PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عصر نت و ساسپند کردن دامین ها

khudeman
January 27th, 2011, 22:37
در چند تاپیک گفتگویی پیش اومد که در نهایت با پیشنهاد آقای امیری قرار شد در تاپیک جداگانه مطرح بشه. مسئله از این قراره که :
شرکت عصر نت اعلام کرده : "اکانت هایی که هويز اشتباه داده بودن و دامين فروش v p n داشتند بدون ارفاق ساسپند و لاک شدند. (http://www.webhostingtalk.ir/f23/14416/index4.html)"

در جای دیگه مثل یه مفتش و بازجو نوشتند : " ما که به هدف خودمون رسيديم و تونستيم اطلاعات مشتری های ناشناس رو بدست بياريم (http://www.webhostingtalk.ir/f174/19522/index6.html#post196969). "

حالا من کاری به قضیه اطلاعات هویز غلط و مسائل مربوط به اون ندارم.
اما این کار شرکت عصر نت خلاف مقررات بین المللی ثبت دامنه است چون ایشان حق ندارند دامنه ای را به خاطر اینکه محتوای سایتش چی هست یا چی نیست ، ساسپند و لاک کنند. مقررات icann چنین اجازه ای را حتی به ثبت کننده های دامنه نیز نمیدهد تا چه رسد به واسطه هایی مثل عصر نت. ایشان حق بررسی محتوای سایت را ندارند و در این مورد به اندازه کافی مراجعی داریم که مثل نقل و نبات همه جا هستند.
این موضوع را از روی نگرانی که نکند دیگران نیز احیانا چنین رویه ای را در پیش بگیرند و به حریم خصوصی دیگران تجاوز کنند مطرح کردم.
تا نظر دوستان ( اعم از هاستینگها یا مشتریان ) چه باشد.

s.w.a.t
January 27th, 2011, 23:12
باسلام دوست عزیز
صبحت های شما کمی تا قسمتی ابری درست میباشد. لطفا بند/ها که تو قوانین Icann هست رو اینجا ذکر کنید.
در مورد ساسپند کردن دومین هم یه خاطره تعریف کنم :دی
ما چندتا دومین co.uk داریم که روی یکیش وبسایت تجاری آورده بودیم بالا. تو قوانین ثبت دومین انگلیس دامنه های با مصارف شخصی شما whois protect خودکار میشن. بعد از یکسال دیدم یه ایمیل اومد که گفت اطلاعات شما برای نمایش عموم آزاد قرار داده شده. زنگ زدم پرسیدم چرا گفتن که ما رفتیم سایت رو چک کردیم و سایت شما مصرف تجاری دارد پس مشخصات هویز پاپلیک میشود. گفتن هروقت کاربریش رو بردید به شخصی دوباره whois protection دوباره فعال میکنیم.
امیدوارم متوجه شده باشید. ;)

موفق باشید!

mibfa
January 27th, 2011, 23:21
شما نگفتيد که اين دامنه ها با پسوند چي هستند ؟

اگر ir. باشه بنظر من هم جايز نيست چون خود ايرنيک داره whois را چک ميکنه در زمان ايجاد اکانت کاربر ولي دامنه هاي که صاحب دامنه شرکت مذکور باشه و تمام موارد حقوقي ان برگرده به اون شرکت بنظر من کاملا درست است در غير اينصورت اشتباه است چون شرکت داره ثبت ميکنه و مسئوليت حقوقي دامنه براي هر کاري صاحب دامنه ميباشد

omid68
January 27th, 2011, 23:25
فکر میکنم اون بحث whois شما کاملاً فرق میکنه
به نظر من حق نداره این کار رو بکنه

asrehosting
January 27th, 2011, 23:28
با تمام احترامی که برا آقای امیری قائل هستم ولی حق رو به کاربر می دم و عصر هاست جق چنین کاری نداره

جناب امیری همه دارن vp می فروشن ؟ به نظر من بستن یه دومین از این کار صلب می شه و قحطی vp///n می یاد ؟ ف/ی/ل/ت/ر/ی/ک کشوری رو گذاشتن برا این کار !

به هر حال نظر این بنده حقیر رو ببخشید .

maroofi
January 27th, 2011, 23:34
این کار درست نیست.
اگر در طی یک قرداد با مشتری در این مورد صحبت کرده باشند و مشتری تعهد داده باشه که دامین در مورد کاری که قبلا صحبت شده استفاده بشود در نتیجه کار آقای عصر نت درست هست.
اگر از طرف دولت به ایشان دستور داده باشند بازم کارشون درست هست ( بالاخره پای مصائل حقوقی وسط هست)
ولی اگر این کار بصورت دل به خواه انجام شده باید جوابگو باشند.
به هرحال ایشون باید جوابگو باشند . ممکن هست کسی با خوندن این تاپیک نظرش برگرده .
پس اجاره بدید خودشون بیان صحبت کنند
این اولین باری هست که در مورد دامنه همچین مطلبی میخونم..

amirHoseein
January 27th, 2011, 23:37
آقای امیری کاربر حرفه ایی هستند ولی در نظر داشته باشند قوانین آیکان به هیچ عنوان اجازه مسدود کردن دامین رو حتی با دسترسی فیشینگ به کسی نمی ده و تنها با دستور دادگاه های بین الملی امکان بسته شدن یک دامین وجود داره ، به طوری که دامنه ویکیلیس هنوز با قوت داره به ادامه کارش ادامه می ده !
کاری بسیار غیر حرفه ایی و بعید بود !
بابت اطللاعات دروغ هم تو صحفه ثبتی شما باید واقعی باشه ولی هویز رو خود آیکان باید گیر بده ! و اینکه آقای امیری حق این رو ندارند که اطلاعات هویز رو گیر بدن ، مگر اینکه تو قوانین خودشون قید کرده باشند

diges
January 28th, 2011, 00:01
فکر کنم کل نت رو الان یه سرچ کوچک بزنی این اولین بار هست من همچین حرکتی رو می بینم

مقررات icann که هیج دست اینها بود کل قانون اینترنت و فضای مجازی رو از اول می نوشتند

maroofi
January 28th, 2011, 00:03
من رفتم کامل تاپیکهای مربوطه رو خوندم ( خیلی زیاد بود )
http://www.webhostingtalk.ir/f23/14416/index6.html#post196599
در پست بالا اقای امیری نوشتند که دامینها رو به مشتریها داده اند.
به نظر من ( دامین رو به مشتری باید داد خودش هرکاری دوست داشت باهاش بکنه )
در ضمن این دسته از دوستانی که فقط در صنف چیز پی ان فروشی فعالیت دارند بهتره که یک نفر از خارج رو گیر بیارند که برای این شرکتای میهنی هم دردسر درست نشه
بالاخره یه سری قواعد و رفتارهای ایرانی رو باید قبول داشت اینجا ایرانه و توی هرکاری همه فضولی میکنند( حتی در کار شرکتها ) اقای امیری هم شاید علی رغم میل باطنیش این کار رو انجام میده

ولی خوب روشی که ایشون در پیش گرفتند به نظر من اشتباه بود لاک کردن دامین درست نیست !
باید دامین رو ترانسفر میدادند نه اینکه به نفع خودشون ضبط کنند.
اگر دامین لاک بشه ممکنه کسی سو تعبیر کنه و احساس کنه که دامینش رو بصورت غیر مستقیم میخواهند بالا بکشند.
سوتفاهم نشه ولی هرکسی این خبر رو بشنوه دقیقا همین فکر رو میکنه.
راهش هم این هست که ایشون سریعا در سایتشون یک اطلاعیه بدهند و افرادی که دامین خریده بودند رو برای ترانسفر در جریان بگذارند.
وگرنه هرکسی که این خبر رو بشنوه جز گمان بد چیزی به ذهنش نمیرسه. ( این یک واقعیته )
حالا که شرکت تصمیم گرفته رویه درست رو در پیش بگیره باید از کاربران و مشتراینی که ناراحت شدند دلجویی کنه.
در تمامی کشورهای اروپایی شرکتهای بزرگ این کار رو میکنند .نباید اصول مشتری مداری رو فراموش کرد. ( حالا به هر بهونه ای )
موفق باشید

Ramin
January 28th, 2011, 00:57
فقط چیز پی ان را اینطوری کردند یا کلا محتوای غیر مجاز شامیل فیلم و موسیقی و ....؟؟؟؟
امکان ترانسفر وجود داره؟

