وقت ها رو بعضی از سور ها جواب نمیده و فلش گزینه بهتریه
qasem1368
September 26th, 2018, 18:28
سلام . میتونید بگید براتون فلش ویندوز سرور رو مونت کنند و با لارا نصبش کنید بگید میخواید تست کنید و بعدا خودتون لایسنس تهیه میکنید . البته در لارا بخشی برای مونت کردن کاستوم ایزو هم وجود داره که میشه از فضای بک اپ رایگان هتزنرتون استفاده کنید البته بعضی وقت ها رو بعضی از سور ها جواب نمیده و فلش گزینه بهتریه
ممنون از راهنمایی
پس بهشون بگم فلش ویندوز سرور را مونت کنید میخوام تست ویندوز سرور را انجام بدم و بعدا خودم لایسنس تهیه میکنم؟
طریقه نصب لارا چطوره؟ انگلیسی لارا، lara هست؟
masih_enter
September 26th, 2018, 18:31
بله بگید نسخه مورد نظرتون رو مونت کنند و در بخش پشتیبانی پنل درخواست کنسول لارا برای اون سرورتون بدید
تا 3 ساعت رایگانه و تا کسه دیگه ای در اون بخش که سرور شما هست درخواست نده براتون باقی میمونه .
مشخصات کی وی ام رو براتون میل میکنند که باید جاوا نصب باشه تو سیستمون تا بتونید به سرور ریموت بزنید
qasem1368
September 26th, 2018, 21:35
بله بگید نسخه مورد نظرتون رو مونت کنند و در بخش پشتیبانی پنل درخواست کنسول لارا برای اون سرورتون بدید
تا 3 ساعت رایگانه و تا کسه دیگه ای در اون بخش که سرور شما هست درخواست نده براتون باقی میمونه .
مشخصات کی وی ام رو براتون میل میکنند که باید جاوا نصب باشه تو سیستمون تا بتونید به سرور ریموت بزنید
برام سه ساعت رو فعال کردن ولی صفحه کنسول که باز میشه و رویClick to open KVM Console میزنم یه فایلی میخواد دانلود بشه ولی دانلود نمیشه. جاوا هم نصب دارم
masih_enter
September 26th, 2018, 21:42
فایل چون پسوندش جاوا هست اجازه دانلود نمیده . ولی keep this file رو بزنید . یا با مرورگر دیگه ای تست کنید .
جاوا jre باید نصب باشه . یکی دوبار رو این موضوع مشکل داشتم مجبور شدم هم نسخه 7 و هم نسخه 8 جاوا رو نصب کنم البته هم 64 نصب کنید هم 32 !!
qasem1368
September 26th, 2018, 22:20
فایل چون پسوندش جاوا هست اجازه دانلود نمیده . ولی keep this file رو بزنید . یا با مرورگر دیگه ای تست کنید .
جاوا jre باید نصب باشه . یکی دوبار رو این موضوع مشکل داشتم مجبور شدم هم نسخه 7 و هم نسخه 8 جاوا رو نصب کنم البته هم 64 نصب کنید هم 32 !!
اقا خیلی ممنون از راهنماییات..تونستم نصب کنم :53:
راستی بعد نصب برای اینکه وصل بشم با ریموت دسکتاب باید چیکار کنم؟
masih_enter
September 26th, 2018, 22:32
اقا خیلی ممنون از راهنماییات..تونستم نصب کنم :53:
راستی بعد نصب برای اینکه وصل بشم با ریموت دسکتاب باید چیکار کنم؟
بعد از اینکه نصب کردید باید وارد ویندوز بشید و از سرور منیجر که اول کار باز میشه صفحش ریموت دیکتاپ رو فعال کنید و همچنین کارت شبکه رو تنظیم کنید و اگر خودش ای پی نگرفته شما دستی ای پی ارایه شده توسط هتزنر رو براش ست کنید . میتونید نحوه فعال سازی ریموت دسکتاپ رو جستجو کنید
qasem1368
September 27th, 2018, 01:42
لطفا طریقه فعال سازی ریموت دسکتاپ بدون نصب سرویسش را بفرمایید. با تشکر