لیستی از سایت ها و شرکت های ارائه دهنده هاست و سرور های داخل کشور جمع آوری شده که اکثرا در صفحات اول گوگل دیده میشن یا به هر نحوی معروفتر هستند.
به نظر شما کدوم یک از این شرکت ها خدمات بهتری ارائه میدن؟ لطفا در نظر سنجی زیر شرکت کنید:
https://goo.gl/forms/UySeBxHFzWe92cKt2
meisamazimi
September 15th, 2018, 16:29
من خیلی وقته با هاست های مختلف کار میکنم ولی جدیدا شرایط هاست های ایران نت افراز خوب شده و قیمتش هم خوبه ولی از لحاظ الکسا افت زیادی داشتم نمیدونم دلیلش هاست ایران هست یا نه ولی زمانی که فرانسه داشتم خیلی بهتر بود
a1994n1373
September 15th, 2018, 16:55
hostnegar.com
2بار نوشته شده
NaSRI
September 15th, 2018, 21:48
از نظر من که بهتر از سایت خودم کسی نیست :)
amandahost.ir
mohammadsj
September 16th, 2018, 19:23
صفحه اول بودن یک هاستینگ دلیلی بر کیفیت هاستینگ نیست.
mahyar21
September 16th, 2018, 20:32
صفحه اول بودن یک هاستینگ دلیلی بر کیفیت هاستینگ نیست.
کاملا موافقم
ali0000
September 16th, 2018, 20:44
خدمات آبتین وب در میان چندین هاست که تغییر دادم قابل قبول بود، پشتیبانی استانداردی دارند و بی تعصب هم نام این برند رو میارم چون دستکم 6 سال از خدماتش استفاده میکنم 1 دقیقه Downtime یا مورد خاصی روی سرور و هاست من بوجود نیامد، ( سازگاری خوبی با انواع و اقسام اسکریپت ها و مدیریت محتوا داشت ) مخصوصا که از چندین سایت مختلف سرویس مانیتورینگ دارم و همیشه اکتیو روی سایتن و در نهایت بدلیل نیاز به فضای بیشتر از 50 گیگ ناچار شدم از سرور مجازی استفاده کنم.
yasserhost
September 22nd, 2018, 23:24
سلام سایت arazvps.ir بهترین اراه دهنده سرویس هاست ایرانی با قیمت های مناسب
افتخار خوبیه با یک هاستینگی مثل شما همکاری کنیم. هر کی میخواد میتونه خودش رو تعریف کنه طبق تجربه ای که دارم نمیشه نظر بدیم برای این کار فقط مشتریها (مصرف کننده ها) میتونن کیفیت رو اعلام کنند.
mahyar21
September 23rd, 2018, 00:29
سلام سایت arazvps.ir بهترین اراه دهنده سرویس هاست ایرانی با قیمت های مناسب
از داون بودن سایتتون مشخصه که چقدر بهترین هستید!
tarfandcity
September 23rd, 2018, 00:52
هاست دی ال و نت افراز خوبه اما برخی از دوستان میزبان فا رو هم تعریف میکردن
OMIDTU5
September 23rd, 2018, 01:22
متاسفانه سایت های موجود در سرور ایران در خارج از کشور به شدت کند هستند یا کلا باز نمیشن . و قطعا بر روی سئو و کراولر های گوگل تاثیر دارند شما چرا دنبال هاست ایران هستید ؟
از نظر من فرقی نداره از چه شرکتی هاست بگیرید چون وضعیت تمام دیتاسنترهای ایرانی خوب نیست !
SirMoein
September 23rd, 2018, 14:59
پیشنهاد میکنم برای اینکه مطمئن بشین کی بهتره
داخل گوگل سرچ کنید خرید هاست
چون فارسی تایپ کردین شرکت های ایرانی هاستینگ رو از نظر سئوی قوی و سابقه بالا نشون میده
جدا از ads ها که تبلیغات خریدن از گوگل از نظر قدرت و پشتیبانی ایران سرور واقعا پیشنهاد میشه
من 4 ساله مشتریشون هستم و واقعا راضی بودم
isn
September 23rd, 2018, 22:34
سلام به نظرم هاست ایران در کل بهتره ولی گرونه
seraj654
September 23rd, 2018, 22:43
از همه عزیزان که نظر دادن تشکر می کنم. لطفا توجه داشته باشید که هاست های ایران معمولا برای سایت هایی استفاده می کنیم که مخاطب داخل کشور دارند و قطعا مخاطب خارج کمتر اهمیت داره و سرعت و پینگ به خارج خیلی مهم نیست.
تو پست اول هم ذکر کردم که نظر سنجی صرفا بین سایت هایی هست که با سرچ تو گوگل در صفحات اول هستند و یا به هر نحوی کاربران بیشتری با این سایت ها آشنایی دارند و این دلیلی نیست که بقیه شرکت ها ضعیف تر هستند یا کیفیت بهتری ارائه نمیدن! پس لطفا صرفا با این دید در نظر سنجی زیر شرکت کنید:
هاست دی ال عالی هست من تجربش رو داشتم هم سرعت پاسخگویی در واقع حرف ندارند برابر قیمتی که میدید ارزشش رو داره اگر وبسایتتون میخاید پیشرفت کنه و ثابت باشی و هر ماه دنبال میزبانی جدید نباشی هاست دی ال رو بهت پیشنهاد میکنم
MJmoonwalk
October 17th, 2018, 16:52
بنظر من پارسوا هاست خیلی کیفیت خوبه
با قالب رایگان و سیستم سایت رایگان و اس اس ال رایگان و خرید پنل نمایندگی بهترین کیفیت رو داری؟ منم بهترین انسان روی زمینم. اینو خودم نمیگم بلکه خودم میگم!