Woshka
January 28th, 2011, 01:23
ما ایران هستیم
ایران هم قوانین بین المللی حالیش یست
میگه اهلا و سهلا همرو دستگیر میکه میبره زندان

amiri113
January 28th, 2011, 01:26
اول از همه لازم ميدونم از باز کننده تاپيک که هدفشون روشن کردن افکار عمومی هستش نهايت تشکر رو بکنم.
چون اين تاپيک باعث ميشه دوستانی که دنبال پيچوندن و دور زدن باشن سراغ ايران هوييز نيان و هدف نهايي ما هم همين هستش.
واقعيتش اين هستش که ما، نميخوايم شرايطی برامون پيش بياد (همونطور که تا الان برای ديگران پيش اومده) که ما رو از ادامه فعاليت و سرويس دهی در اينترنت نااميد و منع کنه.
تجربه ميگه در شرايط فعلی شما هر چی غير مشکوکتر و رو راست تر کار کنيد ادامه فعاليت شما تضمين شده تر هستش.
همونطور که مستحضر هستيد ديروز يکسری دامين که عموما فروش v p n بودند در سامانه ايران هوييز لاک و ساسپند شدند. اين لاک شدن پيرو اخطاری بود که از چند روز قبل توسط ما اعلام شده بود. البته اين رو در نظر داشته باشيد که ما از ابتدای فعاليت ايران هويز در صورت مشاهده موارد مشابه تذکر ميداديم و به کاربرا ميگفتيم که اگر ميخوان اينطوری کار کنن از جای ديگه اقدام کنند.
دامين هایی که توسط ما لاک شدند عموما محتوای v p n داشتند اما چيزی که به ما اجازه داد ما اين دامين ها رو توقيف کنيم عدم شناسايي مالکين اين دامين ها بودش. در واقع کاربران به دليل راحتی عضويت ايران هوييز مياومدن در ايران هويز با اسم و اطلاعات اشتباه و غير واقعی (و بعضا حتی مشاهده ميشد دوستان لطف رو به نهايت ميرسوندن و اسم و آدرس خود ما رو ثبت ميکردند :دی) ثبت نام ميکردند و از اين دامين ها که 100% دو سه چهار روز ديگه برای هر کدومش پرونده قضائی تشکيل ميشد استفاده ميکردند.
ما هم اصلا هيچ حقی نداريم که در مورد دامين ها و محتواشون برسی داشته باشيم ولی اين حق رو داريم که طبق قوانين خودمون و طبق قوانين resellerclub و باز طبق قوانين icann دامين ها رو ساسپند يا حذف کنيم.
دوستانی که ميگن در طول تاريخ icann چنين موردی وجود نداشته بسيار اطلاعاتشون پايين هستش :دی خود ما در سالهای گذشته چندين دامين با ارزش و پر بازديد رو به خاطر whois report ای که برای اطلاعات غلط whois شون داده شده بود از دست داده بوديم. هر کس ميگه نه بياد اين دامين های ما رو که الان هر کدومش حداقل چندين هزار دلار ارزش داره رو پس بگيره =P~
در مورد محتوا ما نه مرجع قانونی هستيم نه چيزی ما فقط نگران آينده فعاليت خودمون به واسطه کم لطفی دوستان بوديم و هستيم.
بعضی از دوستان ميان دامين x v p n رو از 1 تا 10 ثبت ميکنن و ميرن جلو. خوب تا اينجاش به اميری چه!
هويز رو پرايوسی پروتکت ميکنند، خوب به اميری چه. اطلا ما خودمون به مشتريهامون توصيه ميکنيم برای امنيت دامينشون privacy protect کنند. تا اينجا هيچ مشکلی نيست. مرجع قضائی يا هر x ديگه مياد ميبينه دامين x v p n هر چی ميگرده ميبينه privacy protect شده جز خط اول و دوم هويز :دی

1913
بله، يک اسم و يک شماره تلفن. خوب اين مال کيه. سامان سيستم و اميری. اميری هم ماشالا پروندش قطور الان قطور تر هم ميشه. زنگ ميزنن آقای اميری پاشو بيا اينجا، چرا آقای x به خاطر دامين فلان. مال من نيست! پس مال کيه؟ اجازه بديد چک کنم! اگر چک کردم و گفتم مال کيه که کار خودم رو سبک کردم، يک نفر ديگه رو بدبخت کردم. اگر نگفتم، که پرونده و دادگاه و بيا ثابت کن اين دامين مال مشتری بوده.
شما نديديد ولی من ديدم دوستی رو که 3 سال قبل اسلب 3 دايرکتی بوده و خود ما مشتريش بوديم. چند ماه بعد ما برای پيگيری يکی از پرونده هامون احضار شديم جایی و ايشون رو دستبند بسته اونجا ديديم. وضعيتی که اصلا در شان ايشون نبود متاسفانه.

ماده32ـ ارائه‌دهندگان خدمات دسترسي موظفند داده‌هاي ترافيك را حداقل تا شش ماه پس از ايجاد و اطلاعات كاربران را حداقل تا شش ماه پس از خاتمه اشتراك نگهداري كنند.
تبصره1ـ داده ترافيك هرگونه داده‌اي است كه سامانه‌هاي رايانه‌اي در زنجيره ارتباطات رايانه‌اي و مخابراتي توليد مي‌كنند تا امكان رديابي آنها از مبدأ تا مقصد وجود داشته باشد. اين داده‌ها شامل اطلاعاتي از قبيل مبدأ، مسير، تاريخ، زمان، مدت و حجم ارتباط و نوع خدمات مربوطه مي‌شود.
تبصره2ـ اطلاعات كاربر هرگونه اطلاعات راجع به كاربر خدمات دسترسي از قبيل نوع خدمات، امكانات فني مورد استفاده و مدت زمان آن، هويت، آدرس جغرافيايي يا پستي يا پروتكل اينترنتي (IP)، شماره تلفن و ساير مشخصات فردي اوست.
ماده33ـ ارائه‌دهندگان خدمات ميزباني داخلي موظفند اطلاعات كاربران خود را حداقل تا شش ماه پس از خاتمه اشتراك و محتواي ذخيره شده و داده ترافيك حاصل از تغييرات ايجاد شده را حداقل تا پانزده روز نگهداري كنند.

تازه قانون بدتر هم هستش:

تبصره ـ ارائه‌دهندگان خدمات ميزباني موظفند به محض آگاهي از وجود محتواي مجرمانه مراتب را به كارگروه (كميته) تعيين مصاديق اطلاع دهند.

اين از قوانين داخلی، طبق اين قوانين ما ترجيح ميديم اصلا به سايت هایی که فعاليت اين تيپی دارند سرويس نديم يا اگر سرويس ميديم حداقل بدونيم داريم به کی سرويس ميديم!
چرا مشتری بايد ما رو بشناسه و هر وقت مشکلی شد بگه چرا اينطور شد اما ما نبايد مشتری خودمون رو بشناسيم؟ هدف از suspend کردن شناسایی مشتريان خودمون بود تا بدونيم به چه کسی داريم سرويس ميديم و هر مشتری ای شناسایی شد، دامينش هم در لحظه unsuspend و unlock شد.

حالا بريم سراغ قوانين icann که بالا هم گفتم ما خودمون چند تا دامين مهم رو به خاطر whois اشتباه و غلط از دست داديم. تو همين تالار ها سرچ کنيد ببينيد هر جا حرف هويز و آدرس اشتباه خارج از ايران شده من گفتم اينکار رو نکنيد چون باعث از دست رفتن دامين ميشه.

اين بخشی از قوانين سايت ايران هوييز که هر کاربر در زمان عضويت اون رو ميپذيره:

(1) The Registrant agrees to provide, maintain and update, current, complete and accurate information of the Whois Record and all the data elements about the Order in the OrderBox Database during the term of the Order.

ثبت دامنه بين المللی - IranWhois.com - Legal Agreements (http://www.iranwhois.com/content.php?action=show_agreements&requestfor=registraragreement&from=agree_page)

هر کس ميگه تيم قوانين من در آوردی هستش من همين الان لينک 1 2 3 4 5 تا پنل ديگه رو هم بدم قوانينشون رو چک کنيد. کاربری که تو سايت ايران هوييز عضو ميشه اين قوانين رو پذيرفته و اين باعث ميشه از ديروز تا امروز هيچ کس نگه شما دامين من رو نبايد ساسپند ميکردی!
همه دوستانی که ايميل زدند و يا پيگيری کردند قبول داشتند که نبايد هويز اشتباه داشته باشن، ما هم بهشون 2 تا راهکار داديم: 1. اصلاح هوييز 2. انتقال به جای ديگه.
و باز برای تنوير افکار دوستانی که با غلظت گفتند اينکار خلاف قوانين Ican هستش:
http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBIQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.publicdomainregistry.com%2Fle gal%2F&rct=j&q=(1)%20The%20Registrant%20agrees%20to%20provide%2 C%20maintain%20and%20update%2C%20current%2C%20comp lete%20and%20accurate%20information%20of%20the%20W hois%20Record%20and%20all%20the%20data%20elements% 20about%20the%20Order%20in%20the%20OrderBox%20Data base%20during%20the%20term%20of%20the%20Order.&ei=SudBTbCHEM7pOa-xjbMB&usg=AFQjCNFUBYVJfcfp3uFBSQc7VET0RnuOXg&sig2=FfP7jnusvMca0Jw-FX1a7g&cad=rja

اگر اين قانون اشتباه بود چرا icann به اينا رجيسترری داد ؟ :39:

فکر ميکنم همه چيز از قبل مشخص شده بوده. ما بايد به تمام دامين هایی که هوييز اشتباه داشته باشن حساس باشيم ولی واقعيتش اين هستش که دامين هایی که کارشون قانونی هستش قالبا هويز صحيح دارن و دوم اينکه هوييز اشتباه اونها ضرر خاصی به ما نميرسونه ولی هوييز اشتباه دامين هایی که برای مصارف خاص هستند و فالبا از 1 2 3 4 5 6 و ... ميرن بالا يعنی x v p n 1 به بالا =P~ اينا برای ما دير يا زود مشکل ساز ميشدند و ما ترجيح داديم طبق قوانين بين المللی موجود برای دامين ها و طبق چيزی که کاربران ما پذيرفته بودند و نه بيشتر! برخورد کنيم و خوشبختانه خيلی از دامين ها حداقل مالکينشون برای ما شناسایی شدند و ما حداقل فهميديم مشتريمون کی هستش.

