ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ توکانت ] آفر ویژه از دیتاسنتر Equinix سویس ~ E5620 ~ 8GB DDR3 ~ 20TB Bandwodth ~ 1 Gbps ~ ماهانه فقط 170 هزار تومان

TukaNet
January 28th, 2011, 18:42
با سلام به کاربران گرامی انجمن ، آفر زیر رو از دیتاسنتر Equinix سویس ارائه می کنم که با توجه به امکانات قیمت واقعا مناسبی داره !

با توجه به پهنای باند بالا سخت افزار کلاس انترپرایس ، گزینه بسیار مناسبی برای مجازی سازی یا سایت های دانلود هست .

تعداد سرورهای موجود محدود هست ( چهار عدد ) ، پس دوستانی که نیاز دارند هرچه زودتر اقدام کنند.

Server Chassis : Supermicro 6016T-MT ( more (http://www.supermicro.com/products/system/1U/6016/SYS-6016T-MT.cfm) )
Motherboard : Supermicro X8DTL-IF ( more (http://www.supermicro.com/products/motherboard/QPI/5500/X8DTL-iF.cfm) )
CPU Count : Single ( 4 Cores, 8 Threads )
CPU Model : Intel® Xeon® Processor E5620 Westmere-EP ( more (http://ark.intel.com/Product.aspx?id=47925&code=Intel%C2%AE+Xeon%C2%AE+Processor+E5620+%2812M +Cache%2c+2.40+GHz%2c+5.86+GT%2fs+Intel%C2%AE+QPI% 29) )
CPU Details : 12M Cache, 2.40 GHz, 5.86 GT/s Intel® QPI
Memory (GB) : 8 GB DDR3 ECC Registered Memory
Hard Drive (GB) : 1 X 1 TB SATA II Enterprise Hard Drive
NIC : Gigabit Ethernet
Uplink Port : 1 Gbps Dedicated Uplink
Bandwidth (GB) : 20 TB Burstable Premium Bandwidth
IP : ( One /29 VLAN ) 5 Usable IP Address

Price : 170,000 Tomans Monthly

█ سرورها آماده تحویل هستند و به محض خرید تحویل داده می شوند
█ تمامی سرورها مجهز به اینترفیس IPMI و نیازی به KVM جداگانه ندارند
█ مجازی ساز های VMware ESX و VMware ESXi و Xen Citrix به صورت رایگان نصب می شوند

█ از ارسال پیام خصوصی در مورد سرورها و سفارشات خودداری نمایید
█ برای اطلاعات بیشتر و سفارش سرورها از طریق ایمیل (tukanetwork@gmail.com) ، دپارتمان فروش (http://client.tukanet.net/submitticket.php?step=2&deptid=2) و یا پشتیبانی آنلاین (http://live.tukanet.net/chat.php) تماس حاصل نمایید

فروش ویژه به پایان رسید
برای آفرهای جدید با بخش فروش تماس حاصل فرمایید

alavi71
January 28th, 2011, 19:08
هزين اد كردن رم چقدره؟

TukaNet
January 28th, 2011, 20:10
هزینه هر چهار گیگ رم اضافی ، ماهانه 30 هزار تومان خواهد بود

irlogo
January 28th, 2011, 23:42
پورت این آفر اختصاصی هست؟

TukaNet
January 29th, 2011, 00:38
بله ، اختصاصی هست

irlogo
January 29th, 2011, 09:15
پیشینه این دیتاسنتر چگونه هست؟
چه امکاناتی در پنل این سرور ارائه می گردد؟

aghdaee
January 29th, 2011, 09:36
هزینه پهنای باند اضافه چقدر میشه؟
آپتایم این دیتاسنتر چقدر هستش؟

TukaNet
January 29th, 2011, 10:11
پیشینه این دیتاسنتر چگونه هست؟
چه امکاناتی در پنل این سرور ارائه می گردد؟

پیشینه : History | Equinix (http://www.equinix.com/company/history/)

نقشه دیتاسنترها : Interactive Map | Equinix (http://www.equinix.com/data-center-locations/map/)

پنل خود ارائه نمیشه ولی پنل کنترل سرور (IPMI) داده میشه که قابلیت ربوت و کی وی ام اکسس رو فراهم می کنه

