توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین دیتاسنتر ایرانی کجاست ؟؟؟ (تجربه)
fara_rayaneh
September 25th, 2018, 02:52
سلام به همه دوستان عزیز
ببخشید دوستان یه سوال ، بهترین دیتاسنتر ایرانی چه دیتاسنتری هستش ؟
ممنون
taghikhani
September 25th, 2018, 14:31
سلام دوست من
متاسفانه چیزی به اسم دیتاسنتر خوب نداریم که بخوایم از بینشون بهترین رو انتخاب کنیم.
توصیه من اینه که اصلا سمت رسپینا نرید. تبیان هم بنده چند سال پیش تجربه خوبی نداشتم. ولی الان رو نمیدونم
فعلا ما سرورهامون در دیتاسنتر آسیاتک هست. از نظر کیفیت خوب هست ولی هر زمان صلاح بدونند قوانین رو تغییر میدن و محدودیت ایجاد میکنند
NetworkFA
September 25th, 2018, 14:48
سلام دوست من
متاسفانه چیزی به اسم دیتاسنتر خوب نداریم که بخوایم از بینشون بهترین رو انتخاب کنیم.
توصیه من اینه که اصلا سمت رسپینا نرید. تبیان هم بنده چند سال پیش تجربه خوبی نداشتم. ولی الان رو نمیدونم
فعلا ما سرورهامون در دیتاسنتر آسیاتک هست. از نظر کیفیت خوب هست ولی هر زمان صلاح بدونند قوانین رو تغییر میدن و محدودیت ایجاد میکنند
نمیخواهم دفاع کنم چون پشتیبانی دیتاسنترشون ضعیف هست (مخصوصا شیفت شب که تکنسینی وجود ندارد)
ولی مشکل قوانین نیست
از اول داخل قراردادشون ذکر شده ترافیک یک به 10
و در این باره هم اخطار هم دادند
و بعد محدود کردند
با این وجود دیتاسنتر هست و طراحی دیتاسنتری داره و به اصطلاح سرور روم نیست
taghikhani
September 25th, 2018, 14:51
نمیخواهم دفاع کنم چون پشتیبانی دیتاسنترشون ضعیف هست (مخصوصا شیفت شب که تکنسینی وجود ندارد)
ولی مشکل قوانین نیست
از اول داخل قراردادشون ذکر شده ترافیک یک به 10
و در این باره هم اخطار هم دادند
و بعد محدود کردند
با این وجود دیتاسنتر هست و طراحی دیتاسنتری داره و به اصطلاح سرور روم نیست
بله حق با شماست ولی این موضوع فقط کتبی بود و شفاها گفته بودند هیچ محدودیتی وجود نداره. بهرحال با این حساب هم هنوز بهترین گزینه هستند و همونطور که فرمودید طراحیشون کاملا حرفه ایه
masih_enter
September 25th, 2018, 17:07
سلام دوست من
توصیه من اینه که اصلا سمت رسپینا نرید.
سلام . من برای یک پروژه کولوکیشن نیاز بود که میخواستم از رسپینا تهیه کنم . دلیل اینکه میگید اصلا سمتش نرید رو لطفا بازتر کنید که بشه انتخاب درست تری داشت .
taghikhani
September 25th, 2018, 18:05
سلام
پشتیبانی بسیار ضعیف. سیستم مالی کاملا سنتی مربوط به دو دهه قبل. نه پرداخت آنلاین دارن نه یک سیستم اتوماسیون و حسابداری
کیفیت شبکه اصلا مشخص نیست. هر کاری ازشون بخواید براتون بکنن حداقل باید روی یک هفته حساب کنید. اکثر آی پی هاشونم روی شبکه های اسپم بلاک هست. مصرف ترافیک هم یه آماری بهتون میدن ولی اصلا متوجه نمیشید چطوری اینو مصرف کردید
ما بیش از 6 ماه پیش سرورمون رو از دیتاسنترشون خارج کردیم و ازشون یک طلب خیلی محدود داشتیم که تقریبا ده روز پیش تازه بعد از کلی تلفن برامون ریختن
برای پشتیبانی وقتی بهشون ایمیل بدید ممکنه اصلا دیده نشه. بعد یک هفته هم که اعتراض کنید میگن چرا زنگ نزدی.
کلا کارشون این نیست. اگر برید شرکتشون متوجه میشید که کارشون نصب اینترنت برای برجهاست و هیچ تخصصی در زمینه سرور و وب هاستینگ ندارن
alfapardaz
October 2nd, 2018, 17:20
تبیان!
sara_hosting
October 2nd, 2018, 17:22
سلام به نظر من پارس آنلاین
mehrdad1000
October 2nd, 2018, 17:24
فازتون چیه استارتر اخراج شده هوز جواب میدین
masih_enter
October 3rd, 2018, 00:51
فازتون چیه استارتر اخراج شده هوز جواب میدین
احتمالا برای ایندکس و اگر کسه دیگه ای سوال شد براش با سرچ به این موضوع برسه و براش مفید واقع بشه