دوستانی هم که ميگن ما نبايد اينکار رو بکنيم همينجا با يک جمله بگن مسئوليت اين دامين ها رو بر عهده ميگيرن تا فردا اگر خدای نکرده استعلامی هم برای اين دامين ها خواسته شد من ارجاع بدم به اين تاپيک و بگم آقای فلانی مسئوليت اين دامين ها رو بر عهده گرفته! :39:

فکر نميکنم نقطه مبهمی وجود داشته باشه!
التماس دعا
با تشکر
علی امیری

amiri113
January 28th, 2011, 01:34
باید دامین رو ترانسفر میدادند نه اینکه به نفع خودشون ضبط کنند.
اگر دامین لاک بشه ممکنه کسی سو تعبیر کنه و احساس کنه که دامینش رو بصورت غیر مستقیم میخواهند بالا بکشند.
سوتفاهم نشه ولی هرکسی این خبر رو بشنوه دقیقا همین فکر رو میکنه.

نه! ما همين الان هم ميگيم. فقط کافی هستش مالک هر دامين به ما ايميل بزنه يا داخل سايت تيکت بزنه.
ما با ايشون تماس ميگيريم و در صورتی که شماره تماسی که به ما ميده صحيح باشه دامين رو براشون unsuspend ميکنيم و بهشون اجازه انتقال ميديم.
متاسفانه اين دامين ها با اسم و ايميل و آدرس اشتباه ثبت شدند و به ما حق بديد برای روز مبادا هم که شده بدونيم مشتريمون کی بوده.

فقط چیز پی ان را اینطوری کردند یا کلا محتوای غیر مجاز شامیل فیلم و موسیقی و ....؟؟؟؟
امکان ترانسفر وجود داره؟

دامين هایی که به صورت x 1 , x2 , x3 بودن هم توقيف شدند، علاوه بر v p n و دليلش هم مشخصه چون دامين اول فيلتر ميشه سوئيچ ميکنن رو دوم سوم و بالا و اين برای ما درد سر ساز ميشه در آينده.
امکان ترانسفر در صورت مشخص شدن مالک دامين وجود داره.

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

s.w.a.t
January 28th, 2011, 01:48
با این تفاسیر که آقای امیری گفتند به نظر بنده کاری قانون مند و صحیح انجام دادند. من هم اگر جای ایشان بودم همین کار را انجام میدادم(ولو سخت تر). کسی که نمیخواد به قوانین کشورش(چه درست چه غلط ) احترام بزاره ماهم بر خودمون واجب نمیدونیم بهش احترام بزاریم.
وپیشنهاد میکنم به همه دوستان برن قانون جرائم رایانه ایی رو یه دور بخونن. درمان بهتر از پیشگیری هست.

در انگلیس یه چیز هست که همیشه میگن: Nothing Above Law حالا چه درست چه غلط قانون هست!

M-Soltani.ir
January 28th, 2011, 01:49
نه! ما همين الان هم ميگيم. فقط کافی هستش مالک هر دامين به ما ايميل بزنه يا داخل سايت تيکت بزنه.
ما با ايشون تماس ميگيريم و در صورتی که شماره تماسی که به ما ميده صحيح باشه دامين رو براشون unsuspend ميکنيم و بهشون اجازه انتقال ميديم.
متاسفانه اين دامين ها با اسم و ايميل و آدرس اشتباه ثبت شدند و به ما حق بديد برای روز مبادا هم که شده بدونيم مشتريمون کی بوده.

دامين هایی که به صورت x 1 , x2 , x3 بودن هم توقيف شدند، علاوه بر v p n و دليلش هم مشخصه چون دامين اول فيلتر ميشه سوئيچ ميکنن رو دوم سوم و بالا و اين برای ما درد سر ساز ميشه در آينده.
امکان ترانسفر در صورت مشخص شدن مالک دامين وجود داره.

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

این قانون مزخرفی هست ( قانون ایران ) ولی مثل اینکه شما چاری ای ندارید
فتا همین اطرافـه... :71:

SPAM
January 28th, 2011, 01:51
حرف حق جواب نداره
اینجا جمهوری اسلامی هست . قانون های خودش رو داره . هی ican ican میکنید برید enom ثبت کنید همین که بفهمن ایرانی هستیند دامینتون پریده دستتون هم به هیچ کدوم از اون قانون های بین الملیی بند نیست

حالا ایران . دولت این همه هزینه میکنه و این همه پرسنل استخدام میکنه که درسترسی به وی پی ان رو ببنده . و با فروشندگانش هم برخورد میکنه هنوز کارتون به گرداب و .... نیفتاده تا بدونید جرمش چی هست
ترویج فحشا در فضای مجازی اینترنت کم کم 10 میلیون جریمه داره و حبس و پرونده قضایی
تو دامین های که اقای امیری ثبت میکنند whois که میگیرید اسم شرکتشون میاد با تلفنشون پس اولین دردسر برای ایشون هست که چرا اولا همچین دامینی رو ثبت کردید بعدش تازه اگر متقاعد بشن که دامین برای این شرکت نباشه باید کلی برن و بیان و جواب پس بدن که معلوم بشه صاحب دامین کی هست .

به نظر من اینجا ایران قوانین گرداب و سازمان جرائم اینترنتی و ... جواب میده و قانونی هست نه ican اونم شرکتی که ایرانی ها رو قبول نداره :66:

maroofi
January 28th, 2011, 01:56
(و بعضا حتی مشاهده ميشد دوستان لطف رو به نهايت ميرسوندن و اسم و آدرس خود ما رو ثبت ميکردند :دی) ثبت نام ميکردند و از اين دامين ها که 100% دو سه چهار روز ديگه برای هر کدومش پرونده قضائی تشکيل ميشد استفاده ميکردند.

بعضی از دوستان ميان دامين x v p n رو از 1 تا 10 ثبت ميکنن و ميرن جلو. خوب تا اينجاش به اميری چه!
هويز رو پرايوسی پروتکت ميکنند، خوب به اميری چه. اطلا ما خودمون به مشتريهامون توصيه ميکنيم برای امنيت دامينشون privacy protect کنند. تا اينجا هيچ مشکلی نيست. مرجع قضائی يا هر x ديگه مياد ميبينه دامين x v p n هر چی ميگرده ميبينه privacy protect شده جز خط اول و دوم هويز :دی

سلام
باتوجه به دلائل اقای امیری
من فکر میکنم که برخوردشون صحیح و کافی و مناسب و منطقی هست ازشون تشکر میکنم که جواب خیلی از مسائل رو دادند.
ولی یک انتقاد دارم جناب امیری شما که همه چی روشفاف کردید چرا از روز اول که کاربر حتی با ادرس و اسم شما دامین ثبت میکرد برخوردی نکردید؟
اگر اون موقع برخورد میکردید فکر نمیکردید الان وضعیت بهتر بود ؟
همچنین یک ایمیل برای ارتباط با شخص مورد نظر باید وجود داشته باشه حالا یا در کنترل پنل دایرکتی یا در حسابی که پیش شما باز کردند میتونستید یک خبرنامه برای اینها بفرستین که دامینشون رو سریعا انتقال بدهند وگرنه عواقب بعدیش به عهده خودشون هست.
ولی در کل با توجه شرایط مطرح شده و نیز شرایط کاری ایران من کاملا حق رو به ایشون میدهم . قرار نیست ایشون به اتیش دیگران بسوزنند.

دوستان میفرمایند ایکان !
همون ایکان اگر در ایران نماینده داشته باشه باید از اقدام ایران شکایت کنه که البته نماینده ای نداره و متاسفانه مشکلات به شرکتهای داخلی برمیگرده و به نظرم این شرکتها درست رفتار میکنند.
چون غیر قانونی رفتار کردن یک عده نباید سبب بریدن نون و از بین بردن حیثیت یک شرکت معتبر و خوشنام و با سابقه بشه.
که این مسئله هم باز به همون پله اول یعنی شرایط کاری ایران برمیگرده که قابل انجام نیست.