هزینه پهنای باند اضافه چقدر میشه؟
آپتایم این دیتاسنتر چقدر هستش؟

چقدر پهنای باند اضافی نیاز دارید ؟
در ضمن ، آپتایم بالای 99.9 درصد هست

نکته ، شرکت equinix مجموعه ای از دیتاسنترها رو داره و کار اصلی این شرکت تامین پهنای باند مورد نیاز شرکت های دیگر هست

goldstar
January 29th, 2011, 17:48
سلام
دیتاسنتر خوبی هست و در کشورهای آسیایی و اروپایی چندین دیتاسنتر کلاس بالا دارند.
البته نکته ای که اشاره باید کرد این مدل مادربورد حداکثر 24 گیگابایت رم ساپورت میکنه

nimapendar
January 29th, 2011, 18:30
با توجه به پورت 1 گیگ و این مشخصات آفر بسیار عالی هست

diges
January 29th, 2011, 18:32
واقعا آفر خفنی هست با این قیمت

بابک جان فروش ادامه داره هنوز

TukaNet
January 29th, 2011, 18:36
سلام
دیتاسنتر خوبی هست و در کشورهای آسیایی و اروپایی چندین دیتاسنتر کلاس بالا دارند.
البته نکته ای که اشاره باید کرد این مدل مادربورد حداکثر 24 گیگابایت رم ساپورت میکنه

نیاز به آفرهای بالاتر داشته باشید میتونم ارائه کنم
سرورهایی که تا 96 گیگا بایت رم رو هم ساپورت کنند موجود هست

iNicz.Com
January 29th, 2011, 18:55
خیلی وقته که اینجارو میشناسم ولی چیزی من رو از اینجا دور کرد مجازی بودن سرور ها هستش.
مثلا نمیتونید مجازی ساز نصب کنید. مثل یک vps هستش که منابع اختصاصیه :71:

TukaNet
January 29th, 2011, 21:43
اتفاقا مشکلی در این زمینه وجود نداره ...

نمونه آقای مسعودی ( itjavani ) که در حال فروش سرور مجازی از همین دیتاسنتر هستند

بی آپ تو دیت ... ;)

itjavani
January 29th, 2011, 23:28
خیلی وقته که اینجارو میشناسم ولی چیزی من رو از اینجا دور کرد مجازی بودن سرور ها هستش.
مثلا نمیتونید مجازی ساز نصب کنید. مثل یک vps هستش که منابع اختصاصیه :71:

اصلا مشکلی نیست... به راحتی یک سرور خریداری کردم! ظرف 24 ساعت تحویل دادن! و الان روش Vmware ESXI 4.1 نصبه و دارم وی پی اس میدم! بدون مشکل!

موفق باشید...

Aria
January 29th, 2011, 23:37
نیاز به آفرهای بالاتر داشته باشید میتونم ارائه کنم
سرورهایی که تا 96 گیگا بایت رم رو هم ساپورت کنند موجود هست

قکر کنم اشتباه می کنید:

Aria,

We only use Supermicro Chassis so your requirements are not a problem for us.
All of our chassis have hardware raid and 4X drive bays that support SATA SAS and SSD drives.
The only issue I think that we may have is that our chassis can only accommodate 24GB of RAM.

Let me know your exact requirements as far as CPU speed, and we can quote you.

James Prado

من یک سرور از این شرکت دارم (فقل از آفر جدیدشون خریداری شده البته) و تنها به کاربران خاصی سرویس داده میشد و به صورت عمومی نبود که این پاسخ درخواستی هست که برای خرید سرور عمومی بهشون ارسال کرده بودم.

با تشکر.

TukaNet
January 30th, 2011, 00:10
ممنون آریا جان ، بنده قصد کولو کردن سرور در این دیتاسنتر رو داشتم

و سرورهایی که بنده قصد داشتم تهیه کنم ، کپی سرورهای دیتاسنتر نبود

برای همین گفتم کسی آفر بالاتر هم مورد نیازش بود میتونم تهیه کنم ....

omid68
January 30th, 2011, 00:21
هزینه تمدید؟

iNicz.Com
January 30th, 2011, 00:52
اصلا مشکلی نیست... به راحتی یک سرور خریداری کردم! ظرف 24 ساعت تحویل دادن! و الان روش Vmware ESXI 4.1 نصبه و دارم وی پی اس میدم! بدون مشکل!

موفق باشید...
نمیدوم شاید جدیدا تغییراتی دادند. من چند ماه پیش میخواستم یه جورایی رسیلر بشم تا تهش رفتم . آخر گفتن نمیشه رو این سرور ها vps بالا آورد،بیخیال شدم.

TukaNet
January 30th, 2011, 01:25
هزینه تمدید؟

هزینه ثابت هست ... همون 170 هزار تومان

Aria
January 30th, 2011, 07:08
نمیدوم شاید جدیدا تغییراتی دادند. من چند ماه پیش میخواستم یه جورایی رسیلر بشم تا تهش رفتم . آخر گفتن نمیشه رو این سرور ها vps بالا آورد،بیخیال شدم.

سلام.

