توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت صفحه html جستجو و تب دار
AHF-victory
September 11th, 2018, 15:41
درود دوستان من می خوام حدود 30تا تب (حتما رسپانسیو) داشته باشم ،که داخلش فرم مثل حالت زیر باشه و قابلیت جستجو داشته باشه(هر تب جدا)
اما وقتی این 2تارا میزارم کنار هم تب اول کار میکنه ولی تب دوم دیگه کار نمیکنه جستجوش... دلیلیش چیه؟
این فرم-سرچ دار:
https://www.w3schools.com/bootstrap/tryit.asp?filename=trybs_filters_table&stacked=h
در این قالب(بخاطر تب بندی)
https://www.w3schools.com/bootstrap/tryit.asp?filename=trybs_ref_js_tab&stacked=h
میخوام بزارم داخل تم خودم
data20
September 11th, 2018, 16:29
سلام
احتمالا تو بخش js جای اشتباه کردید این نمونه کپی 2 تا صفحه ای که دادید البته اگر منظورتون همین بوده باشه
https://liveweave.com/BsEmvM
1wp.ir
September 11th, 2018, 22:33
<script>
$(document).ready(function(){
$("#myInput").on("keyup", function() {
var value = $(this).val().toLowerCase();
$("#myTable tr").filter(function() {
$(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexO f(value) > -1)
});
});
});
</script>
باید برای هر تب آی دی جداگونه تعریف کنید و توی کد بالا همون مقدار رو قرار بدید. مثلا myInput2,myInput1
AHF-victory
September 12th, 2018, 11:05
<script>
$(document).ready(function(){
$("#myInput").on("keyup", function() {
var value = $(this).val().toLowerCase();
$("#myTable tr").filter(function() {
$(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexO f(value) > -1)
});
});
});
</script>
باید برای هر تب آی دی جداگونه تعریف کنید و توی کد بالا همون مقدار رو قرار بدید. مثلا myInput2,myInput1
<script>
function openCity(evt, cityName) {
var i, tabcontent, tablinks;
tabcontent = document.getElementsByClassName("tabcontent");
for (i = 0; i < tabcontent.length; i++) {
tabcontent[i].style.display = "none";
}
tablinks = document.getElementsByClassName("tablinks");
for (i = 0; i < tablinks.length; i++) {
tablinks[i].className = tablinks[i].className.replace(" active", "");
}
document.getElementById(cityName).style.display = "block";
evt.currentTarget.className += " active";
}
</script>
الان به این شکل گذاشتم اما بازم نمیشه جستجو کار نمیکنه
1wp.ir
September 12th, 2018, 14:04
با تلگرام در ارتباط باشید تا براتون انجام بشه
AHF-victory
September 15th, 2018, 12:48
بالاباش...
data20
September 15th, 2018, 22:25
بالاباش...
احیانا کدی که براتون قرار دادم اصلا نگاه کردید ؟
مجدد این کد خود شما فقط یه کم تغییر داده شده » https://liveweave.com/uAHEii
اگر بالا باش برای واکنش گرا کردن گفتید که فکر نمی کنم کسی وقت بزاره برای این مورد و بهتره از جدول و تب واکنش گرا استفاده کنید
به طور مثال برای جدول از جدول bootstrap یا datatables میتونید استفاده کنید برای تب هم به طور مثال از zozo tab میتونید استفاده کنید یا پلاگین های دیگه
AHF-victory
September 16th, 2018, 09:00
احیانا کدی که براتون قرار دادم اصلا نگاه کردید ؟
مجدد این کد خود شما فقط یه کم تغییر داده شده » https://liveweave.com/uAHEii
اگر بالا باش برای واکنش گرا کردن گفتید که فکر نمی کنم کسی وقت بزاره برای این مورد و بهتره از جدول و تب واکنش گرا استفاده کنید
به طور مثال برای جدول از جدول bootstrap یا datatables میتونید استفاده کنید برای تب هم به طور مثال از zozo tab میتونید استفاده کنید یا پلاگین های دیگه
بله نگاه کردم انتقال دادم اون بر نشد باز...