ضمنا ما یه مشکل بی سوادی هم داریم
قاضی دادگاه ما فرق مویز رو با انگور تشخیص نمیده میخواد در مورد این مسائل (شبکه ، هاست ، دامین ) قانون تصویب کنه و اجرا کنه.
حالا بیا دلیل بیار که چون ایران تحریمه ایشون سایتی درست کردند که بدون تماس و شماره تلفن مستقیم با یه مشکلاتی به پنل خودشون وصل میشه و یک دامین ثبت میکنه. حالا به نظرتون این قاضی میتونه اینها رو تشخیص بده ؟ عمرا !
یه سری مشکلات هست که تحریم شدیم حالا یه عده که کار خیر میکنند و به وسیله دوستی یا اشنایی در بیرون از مرز کریدیت کارت میگیرن و حساب پی پیال ثبت میکنند و از دایرکتی خرید میکنند هم مجرم شناخته میشن
درصورتی که کسی همچین کاری بکنه علاوه بر دستمزدی که میگیره به نظر من باید تقدیر هم بشه. چرا که در این مسئله دو نفر ممکن هست اسیب ببینند (اون هم فقط به خاطر مسائل سیاسی و تحریم ایران ) یکی شخصی که کردیت کارت در اختیار این شخص قرار میده (ممکنه هزارتا انگ بهش بچسبونن که با ایران چه کار داری) و یکی هم خود همین شخص که در ایران کار میکنه ممکنه به خاطر تعویض ای پی اکانتش از دست بره. حالا عوض تشکر و این همه زحمت خوب نیست که با ابرو و حیثیتشون بازی بشه.
من به شخصه از اقدام اقای امیری تشکر میکنم.
موفق باشید.

khudeman
January 28th, 2011, 02:18
این پاسخ های امیری متاسفانه مثل تاپیکهای دیگه که صحبت کردن، نوعی آسمون ریسمون بافتن و پیچوندن کارهای اشتباه خودشون بود:
1- قوانینی که برای قانونی جلوه دادن کارشان آوردند همگی مربوط به خدمات isp و هاستینگ بود و هیچ ربطی به دامنه نداشت.

2- بخشی از مقرراتی که آوردند چیزهایی بود که خودشان به اسم قانون گذاشته اند توی سایتشان. در حالیکه فقط برای هاست میشود هر کسی شرایط و مقررات خودش را بگذارد و نه برای دامنه. در مورد دامنه های بین المللی فقط و فقط قوانین ایکان معتبر است .

3- قوانین داخلی کشور ایران در هیچ زمینه ای مغایر با قوانین ایکان برای دامنه های بین المللی نیست. لطفا بیخودی و برای در رفتن از اصل ماجرا قانون قانون نکنید.

4- در ایران هیچ ثبت کننده ای را بخاطر ثبت دامنه تحت پیگیرد قرار نداده اند. آن خاطره ای هم که نقل شد به مسائل هاست مربوط است و نه دامنه . لطفا مسائل مربوط به هاست را با دامنه قاطی نکنید

5- طبق معمول چندین تاپیک دیگر، آقای امیری باز هم شروع به توضیح مفصلی در باره غلط بودن اطلاعات هویز کردند، برای صدمین بار خدمت ایشان عرض میکنم که منظور از این تاپیک اطلاعات هویز و مسائل مربوط به آن نیست. حالا باز بگویید اطلاعاتش فلان بود و فلان نبود. با اینکارها مخاطب را نپیچانید.

در خاتمه عرض میکنم که به نظر من شرکت عصر نت بخاطر ساسپند کردن و لاک کردن دامنه ها کاری غیر مجاز، مغایر با قوانین بین المللی، مغایر با قوانین کشور ایران، مغایر با عرف انسانی انجام داده است . و بدیهی است که اگر این شیوه را دیگران هم یاد بگیرند ( که خوشبختانه تاکنون هیچ شرکتی چنین کاری خلافی انجام نداده) باید فاتحه ثبت دامنه در ایران خوانده شود و همانطور که خیلی از مشتریان هاست خود را از کشورهای دیگر تهیه می کنند ، بزودی بخاطر دامنه هم به سراغ کشورهای دیگر میروند.

لطفا بیش از این با اعتبار و حیثیت همکاران خود و مشتریان خود بازی نکنید و از همه بخاطر این کار غیر قانونی ( که دامنه را بخاطر محتوای سایتش ساسپند کرده اید ) عذر خواهی کنید. شما و هیچ واسطه دیگری حق ندارید که دامنه ای را بخاطر محتوای سایتش مسدود و قفل کنید و از دسترس صاحبش خارج کنید. اینکار منحصرا در حیطه اختیارات دادگاه و مقام قضایی است.

با این حال میدانم و مطمئنم که باز هم ایشان در مورد اطلاعات غلط هویز یا مقررات هاستینگ فرمایش میفرمایند و
باز هم آسمون ریسمون می بافند.

delta
January 28th, 2011, 02:26
راست میگه خوب..حرف گوش نکنند بلای هاست دل سرش میاد!! کلا حالا یک سوال.. مگر مجبورید خلاف کنید که اسمتون و آدرستون و همه چیز رو غیر قانونی میدید؟ چیز پی ان میخواید خوب مستقیم از خارج خرید کنید!!

SPAM
January 28th, 2011, 02:29
چیز پی ان حرام هست . پس طرفش نرید .

amirza
January 28th, 2011, 02:42
تا حالا این مدلشو دیگه ندیده بودیم . دامین رو برا اینکه توی سایتش چی بوده لوک کردن ؟ به حق چیزای نشنیده
منکه جفت کردم . شما رو نمیدونم!! . آقایون شرکت معتبر خاریجی کی سراغ داره ؟ گمونم 1&1 از همه بهتر باشه

diges
January 28th, 2011, 02:54
اینجا ایران هست قانونی هم نیست که در موردش بحث کرد !!

همین کار در کشور دیگه می شد مطمین باشید خاکستری هم از اون شرکت باقی نمی ماند

حالا گیرم من مشخصات اشتباه دادم شما واسطه برای این کار هستید و موقع ثبت ندیدم کسی کپی شناسنامه یا کارت ملی بخواد برای ثبت دامین!!

هاست با دامین فرق می کنه من هر چی گشتم در مورد دامین قانونی ندیدم که به خاطر ثبت به کسی گیر داده باشند یا مسولتی برا ثبت کننده داشته باشه

ایشون اومدند هر چی سایت دامین با چیز پی ان بوده ساسپند گفتند کسی که درست بود که انتقال میده نبود هم همینطوری می مونه قانون جدید بند نامعلوم!!!

در هر حال آقای امیری چند بار هم گفتند دلیل اصلی چیز پی ان بوده که دامین سایت ها ساسپند رو کردن

و این کار دستی نیست چون ایشون مسولیتی در قبال محتویات سایت ندارند

s.w.a.t
January 28th, 2011, 02:57
دوست عزیز فرقی نداره شما کجا ثبت نام کرده باشید.(شرکتهای خارجی سخت گیرتر هستند) به قوانین اون کشور و سایت احترام نزارید حسابتون بسته میشه ...

---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------

اینجا ایران هست قانونی هم نیست که در موردش بحث کرد !!

همین کار در کشور دیگه می شد مطمین باشید خاکستری هم از اون شرکت باقی نمی ماند

حالا گیرم من مشخصات اشتباه دادم شما واسطه برای این کار هستید و موقع ثبت ندیدم کسی کپی شناسنامه یا کارت ملی می خواد و مسولیتی برا شما ندارد

هاست با دامین فرق می کنه من هر چی گشتم در مورد دامین قانونی ندیدم که به خاطر ثبت به کسی گیر داده باشند یا مسولتی برا ثبت کننده داشته باشه

در هر حال آقای امیری چند بار هم گفتند دلیل اصلی چیز پی ان بوده که دامین سایت ها رو ساسپند کردن

و این کار دستی نیست چون ایشون مسولیتی در قبال محتویات سایت ندارند

پیشنهاد میکنم اون خاطر پست شماره دوم رو بخونید;)
اگه کسی مشخصات Fake تو هرجای دنیا ارائه بشه از طرف خاکستری باقی نمیمونه نه اون شرکت! ;)

diges
January 28th, 2011, 03:12
دوست عزیز فرقی نداره شما کجا ثبت نام کرده باشید.(شرکتهای خارجی سخت گیرتر هستند) به قوانین اون کشور و سایت احترام نزارید حسابتون بسته میشه ...