برای رفع ابهامات پیش آمده برای شما و همینطور پاسخ به پرسش های احتمالی خریداران مهترم مراجعه کننده به این تاپیک، لطفاً به توضیحات زیر دقت بفرمایید:

سرور های ارائه شده توسط شرکت مذکور تماماً از SuperMicro Boards مدل دقیق X8DTL-3F استفاده می کنند که دارای LSI MegaRAID به عنوان Default Controller هست و به همین دلیل هارد دیسک های ارائه شده توسط این شرکت رو (Barracuda 7200.12 SATA 3Gb/s 1TB Hard Drive) به صورت Virtual Drive می شناسه و به صورت پیش فرض به اونها RAID-0 رو اختصاص خواهد داد و در صورتی که شما بیش از یک هارد دیسک در سرور خود داشته باشید، به صورت پیش فرض به شما اجازه استفاده از RAID-0 و یا RAID-1 و یا JBOD را خواهد داد.

پس دقت کنید که سیستم ها مجازی سازی نشده و اگر سیستم عامل مورد نظر شما قادر به پشتیبانی از LSI MegaRAID نیست (99.999% سیستم عامل ها به صورت پیش فرض این RAID رو شناسایی می کنند، حتی ESX/ESXi و Xen و ...) میتونید با ارسال تیکت به بخش پشتیبانی این شرکت ازشون درخواست کنید که HDD های سرور شما رو به IDE SATA متصل کنند که حالت پیش فرض سرور های معمولی به حساب میاد (واقعاً پیشنهاد نمیشه، شما در حال حاظر LSI MegaRAID دارید که سرعت و کیفیت فوقولاده ای به شما خواهد داد و با تغییرش به IDE SATA فقط یک مرحله Downgrade انجام خواهید داد و هیچ سود دیگری نخواهید داشت) و مشکل برطرف خواهد شد.

با تشکر.

TukaNet
January 30th, 2011, 14:30
مدل دقیق مادربورد رو که توی پست اول زدم ، X8DTL-IF هست

مدل Raid Controller هم LSISAS1068E هست

nasleweb
January 30th, 2011, 17:16
سلام

آیا این دیتاسنتر مشکلی با فایلهای مالتی مدیا و وارز داره؟

TukaNet
January 30th, 2011, 19:44
سلام

آیا این دیتاسنتر مشکلی با فایلهای مالتی مدیا و وارز داره؟

ما هیچ سروری که وارز ساپورت باشه ارائه نمی کنیم

TukaNet
January 31st, 2011, 17:49
تنها یک سرور باقی مانده ...

nasleweb
February 3rd, 2011, 00:58
ما هیچ سروری که وارز ساپورت باشه ارائه نمی کنیم

آخه شما نوشتید مناسب جهت سایتهای دانلود...

خواستم ببینم با مالتی مدیا مشکلی دارن یا خیر

TukaNet
February 3rd, 2011, 01:11
منظورتون از مالتی مدیا چیه ؟ اگه فیلم ها و موزیک های کپی رایت دار و ... هست که باید بگم ساپورت نمیشه !

nasleweb
February 3rd, 2011, 01:15
منظورتون از مالتی مدیا چیه ؟ اگه فیلم ها و موزیک های کپی رایت دار و ... هست که باید بگم ساپورت نمیشه !

مگه فیلم و موزیک کپی رایت ندار هم داریم ؟ :106:

آیا بدون شکایت اقدام به برخورد می کنند یا اینکه همانند leaseweb و چند دیتاسنتر اروپایی دیگر ، وقتی شکایت بشه اقدام می کنند ؟

TukaNet
February 3rd, 2011, 01:47
کلا همیشه همینطور هست ، تا کسی شکایت نکنه یا دیتاسنتر ریپورتی دریافت نکنه کاری با شما نداره

hostgozar
February 3rd, 2011, 19:46
کلا همیشه همینطور هست ، تا کسی شکایت نکنه یا دیتاسنتر ریپورتی دریافت نکنه کاری با شما نداره

میشه شماره تماستون رو پ.خ کنید؟

TukaNet
February 3rd, 2011, 23:01
فناوران شبکه توکا // تماس با ما (http://www.tukanet.net/contact-us.html)

nimapendar
February 5th, 2011, 21:58
من باهاتون تماس گرفتم اما جواب ندادید؟

TukaNet
February 5th, 2011, 23:17
ساعت چند بود ؟

Mostafa85
February 7th, 2011, 15:15
این آفر هنوز موجود هست؟

TukaNet
February 7th, 2011, 16:45
در تاپیک اول هم عرض کردم که فروش ویژه به پایان رسیده

ولی برای آفرهای جدید با بخش فروش تماس حاصل فرمایید

موفق باشید

saeed.spore
April 16th, 2012, 10:27
سلام میشه چیزایی که دیتاسنتر باشون مشکل داره را بگید مثلا : تورنت لیچ یا سی سی پ ر ک سی

taghi.karimi
April 16th, 2012, 11:25
سلام میشه چیزایی که دیتاسنتر باشون مشکل داره را بگید مثلا : تورنت لیچ یا سی سی پ ر ک سی

درود
بهتر بود به تاریخ تاپیک هم نگاه میکردید!
10 آفر بعد از این هم ارائه کردند!
گردوخاک خفهمون کرد :دی