PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب دایرکت ادمین

ahadi70
September 5th, 2018, 23:08
سلام دوستان
دایرکت ادمین میخاستم نصب کنم بصورت نا*ل شده فعلا
این اروررو میده در اخرنصب
میشه راهنمایی کنید؟
38558

sarwhost
September 6th, 2018, 00:01
https://sarv-it.com/install-directadmin-package/

djdj99
September 6th, 2018, 12:31
درود
این مورد ربطی به پیش نیاز نداره و با توجه به این ارور میگه که فایل وجود ندارد این مورد رو یکی از دوستان هم چند وقتی پیش مواجه شد. احتمالا مشکل از دایرکت ادمین میتونه باشه.

ahadi70
September 6th, 2018, 21:57
درود
این مورد ربطی به پیش نیاز نداره و با توجه به این ارور میگه که فایل وجود ندارد این مورد رو یکی از دوستان هم چند وقتی پیش مواجه شد. احتمالا مشکل از دایرکت ادمین میتونه باشه.

میخام نال نصب کنم
میشه راهنمایی کنید یا دسترسی بدم زحمتشو بکشید؟

djdj99
September 8th, 2018, 23:47
میخام نال نصب کنم
میشه راهنمایی کنید یا دسترسی بدم زحمتشو بکشید؟
درود
دسترسی را در تلگرام و یا پ.خ کنید + فایل نال دایرکت ادمین تا بررسی شود.

subt
September 9th, 2018, 12:29
مشکل از اون فایل دایرکت ادمینه. منم به همین مشکل برخوردم دایرکت ادمینو از یه جای دیگه گرفتم نصب شد بدون مشکل

ITarashe
September 10th, 2018, 08:27
سلام دوستان
دایرکت ادمین میخاستم نصب کنم بصورت نا*ل شده فعلا
این اروررو میده در اخرنصب
میشه راهنمایی کنید؟
38558
توجه داشته باشید که readme نسخه های نال رو حتما بخونید
تقریبا جدید ترین نسخه ای که دیدم لایسنس رو بصورت کارت شبکه لوپ بکی کلون میکردن و اورجینال نصب میکردن ولی فقط روی centos 7 یا Clinux7 میشد نصب کرد . روی نسخه های 5 و 6 نمیتونستن چون اصل لایسنس اصلا برای اون ورژن نبود
توصیه من به شما استفاده از لایسنس اورجینال هست .
بنده خودم ریسلر دایرکت ادمین هستم لایسنس ماهانه 5$ میتونم در اختیارتون قرار بدم بصورت کاملا اورجینال
لایف تایم هم 89$
سیستم های لایسنس هم هست که آقای سنجری زحمتشو کشیدن البته واقعا نخبه هستن و دستشون درد نکنه .
درسته ما کپی رایت رو نقض میکنیم با سیستم لایسنس و پروکسی لایسنس و نصب اسکریپت های نال ولی واقعا واقعا
اونها برای ما ایرانی ها ارزشی قائلن ؟
دامنه com که 6 هزار تومن ثبت میکردیم الان 150 هزار تومن ثبت میکنیم . پس ما هم حق داریم وقتی تحریمیم مستقیم بهمون چیزی نمیفروشن یکی بخریم و به اشتراک بذاریم
یجورایی مثل جنگ زده ها . برای همین اسمشو نقض حقوق نمیدونم . زمانی که به ما هم ایفون 99$ با یک سال کریر رایگان دادن حتی لاک
وقتی به ما همینطوری پروموشن های دلار دلاری بدن چرا ویندوزمون اورجینال نشه
چرا نرم افزارارو نخریم
وقتی لطمه وارد نکنن . اقتصاد زمین نخوره . درامد داشته باشیم هممون بهترینشو میخریم .
همونطوری که میبینید برای اونا اصلا لایسنسم نباشه دنبال دکمه donate میگردن یه چیزی بدن به طرف بابت زحمتش . چون همه چیز متقابله

ببخشید طولانی شد .
درکل نسخه نال توصییه نمیشه . اگر برای اموزش هست هم حتی شخصا حاضرم رایگان لایسنس در اختیارتون بذارم نصب کنید تست کنید یاد بگیرید .
نسخه نال برای یه سرور فیشینگی چیزیه کلا 1 هفته آپه و خلاص . کنترل پنل و هسته اصلی هاستینگتون اورجینال نباشه و ندونید چی داخلش میگذره
وقتی همه چی با cیا gcc کامپایل شده و شما غیر ممکنه بتونید بفهمید محتویان اینستالر چیه . فقط از طریق hexdump یا اسمبلی و زبان ماشین و . 0 و 1 ؟

1- حتما readme رو بخونید . اون نسخه که گفتم لینکش اینجا ست : برای centos 7 نوشته : https://github.com/lehieuit/Directadmin-1.53-nulled - پیشنهاد نمیشه کلا نسخه های نال . هر نوع مدلی

2- لایسنس اورجینال تهیه کنید اگر سرویس میخواید راه اندازی کنید .

3- لایسنس اورجینال رایگان در اختیارتون قرار میدم اگر میخواید یاد بگیرید.

4- سیستم لایسنس استفاده کنید اگر نمیخواید هزینه بالایی برای لایسنس اورجینال بدید . همون نسخه اورجینال نصب میشه فقط لایسنس از یه پل رد میشه که بهش میگن سیستم لایسنس configserver.pro . اقای سنجری . تاییید میشن

5 - در خدمتتون هستیم >:D

aptech
November 18th, 2018, 15:44
سلام وقتتون بخیر.من وردپرس رو روی دایرکت ادمین نصب کردم اما صفحه ورد پرس باز نمیشد.اشتباهی فولدر public_html رو حذف کردم.بعد دوباره به صورت دستی فولدر ساختم.اما الان که مجدد میخوام ورد پرس رو توش آپلود کنم این خطا رو میده.Saved filesize is less than uploaded filesize. Check quotas. ممنون میشم راهنماییم کنین.