---------- Post added at 02:57 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------

پیشنهاد میکنم اون خاطر پست شماره دوم رو بخونید;)
اگه کسی مشخصات Fake تو هرجای دنیا ارائه بشه از طرف خاکستری باقی نمیمونه نه اون شرکت! ;)

در هیچ جای جهان هم به خاطر محتویایت سایت رو ساسپند نمی کنن بشه هم با مجوز قضایی

من هم الان 5 تا دامین ثبت شده دارم تا حالا کسی مشخصات از من نخواسته هیچ کدوم هم مشخصات درست حسابی نداره :دی

الان هاست دی ال چی شد سایت ها بسته شد همه از سرور هاش پاک شد اخرش هم که همه ما دیدیم نه سایتی خوابید نه چیزی

البته این هم باید گفت که آقای امیری هم از اینکه بعدا مسولیت برای ایشون نداشته باشه این کار کردند که کار درست نیست که اگه کارت افتاد به بچه های سمت بالا :-s

s.w.a.t
January 28th, 2011, 03:18
در هیچ جای جهان هم به خاطر محتویایت سایت رو ساسپند نمی کنن بشه هم با مجوز قضایی

من هم الان 5 تا دامین ثبت شده دارم تا حالا کسی مشخصات از من نخواسته هیچ کدوم هم مشخصات درست حسابی نداره :دی

الان هاست دی ال چی شد سایت ها بسته شد همه از سرور هاش پاک شد اخرش هم که همه ما دیدیم نه سایتی خوابید نه چیزی

البته این هم باید گفت که آقای امیری هم از اینکه بعدا مسولیت برای ایشون نداشته باشه این کار کردند که کار درست نیست که اگه کارت افتاد به بچه های سمت بالا :-s

بسته به قانون اون کشور داره ;)
شما از همونجایی که خدمات گرفتی بپرس بگو اگه مثلا کسی برای هویز اطلاعات Fake بده چی میشه؟

maroofi
January 28th, 2011, 03:21
به نظر من صحبتهای اقای امیری کافی بود . خودشون هم گفتند که کسی دامینشو میخواد بیاد بگیره. ( پس هرچی شک و شبهه دارید کاملا اشتباهه )
بقیه بحثها بی مورد هستش .
در ضمن محض اطلاع دوستان شرکت پرشین تولز کپی کارت ملی رو میگیره . توی همین فروم هم دوستان سئوال کرده بودند تاپیکش هست.

asrehosting
January 28th, 2011, 10:55
چیز پی ان حرام هست . پس طرفش نرید .

برای عبور از تحریم حلال میشه

amiri113
January 28th, 2011, 11:00
برای عبور از تحریم حلال میشه

ببينيد ما هم v p n استفاده ميکنيم ولی نامرد نيستيم پای کس ديگه رو به خاطر کار خودمون گير بندازيم!

AmirHosein
January 28th, 2011, 11:08
بنده خدا مصطفی :71: ببینم الان چند تا پرونده قضایی دارید؟
وکیل خوب سراغ دارم ها :111:

mrtteam
January 28th, 2011, 11:22
سلام

البته نیاز به تایید حرف بنده نیست ولی کاملا حرف جناب امیری درست هست و این دوستی که گفتند که محتویات سایت به جناب امیری ربطی نداره متاسفانه یا خوشبختانه قانون به شکلی هست که اگر کسی پیدا نشد برای اون مشکل میرن سراغ کسی که دم دست تر هست برای اون مشکل و خواه نخواه باز سراغ اقای امیری میان تازه من امروز به فکر افتادم که ماهم باید یسری از این امور جلوگیری بکنیم چون ممکن در اینده دردسر ساز بشه برای ما ....

تازه بهتر هست بدانید شرکت ایران هاست بعد از اینکه شما دامنه را ثبت کردید ظرف 1 هفته به شما مهلت میده آدرس پستی و کپی کارت ملی و شماره تماس ثابت برایشان بفرستید و در صورتی که نفرستید دامنه ساسپند میشه !!!

موفق و پیروز باشید ...

amiri113
January 28th, 2011, 11:23
این پاسخ های امیری متاسفانه مثل تاپیکهای دیگه که صحبت کردن، نوعی آسمون ریسمون بافتن و پیچوندن کارهای اشتباه خودشون بود:

شما هر طور راحتيد فکر کنيد :دی خدار رو شکر دوستان متوجه منظور ما هستند، مشتريانمون هم منظور ما رو درک کردند.

2- بخشی از مقرراتی که آوردند چیزهایی بود که خودشان به اسم قانون گذاشته اند توی سایتشان. در حالیکه فقط برای هاست میشود هر کسی شرایط و مقررات خودش را بگذارد و نه برای دامنه. در مورد دامنه های بین المللی فقط و فقط قوانین ایکان معتبر است .

بنده لينکی به شما دادم مربوط به سايت public domain registry که در حال حاضر بيش از 3 مليون مشتری داره و به عنوان يکی از registrar های زير نظر icann داره فعاليت ميکنه. اگر قانونش خلاف قوانين icann بوده پس خود icann اونها رو تحريم ميکرده و رجيستری شون رو باطل ميکرده.
برای اينکه بازم ارجاعتون بدم، لينک رو مجدد قرار ميدم: Public Domain Registry | Legal (http://www.publicdomainregistry.com/legal/)

4- در ایران هیچ ثبت کننده ای را بخاطر ثبت دامنه تحت پیگیرد قرار نداده اند. آن خاطره ای هم که نقل شد به مسائل هاست مربوط است و نه دامنه . لطفا مسائل مربوط به هاست را با دامنه قاطی نکنید

شما اصلا ميدونيد من چه شخصی رو ميگم که سريع بريديد و بافتيد؟ نخير ايشون فقط در کار ثبت دامين در دايرکتی فعاليت ميکردند و اصلا هاست نميفروختن.
مهمتر از اون اينکه اينجا ايران هستش و دستشون به هر کسی که برسه برميدارن ميبرن :دی فکر ميکنم شما از وضعيت موجود اصلا خبر نداريد :دی ما برای وبلاگ های موجود در سرويس وبلاگ هر چند روز جواب يکجا رو بايد بديم :دی وای با حال دامين که فروش بوده و پولی رد و بدل شده و مشتری ناشناس بوده!

5- طبق معمول چندین تاپیک دیگر، آقای امیری باز هم شروع به توضیح مفصلی در باره غلط بودن اطلاعات هویز کردند، برای صدمین بار خدمت ایشان عرض میکنم که منظور از این تاپیک اطلاعات هویز و مسائل مربوط به آن نیست. حالا باز بگویید اطلاعاتش فلان بود و فلان نبود. با اینکارها مخاطب را نپیچانید.

شما هر طور دوست داريد برداشت کنيد =P~ ديگه ما نميتونيم کاملتر از اين توضيح بديم. دوستان دقت کنند دامين هایی توقيف شده که فعاليتشون غير قانون داخلی کشور بوده و هوييزشون اشتباه بوده. يعنی اگر دامينی هوييزش درست بوده ولی فعاليتش خلاف قوانين بوده توقيف نشده. برای ما تنها شناسایی مشتريهامون مهم بوده و هستش تا اگر خدای نکرده از جایی استعلامی گرفته شد ما بدونيم مشتريمون کی بوده و هست.

در خاتمه عرض میکنم که به نظر من شرکت عصر نت بخاطر ساسپند کردن و لاک کردن دامنه ها کاری غیر مجاز، مغایر با قوانین بین المللی، مغایر با قوانین کشور ایران، مغایر با عرف انسانی انجام داده است .

شما اگر فکر ميکنيد خلاف قوانين کشور بوده ميتونيد از ما شکايت کنيد و مطمئن باشيد پيگيری ميشه. دادسرای جرائم رايانه ای در خيابون شهيد بهشتی برای همين کار هستش =P~
برای icann هم يک ايميل بزنيد به icann يا به دايرکتی بگيد فلان فروشنده دامين ها رو ساسپند کرده :101: بعد ما ميدونيم چی بگيم. خوشبختانه کار ما از هر نظری که شما فکر ميکنيد قانونی بوده. ضمنا ما گفتيم هر دامينی صاحبش پيدا بشه بهشون پس ميديم دامين رو.

لطفا بیش از این با اعتبار و حیثیت همکاران خود و مشتریان خود بازی نکنید و از همه بخاطر این کار غیر قانونی ( که دامنه را بخاطر محتوای سایتش ساسپند کرده اید ) عذر خواهی کنید. شما و هیچ واسطه دیگری حق ندارید که دامنه ای را بخاطر محتوای سایتش مسدود و قفل کنید و از دسترس صاحبش خارج کنید. اینکار منحصرا در حیطه اختیارات دادگاه و مقام قضایی است.

شما اگر فکر ميکنيد کار ما نادرست بوده ميل بزنيد به resellerclub بگيد اينا فلان دامين رو ساسپند کردند. بعد خودشون از ما توضيح ميخوان.
اينقدر هم گير نديد که ما به خاطر محتوا ساسپند کرديم. ما به خاطر هويز غلط دامين هایی که دارای محتوای غير قانونی در کشور ايران داشتند رو توقيف کرديم. اين جمله مفهومش مشخص هستش. حالا شما دوست داريد عوض کنيد جمله رو، از ما کمکی برنمياد.

با این حال میدانم و مطمئنم که باز هم ایشان در مورد اطلاعات غلط هویز یا مقررات هاستینگ فرمایش میفرمایند.

برای اطمينان بيشتر جمله بالا رو مجددا تکرار ميکنم: ما به خاطر هويز غلط دامين هایی که دارای محتوای غير قانونی در کشور ايران داشتند رو توقيف کرديم.

