PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شارژ اکانت reseller clube

sale
January 28th, 2011, 09:21
دوستان سلام . خسته نباشید .
2 تا سوال در مورد ریسلر کلاب داشتم . دوستانی با این کمپانی کار میکنند بی زحمت جواب بدند .
1. هنگامی که میخوایم پنل شارژ کنیم و به در گاه pay pal وصل میشیم مثلا وقتی 299 $ پرداخت میکنیم حدود 9$ کم میکنه ایا برای شما هم این گونه است ؟ راهی نداره این مقدار کمتر بشه ؟ و در نهایت این کسری بابت کارمزد paypal حساب میشه ؟ مسیر دیگه ایی هست که بشه این هزینه را کاهش داد ؟ این کسری به مبلغ واریزی هم مربوط میشود یا ثابت است ؟
2.من الان روی اسلب 2 هستم . ایا من تا وقتی روی اسلب 2 هستم که اکانت حسابم به 499$ برسه یا به صفر و به تعبیر دیگر ایا قیمت دامنه برای ثبت هنگامیکه که دریک اسلب هستیم به همان قیمت حساب میشود یا تا هنگامیکه اکانت من به صفر برسد میتوانم با همان قیمت خرید انجام دهم ؟
از لطفتون سپاسگزارم

om!d-D
February 13th, 2011, 16:26
فکر نکنم همچین کاری بشه کرد.

sale
February 13th, 2011, 17:59
چرا امکانش هست باید از صرافی مستقیم پول به حسابشون واریز کنید .

amirHoseein
February 13th, 2011, 18:08
پرداخت اول یادت باشه ، وریفای داره ! اشتباه نکنی !
یعنی باید کپی کارتی که واریز کردی رو داشته باشی

sale
February 13th, 2011, 18:13
اره کپی پاس یا گواهینامه را باید بفرستی البته من یک بار پرداخت کردم خودشون برگردونند حواست باشه فکر نکنی اگه پولت برگشت نگران شی !

nimafire
February 13th, 2011, 20:10
فی پیپال هست

sale
February 13th, 2011, 20:18
ولی راه دیگه ام داره اگه از پی پال پرداخت نشه میشه یک کاریش کرد .

f.etemadian
February 14th, 2011, 13:23
1 رو نمی دونم
2 بله وقتی اسلب 2 رو انتخاب کنی تا موقعی که به صفر برسه می تونی با همون قیمت خرید کنی.

Talahost.Com
February 14th, 2011, 14:01
2 - اسلب بندی بر اساس میزان شارژ شما صورت می گیره، میزان شارژی که از زمان ثبت نام در ریسلر کلاب تا الان انجام داده اید. (نه بر اساس موجودی فعلی شما)

MOHAMMAD MOHSEN
February 27th, 2011, 00:02
1- وقتی از paypal پرداخت می کنید مقداری رو به عنوان transaction fee کسر می کنه. یکی از راه ها که هزینه ها بیاد پایین استفاده از webmoney هست.(wmtransfer.com)
2- اسلب نسبت به میزان خرید شما (میزانی که تاکنون شارژ کردین) محاسبه میشه نه اعتبار (balance) اکانت شما