نصب vmware انجام شده مراحل بعدی طبق آموزش سایت زیر انجام شده
https://wiki.hetzner.de/index.php/VMware_ESXi/en
سوال در قسمت هست که باید
Preparations in the vSphere client
را تنظیم کنیم در راهنما گفته شده روی یکی از vm ها باید دوتا Network Adapter تعریف بشه که یکی از ip تکی گرفته میشه یکی هم برای سابنت ip هست .
الان بر روی این vm ساخته شده باید سیستم عامل خاص نصب بشه ؟
معمولا این قسمت برای تنظیمات بهتر mikrotik نصب می کنند اما ما احتیاج به دادن دسترسی ها و تنظیمات خاص برای mikrotik نداریم همین که بتونیم از ip های سابنت استفاده کنیم کافی است.
دوستان اگر راهنمایی کنن ممنون میشم .
اگر کسی از دوستان با هزینه یا .. می توانند راهنمایی کنند مارو به صورت تلفنی ممنون میشم .
با تشکر
a1994n1373
September 26th, 2018, 12:13
سلام .
یه تک ای پی سفارش بدین واسه میکروتیک .
یه میکروتیک نصب کنید .
مک آدرس اون تک ای پی رو ست کنید رو میکروتیک .
بعد تک ای رو ستاپ کنید تو میکروتیک .
یه کارت شبکه دیگه به میکروتیک اضافه کنید .
از دیتاسنتر بخواین ساب نت رو route کنه به تک ای پی .
بعد با وینباکس به میکروتیک وصل شین و دستور زیر رو اجرا کنید :
ip address add address=[inja ip yeki munde be akhar ro vared konid . gateway vm ha mishe in ip] netmask=255.255.255.2x broadcast=[broadcast ip ke datacenter dade vared konid] interface=ether2
امیدوارم کمکتون کنه .
masih_enter
September 26th, 2018, 13:20
استفاده از میکروتیک برای تنظیمات بهتر نیست بلکه برای انجام روتینگ ساب نت اختصاص یافنته هست . راهی که دوستمون گفتند رو انجام بدید نتیجه میگیرید . یکی دو ساعت روش وقت بزارید یاد میگیرید و راهکارش میاد دستتون
nimnim68
September 26th, 2018, 13:47
سلام .
یه تک ای پی سفارش بدین واسه میکروتیک .
یه میکروتیک نصب کنید .
مک آدرس اون تک ای پی رو ست کنید رو میکروتیک .
بعد تک ای رو ستاپ کنید تو میکروتیک .
یه کارت شبکه دیگه به میکروتیک اضافه کنید .
از دیتاسنتر بخواین ساب نت رو route کنه به تک ای پی .
بعد با وینباکس به میکروتیک وصل شین و دستور زیر رو اجرا کنید :
ip address add address=[inja ip yeki munde be akhar ro vared konid . gateway vm ha mishe in ip] netmask=255.255.255.2x broadcast=[broadcast ip ke datacenter dade vared konid] interface=ether2
امیدوارم کمکتون کنه .
ممنون متشکر از شما دوست عزیز
من اطلاعات که برای ip تکی از دیتاسنتر ارسال شده برام gateway اطلاعات برام نفرستادن فقط ip و Netmask ارسال شده ؟ باید به همین صورت باشه ؟
اگر به همین صورت هست وقتی میخوام ip تکی رو به میکروتیک معرفی کنیم از دستور بالا gateway رو چی وارد کنم ؟
چون میخوام ip تکی معرفی کنم که بتونم بعدش با وینباکس بهش وصل بشم .
- - - Updated - - -
استفاده از میکروتیک برای تنظیمات بهتر نیست بلکه برای انجام روتینگ ساب نت اختصاص یافنته هست . راهی که دوستمون گفتند رو انجام بدید نتیجه میگیرید . یکی دو ساعت روش وقت بزارید یاد میگیرید و راهکارش میاد دستتون
ممنون از شما
یعنی راهی نیست که با استفاده از vswich این کار رو انجام داد ؟ حتما باید از میکروتیک استفاده کرد ؟
TARIMEHR
September 26th, 2018, 13:52
وارد پنل دیتاسنتر بشید از تب ای پی میتونید گت وی رو مشاهده کنید و همچنین مک ادرس رو فعال کنید.
masih_enter
September 26th, 2018, 14:00
ممنون از شما
یعنی راهی نیست که با استفاده از vswich این کار رو انجام داد ؟ حتما باید از میکروتیک استفاده کرد ؟
برای اینکه سابنتتون رو فعال کنید حتما یک روتر مثل میکروتیک نیاز دارید .
روال کار در هتزنر اینطوریه .
سرور رو میگیرید
یک ایپی همراهش داره
esxi رو نصب میکنید و وبا اون تک ایپی کارت شبکه رو تنظیم کنید
(از پنل هتزنر یک ساب نت و یک ایپی تکی درخواست بدید و یگید براتون ساب نت رو روت کنند روی این ایپی)
وارد کلاینت Esxi بشید و یک سرور میکروتیک با دو کارت شبکه بسازید و اولین کارت شبکه حالت مک ادرسش رو از اتوماتیک در بیارید با مک مجازی که در پنل هتزنر بهتون داده یکی کنید. ادرس اولین کارت شبکه رو روی تک ای پی ست کنید و ادرس دومین کارت شبکه رو روی اولین usableip از سابنت قرار بدید . روال تنظیمات دستوری هم که دوستمون گفتند . یکم باهاش بازی کنید روال کار کامل براتون روشن میشه
چیز خاصی نداره . اگر تهش نشد غروب به من پیام خصوصی بدید بیشتر کمکتون کنم