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

s.w.a.t
January 28th, 2011, 13:23
1- قوانینی که برای قانونی جلوه دادن کارشان آوردند همگی مربوط به خدمات isp و هاستینگ بود و هیچ ربطی به دامنه نداشت.

3- قوانین داخلی کشور ایران در هیچ زمینه ای مغایر با قوانین ایکان برای دامنه های بین المللی نیست. لطفا بیخودی و برای در رفتن از اصل ماجرا قانون قانون نکنید.

در خاتمه عرض میکنم که به نظر من شرکت عصر نت بخاطر ساسپند کردن و لاک کردن دامنه ها کاری غیر مجاز، مغایر با قوانین بین المللی، مغایر با قوانین کشور ایران، مغایر با عرف انسانی انجام داده است . و بدیهی است که اگر این شیوه را دیگران هم یاد بگیرند ( که خوشبختانه تاکنون هیچ شرکتی چنین کاری خلافی انجام نداده) باید فاتحه ثبت دامنه در ایران خوانده شود و همانطور که خیلی از مشتریان هاست خود را از کشورهای دیگر تهیه می کنند ، بزودی بخاطر دامنه هم به سراغ کشورهای دیگر میروند.

با این حال میدانم و مطمئنم که باز هم ایشان در مورد اطلاعات غلط هویز یا مقررات هاستینگ فرمایش میفرمایند و
باز هم آسمون ریسمون می بافند.

دوست عزیز واقعا شما متوجه نمیشوید یا خودتان را زدید به کوچه علی چپ؟؟
کاری که ایشان کردند درست و قانونی بود(چه از نظر جهانی چه از نظر داخلی)
شما اگه خیلی داری حرص میخوری میتونی به تمام اینایی که گفتی ایمیل بفرستی(جرائم رایانه ایی, Icann , ریسلر کلاب و ... .) و بپرسید که کاری که ایشان انجام داده اند درست میباشد یا غلط؟؟؟
مطمئن باش تمام لاگهای کارهایی که آقای امیری انجام دادند ثبت شده است! ;) اگه کاری که انجام دادند یک درصد اشتباه باشد با ایشان برخورد میشود!
بازم به شما پیشنهاد میکنم اون خاطره پست شماره دوم رو بخونی! ;)
ولی با این تفاصیر اگه بازم هم متوجه نشدی 100% شما میخوایی به قول بچه ها عمل تخریب رو انجام بدی :d ونمیدونم دلم برا مشتری میسوزه و اینا کشک میباشد! ;)

موفق باشید

---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 12:50 PM ----------

وقتم بیشتر ارزش داره که برای شما مصرفش کنم ولی من همین اول قوانین پابلیک دومین رو خوندم این رو نوشته بود
(1)
The Registrant agrees to provide, maintain and update, current, complete and accurate information of the Whois Record and all the data elements about the Order in the OrderBox Database during the term of the Order. Registrant agrees that provision of inaccurate or unreliable information, and/or Registrant's failure to promptly update information, or non-receipt of a response for over five (5) calendar days to inquiries sent to the email address of the Registrant or any other contact listed for the Order in the OrderBox database concerning the accuracy of contact information associated with the Order shall be constituted as a breach of this Agreement and a basis for freezing, suspending, or deleting that Order.

این در مورد هویز و این قانون داخلی در مورد محتوای سایت

تبصره ـ ارائه‌دهندگان خدمات ميزباني موظفند به محض آگاهي از وجود محتواي مجرمانه مراتب را به كارگروه (كميته) تعيين مصاديق اطلاع دهند.

امیدوارم دیگه شما آسمون و ریسمون بهم نبافین!!

برای اطلاعتون هم بگم قوانین بین المللی قوانین General میباشد و هرکشور میتواند قوانین خاص خود را نیز داشته باشد
موفق باشید
موفق باشید

khudeman
January 28th, 2011, 13:30
کاری که ایشان کردند درست و قانونی بود(چه از نظر جهانی چه از نظر داخلی)

لطفا اون قانون جهانی یا داخلی که به ایشون (به عنوان واسطه ثبت دامنه) اجازه میده دامنه ای را بخاطر محتوای سایتش ساسپند و لاک کنه را اینجا بگذارین. اگر گذاشتید ، من ازتون عذرخواهی میکنم . اگر نگذاشتید یا دوباره بحث خارج از موضوع اطلاعات هویز را پیش کشیدید ، همه خواهند دانست که ریگی به کفش شماست .

آن نقل قول اول که آوردین ، باز هم مربوط به اطلاعات غلط هویز است . ربطی به این بحث نداره. نقل قول دوم هم در مورد معرفی به کارگروه است. آنهم ربطی به این بحث نداره.
لطفا قانون بین المللی ایکان یا قوانین رسمی ایران را نشان بدهید که ایشان حق ساسپند کردن و لاک کردن دامنه بخاطر محتوای سایت را داره. از این واضحتر نمیشه بیان کرد

amiri113
January 28th, 2011, 13:48
لطفا اون قانون جهانی یا داخلی که به ایشون (به عنوان واسطه ثبت دامنه) اجازه میده دامنه ای را بخاطر محتوای سایتش ساسپند و لاک کنه را اینجا بگذارین. اگر گذاشتید ، من ازتون عذرخواهی میکنم . اگر نگذاشتید یا دوباره بحث خارج از موضوع اطلاعات هویز را پیش کشیدید ، همه خواهند دانست که ریگی به کفش شماست .

من فکر ميکنم شما حرف من رو نخونده جواب داديد: ما به خاطر هويز غلط، دامين هایی که دارای محتوای غير قانونی در کشور ايران داشتند رو توقيف کرديم.
يک ، کم داشت جمله. گذاشتم که انشالا سوء تفاهمی باقی نمونده باشه.
بالا هم تاکيد کردم اگر دامينی زير دست ما بوده و هوييزش درست بوده ولی موضوع فعاليتش با قوانين کشور مغايرت داشته، ما کاريش نداريم. پس هر کسی که بخواد واقع بينانه نگاه کنه ميبينه ما در مورد محتوا مشکلی نداشتيم بلکه برای ما مهم هويز اون دامين ها بوده.
واقع بين باشيد بهتر هستش.
دامينی که هوييزش اشتباه باشه و فعاليتش قانونی باشه ضرری به حال ما نميرسونه و اگر هم قراره ضرر برسه از رده های بالاتر به مالک دامين ميرسه.
اما دامينی که هوييزش غلط باشه و فعاليتش هم غير قانونی باشه سريع پای ما رو گير ميندازه.

فکر ميکنم همه چيز واضح باشه. باز اگر سوال جديد داريد من در خدمتتون هستم.
اگر هدف اين باشه که هی جمله بالا رو تکرار کنيد و هی من جواب بدم ديگه دليلی برای ادامه بحث باقی نميمونه.

دوستانی که با ما کار ميکردند يا ميکنن متوجه منظور ما شدند و خودشون تصميم گيری در مورد کار کردن يا کار نکردن با ما رو خواهند داشت.
ما هم صادقانه بهشون گفتيم اگر ميخواين v p n بفروشيد به ما اطلاعات صحيح بديد تا اگر از جایی استعلام گرفته شد ما همون اطلاعات رو بديم به مرجع مربوطه. اگر هم استعلام گرفته نشد که چه بهتر.
اگر هم ميخواين v p n بفروشيد و نميخوايد اطلاعات بديد، بريد با جای ديگه کار کنيد. چون ما شرمنده شما هستيم.

اصل و آخر حرف هم همين هستش. ما بايد اطلاعات مشتريمون رو که داره فعاليت غير قانونی ميکنه داشته باشيم. تا در روز مبادا پای ما اين وسط گير نباشه. چون ما نه سر پياز هستيم نه ته پياز.

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

s.w.a.t
January 28th, 2011, 13:50

آن نقل قول اول که آوردین ، باز هم مربوط به اطلاعات غلط هویز است . ربطی به این بحث نداره. نقل قول دوم هم در مورد معرفی به کارگروه است. آنهم ربطی به این بحث نداره.
لطفا قانون بین المللی ایکان یا قوانین رسمی ایران را نشان بدهید که ایشان حق ساسپند کردن و لاک کردن دامنه بخاطر محتوای سایت را داره. از این واضحتر نمیشه بیان کرد

من به خودم واجب نمیدونم کسی که نمیخواهد بفهمه رو به زور بهش چیزی بفهمونم.
فل واقعه تمام مستندات رو اینجا گذاشتم.
شما که میگی کار ایشون غیرقانونی بوده برید قانون(داخلی نمی خواد ) جهای رو بیارید که بگه کار ایشون غیرقانونی بود!
من خارج از بحث بحث نکردم. از هردو قانون گذاشتم. یکی داخلی یکی بین المللی. شما نمیخوایی قبول کنی مشکل با خودت هست.
در ضمن ما ریگ به کفش نداریم. سنگ دو تنی داریم اونم به دمپایی لاانگشتی!! ;)

در آخر آقای امیری بیاد یه همچین شخصی رو به کارگروه معرفی کنه طبق گفته شما. برن محتوای سایت رو چک کنند و هویز رو چک کنن ببین غلط هست میان یقه کی رو میگیرن؟؟ میگن (خیلی ببخشید) شما مگه گلابی بودید یکی اومده دامین با این محتوا و این هویز غلط ثبت کردند؟؟!!

