توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کانفیگ nginx
kavoshpayam
September 6th, 2018, 01:03
نیازمند یک شخص با توانایی بالا جهت کانفیگ چند عدد سرور با وب سرور nginx با کنترل پنل directadmin
جهت استفاده سرور دانلود با کانکش های بالا
OmizbanCo
September 6th, 2018, 01:12
درود
در صورت تمایل در ارتباط باشید
ای دی تلگرام در امضا
موفق و پیروز باشید
meysam021
September 6th, 2018, 01:31
سلام ، این مورد به nginx ارتباطی نداره ، کانفیگ صحیح nginx یک طرف
محدود کردن تعداد کانکشن همزمان و سرعت دانلود هم یک طرف ، در عصر و شب بار ترافیکی زیاد میشه و متاسفانه از مرکزهای اصلی هم لیمیت هایی صورت میگیره ، روی 2 مگابایت سرعت رو برای هر ای پی محدود کنید.
که افرادی که با سرور دانلود میکنند ، نتونن اشغال کنن سرورتون رو
Z.eus
September 6th, 2018, 02:58
با سلام و وقت بخیر تعداد 2 عدد سرور داریم که در دیتاسنتر برج میلاد آسیاتک کلوکیشن شده
متاسفانه تاحالا 2 نفر اقدام به کانفیگ کردن که ناموفق بودن و یکی از سرور ها زیر باره که شبها و در زمان پیک وقتی کانکشن میره بالای 1gb/ps دیگه به مشکل میخوره درصورتی که سخت افزار ضعیفی نداریم و در قسمت ذیل شرح میدم
دنبال یک شخص حرفه ای با نمونه کار که بتونه با یک کانفیک حرفه ای شرایط رو بهبود ببخشه کاربرانی که تخصص در زمینه nginx دارن و نمونه کار ای دی تلگرام بدن با تشکر
درود بر شما
ما چنین موردی را برای یکی از سرور های مشتری مان داشتیم و با کانفیگ Nginx مورد حل شد. nginx درصورتی که حرفه ای کانفیگ نشود زیر کانکشن های بالا کم میآورد..
نمونه کار نیز موجود است..
در صورت تمایل در ارتباط باشید تا بررسی شود.
ارتباط در تلگرام (https://t.me/myserversaz)
ثبت نام و ارسال تیکت (https://my.serversaz.com/clientarea.php)
kavoshpayam
September 6th, 2018, 03:05
سلام ، این مورد به nginx ارتباطی نداره ، کانفیگ صحیح nginx یک طرف
محدود کردن تعداد کانکشن همزمان و سرعت دانلود هم یک طرف ، در عصر و شب بار ترافیکی زیاد میشه و متاسفانه از مرکزهای اصلی هم لیمیت هایی صورت میگیره ، روی 2 مگابایت سرعت رو برای هر ای پی محدود کنید.
که افرادی که با سرور دانلود میکنند ، نتونن اشغال کنن سرورتون رو
سلام و وقت بخیر
ما با دیتاسنتر آسیاتک به صورت تهاتر کار میکنیم پس لیمیتی در کار نیست
از این بابت اطمینان داریم
kavoshpayam
September 8th, 2018, 01:21
خواهشی که دارم دوستانی که به لحاظ بار فنی کیفیت لازم را دارند پیغام بدن سرور توسط خودمون کانفیگ شده و تشخیص حدودی بار فنی دوستان کار سختی نیست.
با تشکر
kavoshpayam
October 1st, 2018, 03:15
دوستانی که توانایی در این زمینه دارن همچنان به یک فرد متخصص نیازمندیم
برای کانفیگ چند عدد سرور
pardishosting
October 1st, 2018, 03:31
پیام بدید در خدمت هستم.
Mr-Pro
October 1st, 2018, 12:09
لطفا تلگرام پیام بدید سرور رو بررسی کنیم . از کجا مطمئن هستید که مشکل از nginx هست ؟
@MrPro8838
sajjadsec
October 1st, 2018, 13:39
با سلام و احترام
در صورت تمایل تماس بگیرید.
kavoshpayam
October 2nd, 2018, 03:01
لطفا تلگرام پیام بدید سرور رو بررسی کنیم . از کجا مطمئن هستید که مشکل از nginx هست ؟
@MrPro8838
یه فرد دروغ گو و شیاد 2 تا سایت به بنده جهت نمونه کار دادن روی هاست دی ال بودن که به ادعای ایشون کانفیگ کردن دادن به مدیر سایت در صورتی که دروغ و دروغ اون سایت ها از 3 سال پیش نزد هاست دی ال سرویس دهی میشدن که هاست دی ال فکر نمیکنم کانفیگشو بده یه بچه مدرسه ای.
نمیدونم بعضیا چرا به شعور طرفشون توهین میکنن
Mr-Pro
October 2nd, 2018, 03:04
یه فرد دروغ گو و شیاد 2 تا سایت به بنده جهت نمونه کار دادن روی هاست دی ال بودن که به ادعای ایشون کانفیگ کردن دادن به مدیر سایت در صورتی که دروغ و دروغ اون سایت ها از 3 سال پیش نزد هاست دی ال سرویس دهی میشدن که هاست دی ال فکر نمیکنم کانفیگشو بده یه بچه مدرسه ای.
نمیدونم بعضیا چرا با شعور طرفشون توهین میکنن
شیاد خودتی و هفت جد آبادت ! بنده 7 سال هست با مدیران این سایت هایی که نمونه دادم کار کردم و بیش از 5 سرور اختصاصی براشون کانفیگ کردم . بهتون گفتم به مدیر سایت ها پیام بدید چک کنید اومدی اینجا چرت و پرت مینویسی ؟ اینکه الان سرور ایران دارن یعنی از ابتدای عمرشون رو ایران بودن ؟ قبل از اون سرور نداشتن و کانفیگر نداشتن ؟ تو کی هستی که من بخوام برای گرفتن کانفیگ سرورت خودم رو کوچک کنم آمار الکی در بیارم . سایت هایی که برای نمونه ارسال کردم کانال تلگرام دارن آی دی ادمینم تو بیو هست . بهت میگم پیام بده چک کن ! چتت با من تموم نشده اومدی اینجا پست میذاری ؟ اسم خودت رو گذاشتی انسان که بی مدرک کسی رو قضاوت میکنی ؟ هیچ دلیلی نمیبینم به امثال کسی مثل تو جواب بدم ولی چون اومدی تو انجمن پست گذاشتی این جواب رو میذارم که سوء تفاهم برای سایر عزیزان نشه . سوزش بیشتر از اینه که من چندین سال هست با ادمین اون سایت ها کار کردم حتی زمانی که اسم سایتشون اصلا اسم های فعلی نبوده بعد شما خودت رو عقل کل در نظر گرفتی چون اومدی دیدی الان از فلان جا سرور ایران داره یعنی من آمار الکی دادم . واقعا آدم میمونه بعضی وقتا .