ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکلات با آدونیس - محسن داوری و کلا هر چیزی که مربوط به محسن داوری میشه

parsibox
January 28th, 2011, 15:06
سلام
از اونجایی که من ۱۰-۱۵ روزی نبودم و در این تاریخ و قبل از این تاریخ افرادی در فروم ها و سایت های مختلف مسائلی را مطرح کردند که من نیاز دیدم همه ی اون ها را در اینجا جمع کنند تا به تک سوال ها پاسخ بدم.

از کسانی که هر گونه مشکلی با سیستم های من بخصوص آدونیس دارند میخواهم که در این تاپیک همه ی موارد مشکلشون را بگند تا من پاسخ بدم و این جو دشمنی ها و... حذف یا کم بشه.

لازم هست چند مورد را هم ذکر کنم :
۱- از این به بعد افرادی برای پشتیبانی از سیستم هایی که من نوشتم آماده ی پشتیبانی دادن به مشتریان هستند.
۲-به زودی در یکی از سایت های مربوط به خودم لیست تمامی کسایی که من سیستم خریده اند را میزارم و دوم لیست افرادی که از سیستم ***ی استفاده میکنند را میزارم تا هر موقع کسی صحبتی کرد و اتهامی را علیه من بیان کرد ابتدا دوستان ببینند ایشون اصلا مشتری من هست یا نیست و بعد اظهار نظر بکنند.
۳-تمامی مشکلات آدونیس را بیان کنید تا کلا یک فکر اساسی در مورد سیستم هاستینگ بکنیم و یک سیستم جدید که نیاز های مشتریان را به طور کامل و بدون مشکل برطرف کنه ایجاد کنیم.

1Mizban
January 28th, 2011, 15:28
سلام
ما‍ژول ثبت آنلاين دامنه ما كه درست نشد + كوپن تخفيف...

parsibox
January 28th, 2011, 15:55
توضیحات برای شما قبلا ارسال شده است.
برای ثبت دامین هم api دایرکت آی هست که کار ثبت دامین را انجام میده و هر مشکلی داشته باشه با ساپورت خود دایرکت آی باید حلش کنید.چون ما فقط ار api اونها استفاده کردیم .
در مورد کوپن تخفیف هم شما نیاز به کوپن تخفیفی دارید که با کوپن تخفیف الان سیستم فرق داره پس تغییر درخواستی شما شامل هزینه میشه . در صورت پرداخت هزینه انجام خواهد شد

Iman.r
January 28th, 2011, 15:56
سلام
آقای داوری تو بخش پشتیبانی آنلاین نمیشه کاری کرد که وقتی یکی وارد محیط گفتگو میشه سیستم یه عکس العملی نشون بده تا ادمین متوجه بشه (مثلا یه صدا) چون اگه ادمین تو اون بخش نباشه متوجه نمیشه

1Mizban
January 28th, 2011, 16:09
توضیحات برای شما قبلا ارسال شده است.
برای ثبت دامین هم api دایرکت آی هست که کار ثبت دامین را انجام میده و هر مشکلی داشته باشه با ساپورت خود دایرکت آی باید حلش کنید.چون ما فقط ار api اونها استفاده کردیم .
در مورد کوپن تخفیف هم شما نیاز به کوپن تخفیفی دارید که با کوپن تخفیف الان سیستم فرق داره پس تغییر درخواستی شما شامل هزینه میشه . در صورت پرداخت هزینه انجام خواهد شد

Api كه دايركت آي داره الان همه سيستم هاي موجود از اين api استفاده مي كنند...
كوپن تخفيف يعني چي ؟ يه كد ايجاد بشه طرف كد رو زد اون در صد ازش كم بشه همينه ديگه چيز غير اين نمي خوايم!!!

parsibox
January 28th, 2011, 16:31
api دایرکت آی ۳ حالت داره که در تنظیمات میتونید هر حالتی را که خواستید بزارید . اینکه کدوم حالت مد نظر شما هست را ساپورت دایرکت آی بهتون میتونه کمک کنه.

$invoiceOption = 'OnlyAdd'; //or it can be PayInvoice, KeepInvoice, OnlyAdd
این کد به صورت باز در اختیار شما هست و هرتغییر میخواهید میتونید در این قسمت بدید.
====
کوپن تخفیف هم ما همین چیزی که میگید را دارید.این هم تصویرش.

Arte
January 28th, 2011, 16:32
تمامی مشکلات آدونیس را بیان کنید تا کلا یک فکر اساسی در مورد سیستم هاستینگ بکنیم و یک سیستم جدید که نیاز های مشتریان را به طور کامل و بدون مشکل برطرف کنه ایجاد کنیم.
سلام آقا محسن .
از اینکه خودتون اومدید و از مشکلات سیستمتون گفتید خیلی لذت بردم و در صورت نیاز همکاری میکنم .
در مورد باگ هاش مذاکره میکنی ؟

parsibox
January 28th, 2011, 16:38
سلام
آقای داوری تو بخش پشتیبانی آنلاین نمیشه کاری کرد که وقتی یکی وارد محیط گفتگو میشه سیستم یه عکس العملی نشون بده تا ادمین متوجه بشه (مثلا یه صدا) چون اگه ادمین تو اون بخش نباشه متوجه نمیشه
ایشالله اگه تونستیم در سیستم جدید صدا اضافه میکنیم.

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

سلام

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

در مورد باگ هاش مذاکره میکنی ؟
هر موردی باگ سراغ دارید ایمیل کنید php.mohsen@gmail.com
فردا یا پس فردا یک قسمت گزارش باگ هم به سیستم حسابداریمون اضافه میکنیم

1Mizban
January 28th, 2011, 16:45
api دایرکت آی ۳ حالت داره که در تنظیمات میتونید هر حالتی را که خواستید بزارید . اینکه کدوم حالت مد نظر شما هست را ساپورت دایرکت آی بهتون میتونه کمک کنه.

$invoiceOption = 'OnlyAdd'; //or it can be PayInvoice, KeepInvoice, OnlyAdd
این کد به صورت باز در اختیار شما هست و هرتغییر میخواهید میتونید در این قسمت بدید.
====
کوپن تخفیف هم ما همین چیزی که میگید را دارید.این هم تصویرش.

من هر 3 حالت رو تست كردم،‌فقط دامنه رو اضافه ميكنه ولي پرداخت انجام نميده
كوپن تخفيف بله تا اينجاش بحثي درش نيست، ولي وقتي مشتري سفارش ميده كار نمي كنه.

Arte
January 28th, 2011, 16:45

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------

هر موردی باگ سراغ دارید ایمیل کنید php.mohsen@gmail.com
فردا یا پس فردا یک قسمت گزارش باگ هم به سیستم حسابداریمون اضافه میکنیم
:-|
پس معنی مذاکره یعنی اینکه من ریپورت بدم شما پچ کنید ؟ ;)
موفق باشی

parsibox
January 28th, 2011, 16:49
من هر 3 حالت رو تست كردم،‌فقط دامنه رو اضافه ميكنه ولي پرداخت انجام نميده
كوپن تخفيف بله تا اينجاش بحثي درش نيست، ولي وقتي مشتري سفارش ميده كار نمي كنه.
میتونید باساپورت دایرکت آی مطرح کنید . من مسئول سیستم اونها نیستم.

موقعی هم که مشتری سفارش میده حتما باید ۱ ریال موجودیش بشتر از مبلغ کل باشه.سیستم اینجوری هست.خوهان تغییر هستید؟ == > هزینه دارد

---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

:-|
پس معنی مذاکره یعنی اینکه من ریپورت بدم شما پچ کنید ؟ ;)
موفق باشی

ریپورت بدید بعد ببینیم لولش چجوریه.امنیتی هست یا چیز دیگه ای.
یه جوری با هم حلش میکنید.

Arte
January 28th, 2011, 16:52

موقعی هم که مشتری سفارش میده حتما باید ۱ ریال موجودیش بشتر از مبلغ کل باشه.سیستم اینجوری هست.خوهان تغییر هستید؟ == > هزینه دارد

---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------

ریپورت رو براتون پ خ زدم .

salmani
January 28th, 2011, 16:59
سلام
من يك مشكل دارم

وقتي مي خوام پكيجي را براي سرور اختصاصي با مجازي ايجاد كنم
وقتي مقدار رم و هارد و پهنا را مي نويسم درست نشون نمي ده
يعني وفتي رم را زدي 8 گيگابايت تو سايت نشون مي ده 7. خوردي گيگ

مشكل از خود سيستم هست؟

parsibox
January 28th, 2011, 17:05
هر گیگ را چند میزنید؟

salmani
January 28th, 2011, 17:09
1000000000

---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

بايت1000000000

1Mizban
January 28th, 2011, 17:09

شما بايد خودتون رو با دايركت آي مچ كنيد نه اونا با شما.
پس سيستم اشتباه است،‌ما كه از خريش گذشتيم...

salmani
January 28th, 2011, 17:10
پهنای باند ماهیانه 10058.28 گیگابایت10058.28 گیگابایت10058.28 گیگابایت10058.28 گیگابایت
فضای هارد 321.31 گیگابایت1024.45 گیگابایت321.31 گیگابایت163.91 گیگابایت
حافظه رم 1.91 گیگابایت1.91 گیگابایت1.91 گیگابایت1001.36 مگابایت

اين هم بخشي از صفحه پكيج هاي سرور اختصاصي

1Mizban
January 28th, 2011, 17:18
1000000000

---------- Post added at 05:09 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

بايت1000000000

Convert bytes to Megabytes to Kilo Bytes to Gigabytes (http://www.123marbella.net/en/free-bandwith-calculator.html)

Alborz
January 28th, 2011, 17:25

در این مورد آقای داوری 100% درست می فرمایند. اسکریپت بر اساس api نوشته شده و اگر api مشکلی دارد
آقای داوری مسوولش نیستند و باید با سایت اصلی مطرح شود

Warez-Host.IR
January 28th, 2011, 18:05
با سلام
جناب داوري من خودم يكي از آن كساني بودم كه اشتباه كردم و از WHMCS به آدونيس اون هم نسخه نول شده تبديل كردم
به احتمال زياد كه من به سيكما كوچ كنم ولي چند مشكل كه در اين سيستم ديدم اينگونه بود :
1 - قابليت ايجاد تيكيت توسط مديران براي كاربري خاص را نداره
2 - در هنگام ساخت پكيج هاي سرور اختصاصي در قسمت رم و ... مشكلاتي هست
3 - كاربر براي خريد به قول خودتون بايد موجودي داشته باشه و بعد خريد كنه
چرا سيستم را طوري تعريف نكرديد كه اول در هنگام عمليات خريد به كاربر بگه موجودي خود را افزايش دهيد و بعد سفارش را انجام بده ؟؟
4 - مديريت كاربران و پكيج هاي هاست و ... كه بهشون داده ميشه ضعيف هست

بايد قبول كرد كه سيستم ضعيفي هست نسبت به whmcs و بهتر هست كه از تعدادي از امكانات آن الگوگيري كنيد و به سيستم اضافه كنيد
مثل اينكه مقدار فروش ماهيانه و ... را اعلام ميكنه و ياد آوري تاريخ دقيق تمديد سرويس ها را براي كاربران داره و ...
سيستم خوبي هست ولي خيلي خيلي بايد روي اين كار بشه ، كه متاسفانه شما هم اصلاً به فكر به روز رساني و تغييرات كلي در سيستم نيستيد و تنها در هر نسخه باگها را رفع ميكنيد
اين را هم قبول كنيد كه هزينه اين سيستم خيلي خيلي زياد هست
120 يا 150
سيكما را من با هزينه 50 تومان به زودي خريد ميكنم - سيستم شما را هم براي اين خريد نكردم كه قيمت بسيار بالا بود
در قيمت تجديد نظر كنيد

موفق باشيد

parsibox
January 28th, 2011, 18:14
چرا سيستم را طوري تعريف نكرديد كه اول در هنگام عمليات خريد به كاربر بگه موجودي خود را افزايش دهيد و بعد سفارش را انجام بده ؟؟
برای انجام سفارش اینکار لازم نیست بلکه برای پرداخت هزینه لازم هست که پول داشته باشه.
که این مشکل هم با ماژولی که برای سیستم نوشتیم حلش کردیم ولی قیمت ماژول ۴۵ تومن هست.