بازم هم میگم
شما اگه خیلی داری حرص میخوری میتونی به تمام اینایی که گفتی ایمیل بفرستی(جرائم رایانه ایی, Icann , ریسلر کلاب و ... .) و بپرسید که کاری که ایشان انجام داده اند درست میباشد یا غلط؟؟؟

آدم کور هم این تایپیک رو بخونه متوجه لپ مطلب خواهد شد!! چه برسه آدم عاقل و بالق و بینا!!! ;)

maroofi
January 28th, 2011, 13:52
به نظرم نه مشکل از اقای khuman هست نه اقای امیری
مشکل از این قانون هست که بین دو تا کاربر عزیز فروم اصطکاک بوجود اورده . به نظرم این بیشتر سوتفاهم بوده که ناشی از برداشت غلط مشتری بوده تقصیر اقای امیری نیست.
به نظرم بهتره منطقی باشیم و واقعیت رو ببینیم .....برای بار هزارم : اینجا ایرانه نه امریکا
هرچیزی سر جای خودش نیست !
باید مسبب این مسئله رو پیدا کرد که نه اقای امیری هست نه khudeman.
مشکل اون کسی هست که هنوز نمیفهمه فرق دامین و نماینده و کارگذار چیه و قانون تصویب میکنه و این مشکلا ترو بوبجود میاره وگرنه اقای امیری عزیز ادرس و تلفن کاربر رو میداد کف دست دولت و ولاسلام این مشکلات هم بوجود نمیومد ولی با این حساب بهتره که عقل رو به کار بندازیم جناب khudeman عزیزز. اقای امیری راهی نداره. اون کسیکه میخواد یک کار رو شروع کنه باید خوب جوانب رو بررسی کنه
و اینو بدونین بار کج به منزل نمیرسه جناب khudeman عزیز حالا هرچی هم ما بگیم و تکرار کنیم چه فایده : نرود میخ اهنین در سنگ.

متاسفانه شما قبول نمیکنید که این یک اشتباه از سمت قانونگذار بوده. اقای امیری اگر ساسپند نمیکردند شرکت خودشون ساسپند میشد. که فکر نمیکنم هیچ کسی برای ده هزار تومن دامین ناقابل سرمایه و ابروی شرکتش رو برای منفعت مشتریها به خطر بندازه ( البته اگر اسمش مشتری باشه چون ظاهرا اسم و ادرسی نداشته که اقای ایمری باهاش تماس بگیره ببخشید تا حالا نگفتم ولی دقیقا مثل کلاهبردارها یک سواری از ایران هوایز گرفتند حالا هم طلبکارند..)
امیدوارم شما دلیل موجهی داشته باشید که نشون بده اقای امیری مقصر هست . ولی خواهشا اسم قوانین جهانی رو نیارید چون در اینجا اعتباری نداره حالا هرچی هم میخواد گفته باشه.
قوانین داخلی به قوانین جهانی در ایران ارجیحت دارند .
موفق باشی دوست من.

amiri113
January 28th, 2011, 13:55
شما ميخوای آخرش بگی کسی نبايد دامين از ما ثبت کنه :101:
من همين اول گفتم: کسی که ميخواد فعاليت غير قانونی (قانون داخلی کشور) بکنه و نميخواد اطلاعات درست از خودش به ما بده بهتره بره با جای ديگه کار کنه. چون ما نميتونيم بهش سرويس درست بديم.
همين الان اگر شما حاضريد دامين های v p n و موسيقی رو بدون داشتن اطلاعات مشتری ثبت کنيد من همه رو ارجاع ميدم به شما :دی
کارت شارژ ميدم بهتون شما به جاش برام دامين ثبت کن :دی همه اطلاعات whois رو هم بزاريد x و privacy protect رو هم فعال کنيد. قبوله ؟

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

khudeman
January 28th, 2011, 14:14
به این ترتیب معلوم میشه که واقعا دوستان دستشان خالی بود و نتونستند چنین قانونی که ادعا میکنن میشود دامنه را بخاطر محتوای سایتش ساسپند و لاک کرد را نشون بدهند (چه جهانی چه ایرانی). در نتیجه اینکار غیر قانونی بوده و تجاوز به حق صاحب دامنه .
در آخر هم آقای امیری گفتند : " بهتره بره با جای ديگه کار کنه. چون ما نميتونيم بهش سرويس درست بديم." بله شما میتونید سرویس ندهید اما نمیتونید مالکیت او را خدشه دار کنید.
این نیز که آقای امیری گفتند کارت شارژ میدهند و دامنه ها را ارجاع میدهند به بنده ، این هم کاری غیر قانونی و تجاوز به حق صاحبان دامنه است . ایشان حق واگذاری دامنه ها به دیگران را ندارند .
بنده دیگر در این تاپیک شرکت نمیکنم . آنچه باید گفته میشد شد و حقایق آشکار شد. اما این نکته را حتما همه دوستان خوب میدانند که دامین با هاست و سایت بکلی متفاوته. دامین مالک و سند داره . صاحب داره . بدون توجه به سایتش قابل خرید و فروش است . کاربرد آن فقط برای سایت نیست . برای ایمیل هم هست . برای دی ان اس و name server هم هست .
باز هم عرض میکنم که حقوق صاحبان دامنه را رعایت کنید و با اعتبار خدمات دهنده های ایرانی بیش از این بازی نکنید.
همگی موفق باشید

delta
January 28th, 2011, 14:19

پسر خوب خیلی قانون قانونی میکنی..رک بگم.. میشه بگی کدوم قانون؟ مگر هاستینگ صنفی چیزی داره؟یکی از بچه های بالا میگه فلان کار رو کن باید بگی حتما!! انجام ندی زندگیتو هم ازت میگیرند! تاحالا شده به خاطر داشتن آی پی خصوصی سایتت رو فیل کنند و برات بخوان پرونده قضایی تشکیل بدند؟ بنده با اینجور چیزا به قدر کافی برخورد کردم!! تو حالا گیر این هستی که سرشون کلاه هم بزاری!!
شما هر جا زندگی میکنی یک کلام... اینجا ایران است.خلاص!

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

ایراد شما اینه قانونی بین المللی رو با مال ایران یکی میکنی! هر وقت همون کشورهای عزیز بین المللی ما رو از تحریم در آوردند میتونی بهشون شکایت کنی!!

Desperados
January 28th, 2011, 14:39
متاسفانه یکسری افراد نشستن بیرون گود و میگن لنگش کن !
بنده با توجه به شرایط فعلی کاملاً حق را به آقای امیری میدم ( تاکید میکنم با شرایط فعلی که هست )
در تمام سرویس دهنده های میزبانی وب رسمی و اعتبار دار هم اگر چک کنید بندی هست مبنی بر اینکه سروی گیرنده باید مشخصات شخصی خودش را به صورت صحیح وارد کنه حتی اگر مشخصاتش تغییر کرد اصلاح کنه.

حالا چرا ؟

نه آقای امیری و مجموعه همکارانش و نه هیچ شرکت یا شخص دیگری در شرایط عادی نیاز به مشخصات صحیح هیچ سرویس گیرنده ای نداره ولی : ( به این ولی خیلی توجه کنید )

اینجا ایران هست و شرایط خودش را داره و سرویس دهنده ها هم باید طبق شرایط عمل کنند چه دوست داشته باشند چه نداشته باشند .
شما احتمالاً ما جرای حکم سعید شیرازی مدیر بلاگفا را شنیدید ؟ به خاطر اینکه یک شخصی داخل یک وبلاگ از یک مسئول افشاگری کرده بود سعید شیرازی را دستگیر کردند و گفتند یا مشخصات شخص را بده یا خودت مسئولی. حتی حکم زندان هم سعید شیرازی اعلام شد.

برای خود بنده همین اتفاق رخ داده.از دادسرا تماس گرفته شد که این دامنه توسط شما ثبت شده گفتم بله , گفتند اطلاعات ثبت کننده را اعلام کنید با فکس , گفتم داخل WHOIS دامنه هست ولی باشه فکس هم میکنم.فکس شد و دوستان محترم در دادسرا گفتند اطلاعات اشتباه هست.که قرار شد ما بریم تهران پیش قاضی دادگاه توضیح بدیم و ببینیم چی میشه که با کلی جریان و اعصاب خوردی مشکل حل شد.

ببینید وقتی میگم یکسری آدم نشستن بیرون گود و میگن لنگش کن اینجاست !

وقتی شرایط و قوانین به این صورت هست سرویس دهنده ای که برای کار و تجارتش زحمت کشیده و می خواهد فعالیتش رو ادامه بده مجبور هست از قوانینی که توسط مراجع وضع شده پیروی کنه حالا چه به نظرش صحیح باشه این قوانین چه صحیح نباشه ملزم هست به انجام اینکار.