تب کار میکنه با جستجو اما برای کل جدول
من برای هر جدول میخوام جدا جستجو کنه این کلی جستجو میکنه مشکل اینه
اگر اینو راهنمایی کنید ممنون میشم
data20
September 16th, 2018, 09:23
پیشنمایش دادم که از عملکرد مطمئن شید
اگر انلاین هست ادرس صفحه
اگر افلاین به هر صورتی که میتونید بدید ببینم
<div class="tab-content">
<div id="home" class="tab-pane fade in active">
<div class="container">
<h2>Filterable Table</h2>
<p>Type something in the input field to search the table for first names, last names or emails:</p>
<input class="form-control filter" type="text" placeholder="Search..">
<br>
<table class="table table-bordered table-striped">
<thead>
<tr>
<th>Firstname</th>
<th>Lastname</th>
<th>Email</th>
</tr>
</thead>
<tbody id="myTable">
<tr>
<td>amir</td>
<td>Doe</td>
<td>john@example.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Mary</td>
<td>Moe</td>
<td>mary@mail.com</td>
</tr>
<tr>
<td>July</td>
<td>Dooley</td>
<td>july@greatstuff.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Anja</td>
<td>Ravendale</td>
<td>a_r@test.com</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p>Note that we start the search in tbody, to prevent filtering the table headers.</p>
</div>
</div>
<div id="menu1" class="tab-pane fade">
<div class="container">
<h2>Filterable Table</h2>
<p>Type something in the input field to search the table for first names, last names or emails:</p>
<input class="form-control filter" type="text" placeholder="Search..">
<br>
<table class="table table-bordered table-striped">
<thead>
<tr>
<th>Firstname</th>
<th>Lastname</th>
<th>Email</th>
</tr>
</thead>
<tbody id="myTable">
<tr>
<td>no</td>
<td>Doe</td>
<td>john@example.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Mary</td>
<td>Moe</td>
<td>mary@mail.com</td>
</tr>
<tr>
<td>July</td>
<td>Dooley</td>
<td>july@greatstuff.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Anja</td>
<td>Ravendale</td>
<td>a_r@test.com</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p>Note that we start the search in tbody, to prevent filtering the table headers.</p>
</div>
</div>
<div id="menu2" class="tab-pane fade">
<div class="container">
<h2>Filterable Table</h2>
<p>Type something in the input field to search the table for first names, last names or emails:</p>
<input class="form-control filter" type="text" placeholder="Search..">
<br>
<table class="table table-bordered table-striped">
<thead>
<tr>
<th>Firstname</th>
<th>Lastname</th>
<th>Email</th>
</tr>
</thead>
<tbody id="myTable">
<tr>
<td>John</td>
<td>Doe</td>
<td>john@example.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Mary</td>
<td>Moe</td>
<td>mary@mail.com</td>
</tr>
<tr>
<td>July</td>
<td>Dooley</td>
<td>july@greatstuff.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Anja</td>
<td>Ravendale</td>
<td>a_r@test.com</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p>Note that we start the search in tbody, to prevent filtering the table headers.</p>
</div>
</div>
<div id="menu3" class="tab-pane fade">
<div class="container">
<h2>Filterable Table</h2>
<p>Type something in the input field to search the table for first names, last names or emails:</p>
<input class="form-control filter" type="text" placeholder="Search..">
<br>
<table class="table table-bordered table-striped">
<thead>
<tr>
<th>Firstname</th>
<th>Lastname</th>
<th>Email</th>
</tr>
</thead>
<tbody id="myTable">
<tr>
<td>John</td>
<td>Doe</td>
<td>john@example.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Mary</td>
<td>Moe</td>
<td>mary@mail.com</td>
</tr>
<tr>
<td>July</td>
<td>Dooley</td>
<td>july@greatstuff.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Anja</td>
<td>Ravendale</td>
<td>a_r@test.com</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p>Note that we start the search in tbody, to prevent filtering the table headers.</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
یک صفحه جاوا هم ساختم و آدرس دادم که بخونه که کد زیر داخلش هست(از همون لینک گذاشتم)
/**
* Created by Amir Fallah on 16/09/2018.