مثل اينكه مقدار فروش ماهيانه و ... را اعلام ميكنه و ياد آوري تاريخ دقيق تمديد سرويس ها را براي كاربران داره و ...
ما هم این مورد را داریم.

اين را هم قبول كنيد كه هزينه اين سيستم خيلي خيلي زياد هست
فکر نمیکنید اگه مفدی سیستم را بدیم بهتر باشه؟
سیگما هر کاری میتونه بکنه ولی ما هزینه ی کاری که کردیم را میگیریم.
مثلا لینوکس مفدی هست پس ویندوز هم باید مفدی باشه؟استدلال اشتباهی هست

GOD
January 28th, 2011, 19:53
پس این چه مدل رفع اشکالی هست که هرکی هرچی میگه شما قبول نمیکنید و زود جبهه گیری میکنید در مقابلش
اونایی هم که اینطوری برخورد نمیکنید میگید پولش رو بده تا درست کنم
:71:

Warez-Host.IR
January 28th, 2011, 19:55
که این مشکل هم با ماژولی که برای سیستم نوشتیم حلش کردیم ولی قیمت ماژول ۴۵ تومن هست.
با سلام
آقاي داوري به نظر من اشتباه شما همينجاست
چون براي هر ماژولي كه آماده ميكنيد توقع داريد كاربران هزينه هاي سنگين پرداخت كنند
بهتر هست به جاي اينكه به فكر پول باشيد مقداري به فكر توسعه سيستم خودتون باشيد
نه پشتيباني قوي داريد و نه سيستم خوب همينطور پيش بره همين كاربرانتون هم از دست ميرن ، از ما گفتن بود

ما هم این مورد را داریم.
تنها همين مورد نيست آنقدر در اين سيستم دست مدير باز هست و ميتونه فيلد هاي اضافه تعريف كنه و ... كه فكرش را هم نميشه كرد
بعد برنامه نويسان ما ميگن چرا از سيستم هاي پارسي استفاده نمي كنيد يا باگ داره يا قيمت ها نجومي هست يا برنامه نويسانش به فكر بهبود سيستم نيست و به فكر درآمد هستن
حق دارند همكاران از سيستم whmcs استفاده كنند ، حداقل از لحاظ امكانات و رفع نيازهاي كاربري كامل هست

فکر نمیکنید اگه مفدی سیستم را بدیم بهتر باشه؟
سیگما هر کاری میتونه بکنه ولی ما هزینه ی کاری که کردیم را میگیریم.
مثلا لینوکس مفدی هست پس ویندوز هم باید مفدی باشه؟استدلال اشتباهی هست
خير ما نمي گيم شما مفدي سيستم را بديد
ما ميگيم قيمتهاتون را معقول تر كنيد
چرا بايد سيستم شما كامل نول بشه و همه نول شده را استفاده كنند ؟؟
چرا كاربران ترقيب به خريد نسخه اصلي نمي شوند ؟؟
قيمتي كه شما داديد براي سيستم بسيار زياد هست و به نظر من كه نسخه نول شده را مدتي استفاده كردم - خريد نسخه اصلي اشتباه محض هست
چون اين سيستم بيشتر از 50 تومان هم ارزش نداره چي برسه به 120 تومان
نه كدنويسي را از پايه خودتون انجام داديد و نه چيز خاصي تنها روي سيستم اصلي كه اگر اشتباه نكنم روسي بود شما كم كم تغييراتي داديد ، تا امروز كه شده آدونيس فعلي
تو اين تاپيك قصد تخريب شما را ندارم ، اينها را گفتم كه مقداري به خودتون بيايد و اصفهاني بازي ها را كنار بزاريد و كمي از پول دل بكنيد و به جاي فكر به پول مقداري به فكر كاربرانتون باشيد
سيستم را مدام به روز رساني كنيد و به فكر امكانات و ايده هاي نو باشيد كه در اختيار همه بزاريد نه اين كه من امروز بگم فلان چيز ميخوام - شما ميگي 40 تومان - فردا - فلان امكان را جناب داوري اضافه كنيد - شما ميگي 50 تومان - اين كه همش شد برنامه نويسي شخصي
سيستم را ميخريم 120 تومان بايد حدود 120 تومان هم هزينه به شما بده كاربر تا ماژول هاي درخواستيش را شما بهش بدي - بهتر نيست يك نسخه كامل و فول ارائه بديد با قيمت مناسب ؟؟
حداقل تو بسته ها 4-5 تا قالب درست و حرفه اي قرار بديد كه دست كاربر براي انتخاب باز باشه ؟؟
قبول كن سيستم نقص زياد داره - هر چند به عنوان يك برنامه نويس و كسي كه رو سيستم خودش زحمت كشيده قبول اين موارد براش سخت هست ولي بايد قبول كني
اگر بخواي يك نظرسنجي هم راه ميندازيم تا متوجه بشيد چند درصد كاربران راضي هستن و چقدر ناراضي

براي جمله آخر باز هم به صورت پيشنهاد ميگم :
قيمت را پايين تر بياريد ، امكانات و بهينه سازي ها را در يك نسخه كامل به كاربر تقديم كنيد

موفق باشيد

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------

پس این چه مدل رفع اشکالی هست که هرکی هرچی میگه شما قبول نمیکنید و زود جبهه گیری میکنید در مقابلش
اونایی هم که اینطوری برخورد نمیکنید میگید پولش رو بده تا درست کنم
مشكل همين هست هركس بگه فلان قسمت سيستم مشكل داره جناب داوري ميگه هزينه كنيد تا درست كنم
نميگه سيستم ما مشكل داره و رفع ميكنم و براي عموم قرار ميدم

پول اونقدري ارزش نداره

1Mizban
January 28th, 2011, 20:39
در این مورد آقای داوری 100% درست می فرمایند. اسکریپت بر اساس api نوشته شده و اگر api مشکلی دارد
آقای داوری مسوولش نیستند و باید با سایت اصلی مطرح شود

Api مگه فرق داره ؟ هموني است كه همه سيستم ها دارند باهاش كار ميكنند!!!

MelatHOST
January 28th, 2011, 21:18
شما بايد خودتون رو با دايركت آي مچ كنيد نه اونا با شما.
پس سيستم اشتباه است،‌ما كه از خريش گذشتيم...

باید وارد پنل دایرکت آی بشید و به یوزری که ازش اکانت به مشتریا میدید fund بدید
مثلاً 1000 دلار
اتوماتیک دامین ثبت و پرداخت میشه

1Mizban
January 28th, 2011, 21:47
باید وارد پنل دایرکت آی بشید و به یوزری که ازش اکانت به مشتریا میدید fund بدید
مثلاً 1000 دلار
اتوماتیک دامین ثبت و پرداخت میشه

اون برايخود دايركت آي است،‌رسلر كلاپ اينجوري نيست، اصلا منطقي نيست
هر چند من از خيرش گذشتم ولي هيچ وقت جواب درستي نگرفتم.

Iman.r
January 28th, 2011, 21:50
من از اساتید عذر میخوام, خواستم یه نظری بدم که امیدوارم آقای داوری هم قبول کنند
من به تازگی این سیستم رو از ایشون خریداری کردم و با قیمت هم مشکلی ندارم هرچند دست و بالم خالی بود, فقط یه چیز, اونم این که بهتره ماژول ها رایگان باشه
خیلی از اسکریپت های معروف دنیا هستن که همین کارو میکنن, من کاری به قیمت ندارم ولی سیستم رو اول میفروشن بعد ماژول هارو رایگان در اختیار کاربران قرار میدن حتی واسه دانلود هم میزارن
Warez-Host.IR بهتره بدونید که حتی اگه یه سیستم از پایه نوشته نشده باشه ممکنه وقت طرفو شبانه روز گرفته باشه ولی با این حرفت که گفتی ماژول ها رایگان باشه موافقم

tmfar
January 28th, 2011, 21:58
با warez-host کاملاً موافقم یعنی چی هرکی هرچی میگه میگید میشه 50 تومان سیستم باید اشکالات و نیازهاش رفع بشه این نیازهایی هم که همه میشمارن یه نیاز عمومی هست نه یک نیاز شخصی مثلاً میگیم تیکت یا همین موعد پرداخت و. ...یا همین عملیات موجودی میگید 50 ت میگیم پرداخت آنلاین میگید 40 تومان اینها واقعاً یک نیاز عمومی هست وباید همه در نسخه شما گنجانده بشه نه اینکه برای هرکدام قیمت جداگانه کاربر بده یه هو بگید قیمت 500 هزار تومان دیگه چرا خودتونو اذیت میکنید

parsibox
January 28th, 2011, 22:12
من که نگفتم هر چیزی میخواهید روی این سیستم اجرا میکنم.
چند نفر بودند صدا کرده بودند که داوری فلان و بیسانه و... گفتن اینجا بیان بگن که همه ببینند چیا میگند.
وگرنه روی سیستم های قبلی همه دمو را دیدند و بعد خرید کردند و قرار نیست چیزی را من درست کنم یا تغییر بدم.
تمامی این موارد که شما میگید اگر قرار باشه جایی اعمال بشه در سیستم آینده ی ما تغییر میکنه نه در سیستم الان.

40 تومان اینها واقعاً یک نیاز عمومی هست وباید همه در نسخه شما گنجانده بشه نه اینکه برای هرکدام قیمت جداگانه کاربر بده یه هو بگید قیمت 500 هزار تومان دیگه چرا خودتونو اذیت میکنید
دوست عزیز و گرامی شما اصلا امکانات سیستم را میدونید که از خودتون میگید پرداخت آنلاین ۴۰ تومن یا ..؟
افرادی هستند که نیاز دارند سسیستمشون تغییر کنه و برای اون تغییرات ما هزینه میگیریم وگرنه اصلا سیستم همه چیزی که برای نیاز های عمومی باشه را داره.
===

نه پشتيباني قوي داريد و نه سيستم خوب همينطور پيش بره همين كاربرانتون هم از دست ميرن ، از ما گفتن بود
شما چند تا تیکت در سیستم پشتیبانی ما زدید و جواب نگرفتید؟

، اينها را گفتم كه مقداري به خودتون بيايد و اصفهاني بازي ها را كنار بزاريد و كمي از پول دل بكنيد
خیلی حرف باحالی زدی.
مرد حسابی برو ببین همین آقای امیری داره سیستم را میده ۴۰۰ تومن . منم بیام سیستم ۴۰۰ بدم و کامل کامل شما پول میدی؟شما همین ۱۲۰ تومن را هم زورت میاد بدی.اینجا معلوم میشه کیا اهل اصفهان هستند و کیا اصفهانی بازی در میارند.
شما سیستم مارو با همه ی ماژول هاش که حساب کنی میشه ۳۰۰-۳۵۰ !

حداقل تو بسته ها 4-5 تا قالب درست و حرفه اي قرار بديد كه دست كاربر براي انتخاب باز باشه ؟؟
وقتی هر قالب را ۱۰۰ تومن میگرند کاراشو بکنند من چجوری سیستم را با قالب بدم ۱۲۰ تومن؟؟؟؟
فکر کنم اصلا از قیمت ها خبر ندارید.

قيمت را پايين تر بياريد ، امكانات و بهينه سازي ها را در يك نسخه كامل به كاربر تقديم كنيد
به هیچ عنوان قیمت پایین نمیاد . من دیگه کیفیت را فدای قیمت نمیکنم.
مثل برادر امیری سیستم را میزنم ۴۰۰ و همه ی امکاناتی روش میدم و ۲-۳ تا قالب هم براش درست میکنم .اون موقع همه راضی میشند.
ساپورت تلفنی و sms ی و ایمیلی و... هم براش میزاریم که مشتری کیف کنه .