وقتی یک شخصی میاد دامنه برای *** سایت +18 سیاسی ثبت میکنه و شکایتی از این دامنه به مراجع قضایی میشه در مرحله اول سرویس دهنده مالک دامنه فرض میشه مثلا در WHOIS نوشته Registered By XYZ.COM و مسئولین با این سرویس دهنده تماس میگیرن و جویای قضیه میشن که سرویس دهنده هم میگه مربوط به مشتری هست اینجاست که باید مشخصات مشتری ارائه بشه توسط سرویس دهنده در غیر این صورت کاسه کوزه ها سر سرویس دهنده شکسته میشه و دیگه باقی موارد ...

این مواردی که گفتم توهم نیست اینا بارها برای خود من اتفاق افتاده و الان میگم ک سرویس گیرنده ها بدونن تمام سرویس دهنده ها با چنین شرایطی مواجه هستند.

amiri113
January 28th, 2011, 15:06
در آخر هم آقای امیری گفتند : " بهتره بره با جای ديگه کار کنه. چون ما نميتونيم بهش سرويس درست بديم." بله شما میتونید سرویس ندهید اما نمیتونید مالکیت او را خدشه دار کنید.

همه مشکلات برميگرده به اينکه بعضی دوستان موضوع رو اشتباه متوجه ميشن.
دوست عزيز: کسی مالکيت دامين ها رو خدشه دار نکرد. اتفاقا ما گفتيم مالک دامين پيدا بشه تا ما بهش دامين رو تحويل بديم. الان که ما نميدونيم مالک کی هستش ؟ يک سری اسم و اطلاعات اشتباه. بزاريد مالک دامين پيدا بشه بگه اين دامين مال من هستش تا ما بهشون تحويل بديم.

این نیز که آقای امیری گفتند کارت شارژ میدهند و دامنه ها را ارجاع میدهند به بنده ، این هم کاری غیر قانونی و تجاوز به حق صاحبان دامنه است . ایشان حق واگذاری دامنه ها به دیگران را ندارند .

کسی در مورد اين دامين ها حرف نزد. برای بقيه مشتريهامون گفتم که از اول به همه ميگم اگر دامين غير قانونی خواستيد ثبت کنيد کارت شارژ بديد من بدم به شما، شما دامين ها رو برای ما ثبت کنيد. :دی

باز هم عرض میکنم که حقوق صاحبان دامنه را رعایت کنید و با اعتبار خدمات دهنده های ایرانی بیش از این بازی نکنید.

خوشبختانه خيلی از افراد و شرکت های خدمات دهنده به اين موضوع واقف هستند و خود من امروز پيام های خصوصی داشتم در اين مورد که اونها هم خواستار اجرای اين سياست بودند و نسبت به آينده کاری نگران بودند.

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

maroofi
January 28th, 2011, 15:12
به این ترتیب معلوم میشه که واقعا دوستان دستشان خالی بود و نتونستند چنین قانونی که ادعا میکنن میشود دامنه را بخاطر محتوای سایتش ساسپند و لاک کرد را نشون بدهند (چه جهانی چه ایرانی). در نتیجه اینکار غیر قانونی بوده و تجاوز به حق صاحب دامنه .
بنده دیگر در این تاپیک شرکت نمیکنم . آنچه باید گفته میشد شد و حقایق آشکار شد. اما این نکته را حتما همه دوستان خوب میدانند که دامین با هاست و سایت بکلی متفاوته. دامین مالک و سند داره . صاحب داره . بدون توجه به سایتش قابل خرید و فروش است . کاربرد آن فقط برای سایت نیست . برای ایمیل هم هست . برای دی ان اس و name server هم هست .
همگی موفق باشید
میتونند میکنند !
ناراحتی برو دادگاه شکایت کن اقای امیری برعکس خیلیها جایش ثابته ادرس و شماره تلفن و اسم ثابت داره.

amiri113
January 28th, 2011, 15:31
میتونند میکنند !
ناراحتی برو دادگاه شکایت کن اقای امیری برعکس خیلیها جایش ثابته ادرس و شماره تلفن و اسم ثابت داره.

نه با اين غلظت :دی
آقا مالک دامين پيدا بشه ما تحويل ميديم دامين رو. ما کلاه بردار نيستيم که!
همين الان هم خودمون اعلام کرديم که اين دامين ها ساسپند و لاک شده.
تو پنل های ما همه دامين ها باز هستش. بر خلاف خيلی از پنل های ديگه که لاک ميکنن خبر نميدن يا invoice باز نگه ميدارن برای دامين که مشتری نتونه انتقالش بده. (اين مورد رو زياد ديدم)

التماس دعا
با تشکر
علی امیری

maroofi
January 28th, 2011, 15:38
:112: آقا ایشون قبول نمیکنند بهتره از شما شکایت کنند متوجه داستان بشوند .
وقتی ایشون هنوز در توهم اشتباه بودن کار شما هستند بهتره که خودشون با قانون طرف بشوند تا ببینند که کار چه کسی اشتباه بوده.
این رفتار معنی نداره.
فقط اسمش یه چیزه سو استفاده از حسن نیت طرف .

amiri113
January 28th, 2011, 15:43
:112: آقا ایشون قبول نمیکنند بهتره از شما شکایت کنند متوجه داستان بشوند .
وقتی ایشون هنوز در توهم اشتباه بودن کار شما هستند بهتره که خودشون با قانون طرف بشوند تا ببینند که کار چه کسی اشتباه بوده.
این رفتار معنی نداره.
فقط اسمش یه چیزه سو استفاده از حسن نیت طرف .

سوء تفاهم نشه :دی فکر نکنم ايشون از ما دامين داشته باشه اصلا.
مشکل ما اينه که ما مالکين دامين ها رو کلا نميدونيم کيا هستند.

التماس دعا

AmirHosein
January 28th, 2011, 15:45
بابا ول کنید جریان رو بنده خدا پشیمون شد بی خیال بشید دیدم جریان گنده شد یه چند تا دیس میام :71:

s.w.a.t
January 28th, 2011, 15:53
همگی موفق باشید

میگن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بوو میده!!!
شما که این همه قانون قانون میکنی تو همون اولش هم گفتم بهت یک بند فقط یک بند از قانون جهانی یا داخلی رو نشون بدید که کار آقای امیری اشتباه بود!!!
شما به قولی ایشون رو متهم کردید و باید تمام مدارک رو کامل ارائه بگی. همش میگی قانون جهانی Icann یا هر جای دیگه اجازه نمیده و از این حرفها یک بند قانون رو بزار من شخصا دسته گل برای عذرخواهیی از شما میفرستم در خونتون!!!

maroofi
January 28th, 2011, 15:56
سوء تفاهم نشه :دی فکر نکنم ايشون از ما دامين داشته باشه اصلا.
مشکل ما اينه که ما مالکين دامين ها رو کلا نميدونيم کيا هستند.

التماس دعا
میدونم
خودشون هم گفتند .در پستهای قبلی
ولی واسه من جالبه چرا ایشون که از شما دامین ندارند سرسختانه از این تاپیک دفاع میکنند. ومدام سنگ قانون جهانی رو به سینه میزنند.
متاسفانه این روندی که در اینترنت شکل گرفته باعث بدبختی خیلیها شده . من سعی میکنم هیچ وقت وارد همچین مسائلی نشم و معتقدم دو نفر خریدار و فروشنده خودشون باید مسائل رو حل کنند ولی چون این یک مورد برای اولین بار اتفاق افتاده بود میخواستم از جریان مطلع بشم که متوجه شدم داستان از چه قراره و اتفاقا ممنون شما هم هستم اقای امیری عزیز که منو در جریان قرار دادید و فردا روزی اگر برای کسی دامین ثبت کردم مدارکش رو داشته باشم بهر حال چه بسا که این اتفاق هم برای من و همکاران من بیفته ولی با این تفاوت که دیگه الان میدونیم باید ازشون مدارک کامل رو بخواهیم. ادرس و تلفن رو همیشه مییگرم ولی برای ضریب اطمینان دیگه یک کپی کارت ملی رو هم میگیرم.

موفق باشین.

nasa_de
January 28th, 2011, 18:30
بنده الان تمامی دامین های خودم رو از سيستم های يکپارچه سامان (http://www.samansystems.com/) تهیه میکنم ( جناب امیری ) تا به حال هیچ مشکلی نداشتم , تیکت ها کمتر از دو ساعت جواب داده شده , و حتی یک بار هم برای یک دامین مهم تلفنی برام ثبت کردند. من که از ایشون راضی هستم , خدا هم از ایشون راضی باشه.
در مورد اطلاعات هویز هم یک مشورتی با ایشون داشتم قبل از ثبت اولین دامنه , که اونجا به من گفتن اطلاعات درست هویز = آسودگی از بابت نپردین دامین این بود که من هم اطلاعات درست تقدیم کردم هم در پنل و هم در کنترل پنل سیستم عصر نت.