*/
$(document).on("keyup",'.filter', function(e){
var value = $(this).val().toLowerCase();
$(this).parent().find("table tr").filter(function(){
$(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexO f(value) > -1);
});
});
اینم لینک کد کل صفحه
https://up.20script.ir/file/fdb6-about-us-4.zip
پیشنمایش دادم که از عملکرد مطمئن شید
اگر انلاین هست ادرس صفحه
اگر افلاین به هر صورتی که میتونید بدید ببینم
(https://up.20script.ir/file/fdb6-about-us-4.zip)
data20
September 16th, 2018, 16:50
id="myTable از جداول پاک کنید
بعد قسمت جاوا اسکریپت به این صورت وارد کنید :
$(document).ready(function () {
$(document).on("keyup",'.filter', function(e){
var value = $(this).val().toLowerCase();
$(this).parent().find("table tr").filter(function(){
$(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexO f(value) > -1);
});
});
});
کد نهای به این شکل بدون تغییر » https://jsfiddle.net/sk654pfe/1/
هم تب کار میکنه هم جستجو در هر جدول به تنهایی انجام میشه
فقط برای نمایش style="margin-top: 320px;" اضافه کردم که تو سیستم خودتون میتونید پاکش کنید
لینک های js , css هم که از حالا کامند خارج کنید
AHF-victory
September 17th, 2018, 13:33
id="myTable از جداول پاک کنید
بعد قسمت جاوا اسکریپت به این صورت وارد کنید :
$(document).ready(function () {
$(document).on("keyup",'.filter', function(e){
var value = $(this).val().toLowerCase();
$(this).parent().find("table tr").filter(function(){
$(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexO f(value) > -1);
});
});
});
کد نهای به این شکل بدون تغییر » https://jsfiddle.net/sk654pfe/1/
هم تب کار میکنه هم جستجو در هر جدول به تنهایی انجام میشه
فقط برای نمایش style="margin-top: 320px;" اضافه کردم که تو سیستم خودتون میتونید پاکش کنید
لینک های js , css هم که از حالا کامند خارج کنید
ممنون امکان داره ای دی تلگرام بدید؟
کد هارو که وارد میکنم جستجو کار میکنه اما همه جدول ها دیتاشون یکیه محتوا عوض نمیشه...
مثلا همه کلمه amir را نشان میدن هر تبی باشم فرقی نمیکنه
البته من " id="myTable از جداول پاک کنید" پیدا نکردم...
این کد جاوا داخل همون table.js که خودم ساختم وارد کنم؟
یا پایین هر جدول قبل از بسته شدن div ها
data20
September 17th, 2018, 16:16
اگر id تلگرام امضاتون درست ه بهتون پیام میدم
کد جاوارو همون جوری در فایلی که در نظر دارید قرار بدید و فقط 1 بار لازم و خودش هر چند تا جدولی که ایجاد کنید کنترل میکنه
$(document).ready(function () { $(document).ready(function () {
$(document).on("keyup",'.filter', function(e){
var value = $(this).val().toLowerCase();
$(this).parent().find("table tr").filter(function(){
$(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexO f(value) > -1);
});
});
}); });
هم تو قایلی که پیوست کردید هم تو پست خودتون myTable هست در تگ tbody که قرمز کردمش
<div class="tab-content">
<div id="home" class="tab-pane fade in active">
<div class="container">
<h2>Filterable Table</h2>
<p>Type something in the input field to search the table for first names, last names or emails:</p>
<input class="form-control filter" type="text" placeholder="Search..">
<br>
<table class="table table-bordered table-striped">
<thead>
<tr>
<th>Firstname</th>
<th>Lastname</th>
<th>Email</th>
</tr>
</thead>
<tbody id="myTable">
<tr>
<td>amir</td>
<td>Doe</td>
<td>john@example.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Mary</td>
<td>Moe</td>
<td>mary@mail.com</td>
</tr>
<tr>
<td>July</td>
<td>Dooley</td>
<td>july@greatstuff.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Anja</td>
<td>Ravendale</td>