Iman.r
January 28th, 2011, 22:21
آقای داوری این سیستمی که ارائه دادید ماژول پرداخت زرین پال هم داره؟؟؟

parsibox
January 28th, 2011, 22:26
بله زرین پال را دارد و رایگان هم هست . محض اطلاع اونایی که میگن ماژول ها را پولی میدید.

1Mizban
January 28th, 2011, 23:20
بله زرین پال را دارد و رایگان هم هست . محض اطلاع اونایی که میگن ماژول ها را پولی میدید.

اينم چون حتما آقاي اميري نوشته بودند...
بگذريم ما با پولي بودنش مشكل نداشتيم،‌بقيه پلاگين ها هم مشكلي نداشت
جز اين يكي.

Warez-Host.IR
January 29th, 2011, 09:37
خیلی حرف باحالی زدی.
مرد حسابی برو ببین همین آقای امیری داره سیستم را میده ۴۰۰ تومن . منم بیام سیستم ۴۰۰ بدم و کامل کامل شما پول میدی؟
با سلام
داوری جان علی امیری اگر هزینه زیاد هم میگیره حداقل چیزی میده به دست ملت که ارزش داره و میدونی مشکل توش نیست
اگر همون امیری نبود که شما باز هم به فکر ساختن ماژول زرین پال برای ادونیس نبودید
همون را هم اون بنده خدا اولش رایگان میزاشت و برای اینکه تنها به شما لطف کنه و حق شما ضایع نشه گفت تنها کسانی که نسخه اصلی را خرید کردند از خود آقای داوری تهیه کنند

شما همین ۱۲۰ تومن را هم زورت میاد بدی.اینجا معلوم میشه کیا اهل اصفهان هستند و کیا اصفهانی بازی در میارند.
درسته 120 را زورمون میاد بدیم چون سیستم کاملی نیست
چون سرتاپا نقص و ایراد هست
آدم جایی هزینه میکنه که ارزش داشته باشه
وقتی سیستمی بدون نقص و ایراد باشه هزینه حتی 500 تومان با بیشتر هم مشکل نداره ولی به شرط اینکه واقعاً بدون مشکل باشه

شما سیستم مارو با همه ی ماژول هاش که حساب کنی میشه ۳۰۰-۳۵۰ !
خدایی خودت ببین سیستم آدونیس این قیمت می ارزه ؟؟
vBulletin با اون عزمت و امکانات و این همه پلاگین و .... هزینه لیسنسش کمتر از اینی که شما می گی , آدونیس با تمام ماژولهاش درمیاد
شاید دوستان بگم چه ربطی داره این دو تا به هم , منظورمون کلی بود
شما به جای اینکه هزینه لیسنس را 120 بگیری نسخه کامل بده به کاربر
بعد به صورت سالیانه یا ماهیانه از کاربر تا هر زمان که استفاده میکنه هزینه بگیر نه تنها هزینه یک سال را
ماشاالله سیستم لیسنس آدونیس هم طوری هست که هر وقت خودش میخواد یک صفحه سفید میاد رو سایت و میگه با اقای داوری تماس بگیرید
شما اگر برای هر نسخه ماهیانه 30 تومان بگیرید به صورت دائم و تا زمانی که کاربر استفاده میکنه خیلی بهتر هست از هزینه سالیانه و برای یک بار

وقتی هر قالب را ۱۰۰ تومن میگرند کاراشو بکنند من چجوری سیستم را با قالب بدم ۱۲۰ تومن؟؟؟؟
فکر کنم اصلا از قیمت ها خبر ندارید.
محسن جان این حرفا چیه میزنی
شما اگر یک گرافیست خوب داشته باشی و چند تا PSD خوب قالب برات بزنه
وقتی تعداد بالا باشه تا 50 تومان هم حساب میکنه
کد کردن قالب هم که با خودت هست
درسته یک بار هزینه کلی میکنی ولی حداقل یک پک کاملتر میدی به کاربرانت
گرافیست هم خواستی من خودم بهت معرفی میکنم که هر psd را با 50 تومان بزنه

به هیچ عنوان قیمت پایین نمیاد . من دیگه کیفیت را فدای قیمت نمیکنم.
مثل برادر امیری سیستم را میزنم ۴۰۰ و همه ی امکاناتی روش میدم و ۲-۳ تا قالب هم براش درست میکنم .اون موقع همه راضی میشند.
ساپورت تلفنی و sms ی و ایمیلی و... هم براش میزاریم که مشتری کیف کنه .
قیت را حداقل پایین نمیاری کیفیت را که بالا ببر
یا نه برای بالا بردن کیفیت هم باید هزینه کرد ؟؟
شما یک پک کامل و بدون نقص و با امکانات جدید از آدونیس ارائه کنید
طوری که خیلی از مشکلات فعلی رفع بشه
مطمعاً باش اگر 400 هم بگی خرید میکنن

در پایان امیدوارم از صحبت هایی که میکنیم دلگیر نشی , هدف تنها و تنها این هست که شما به فکر یک نسخه بهتر باشید , حالا چی با هزینه 120 تومان چی 400 هزار تومان

موفق باشید

amiri113
January 29th, 2011, 11:32
آقای داوری در حد پيشنهاد بگم!
من فکر ميکنم بهترين کار اين باشه که ما با يک سايتی که تالار گفتگو هستش (حالا يا اين سايت يا هر سايت ديگه ای که حاضره این سرويس رو بده) هماهنگ کنيم که يک تالاری برای حل مشکلات برای مثال سيستم آدونيس و بقيه سيستم های هاستينگ در نظر بگيرن.
چون خيلی از مشکلات تکراری هستش و اگر کسی يکبار سوال کرده باشه ديگه نياز به جواب دادن مجدد نيست. حالا اگر نظر شما هم همين هستش با مديريت همينجا صحبت کنيم که برای مثال تالار آدونيس، سما و سيگما رو تو سايت قرار بدند. اين هم به نفع ما هستش هم به نفع مشتريان ما و هم به نفع همينجا.

اگر شما موافقيد من هماهنگ کنم ببينم حاضر هستند اين سرويس رو به ما بدند يا خير!

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

shamimi
January 29th, 2011, 12:19
آقای داوری بخش سرور اختصاصی وقتی وارد می کنیم اطلاعات در سایت مشکل دار می باشد
و بخش تمدید سرور مجازی و اختصاصی اضافه گردد لطفا

Iman.r
January 29th, 2011, 13:01
به نظر من اگه بعضی از ماژول ها (همه نه, بعضی هاش) رایگان بشه دیگه حرف نداره
اگه آقای داوری بتونن یه سایت پشتیبانی راه اندازی کنن یا به قول آقای amiri113 یه انجمن مجزا بزنن خیلی عالی میشه

parsibox
January 29th, 2011, 13:06
بخش پشتیبانی داریم : سیستم حسابداری ->پشتیبانی (http://mohsendavari.com/hesabdari/support.php)

Iman.r
January 29th, 2011, 13:24
منظور من این نیست آقای داوری, منظورم یه سایت یا انجمن هست که همه ی کاربراتون بتونن مثلا تو یه بحث شرکت کنن, نه اینکه فقط تیکت ارسال کنن

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:10 PM ----------

در مورد ماژول ها چیزی نگفتید!!!

shamimi
January 29th, 2011, 14:57
آقا آموزش ساخت و تبدیل template به آدونیس و می شه کامل آموزش بدید ؟

SabaData
January 29th, 2011, 14:57
امیدوارم از این حرفی که می زنم آقای داوری ناراحت نشن.
جسارتا گذشته از بحث کیفیت و هزینه آقای داوری هیچ برخورد خوبی با مشتری ندارن بطوریکه آدم وقتی با ایشون تماس می گیره و برخورد ایشون رو می بینه از خریدی که انجام داده پشیمون میشه.

Arte
January 29th, 2011, 20:18
آقا آموزش ساخت و تبدیل template به آدونیس و می شه کامل آموزش بدید ؟

آموزش میخوای چی کار وقتی باگ داره تو یه چشم بهم زدن میشه با ادمین لاگین شد روبات هم باشه بدرد نمیخوره ( براشون هم اصلا مهم نیست که چه بلایی سر مشتریاشون بیاد فقط میخواد سودشو بکنه و قصد همکاری نداره )
این منم میام جار میزنم باگ داری طرف میتونه بره و ....

تصاویری از یکی از مشتریان آدونیس :

http://015.img98.net/out.php/i52336_adonis.png

Warez-Host.IR
January 29th, 2011, 20:59
آموزش میخوای چی کار وقتی باگ داره تو یه چشم بهم زدن میشه با ادمین لاگین شد روبات هم باشه بدرد نمیخوره ( براشون هم اصلا مهم نیست که چه بلایی سر مشتریاشون بیاد فقط میخواد سودشو بکنه و قصد همکاری نداره )

محسن راستش را بگو سایت من که نیست ؟؟ :71:

Arte
January 29th, 2011, 21:04
محسن راستش را بگو سایت من که نیست ؟؟ :71:

نه یه بنده خدای دیگه هست .

Ali-718
January 29th, 2011, 21:21
اقای داوری قرار بود صورت حساب برای ما بفرستی ....

.......................

پ ن : Arte صاحب اون سایت تو این تایپک اومده ؟ :D
تو جیب جا میشه ؟

Arte
January 29th, 2011, 21:33
اقای داوری قرار بود صورت حساب برای ما بفرستی ....

.......................

پ ن : Arte صاحب اون سایت تو این تایپک اومده ؟ :D
تو جیب جا میشه ؟

الان داوری میگه عجب اشتباهی کردیم اومدیم گفتیم مشکلات رو بگید .

-------
نه اصلا طرف اینجا یوزر نداره ...

shamimi
January 29th, 2011, 21:39
خوب خداروشكر يك باگ تابلو داره user pass ,و Admin bezanid :-s

asrehosting
January 29th, 2011, 21:49

http://015.img98.net/out.php/i52336_adonis.png

راستشو بگو محسن جان چی کار داری می کنی به ما هم بگی بد نیستا !!!

shamimi
January 29th, 2011, 22:05
آقا هر سيستمي مشكل داره اينجوري ديگه نگيد :-)

Iman.r
January 29th, 2011, 22:46
آقا محسن میشه بگید داستان این باگ چیه؟

Arte
January 29th, 2011, 23:33
آقا هر سيستمي مشكل داره اينجوري ديگه نگيد :-)

موقعی همه چیز طبیعی هست و باید بگیم "خوب باگه دیگه" زمانیه که باگ پچ بشه نه اینکه به حال خودش رها بشه ...

آقا محسن میشه بگید داستان این باگ چیه؟

باگ از نوع تغییر سطح دسترسی کاربر می باشد که یوزر معمولی بعد از تلاش و inject کردن ارتقا پیدا میکنه به یوزر admin و ....

Iman.r
January 29th, 2011, 23:38
باگ از نوع تغییر سطح دسترسی کاربر می باشد که یوزر معمولی بعد از تلاش و inject کردن ارتقا پیدا میکنه به یوزر admin و ....

عجب باگ جالبی, این دیگه خیلی خنده داره

Arte
January 29th, 2011, 23:40
عجب باگ جالبی, این دیگه خیلی خنده داره

جالب که هست ولی خنده دار نیست چون سیکما هم این باگ رو داره ....

