PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست طراحی html یک تصویر فاکتور ( فوری )

hoka
September 10th, 2018, 11:41
سلام و درود

یک طراحی html فاکتور داریم که نیاز هست مثل فاکتور موجود طراحی بشه و بشه عینا پرینتش گرفت .

یک فاکتور html که تمام فیلد هاش رو بتونم مقدار بدم ( مقدار دهی بعدا توسط خودم از طریق php انجام میشه )

1 - نمونه نهایی از نظر ظاهری میبایست مثل خودش باشه
2- در پرینت بهم ریختگی وجود نداشته باشه
3 - تمام فیلد های موجود قابل مقدار دهی باشه
4 - عرض فاکتور a4 باشه و طولش میبایست بر اساس تعداد خطوط فاکتور متغیر باشه ( یا در یک a4 جا بشه یا در دو صفحه به بالا چاپ بشه )
5 - تعداد خطوط فاکتور داینامیک باشه یعنی یک فاکتور ممکن هست 5 محصول داشته باشه یک فاکتور 10 محصول . پس میبایست بتونم خط به خط اضافه کنم ( کپی از یک خط ) و تعداد خطوط ثابت نباشه

6 - فیلد هایی که مربعی هستند مثل کد ملی و ... که چند مربع کنار هم هستند میبایست کنار هم قرار گیرند

7 - جای مهر و امضای هم جای 2 تصویر طراحی بشه که بشه بهش تصویر امضا و مهر رو اضافه کرد

8 - اون شماره قرمز بالا و تاریخ نیز در فیلد ها باشن و بشه مقدار دهی کرد

9 - فیلد های که ممکن هست کاراکتر هاش زیاد باشه مثل شرح کالا از کادر بیرون نیاد یا محو نشه . فونتش کوچیک تر بشه خودکار

تاکید بیشتر روی پرینت گیری هست که نباید هیچ بهم ریختگی ای داشته باشه

نهایت تا شب نیاز هست تحویل داده بشه:113:

تصویر کار
http://s9.picofile.com/file/8336852892/222_001_1_.bmp

ممنون میشم قیمت رو بفرمایید

Reza G
September 10th, 2018, 11:47
منظورتون از داینامیک چی هست؟ ذات استفاده از html به تنهایی اینه که استاتیک هست !

hoka
September 10th, 2018, 11:59
منظورتون از داینامیک چی هست؟ ذات استفاده از html به تنهایی اینه که استاتیک هست !
سلام

شاید اشتباه بیان کرده باشم . منظور این بود که تمام فیلد هایی که در تصویر هست رو بشه مقدار داد . خطوط فاکتور ( موارد فروش رفته ) رو بشه زیاد و کم کرد . مثلا یک فاکتور 10 تا داره یه فاکتور 50 تا . اینها به صورت تکراری بشه اضافه کرد دونه دونه . منظور از داینامیک به این صورت بود

1wp.ir
September 10th, 2018, 12:14
در کل یک فاکتور html کاملا داینامیک...

میشه html رو طراحی کرد اما مقادیر از کجا باید خونده بشه؟

hoka
September 10th, 2018, 12:23
میشه html رو طراحی کرد اما مقادیر از کجا باید خونده بشه؟

پست اول رو ویرایش کردم . شما همون html رو طراحی میفرمایید بنده خودم مقادیر رو بعدا بشه میدم

فقط تمام فیلد هارو بشه مقدار داد + تعداد خطوط هم بشه تغییر داد . مثلا یک li رو چندین بار تکرار کرد . یعنی موارد داخل فاکتور

sarwhost
September 10th, 2018, 12:26
دوست عزیز شما به یک اسکریپت نیاز دارید که فیلدهارو بگیره ازتون و خروجی رو به صورت html نشون بده

1wp.ir
September 10th, 2018, 12:28
فقط تمام فیلد هارو بشه مقدار داد + تعداد خطوط هم بشه تغییر داد . مثلا یک li رو چندین بار تکرار کرد . یعنی موارد داخل فاکتور

اینطوری باید برای هر فاکتور کد html رو ویرایش کنید که هم وقت گیر هست و هم به مشکل می خورید . یه راه بهتر هم هست. با تلگرام در ارتباط باشید

hoka
September 10th, 2018, 12:34
دوست عزیز شما به یک اسکریپت نیاز دارید که فیلدهارو بگیره ازتون و خروجی رو به صورت html نشون بده

اینطوری باید برای هر فاکتور کد html رو ویرایش کنید که هم وقت گیر هست و هم به مشکل می خورید . یه راه بهتر هم هست. با تلگرام در ارتباط باشید

دوستان عزیز . بنده کلا پست اول رو ویرایش کردم . بنده php کار هستم . پست اول رو مطالعه بفرمایید . یک قالب فاکتور نیاز هست