توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حرکت اسلایدر سایت
erfanmix
September 17th, 2018, 20:51
سلام
تغییر کوچی دارم و اینکه میخوام حرکت تصاویر اسلایدر بصورت نرم و زیبا در بیاد چه افکتی یا کدی باید اضافه کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
سایت www.erfanmix.com
باتشکر
SirMoein
September 17th, 2018, 21:58
با سلام
با استفاده از Css قالب شما :
ابتدا به فایل style.css با ادیتور Notepad ++ رفته و کلید های ترکیبی CRTL + G را بزنید و عدد 306 را وارد کنید و اینتر کنید تا به لاین 306 کد های Css وبسایت خودتون هدایت بشین
در این لاین کلاس
#slider img
وجود دارد که باید داخل این کلاس کد های زیر را به اخر کدهای قبلی اضافه کنید
-webkit-animation: firstcycle 12s linear infinite;
animation: firstcycle 12s linear infinite;
بعد از ذخیره کردن دقت کنید که فایل های Css معمولا کش میشوند و به حافظه موقت مرورگر شما ذخیره میشوند بنابراین با خالی کردن حافظه کش مرورگرتون مجدد سایتتون رو باز کنید تا تغییرات را مشاهده کنید
یا علی مدد
سزار
erfanmix
September 17th, 2018, 22:05
با سلام
با استفاده از Css قالب شما :
ابتدا به فایل style.css با ادیتور Notepad ++ رفته و کلید های ترکیبی CRTL + G را بزنید و عدد 306 را وارد کنید و اینتر کنید تا به لاین 306 کد های Css وبسایت خودتون هدایت بشین
در این لاین کلاس
#slider img
وجود دارد که باید داخل این کلاس کد های زیر را به اخر کدهای قبلی اضافه کنید
-webkit-animation: firstcycle 12s linear infinite;
animation: firstcycle 12s linear infinite;
بعد از ذخیره کردن دقت کنید که فایل های Css معمولا کش میشوند و به حافظه موقت مرورگر شما ذخیره میشوند بنابراین با خالی کردن حافظه کش مرورگرتون مجدد سایتتون رو باز کنید تا تغییرات را مشاهده کنید
یا علی مدد
سزار
سلام . ممنون
دقیقا متوجه نشدم
در فایل css اینو سرچ کنم #slider img بعد کدوم گزینه رو 360 کنم؟