Iman.r
January 29th, 2011, 23:45
ولی دور از این مسائل اگه آقای داوری ماژول هارو رایگان کنن هم مشتری راضی تر میشه, هم سیستم خودشون توسعه پیدا میکنه

sharax
January 30th, 2011, 02:41
با سلام
به نظر من Arte جان بيخيال باش بگير رو اسكريپت هاي خارجي كار كن بهتر كنار ميان تا بچه هاي ايران
انگاري افت داره واسه برنامه نويس ايراني (فقط منظورم به برنامه نويسا نيست به همه كساني كه تو اينترنت هستند هست) كه تو زمينه امنيت كار مي كنند بها ندند!
آقاي داوري به نظر من شما كه به قول حرف خودتون فتوشاپ رو به دليل كپي رايت كركي نصب نمي كني رو سيستمت، سيستم هات بالا نيومده به قول بچه ها ريپ مي شن و مشكلات ديگه
براي پيشرفتت يكم از ايراني بازي دست بكشي و يكم به كساني كه حداقل ميگيم يك ساعت وقت گذاشتن باگ پيدا كردن بها بدي؟ شما 10 تا 120 تومن بفروشي ميشه 1200000 تومان كم كم 100 تومان دادن بابت يك باگ اصلي داخل اسكريپت دادن خيلي افت داره؟
پس بهتره برنامه نويسي رو بزاري كنار چون امنيت مهمتر از ظاهر،بروز بودن كد ها،امكانات و... هست براي كساني كه حداقل تو اين فروم هستند و هزينه مي كنند.
در ضمن سيستم سيگما و ادونيس اين باگ رو داره درست ميگه Arte جان و حتا 2-3 تا ديگه مشابه اين نوع باگ هست كه به دلايلي اسم اون سيستم هارو نمي گم ولي ما كه از كار امنيت فعلا اومديم بيرون ولي بده يكم به بچه ها كه تو اين ضمينه كار مي كنند بها بدين
پ.ن: من منظورم فقط به آقاي داوري نبود به تمام برنامه نويسان و ديگر افراد بود، ولي آقاي داوري با كد نويسي خوبشون امنيت كارشون پايينه و دلسوزي داره كسي كه راه پيشرفت براش بازه چرا بايد براي دلايل نمي دونم چي كيفيت كارشو پايين بياره
با تشكر و شرمنده كه زياد حرف زدم ته دلم گير كرده بود:ي

Arte
January 30th, 2011, 14:40
به نظر من Arte جان بيخيال باش بگير رو اسكريپت هاي خارجي كار كن بهتر كنار ميان تا بچه هاي ايران

:53: آره دیگه منصرف شدم ...

shamimi
January 30th, 2011, 14:48
شما ی خوبشو بنویس >:d<

m-mehdipoor
July 10th, 2011, 18:03
شما ی خوبشو بنویس >:d<

الان این تاپیک رو دیدم
Whmcs
به نظر من خوبش نوشته شده ، ایرانی نیست ولی واقعا ساپورتش عالیه و سریع پاسخ می دن
امکانات خوبی هم داره ....
Arte (http://www.webhostingtalk.ir/member/6097/) جان واقعا ممنون.....

tmfar
July 10th, 2011, 18:43
آقای داوری تنبلی نکنید یه تاپیک بزنید و ورژن جدید رو با توضیحات قرار بدید ماژول هایی که اضافه هستن + قیمت طراحی قالب و ساختن ماژول اختصاصی و ... را در پست بعدیش بزارید .

من می خوام بخرم اما می خوام بدونم چه چیزهایی به ورژن جدید اضافه شده

sunyboy2
July 23rd, 2011, 11:47
با سلام

دوستان توجه کنید. یک هفته پیش سایت هاستینگ من هک شد و کلا تمام فایلهای را بجز دیتا بیس هرک حذف کرد. من با این اقای به اصطلاح محترم داوری تماس گرفتم ایشان گفتند هزینه نصب مجدد 10 تومن است من همان روز به حسابشون واریز و براشون میل کردم. تا الان که نزدیک به 5 روزه ایشان نتنها سایت ما رو درست نکردند بله تمامس تماسهای تلفنی ما رو رد تماس میکنند و جواب اس ام اس و ایمیل ما رو هم نمیدن. این حرکات بنظرتان چه معنی میده ؟ کسانی که با ایشان تماس دارند لطف کنند بگند همین جا تشریف بیارن و علت اینکارای خودشون رو توضیح بدن. الان در این مدت کلی ضرر و زیان کردیم کی باید پاسخگو باشه؟ دوستانی که هنوز به دام این فرد نیا افتادند پیشنهاد میکنم طرف این شخص و این سیستم نیان چون بنده به شخصه تجریه کردم و دیدم جطور ادمی هستند. و سیستم اصلا امنیت نداره چون براحتی هکر وارد شده بود!!!

با احترام

ArtexGroup
July 23rd, 2011, 11:59
اقای داوری به شدت بد قول هستند !
خیلی راحت زیر حرف خودشون میزنن ! تا هزینه میخوای بدی همه چیز ردیفه تا ریختی دیگه باید التماس کنی و...
** بعد هم میگه به نظرت 5000 تومان ارزش نصب مجدد داره ** (هرچقدر پول بدی اش میخوری) *** کلا همه حرفش همین میگه
چند بار سر بنده هم کار در اورده خوب اگر واست نمی صرفه چرا این قیمت میدی * وقتی این قیمت میدی باید پشتیبانی هم بکنی

sunyboy2
July 23rd, 2011, 15:55
حالا من چیکار کنم سایتم خوابیده و دارم ضرر میکنم.

Ahmad110
July 23rd, 2011, 16:11
از سيستمهاي ديگه مثل whmcs استفاده كنيد . ساپورتش هم عاليه .

sunyboy2
July 23rd, 2011, 16:14
از سيستمهاي ديگه مثل whmcs استفاده كنيد . ساپورتش هم عاليه .

پس مشتریان قبلی و اطلاعاتشون رو چیکار کنم؟؟

Ahmad110
July 23rd, 2011, 16:25
اگه با ساپورتشون صحبت كنيد فكر كنم واستون به سيستم جديد كانورت كنن .

WHMCS - Switching to WHMCS (http://www.whmcs.com/switchingguide.php)

البته بهتره با خودشون صحبت كنيد .

mortezafox
November 22nd, 2011, 13:13
ولی خدایش 10 ساله تو وب ها رفتم امدم از 86 وبلاگ دارم خیلی ها تو این اینترنت سرم کلاه گذاشتن بهر حال حس تجربه ام میگه یه جای کار اقای داوری(بهش برنخوره یه وقتی بگیم داوری تنها) لنگ میزنه ولی بهت دارم میگم اقای داوری یه هفته است تو همه نال کنندها میگردم تو همشون سرزدی یکی یکی هم نظر دادی تهدید کردی که اقا لینک حذف شه که بعضی ها کوتاه امدن من که وارز میگیرم برای سیستم نال شده شما عزیز میگیرم نه برای اپلود ستنر این جور چیزا میگیرم و .....
دوست عزیز لینک نال شده سیستم عزیزت بالاخره پیدا کردم بچه های عزیز هم خواستن به خودم پیام بدن رو هاست خودم لچ کردم بفرستم براشون
خوب بریم سر اصل مطلب
دوست عزیز خیلی خوش هال باش امدم نال کردن سیستم تو , ونگو این ور اون ور داد بیداد سر ملت نزن همین نال شدن سیستم شما باعث شده منی که پست کم میدم بیام شعر های ادبی شما رو بخونم بعدش بیام مطلب بنویسم حالا
پس نال شدن سیستم شما یه نوع تبلیغ هم هست برادر عزیز
بعدش این که میدونی کجاست دیگه هی نیا بگو شکایت نمیدونم گاوتر میکنم سایتتو
برو تو نت داد بیداد نکن سیستمم خوبه برای شما خوبه
ولی وجدادن میدونم از همین سیستم های خارجی گرفتیش یه شب نشستی چندتا عکس کد تغییر دادی دادی بیرون شده سیستم اقای داوری
وجدان بیا برو اسکن ثبت سیستم تو بیار که نمونه خارجی نداشته باشه یعنی شب خوابیدی صبح هم نشستی خودت با فکر با هوشت نوشتیش
شما یه نفر ادمی یه نفر یه نفر کد نویس به شما جال بدن میشی برنامه نویس خوب اون شرکت whmcs بیچاره یه ملت کارمندش نمیاد تو کل جهان داد بزنه اهای ملت کپی نکنید نال نکنید که من ناراضی نیستم
بعدش شمای که معلوم نیست از کجا سیستم رو اوردی داری بعدش داری من من می کنی
از اخلاقت معلومه از خوب میبودی کسی نمی امد و بگه بعد با من صحبت کردی
برو برادر اعصاب خورد نکن :-p
یادت باشه همیشه حق با مشتری هست چه مشتری قصد خرید هم نداشته باشه و بخواد اذیتت کنه :))

---------- Post added at 01:13 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

در ضمن دوستان درخواخت کننده اسکریپت ادونیس adonis من لینک نال شده اش رو دارم هرکی میخواد ایمیل بده بدم بهش

mohsen1
November 22nd, 2011, 14:02
1- نال دوست عزیز نه نایل!
2- شما نال نصب کن (یا هر کس دیگه) لینک به داوری بده 24 ساعت بعد بیا به سایتت سر بزن بعد می فهمی چه خبره ;)
3- در ضمن فکر کنم یه گوگل ترنسلیت باید بیاد و حرفای شما رو ترجمه و جمله بندی کنه چون متوجه صحبت هاتون نمیشیم.
4- شما که داری ادعا می کنی سورس مال ایشون نیست با دلیل و مدرک بیا حرفت رو ثابت کن وگرنه رو هوا حرف زدن که کاری نداره! منم میگم قرآن 2 جلده یه جلدش هنوز اجازه چاپ نگرفته!!!
5- درباره whmcs شما گویا مطلع نیستید.بخشی برای چک کردن لایسنس در سایتشون هست که شما می تونی چک کنی که فلان سایت نسخه قانونی رو داره استفاده می کنه یا نال. اگه نال باشه می تونی بهشون بگی و در اسرع وقت پیگیری می کنن.
6- با همون لینک نال برید خوش باشید :x

پ . ن = کسی که می خواد کار هاستینگ کنه مهمترین ویژگیش اینه که بچه بازی رو بزاره کنار و دنبال نال و ... نره.
واقعا خاک بر سر کسی که اومده تو کار هاستینگ و انقدر پول نداره که ماهی 10-20 تومان پول بده و یه سیستم لایسنس دار و قانونی بخره و ازش استفاده کنه.

mortezafox
November 22nd, 2011, 15:09
1-

3- در ضمن فکر کنم یه گوگل ترنسلیت باید بیاد و حرفای شما رو ترجمه و جمله بندی کنه چون متوجه صحبت هاتون نمیشیم.
4- شما که داری ادعا می کنی سورس مال ایشون نیست با دلیل و مدرک بیا حرفت رو ثابت کن وگرنه رو هوا حرف زدن که کاری نداره! منم میگم قرآن 2 جلده یه جلدش هنوز اجازه چاپ نگرفته!!!
5- درباره whmcs شما گویا مطلع نیستید.بخشی برای چک کردن لایسنس در سایتشون هست که شما می تونی چک کنی که فلان سایت نسخه قانونی رو داره استفاده می کنه یا نال. اگه نال باشه می تونی بهشون بگی و در اسرع وقت پیگیری می کنن.
.
2
- ببخشید دیگه گوگل زبان شما زرنگ ها رو بلده ولی مال منو نه :-&
دیگه وقتی این قدر بدبختی یه برنامه نویس رو میبینم که جمله بندی هم به مراتب این گونه خواهد شد که نال میشه نایل
3-خوب عزیز من adonis به من چه ربطی داره شما با همون اقای داوری بیاین مدرک بیارین به دیگران چه ربطی داره که دنبال یه ادم ناشناخه در سرزمین اینترنت باشیم (مارو سه سنه نه ) اش خوردی پاش باش پول میگیری جوابگو هم باش
5- من متوجه هستم شما نمی فهمی منظورمو
whmcs سایت یا شرکت نمیاد هرجا که نال سیستم خودشو ببینه بیاد تهدید کنه و تو قسمت نظر ها بگه اقا منم داوری پاک کن شکایت می کنم ما
خیلی با حال امده یه فرم یا هرچی که شما املاء شو بلدی گذاشته گفته ملت شما دیدین گزارش بدین
whmcs سایت بیکار نیست مثل امثال داوری که بیاد من منم را بیاندازه
پ ن پ هم بلدی نا قلا (پ.ن) مدل کجاست نوشتی (پ ن پ ) درستشه:))

