PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هرکی با بیت کوین اشناست و پول دراورده بیاد تو!

hamra
September 21st, 2018, 16:40
سلام
یه مدتیه خیلی ها دارن تبلیغات بیتکوین رو میکنن برای جذب زیرمجموعه
حالا میخوام بدونم اصلا کسی تاحالا تونسته پول دربیاره از این طریق ؟
و توی چه سایت هایی باید فعالیت کرد که بیت کوین در اورد و تبدیل به ریال یا تومان کردش ؟
ممنون

سیدرضا بازیار
September 21st, 2018, 17:11
تنها راه به دست آوردن بیت کوین این هست که با دستگاه های قوی استخراج کنید. بقیه راه ها معمولا غیر واقعی هستند یا بازدهی ندارند!
واسه فروشش هم صرافی ها میخرن

hamra
September 21st, 2018, 17:27
تاحالا کسیو دیدید که از این راه پولی دراورده باشه ؟

سیدرضا بازیار
September 21st, 2018, 17:48
خودم یه مدت کارم همین بود
دیگه استخراج نمیکنم. اما هنوز اکثر دریافت و پرداخت های من با بیت کوین و اتریم هست

hamra
September 21st, 2018, 17:56
خودم یه مدت کارم همین بود
دیگه استخراج نمیکنم. اما هنوز اکثر دریافت و پرداخت های من با بیت کوین و اتریم هست
میزان درامدتون چقدر بود ماهانه از این راه ؟
چرا دیگه استخراج نمیکنید؟

Raymvnd
September 21st, 2018, 22:49

درود..
با توجه با هزینه خرید دستگاه و هزینه برق و غیره استخراج به صرفه نیست..

سیدرضا بازیار
September 21st, 2018, 23:01

استخراج به شدت دستگاه رو ضعیف میکنه. مثلا اگه یه لپ تاپ ۵ سال به خوبی کار کنه، اگه باهاش استخراج کنید ممکنه بعد از ۲-۳ ماه به اندازه ۵ سال بهش فشار بیاد

من دستگاه خریدم و استخراج میکردم و بعد از یه مدت دستگاه ها دیگه پاسخگو نبودند. باید دستگاه جدید میخریدم. دستگاه جدید هم با توجه به بالا رفتن قیمت دلار و گران شدن برق اصلا در توانم نبود بخرم

استخراج هر روز سخت تر از دیروز میشه و هر روز به دستگاه های قوی تر نیاز هست

اگه پولدار هستید و میخواید این کار رو کنید، پیشنهاد میکنم دستگاه بخرید و بیاید توی بوشهر یا حتی کازرون انجامش بدین. چون برق به شدت ارزان هست و خیلی ها رو دیدم که با ***یدن برق رایگان از تیر برق کار میکنند... اجاره ها هم بسیار ارزان هست. مثلا میتونید یه خونه بزرگ رو با ماهیانه ۱۰۰ هزار تومان اجاره کنید یا کل خونه رو بخرید ۵۰ میلیون (زیر بنای بالای ۵۰۰ متر!) و برق هم اینقدر ارزان هست که ممکنه زیر ۵۰ هزار تومان در ماه پولش بیاد و ***یدن برق هم نسبت به دیگر شهر ها خیلی عادی هست :d

من خودم چون فقط به فکر پول حلال هستم هرگز نتونستم برق ب***م! با اینکه یه نفر توی نیروگاه برق کار میکرد و بهم پیشنهاد کرد دستگاه ها رو به اونجا ببرم، مکان رایگان با کولر رایگان و برق رایگان... اما وجدانم اجازه نداد قبول کنم