<td>a_r@test.com</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p>Note that we start the search in tbody, to prevent filtering the table headers.</p>
</div>
</div>
<div id="menu1" class="tab-pane fade">
<div class="container">
<h2>Filterable Table</h2>
<p>Type something in the input field to search the table for first names, last names or emails:</p>
<input class="form-control filter" type="text" placeholder="Search..">
<br>
<table class="table table-bordered table-striped">
<thead>
<tr>
<th>Firstname</th>
<th>Lastname</th>
<th>Email</th>
</tr>
</thead>
<tbody id="myTable">
<tr>
<td>no</td>
<td>Doe</td>
<td>john@example.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Mary</td>
<td>Moe</td>
<td>mary@mail.com</td>
</tr>
<tr>
<td>July</td>
<td>Dooley</td>
<td>july@greatstuff.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Anja</td>
<td>Ravendale</td>
<td>a_r@test.com</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p>Note that we start the search in tbody, to prevent filtering the table headers.</p>
</div>
</div>
<div id="menu2" class="tab-pane fade">
<div class="container">
<h2>Filterable Table</h2>
<p>Type something in the input field to search the table for first names, last names or emails:</p>
<input class="form-control filter" type="text" placeholder="Search..">
<br>
<table class="table table-bordered table-striped">
<thead>
<tr>
<th>Firstname</th>
<th>Lastname</th>
<th>Email</th>
</tr>
</thead>
<tbody id="myTable">
<tr>
<td>John</td>
<td>Doe</td>
<td>john@example.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Mary</td>
<td>Moe</td>
<td>mary@mail.com</td>
</tr>
<tr>
<td>July</td>
<td>Dooley</td>
<td>july@greatstuff.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Anja</td>
<td>Ravendale</td>
<td>a_r@test.com</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p>Note that we start the search in tbody, to prevent filtering the table headers.</p>
</div>
</div>
<div id="menu3" class="tab-pane fade">
<div class="container">
<h2>Filterable Table</h2>
<p>Type something in the input field to search the table for first names, last names or emails:</p>
<input class="form-control filter" type="text" placeholder="Search..">
<br>
<table class="table table-bordered table-striped">
<thead>
<tr>
<th>Firstname</th>
<th>Lastname</th>
<th>Email</th>
</tr>
</thead>
<tbody id="myTable">
<tr>
<td>John</td>
<td>Doe</td>
<td>john@example.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Mary</td>
<td>Moe</td>
<td>mary@mail.com</td>
</tr>
<tr>
<td>July</td>
<td>Dooley</td>
<td>july@greatstuff.com</td>
</tr>
<tr>
<td>Anja</td>
<td>Ravendale</td>
<td>a_r@test.com</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<p>Note that we start the search in tbody, to prevent filtering the table headers.</p>
</div>
</div>
</div>
</div>
(https://up.20script.ir/file/fdb6-about-us-4.zip)
AHF-victory
September 18th, 2018, 11:09
اگر id تلگرام امضاتون درست ه بهتون پیام میدم
کد جاوارو همون جوری در فایلی که در نظر دارید قرار بدید و فقط 1 بار لازم و خودش هر چند تا جدولی که ایجاد کنید کنترل میکنه
$(document).ready(function () { $(document).ready(function () {
$(document).on("keyup",'.filter', function(e){
var value = $(this).val().toLowerCase();
$(this).parent().find("table tr").filter(function(){
$(this).toggle($(this).text().toLowerCase().indexO f(value) > -1);
});
});
}); });
هم تو قایلی که پیوست کردید هم تو پست خودتون myTable هست در تگ tbody که قرمز کردمش