10-20 هزار تومان بله واقعا من تائید می کنم که کسی که 500 تا خرج میکنه باید هم نال نگیره این خیلی بد بختی هست
ولی بدبخت تر از اون اینه بیای سیستم adonis دکتر داوری رو بگیری و ببینی باگ داره و ساپورتش وقت امتحان های دانشگاه یه ساعت در روز است
@-)
لطفا بحث منحرف نکنید
به داوری عزیز و شما و کسانی که دلسوز این اقا و سیستم adonis هستن فقط این رو میشه گفت که
حداقل 10 نفر از مشتری های که راضی هستن معرفی کنید
مدرک قانون پسند اسکن همون چیزی که دکتر داوری میخواد فردا بیان بر اساس ان ادعا کنه در این جا قرار دهید تا همه دشمنان و مخالفان و همه استفاده کنندگان نال شده حساب کار دستشون بیاد
خودم هم مشتری adonis شما میشوم

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------

یادت باشه همیشه حق با مشتری هست چه مشتری قصد خرید هم نداشته باشه و بخواد اذیتت کنه :))

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------

نوشته من غلط املای داره درست
ولی چیزی خیلی بدتر از غلط املای بنده هست اینه که این اقای داوری نمیتونه درست صحبت کنه
سندش هم سرچ تو اینترنت و دیدن نظرات این اقا در وب سایت ها است دیگه منکه دکتر داوری adonis مجبور نکردم که بیاد بد با دیگران صحبت کنه عزیزم
خوب حرف زدن و تهدید و عصبانی نشدن مهمه نه چیزای که دکی تو نت نوشته ان

---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------

و لطف کن مدرکی از کم باگ داشتن سیستم adonis یا هر برنامه که اقا نوشتن
که تائید کنه سیستم های جناب داوری هک نمیشه استاندارد ان متوسط هست
مدرک خارجی نمی خواد ارائه بده یه مدرک داخلی باشه هم قبوله
کلا اجنبی ها نمی خوان دست تو کدنویسی زیاد بشه

mohsen1
November 22nd, 2011, 15:18
2
- ببخشید دیگه گوگل زبان شما زرنگ ها رو بلده ولی مال منو نه :-&
دیگه وقتی این قدر بدبختی یه برنامه نویس رو میبینم که جمله بندی هم به مراتب این گونه خواهد شد که نال میشه نایل
3-خوب عزیز من adonis به من چه ربطی داره شما با همون اقای داوری بیاین مدرک بیارین به دیگران چه ربطی داره که دنبال یه ادم ناشناخه در سرزمین اینترنت باشیم (مارو سه سنه نه ) اش خوردی پاش باش پول میگیری جوابگو هم باش
5- من متوجه هستم شما نمی فهمی منظورمو
whmcs سایت یا شرکت نمیاد هرجا که نال سیستم خودشو ببینه بیاد تهدید کنه و تو قسمت نظر ها بگه اقا منم داوری پاک کن شکایت می کنم ما
خیلی با حال امده یه فرم یا هرچی که شما املاء شو بلدی گذاشته گفته ملت شما دیدین گزارش بدین
whmcs سایت بیکار نیست مثل امثال داوری که بیاد من منم را بیاندازه
پ ن پ هم بلدی نا قلا (پ.ن) مدل کجاست نوشتی (پ ن پ ) درستشه:))

10-20 هزار تومان بله واقعا من تائید می کنم که کسی که 500 تا خرج میکنه باید هم نال نگیره این خیلی بد بختی هست
ولی بدبخت تر از اون اینه بیای سیستم adonis دکتر داوری رو بگیری و ببینی باگ داره و ساپورتش وقت امتحان های دانشگاه یه ساعت در روز است
@-)
لطفا بحث منحرف نکنید
به داوری عزیز و شما و کسانی که دلسوز این اقا و سیستم adonis هستن فقط این رو میشه گفت که
حداقل 10 نفر از مشتری های که راضی هستن معرفی کنید
مدرک قانون پسند اسکن همون چیزی که دکتر داوری میخواد فردا بیان بر اساس ان ادعا کنه در این جا قرار دهید تا همه دشمنان و مخالفان و همه استفاده کنندگان نال شده حساب کار دستشون بیاد
خودم هم مشتری adonis شما میشوم

---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------

بدبختی یه برنامه نویس باعث شده !؟ یا سواد فارسی شما ;)

شما که ادعا می کنی سورس مال ایشون نیست باید دلیل بیاری نه ایشون ! عجب روزگاری شده اتهام می زنن بعد مدرکی ندارن میگن شما باید مدرک بیارین!
یه برنامه نویس حق داره که از سیستمش دفاع کنه. برای سیستمش زحمت کشیده ، کد نوشته وقت گذاشته واسه همین دلش میسوزه یه مشت مفت خور بیان و از زحماتش سوء استفاده کنن. مطمئنم تا بحال یه صفحه تماس با ما هم نتونستی کدنویسی کنی وگرنه می فهمیدی که ضایع کردن حق برنامه نویس یعنی چی! :)

کسی که سیستم ایشون رو می خره می تونه قبل از خرید درباره شرایط ساپورت ، قیمت و ... همه سوال ها رو بپرسه و بعد خرید کنه. اسلحه رو پیشونی کسی نزاشتن که از ایشون خرید کنه. گاها برای هر کس شرایطی پیش میاد که امکان ساپورت دائم نداره . این به شعور یوزر بر می گرده که درک کنه و ایشون هم درباره ساپورت محدودشون در اون ایام توضیحات لازم رو ارائه دادن.

whmcs گزارش می کنه به دیتاسنتر که فلان آی پی شما ازسیستم نال ما داره استفاده می کنه. دیتاسنتر هم به صاحب سرور گزارش میده.صاحب سرور به کاربر.اگه طی 24 ساعت تا 48 ساعت جواب قانع کننده ای داده نشه سرور بسته میشه.اگه دیتاسنتر تخطی کنه whmcs می تونه شکایت بکنه و دادگاه دیتاسنتر رو جریمه می کنه و ...
(تو ایران هم اگه چنین روالی می بود قطعا کار به کامنت و .. نمی کشید)

پس کار غیرمجاز همه جا پیگیری میشه ربطی به ایشون و غیره نداره.

پ.ن ==> پی نوشت . گویا ادبیات شما ... ;)

راضی بودن / کردن امثال شما کار خدا هم نیست! شما قبل از خرید آدونیس دموی اون رو می بینی دوست نداشتی خوب نخر - به کارت نمیاد خوب نخر! دیگه راضی کردن این وسط یعنی چیه من نمی دونم. نیازی به مشتری شدن شما و امثالهم نیست. الان به اندازه کافی مشتری و درآمد دارن که نیاز به امثال جناب عالی نیست.
موفق باشید.
ادامه دیگه نمیدم --- دوست داشتی به سخنرانی تون ادامه بدید :x

iranistar
November 22nd, 2011, 15:29
آقای باستانی
کارشون درسته

این آقایی هم که غلط املایی داره بهتره غلطهاشو درست کنه نایل چیه بابا نال null درسته

شما اگه از ادونیس خوشت نمیاد برو یچیز دیگه استفاده کن کار مردم رو خرابش نکن
چیکار داری آخه @-)

mortezafox
November 22nd, 2011, 15:53
شما که ادعا می کنی سورس مال ایشون نیست باید دلیل بیاری نه ایشون ! عجب روزگاری شده اتهام می زنن بعد مدرکی ندارن میگن شما باید مدرک بیارین!
ولی میتونم از کسی که داره تو اینترنت چیزی میفروشه سوال کنم مدرکی بر معتبر بودن گفته هایتان ارئه دهید من اتهام میزم و خواهم زد که کد نویسی adonic کپی شده است و نمونه داره این کلا متعلق به شماست و شما باید ثابت کنی و خود را از این که کپی نکرده ای مبرا کنی نه من که نقد کننده شما و سیستم adonis دکتر داوری هستم
یه ماشین یا هرچیزی که میخوای بخری یا بفروشی بعد اینکه پسند شد (دیدن دمو) میگن سند بیار بخرمش یا قولنامه یا هرچی بلاخره نشون بده این چیز شما ارئه می دهید شناسنامه و دارای اصالت است و میشه به شما اعتماد کرد

یه برنامه نویس حق داره که از سیستمش دفاع کنه. برای سیستمش زحمت کشیده ، کد نوشته وقت گذاشته واسه همین دلش میسوزه یه مشت مفت خور بیان و از زحماتش سوء استفاده کنن. مطمئنم تا بحال یه صفحه تماس با ما هم نتونستی کدنویسی کنی وگرنه می فهمیدی که ضایع کردن حق برنامه نویس یعنی چی!
]
شما از واژه مفت خور استفاده کردین
دوست گرامی نمی دانم در چه جای میشه اسکریپت سند زد
و کجا تعیین میکنه سلامتی یه برنامه را
ولی
اینو با اطمینان بهتون میتون بگم شما هم باید یه خرج های برای همون سند شش دانگ میکردین ولی فکر میکنم که انجام ندادیم
باید پول خرج میکردین که نکردین
بنده و هیچ کس دیگه ای برای حضور در این مکان فرش قرمز پهن نکرده
نمی دونم من کجا گفتم من کدنویس هستم که شما داغ کردی

من وبلاگ نویس هستم اینو میتونم بهتون ثابت کنم

whmcs گزارش می کنه
این قصه پیگیری رو همه ملت حفظ کردن

این به شعور یوزر بر می گرده که درک کنه و ایشون هم درباره ساپورت محدودشون در اون ایام توضیحات لازم رو ارائه دادن
بله به چیز بسیار خوبی اشاره کردید شور فرد که بعدش هم همین گرد خاک بی مورد شما

راضی بودن / کردن امثال شما کار خدا هم نیست
من هیچ وقت با این چینین کسانی کار نمیکنم در ضمن راضی کردن در زمان های میشه گفت که کلای مورد نظر ایراد داره که باید طرف رو قانع کنید

شاید در فرهنگ لغت شما راضی کردن صحبت کردن در مورد محاسن سیستم باشه به قول معروف مخ بزنی

قانون مداری و احترام به قانون به هیج عنوان مصداق قانون فراری و بی احترامی به قانون نمیباشد

لطفا مدارک ارئه دهید
بامبول در نیارین سعی نکنین را راست را به سمت خود راست کنید بلکه خود را در راست قرار دهید

---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

آقای باستانی
کارشون درسته

این آقایی هم که غلط املایی داره بهتره غلطهاشو درست کنه نایل چیه بابا نال null درسته

شما اگه از ادونیس خوشت نمیاد برو یچیز دیگه استفاده کن کار مردم رو خرابش نکن
چیکار داری آخه @-)
اگه امثال ما به این اقایون گیر ندن
نتیجه اش این میشه این اقای محترم میاد این جمله رو مینویسه

پس من شما باید وظیفه خود بدانیم تا روال اگر داخل ایران طی نمیشه خودمون روال رو طی کنیم

iMohsen
November 22nd, 2011, 16:06
من که نفهمیدم الان شما مشکلت چیه این وسط ؟

اما خوب چند مورد رو توضیح بفرمایید :
- اون نمونه خارجی آدونیس که میفرمایید کدها و عکس هاش تغییر کرده و شده آدونیس رو حداقل اسمش رو بفرمایید .
- هر سیستمی که در ایران یا خارج از ایران نوشته میشه باگ داره . هیچ سیستمی بدون اشکال نیست . کما این که ویبالتین و یا whmcs هم نسخه نالشون وجود داره . بنابراین قاعده پیداکردن باگ در یک سیستم دلیلی برای کاهش اعتبار اون سیستم نیست .
- در مورد استفاده هم مشکلی نیست . فقط میشه بفرمایید نسخه نال شده رو برروی چه دومینی دارید استفاده میکنید ؟
- در مورد پیگیری هم همونطور که مشتری حق پیگیری درخواست های خودش رو داره . برنامه نویس هم حق پیگیری نرم افزاری که تولید و یا (تحت هر لایسنس قابل توسعه ای ) توسعه داده رو داره .

