PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرو مجازی یا هاست؟ (برای استفاده وی پی ان)

eeeeeeehsan
September 22nd, 2018, 17:21
سلام دوستان
من در آینده نزدیک میخوام یه وبسایتی رو راه اندازی کنم که درگاه پرداخت بین المللی لازم داره. برای پی پال هم که باید سرور مجازی داشت وگرنه آی پی ایران رو ببینن سریع مسدود می کنن. آیا سرور مجازی باید حتما تهیه کنم یا هاست هم میتونه پاسخگوی هر دو نیاز من باشه؟
برای حساب پی پال حتما باید با آی پی خارج از کشور متصل شد. وی پی ان دارم ولی معمولا اینا آی پی عمومی هست شاید پی پال چون حساسه بعدا لیمیت کنه. از اون طرف هم وب سایت من ساده است و هاست معمولی جواب میده و نیازی به هزینه بالای وی پی اس نیست. یه سردرگمی کوچیک اینجا دارم، ممونم میشم دوستان اگه تجربه ای دارن توی این موضوع راهنمایی کنن.

refigh
September 25th, 2018, 01:55
برای سرور مجازی ویندوز نمیشه ازهاستش استفاده کنید
و برای ورود به پنل پی پال کافیه دو بار با ***** شکن برید بار سوم اکانت پرررر شده
پی پال به ای پی خیلی اساس است باید ای پی اختصاصی داشته باشید ترجیحا سرور مجازی از کشور که اکانت شما وریفای شده

masih_enter
September 25th, 2018, 17:18
سلام . بهترین گزینه برای شما استفاده از وی پی اس هست . سعی کنید با کانکشن های واسط به پیپال وارد نشید. با ریموت دسکتاپ وی پی اس خارج از ایران مستقیم برید . بهتره سرور مجازی رو از کشوری که وریفای شدید بگیرید .