توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در اخذ درگاه پرداخت
CaeZer
September 20th, 2018, 00:55
سلام خسته نباشید
برای دریافت درگاه از شرکت پاسارگاد و به پرداخت اقدام کردم ، ولی توی مدارک مورد نیاز سند یا اجاره نامه هست ، خوب اینجا من سندی یا اجاره نامه ای ندارم که به نام خودم باشه ، باید چکار کرد ؟ از دوستانی که درگاه مستقیم دارند راهنمایی میخوام.
M.D.A
September 20th, 2018, 00:58
سلام خسته نباشید
برای دریافت درگاه از شرکت پاسارگاد و به پرداخت اقدام کردم ، ولی توی مدارک مورد نیاز سند یا اجاره نامه هست ، خوب اینجا من سندی یا اجاره نامه ای ندارم که به نام خودم باشه ، باید چکار کرد ؟ از دوستانی که درگاه مستقیم دارند راهنمایی میخوام.
نیاز نیست حتما به نام خودتون باشه،همین که آدرسش با چیزی که ارائه دادین برابر باشه کافیه
hamra
September 20th, 2018, 12:49
10 سال پیش ما درگاه گرفتیم
اون موقع از به پرداخت که گرفتیم فقط کارت ملی میگرفتن
سندو اجاره نامه نمیخواستن الان نمیدونم !
sadecohost
September 20th, 2018, 12:53
سلام
سند/اجاره نامه بنام اقوام درجه یک هم باشه قبول میکنن.
اگر رد کردن تلفنی زنگ بزنید و حرف بزنید.
fara_rayaneh
September 20th, 2018, 20:26
سلام دوست عزیز
ما نماینده شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد هستیم
نیازی به ارسال اجاره نامه نیست ، موارد الزامی و ستاره دار را ارسال کنید ، درخواست شما تایید خواهد شد
CaeZer
September 20th, 2018, 22:56
سلام دوست عزیز
ما نماینده شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد هستیم
نیازی به ارسال اجاره نامه نیست ، موارد الزامی و ستاره دار را ارسال کنید ، درخواست شما تایید خواهد شد
سلام ،
خوب یکی از موارد الذامی و ستاره دار همینه
fara_rayaneh
September 21st, 2018, 00:15
کسب و کار شما ، حقیقی ست یا حقوقی ؟
CaeZer
September 21st, 2018, 02:02
کسب و کار شما ، حقیقی ست یا حقوقی ؟
حقیقی هست
fara_rayaneh
September 21st, 2018, 03:26
برای مشکل شما مخصوصا سوال پرسیدم
ظاهرا شاپرک برای تمامی psp ها ابلاغ کرده که از مشتری هاشون اجاره نامه بگیرن
اما ما خیلی مشتری ثبت کردیم به تازگی که اجاره نامه ندارن ، امیدوارم مشکلی پیش نیاد
CaeZer
September 22nd, 2018, 20:03
برای مشکل شما مخصوصا سوال پرسیدم
ظاهرا شاپرک برای تمامی psp ها ابلاغ کرده که از مشتری هاشون اجاره نامه بگیرن
اما ما خیلی مشتری ثبت کردیم به تازگی که اجاره نامه ندارن ، امیدوارم مشکلی پیش نیاد
اقدام کردم و ایراد گرفتن که حتما باید باشه ، شما از کجا اقدام می کنید میشه راهنمایی کنید
fara_rayaneh
September 24th, 2018, 05:09
اقدام کردم و ایراد گرفتن که حتما باید باشه ، شما از کجا اقدام می کنید میشه راهنمایی کنید