حالا شما مشکلتون اینه که چرا آدونیس نال شده پیدا کردی ؟ خب موردی نیست که ..پاکش کن بیا نسخه اصلیش رو بخر .

mortezafox
November 22nd, 2011, 16:44
مشکل من این هست : این اقا که ادعا داره بیاد تصویری از مدارک بر صحت گفته های خود قرار دهد
و امثال من را شرمنده متانت خود و مدارک خود کند

من نال استفاده نمی کنم نخواهم کرد
همه صحبت ها دلیل شخصی نداره

بحث نال شدن یک سیستم نیست
بحث این هست که این اقا داغ میکنه ولی هوای
بیاد بجای داد بیداد مدرک نشون بده سیستمش امنیت داره
و کپی نیست
من نمیگم نمونه ای دیدم هیچ ادعای ندارم
ولی می خوام اقای داوری شما adonis بیاد ادعاش رو ثابت کنه
داوری ادعا کرده که من خودم اسکریپت نوشتم از هیچ جا الگو نگرفتم کپی هم نکردم
بسم الله
خوب یعنی برای این اقا سخته مدارک شو بیاره اینجا قرار بده استفاده ببیرم
به موسی (ع) گفتن خدای تو کسیت عصایش را انداخت شد مار
حالا داوری نمیخواد مار دربیاره
بیاد مدرک بیاره زمینی
راهنمای میکنم بره ارشاد مجوز بگیره یا هرچی دیگه که یه مهر امضاء سازمانی تهش خورده باشه
خلاصه مدرک مدرک مدرک

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:31 PM ----------

به خدا هیچ قصد ازار کسی نیست
فقط فقط میخوام مشخص بشه که چه خبره

Warez-Host.IR
November 22nd, 2011, 17:15
سلام
من قبلاً سر ابن موضوع با جناب داوری در تاپیک های مختلف بحث کردم حتی پیشنهادهایی در پستهای صفحه 4 و ... همین تاپیک دادم بهشون
اگر اشتباه نکنم اصل این سیستم روسی بود که همراه دیتالایف یک زمان به وجود آمد
احسان عقابی بیشتر در جریان هست که امیدوارم این تاپیک را ببینه و اون هم نظرشو بده
به هر حال هرچیزی بوده اصل سیستم , در این چندسال تغییرات زیادی داشته ولی هنوز کامل نیست و خیلی مانده به whmcs برسه
امیدوارم فقط جناب داوری روی به روزرسانی ها بیشتر کار کننده و مقداری بیشتر به خریداران سیستم پشتیبانی ارائه کنن

موفق باشید

iMohsen
November 22nd, 2011, 17:52
اگر همون اصل سیستم که روسی بوده رو اسمش رو بدید یا حداقل یه جایی که استفاده میشه ( یا میشده )

@morteza
این شمایی که میگی این سیستم کپی هست . خوب نسخه اصل رو بدید تا اثبات بشه که کپی هست . اصل صحبت شما تناقض داره . شما میگی بیا ثابت کن این کد که نوشتی کپی نیست . این یعنی یک نسخه اصلی از این کدها وجود داره . خوب اون نسخه اصلی رو بدید .

بحث داغ کردن هم اگر شما بیزینستون براساس کدنویسی بود بیش از این حرفها داغ میکردید .

یه موقعی یه بنده خدا که خیلی ادعای مدیریت سرور داشت اومد به ما گفت سرور از طریق کدهای شما هک شده و از طریق url خاصی وارد شده . ما هم گفتیم اون آدرسی که شما میگی واردکردن و از اون طریق به سیستم نفوذ کردن رو بده . بعد از حدود 7 ماه هنوز هربار بهش میگیم اون آدرس چی شد میگه تا فردا میفرستم .
از اینجور بحث ها و موارد زیاده ...

iraniandata
November 22nd, 2011, 20:04
سلام خدمت همه ی دوستان به نظر من آقای داوری یکم برا ماژول ها سخت گیری میکنه

درمورد رفتارایشون من نمیدونم ولی در مورد سیستم هاستینگ نسبت به آدونیس whmcs بهتره چون آدونیس امنیت خوبی نداشته و مشکلات داخلی زیاد داره

و عزیزان لطف کنن نسخه نال رو استفاده نکنن بالاخره آقای داوری عزیز راضی نیستند

با تشکر خدانگهدار

mortezafox
November 22nd, 2011, 21:27
این شمایی که میگی این سیستم کپی هست . خوب نسخه اصل رو بدید تا اثبات بشه که کپی هست . اصل صحبت شما تناقض داره . شما میگی بیا ثابت کن این کد که نوشتی کپی نیست . این یعنی یک نسخه اصلی از این کدها وجود داره . خوب اون نسخه اصلی رو بدید .

درعوض شما هم اصلا نمیگی اصل هست
نه به کار میاد نه کدنویسم من فقط میخوام روشن سازی بشه
من اگه مینویسم واسه کسانی است که دنبال adonis شما هستن و چیزای شنیدن میخوام چشم گوش باز بیان به سمتتون نه ندانسته
هیچ حد اعتدالی وجود نداره
تا مدرک نیارین اسکریپت داوری adonis کپی است
برهان خلف :
فرض مسئله این است adonis کپی است
فرض خلف میگه : adonis اصل (نویسنده داوری) است
پس حالا باید ثابت بشه فرض خلف باطل
و حکم ثابت است

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------

در ضمن هدف این گفته ها توجیه استفاده نال شده نیست

sardarn
November 22nd, 2011, 21:34
من فکر کنم صحبت بعضی از دوستان منطقی نباشه
آقای داوری یه اسکریپت آوردن که می گن خودشون طراحی کردن حالا شما میاید اتهام می زنید که سیستم کپی شده هست
حالا شما باید مدارک بیارید که کپی شده هست نه آقای داوری.شما یه چیزی بیارید که بگید آدونیس از اون ساخته شده

iMohsen
November 23rd, 2011, 11:24
درعوض شما هم اصلا نمیگی اصل هست
نه به کار میاد نه کدنویسم من فقط میخوام روشن سازی بشه
من اگه مینویسم واسه کسانی است که دنبال adonis شما هستن و چیزای شنیدن میخوام چشم گوش باز بیان به سمتتون نه ندانسته
هیچ حد اعتدالی وجود نداره
تا مدرک نیارین اسکریپت داوری adonis کپی است
برهان خلف :
فرض مسئله این است adonis کپی است
فرض خلف میگه : adonis اصل (نویسنده داوری) است
پس حالا باید ثابت بشه فرض خلف باطل
و حکم ثابت است

= ))
نحوه استدلال شما جالبه .
یک مثال میزنم
تو یکی از فروم ها اومدن گفتن مارکت ساز دست نویس نیست و نسخه کپی نرم افزار هست . توسعه دهنده گفت که اینطور نیست و شما اگر میگین کپی هست نسخه اصلی رو بگین .
و در نهایت مشخص شد که نسخه اصلی اپن کارت بوده و با توسعه و افزایش ماژول و یک سری تغییرات در کدها شده مارکت ساز .

اصل قضاوت همیشه بر برائت بوده و هست .برائت میگه آدونیس نسخه اصلی و نوشته شده است اما حرف شما این اصل رو رد میکنه . ما نمی گیم شما دروغ میگی . میگیم اون نسخه اصلی و مرجع ( حالا چه فارسی/انگلیسی / روسی / اسپانیایی / ... ) هرچی که هست رو بدید یا حداقل برندش رو بگین یا شرکت تولید کننده اصلی یا ...

mortezafox
November 23rd, 2011, 17:37
بله
دیدگاه اهل تعطیل
خدا قابل روئیت نیست پس وجود ندارد

cartman10mpi
November 23rd, 2011, 18:09
من بالاخره متوجّه نشدم مشکله این دوستمون چی‌ هست؟!
خود آقای داوری که نیست ، حالا یه نفر بگه ۱ ، یه نفر بگه ۲ !
پروژهٔ adonis یک پروژهٔ خدماتی هست . حالا گیرم که کپی‌ باشه . در اینجا مشتری‌ها هستند که تصمیم میگیرند از این پروژه استقبال بکنن یا نکنند . اگر اخلاق آقای داوری بد بوده ، یا سیستمشون مشکل داشته ۱۰۰% نتیجهٔ اینهارو هم آقای داوری دیده.
یا پروژه موفق می‌شه یا اینکه سرش به سنگ میخوره ... قضاوت رو بگذارید برای مشتریهای آقای داوری و دلیلش رو هم بگذارید برای خود آقای داوری .
من واقعا نفهمیدم دلیل اینکه این تاپیک رو رو کردید چیه ؟ گیرم سیستم کپی‌ هست، گیرم اخلاقشون بده ،گیرم سیستم مشکل داره ... خوب که چی‌؟
دفتر این موضوع خیلی‌ وقت پیشا بسته شده دوست من ، اگه دوست داری نال استفاده کن ، پخش کن ... اگه فردا روز دادگاهی شدی که خب به جواب سؤالت میرسی‌ ... اگر هم نشدی باز به جواب سؤالت میرسی‌.

mortezafox
November 23rd, 2011, 18:45
ببینید شما دارید میکوبید میگید برقصید
باشه
اقاین من کلا با بحث استفاده نال مخالفم برای استفاده از نال شده ان دلیل نمی تراشم
فقط هدف من این هست که همه یه بار تجربه نکنن و هرکس که تازه کار بود تجربه جدید بدست بیاره
وسلام
همین
اقا تموم من دیگه پست نمیدم نه بیکارم نه وقت دارم والا
همین قدر کافی بود بسه

iraniandata
November 23rd, 2011, 20:49
سلام لطفا غیبت نکنید بزارید آقای داوری خودشون بیان بعد

شما که میگتفید حتما مدرک ارائه بدید

البته ارتقا دادن جرم نیست

در حال
خدانگهدار

HematYar
November 23rd, 2011, 21:40
باشه
اقاین من کلا با بحث استفاده نال مخالفم برای استفاده از نال شده ان دلیل نمی تراشم
فقط هدف من این هست که همه یه بار تجربه نکنن و هرکس که تازه کار بود تجربه جدید بدست بیاره
وسلام
همین
همین قدر کافی بود بسه

کاملا مشخص هست شما هدفدار تاپیک 5 ماه پیش رو بالا آوردین ، در حالی که 100% میدونید جناب داوری نیستن که جوابتون رو بدن . آفرین ، موقعیت خوبی هست برای خراب کردن اعتبار ایشون !

پ.ن : از مردی تا نامردی و از جوانمردی تا ناجوانمردی یک قدم است !

a1000a
November 23rd, 2011, 21:52
آقا هرکی میخواد نخره
این حرفا دیگه چیه میزنید

iMohsen
November 23rd, 2011, 22:46
باشه
وسلام
همین
همین قدر کافی بود بسه

اول که شما گفتی نال شدشو پیدا کردم و هرکی لینک میخواد بگه .. حالا میگی با استفاده از نال مخالفم ...
اون مساله کپی بودن هم مثل همین ادعای شماست که یه کم بگذره از همین هم برمیگردید .

دقیقا ما هم هدفمون همین هست . البته دوست داشتیم شما اون نسخه اصلی رو معرفی میکردید که کاربران بتونن از نسخه اصلی استفاده کنند که این کاررو انجام ندادید .

در بحث عدم وجود خدا هم قیاس مع الفارق است .

در هر حال شما یا هرکس دیگه ای مختار در خرید یا عدم خرید محصولات ما هستند . میتونید خرید کنید یا نکنید . هر سیستمی مشتریان خاص خودش رو داره .

nima17701
November 24th, 2011, 00:27
تنها میتونم بگم متاسفم
شخصیت جناب داوری برای همگان مشخص است ، و با مطرح کردن چنین تایپیک هایی به اعتبار ایشون خدشه ای وارد نمی شود .
به جای اینکه از زحمتکشانی که در توسعه و پیشرفت تلاش میکنند حمایت کنیم ، تا وابستگیمان به به سیستم های خارجی کمتر شود ؛ اقدام به تخریب این افراد میکنیم .

mortezafox
November 24th, 2011, 02:05
دوستان لطفا گیر و کش بیخودی ندهید تا هرروز موضوع adonis شما در صفحه خاطرات گوگل اپدیت نشود

اول که شما گفتی نال شدشو پیدا کردم و هرکی لینک میخواد بگه .. حالا میگی با استفاده از نال مخالفم
مثل بعضی ها بی وجدان نیستم دلم سوخت برای مهندس شما عزیز من
وگرنه قرار دادن لینک کاری برای من نداره عزیز من و قرار ندادم چون دوستی در صفجه قبل گفتن سیستم روسی است و ایشان زحمت کشیدن من برای زحمت و عرق دیگرا ارزش قائل می باشم هرچی باشه یادتون میارم که گفتم هدف جنگ نمی باشد و روشن شدن است وسلام
حالا اگه خودتان حال میکنید بدم تو دست ملت

آقا هرکی میخواد نخره
این حرفا دیگه چیه میزنید
هرکی درسته بعضی ها خوششون نمیاد به هرحال

شخصیت جناب داوری برای همگان مشخص است ، و با مطرح کردن چنین تایپیک هایی به اعتبار ایشون خدشه ای وارد نمی شود .
به جای اینکه از زحمتکشانی که در توسعه و پیشرفت تلاش میکنند حمایت کنیم ، تا وابستگیمان به به سیستم های خارجی کمتر شود ؛ اقدام به تخریب این افراد میکنیم .
مشخص یودن شخصیت به کار نمیاد نماز روزه واجبه
اعتبار به نبود این جور مسائل نیست (انتقاد پذیر باشیم)
سیستم خارجی
اینو دیگه خراب کردی هروقت ویندوز اصلی گرفتین و به جای سه حرف www معادل فارسی ان را قرار داید میتونید حرفی برای عدم وابستگی بگوید

---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------

ادمی را ادمیت لازم است وگرنه صد سگ به لقمه نانی راضی است
ببخشید همشو حذف نبودم

h_zaman06
November 24th, 2011, 09:04
همکارش اومده میگه بذار ... بعد شما میگی (نه .. من مثل بعضی ها بی وجدان نیستم دلم سوخت برای مهندس)!

جک سال داری تعریف میکنی ؟؟

شما برای اثبات ادعای خودت باید لینک را بذاری ... وگرنه مطمئن باش حرفات اعتبار و جایگاهی بین اعضای انجمن نداره ...

با اون استدلال های فلسفیتم خیلی حال کردم ... یه ربع داشتم می خندیدم :)

به هر حال ما منتظر هستیم چشممون به جمال این نسخه خارجی روشن بشه .

موفق باشید .

iMohsen
November 24th, 2011, 09:29
دوستان لطفا گیر و کش بیخودی ندهید تا هرروز موضوع adonis شما در صفحه خاطرات گوگل اپدیت نشود

اول که شما گفتی نال شدشو پیدا کردم و هرکی لینک میخواد بگه .. حالا میگی با استفاده از نال مخالفم
مثل بعضی ها بی وجدان نیستم دلم سوخت برای مهندس شما عزیز من
وگرنه قرار دادن لینک کاری برای من نداره عزیز من و قرار ندادم چون دوستی در صفجه قبل گفتن سیستم روسی است و ایشان زحمت کشیدن من برای زحمت و عرق دیگرا ارزش قائل می باشم هرچی باشه یادتون میارم که گفتم هدف جنگ نمی باشد و روشن شدن است وسلام
حالا اگه خودتان حال میکنید بدم تو دست ملت

آقا هرکی میخواد نخره
این حرفا دیگه چیه میزنید
هرکی درسته بعضی ها خوششون نمیاد به هرحال

مشخص یودن شخصیت به کار نمیاد نماز روزه واجبه
اعتبار به نبود این جور مسائل نیست (انتقاد پذیر باشیم)
سیستم خارجی
اینو دیگه خراب کردی هروقت ویندوز اصلی گرفتین و به جای سه حرف www معادل فارسی ان را قرار داید میتونید حرفی برای عدم وابستگی بگوید

---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 01:39 AM ----------

ادمی را ادمیت لازم است وگرنه صد سگ به لقمه نانی راضی است
ببخشید همشو حذف نبودم

ادب مرد به ز دولت اوست .
شما از ادبیاتی که استفاده میکنید شخصیتتون مشخص هست . میتونید تاپیک رو بالا نگه دارید یا برید از همون نسخه اصلی استفاده کنید و در تاپیک جداگانه به دیگران هم معرفی کنید .
تفاوتی نداره .
درخواست من کاملا مشخص و واضح هست . بیش از این بحث فرسایشی و بی نتیجه است .

mortezafox
November 24th, 2011, 14:32
دوست عزیز من جواب خودم را در سایر انجمن ها و صفحه های قبل گرفته ام

سیستم adonis ویرایش شده یک سیستم روسی میباشد
به هر حال اهل فن بهتر میدانند
بنده گفتم نه کدنویسم نه چیزی از جای میگیرم و .........
شما هم خوش باش همین که جملات و ادبیات و و تحلیل ما شما را می خنداند
کافیست
خداکنه همیشه شاد باشی

گفته های صفحه های قبلی کاملا واضح و روشن میباشد
بالاخره یکی از کسانی که میدونم چه خبره میان جواب شما رو میدم
ماکه اهل فن نیستیم ولی
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها

amirlord
November 24th, 2011, 14:35
دوست عزیز من جواب خودم را در سایر انجمن ها و صفحه های قبل گرفته ام

سیستم adonis ویرایش شده یک سیستم روسی میباشد
به هر حال اهل فن بهتر میدانند
بنده گفتم نه کدنویسم نه چیزی از جای میگیرم و .........
شما هم خوش باش همین که جملات و ادبیات و و تحلیل ما شما را می خنداند
کافیست
خداکنه همیشه شاد باشی

گفته های صفحه های قبلی کاملا واضح و روشن میباشد
بالاخره یکی از کسانی که میدونم چه خبره میان جواب شما رو میدم
ماکه اهل فن نیستیم ولی
تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها
پس ندانسته صحبت نکنید !

mortezafox
November 24th, 2011, 14:44
در ضمن یادمان باشد موضوع این گفتگو
مشکلات ادونیس میباشد
نه خاطرات مهندس و دشمانان قسم خورده

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

پس ندانسته صحبت نکنید !
من دانسته قضاوت میکنم
شماید که سعی میکنید که ادونیس مهندس را حفظ کنید :63:
اهل فن یعنی کسی که تو کار برنامه نویسی است و از زیر ابی رفتن ادونیس خبر دارد:104:
من به خودم اجازه میدهم که برداشت خود را راجب 6 صفحه قبل تر بیان کنم:-ss

m-mehdipoor
November 24th, 2011, 14:47
در ضمن یادمان باشد موضوع این گفتگو
مشکلات ادونیس میباشد
نه خاطرات مهندس و دشمانان قسم خورده

به نظر من این اصلا مهم نیست که چی بوده و از کجا اومده !
مهم اینه که چی شده و الان کار رو راه میندازه یا نه !
روی تمام سرور ها به درستی و راحتی و بدون اررور نصب می شه یا نه !
اگه نشه برای اون پشتیبانی در نظر گرفته شده یا نه
روی مسئله ی امنیتیش کار می شه یا نه ...
اگه تیکت بدید خدمت ساپورت این سیستم بررسی به چه شکل است
مثال می زنم.من از WHMCS استفاده می کنم
یک بار دیتاسنتر در شبکه اش به مشکل بر خورده بود و به مدت دو دقیقه نمی تونست با سرور WHMCS ارتباط بر قرار کنه و لایسنس بنده رو Varify کنه در سایت WHMCS تیکت دادم که نمی تونم لاگین کنم و زیر دو دقیقه دو جواب از دو نفر از همکاراشون اومد ...
اگه چنین مسئله ای پیش برنامه نویس این ادونیس مطرح بشه جواب بعد از چند دقیقه است و به چه صورت !؟ ( در راستای حل مسئله هست یا عبارت اینچنینی : که من نمی دونم برنامه نویس پروژه هستم یا مدیر سرور یا مسئول شبکه ی دیتاسنتر ... !؟؟؟ )
هر چند وقت یک بار مشتریان پتچ جدید دریافت می کنند و مشکلات احتمالی رو حل شده می بینن؟!
و سایر مواردی که می شه این دو سیستم رو با هم مقایسه کرد
من پشتیبانی سیستم WHMCS رو دیدم در این مورد اگه دوستان سوال داشته باشن می تونم در خدمت باشم ، دوستانی که از ادونیس استفاده می کنن نحوه ی بروز رسانی و پشتیبانی و ظاهر و ... سایر موارد رو بفرمایند
نه باید ایران و برنامه نویس ایرانی سرکوب بشه ، نه به علت ایرانی بودن و حمایت سر یه عده بی کلاه بمونه !
پس حرف ها لطفا فقط مقایسه ی این دو سیستم باشه نه تعصب

amirlord
November 24th, 2011, 14:56
من دانسته قضاوت میکنم
شماید که سعی میکنید که ادونیس مهندس را حفظ کنید :63:
اهل فن یعنی کسی که تو کار برنامه نویسی است و از زیر ابی رفتن ادونیس خبر دارد:104:
من به خودم اجازه میدهم که برداشت خود را راجب 6 صفحه قبل تر بیان کنم:-ss
اگر دانسته قضاوت قضاوت میکنید ، یعنی اهل فنی هستید به قول خودتون ؟!! ( گفته های خودتون رو رد میکنید ! )
بله . شما اجازه دارید ! اگر اجازه نداشتید تابحال شما رو بن کرده بودند ! شما اظهار نظر کردید و دوستان جوابتون رو دادند .
شنیدم مدارس پنج شنبه ها تعطیله ؟؟؟ راسته ؟؟؟ ;)
بحث من تمومه !

mortezafox
November 24th, 2011, 15:04
ه باید ایران و برنامه نویس ایرانی سرکوب بشه ، نه به علت ایرانی بودن و حمایت سر یه عده بی کلاه بمونه !
با شما موافق هستم
ولی دوستان ما انتقاد بذیر نیستن
اگر تاکید به کجای بودن سیستم ادونیس میشود نباید داد فریاد بزنیم یه نمونه اش را بیار (بالاخره پیدا میشه)
باید انتقاد پذیر باشم
تا همون برنامه نویس ایرانی ایراد کارش تو خود خونه اش حل بشه نه اینکه جای دیگران
اگه قراره بین برنامه نویس خارجی داخلی انتخاب بشه
خوب چرا ایرانی انتخاب نکنیم
گفتن ایراد کار باعث رفع نقض میشه خوب الان که ما اینجا پست میدم برنامه نویس میخونه پس باید بهتر بشه و شاید به منطق خود مارو دشمن ببینه و بخواد برعکس گفته های مارو ثابت کنه و این میشه که تلاشش رو بیشتر میکنه

---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 02:57 PM ----------

اگر دانسته قضاوت قضاوت میکنید ، یعنی اهل فنی هستید به قول خودتون ؟!! ( گفته های خودتون رو رد میکنید ! )
بله . شما اجازه دارید ! اگر اجازه نداشتید تابحال شما رو بن کرده بودند ! شما اظهار نظر کردید و دوستان جوابتون رو دادند .
شنیدم مدارس پنج شنبه ها تعطیله ؟؟؟ راسته ؟؟؟ ;)
دوستان گیر الکی ندید لطفا
بحث سیستم ادونیس هست
دوست عزیز اگر در صحبت های بنده توهین دیده اید یا خلاف مقرارت شما گزارش بده به مدیر انجمن بزار من بن کنن
در ضمن بن کردن شخص یا بستن موضوع زمانی اتفاق می افتد که بحث به حاشیه رفته و یا توهین, و به انچه به غیر از موضوع پرداخته شود
, و در نهایت اخرین مطلب که نتیجه بحث را روشن سازد و هیچ حرف حدیثی و سوال بی جوابی نماده باشد

iMohsen
November 29th, 2011, 23:41
به نظر من این اصلا مهم نیست که چی بوده و از کجا اومده !
مهم اینه که چی شده و الان کار رو راه میندازه یا نه !
روی تمام سرور ها به درستی و راحتی و بدون اررور نصب می شه یا نه !
اگه نشه برای اون پشتیبانی در نظر گرفته شده یا نه
روی مسئله ی امنیتیش کار می شه یا نه ...
اگه تیکت بدید خدمت ساپورت این سیستم بررسی به چه شکل است
مثال می زنم.من از WHMCS استفاده می کنم
یک بار دیتاسنتر در شبکه اش به مشکل بر خورده بود و به مدت دو دقیقه نمی تونست با سرور WHMCS ارتباط بر قرار کنه و لایسنس بنده رو Varify کنه در سایت WHMCS تیکت دادم که نمی تونم لاگین کنم و زیر دو دقیقه دو جواب از دو نفر از همکاراشون اومد ...
اگه چنین مسئله ای پیش برنامه نویس این ادونیس مطرح بشه جواب بعد از چند دقیقه است و به چه صورت !؟ ( در راستای حل مسئله هست یا عبارت اینچنینی : که من نمی دونم برنامه نویس پروژه هستم یا مدیر سرور یا مسئول شبکه ی دیتاسنتر ... !؟؟؟ )
هر چند وقت یک بار مشتریان پتچ جدید دریافت می کنند و مشکلات احتمالی رو حل شده می بینن؟!
و سایر مواردی که می شه این دو سیستم رو با هم مقایسه کرد
من پشتیبانی سیستم WHMCS رو دیدم در این مورد اگه دوستان سوال داشته باشن می تونم در خدمت باشم ، دوستانی که از ادونیس استفاده می کنن نحوه ی بروز رسانی و پشتیبانی و ظاهر و ... سایر موارد رو بفرمایند
نه باید ایران و برنامه نویس ایرانی سرکوب بشه ، نه به علت ایرانی بودن و حمایت سر یه عده بی کلاه بمونه !
پس حرف ها لطفا فقط مقایسه ی این دو سیستم باشه نه تعصب

بحث اصلی این تاپیک هم همین بود که مشکلات آدونیس گفته بشه و نیازهایی که داخل آدونیس احساس میشه تا تکمیل بشه .
کسی نمیگه آدونیس سیستم خیلی خوبیه و بی عیب هست و کسی نمی گه پشتیبانی این سیستم در سطح اول فناوری اطلاعات بوده .
اما توسعه این سیستم به دلیل ورود سیستمهایی با قیمت پایین تر و امکانات بیشتر خارجی متوقف شده تقریبا . عملا یک سری از استفاده کننده گان به whmcs کوچ کردند . قاعدتا تقابل و رقابت تیم های ایرانی (با برچسب کپی بردار بودن دائمی ) با سیستم های خارجی در این جور کدها سخت هست و بازار محصولات خارجی داغتر .
اینها توجیح نیستند . دلایل عدم پیشرفت سریع و به روزرسانی پروژه است .

gavad700
January 7th, 2013, 13:17
اقای داوری به شدت بد قول هستند !
خیلی راحت زیر حرف خودشون میزنن ! تا هزینه میخوای بدی همه چیز ردیفه تا ریختی دیگه باید التماس کنی و...
** بعد هم میگه به نظرت 5000 تومان ارزش نصب مجدد داره ** (هرچقدر پول بدی اش میخوری) *** کلا همه حرفش همین میگه
چند بار سر بنده هم کار در اورده خوب اگر واست نمی صرفه چرا این قیمت میدی * وقتی این قیمت میدی باید پشتیبانی هم بکنی

تاييد ميكنم حرف ايشون رو سپاسگزارم

برف هاستینگ
January 9th, 2013, 05:42
این سیستم هنوز به فروش میرسه ؟! ارزش نصب کردن داره یا خیر؟ :53:

gavad700
January 9th, 2013, 08:55
این سیستم هنوز به فروش میرسه ؟! ارزش نصب کردن داره یا خیر؟ :53:

بله قابل فروس هست هنوز از سايت آردين ديتا مي تونيد اقدام به خريد كنيد.

شرکت داده پردازی آردین سپاهان ->شرکت داده پردازی آردین سپاهان (http://www.ardindata.com)

IRNuller
January 31st, 2013, 00:36
آقا ببخشین که دارن تاپیکه چند وقت پیشا دوباره بالا میارم.ولی اینجا را دیدم خواستم اولا که بهتون بگم که من خودم نه آقای داوری رو میشناسم نه چیزی اما تمومه سیستمای این آقا رو دارم و همشون را هم نال و دیکد کردم.برای اثبات هم هر تیکه کدی از هر فایلی و از هر کدوم از سیستماش خواستید بگید تا براتون بزارمش.ولی تا به حال هیچکدوم از سیستماش رو پابلیک نکردم.من چون خودم برنامه نویسم دلم نمیاد همچین کاری کنم.
همچنین تمومه اسکریپتای آقای Ham3d Saati .یا Payware یا Aftab Shop V3 یا Abtin Gate یا هر کوفت و زهره ماری.واسه اثبات هم هر کدوم از صفحه هاشو خواستید بگید تا سورسشو براتون بزارم.
کلا از این حرفا بگذریم هدفم از زدنه این پست اینه که بعد از مدتها تصمیم به پابلیک کردن اسکریپتها کردم اما دو دلم .دلم نمیاد چنین کاری کنم.برای شروع هم از همین آدونیس دارم شروع می کنم.حالا می خواستم دوستان بیان و نظرشونو بگن که چیکار کنم؟؟؟
در ضمن قراره تو سایت اسکریپت دات کام پابلیک کنم :
بهترین اسکریپت های پولی ایرانی(کاملا نال شده) (http://www.xn--mgbguh09aqiwi.com/showthread.php?tid=1513&pid=5119)

ممنون

m-mehdipoor
January 31st, 2013, 01:03
آقا ببخشین که دارن تاپیکه چند وقت پیشا دوباره بالا میارم.ولی اینجا را دیدم خواستم اولا که بهتون بگم که من خودم نه آقای داوری رو میشناسم نه چیزی اما تمومه سیستمای این آقا رو دارم و همشون را هم نال و دیکد کردم.برای اثبات هم هر تیکه کدی از هر فایلی و از هر کدوم از سیستماش خواستید بگید تا براتون بزارمش.ولی تا به حال هیچکدوم از سیستماش رو پابلیک نکردم.من چون خودم برنامه نویسم دلم نمیاد همچین کاری کنم.
همچنین تمومه اسکریپتای آقای Ham3d Saati .یا Payware یا Aftab Shop V3 یا Abtin Gate یا هر کوفت و زهره ماری.واسه اثبات هم هر کدوم از صفحه هاشو خواستید بگید تا سورسشو براتون بزارم.
کلا از این حرفا بگذریم هدفم از زدنه این پست اینه که بعد از مدتها تصمیم به پابلیک کردن اسکریپتها کردم اما دو دلم .دلم نمیاد چنین کاری کنم.برای شروع هم از همین آدونیس دارم شروع می کنم.حالا می خواستم دوستان بیان و نظرشونو بگن که چیکار کنم؟؟؟
در ضمن قراره تو سایت اسکریپت دات کام پابلیک کنم :
بهترین اسکریپت های پولی ایرانی(کاملا نال شده) (http://www.xn--mgbguh09aqiwi.com/showthread.php?tid=1513&pid=5119)

ممنون

***ی فقط از دیوار بالا رقتن نیست
دلتون واسه ملت می سوزه ؟ می خواید نیازشون رو رفع کنید !؟ خودتون شروع کنید به نوشتن ، چندین ماه سر هر پروژه وقت بزارید رایگان بزارید ملت دانلود کنند !

IRNuller
January 31st, 2013, 01:13
آخه خیلی اسکریپت دارم .ببین 4 تا دی وی دی فول از اسکریپتای پولی هم اکنون موجود در ایران را دارم.ولی نمی دونم باید باهاشون چیکار کنم.هیچکدوم به دردم نمی خوره.من حتی دیتابیسه پرشین بلاگ رو هم دارم ولی چه فایده هیچ وقت به دردم نخورد.

babelirani
January 31st, 2013, 01:19
آخه خیلی اسکریپت دارم .ببین 4 تا دی وی دی فول از اسکریپتای پولی هم اکنون موجود در ایران را دارم.ولی نمی دونم باید باهاشون چیکار کنم.هیچکدوم به دردم نمی خوره.من حتی دیتابیسه پرشین بلاگ رو هم دارم ولی چه فایده هیچ وقت به دردم نخورد.

با سلام

دوست عزیز فکر نکنم شما دلتون به حال مردم سوخته باشه

ولی 2 راه دارید که میتونید با این اسکریپت ها انجام بدید

اول اینکه اون هارو به فروش برسونید مطمئنن خیلی ها هستند که حاضرن بخاطر این اسکریپت ها پول بدن و بگذرید از اینکه کارتون چقد میتونه به طراح های این اسکریپت ها ضربه بزنه و کار بسیار ناپسندی هستش

کار دوم کل اسکریپت هارو با زدن shift+del از روی کامپیوترتون پاک کنید

IRNuller
January 31st, 2013, 01:39
با سلام

دوست عزیز فکر نکنم شما دلتون به حال مردم سوخته باشه

ولی 2 راه دارید که میتونید با این اسکریپت ها انجام بدید

اول اینکه اون هارو به فروش برسونید مطمئنن خیلی ها هستند که حاضرن بخاطر این اسکریپت ها پول بدن و بگذرید از اینکه کارتون چقد میتونه به طراح های این اسکریپت ها ضربه بزنه و کار بسیار ناپسندی هستش

کار دوم کل اسکریپت هارو با زدن shift+del از روی کامپیوترتون پاک کنید

آقا اینجور که نمیشه ،پس این همه زحمتی که واسه هک اینا و نال کردن و دیکدشون کشیدم چی میشه؟؟؟
بچه ها 4 تا دی وی دی کم نیستاااا .فکرشو کنید.مثلا همین پی وار که دیگه کلی حجم داره فشردش حدود 47 مگ هست و اکستراکت شدش حدوده 80 مگ فک کنم.حالا حساب کنید .یه دی وی دی 4500 مگ اگه اشتباه نکنم جا میگیره.البته بینشون چندین مورد فول بک آپ سایتها و اسکریپتای خارجی هم هستند.نمیشه گفت تمومش ایرانیه.

آقایون نظر بدین چیکارشون کنم که دلمم آخر سر نسوزه و پشیمون نشم؟

sainaweb
January 31st, 2013, 02:09
آقا اینجور که نمیشه ،پس این همه زحمتی که واسه هک اینا و نال کردن و دیکدشون کشیدم چی میشه؟؟؟
بچه ها 4 تا دی وی دی کم نیستاااا .فکرشو کنید.مثلا همین پی وار که دیگه کلی حجم داره فشردش حدود 47 مگ هست و اکستراکت شدش حدوده 80 مگ فک کنم.حالا حساب کنید .یه دی وی دی 4500 مگ اگه اشتباه نکنم جا میگیره.البته بینشون چندین مورد فول بک آپ سایتها و اسکریپتای خارجی هم هستند.نمیشه گفت تمومش ایرانیه.

آقایون نظر بدین چیکارشون کنم که دلمم آخر سر نسوزه و پشیمون نشم؟

شما بیا بفروش به من بعد پاک کن :دی

IRNuller
January 31st, 2013, 02:43
شما بیا بفروش به من بعد پاک کن :دی

میل بزن به irnuller@gmail.com