توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور اختصاصی
server4u
September 5th, 2018, 08:59
سلام
یه سری از مشتریان شرکت نیاز به سرور اختصاصی دارند.
به نظرتون سرور ها رو به صورت مستقیم خریداری کنیم از پارس آنلاین یا آسیاتک و یا اینکه از همکاران انجمن تهیه کنیم ؟
دوستان لطفا راهنمایی بفرماید، چون تا به حال تجربه در این زمینه نداشته ام فکر میکنم با مشکلات فراوانی رو به رو هستم .
فعلا قصد دارم با یه دیتاسنتر شروع کنم که هزینه هاش معقول باشه و مشکلات کمتری ( آپتایم و پشتیبانی ) داشته باشه .
a1994n1373
September 5th, 2018, 09:24
سلام . در صروتی که تجربه مدیریت سرور ندارید بهتر هست از همکاران در انجمن تهیه فرمایید .
novin-web
September 5th, 2018, 11:56
سلام
بهتر هست از یک شرکت تهیه نمایید
NetworkFA
September 5th, 2018, 12:02
سلام
یه سری از مشتریان شرکت نیاز به سرور اختصاصی دارند.
به نظرتون سرور ها رو به صورت مستقیم خریداری کنیم از پارس آنلاین یا آسیاتک و یا اینکه از همکاران انجمن تهیه کنیم ؟
دوستان لطفا راهنمایی بفرماید، چون تا به حال تجربه در این زمینه نداشته ام فکر میکنم با مشکلات فراوانی رو به رو هستم .
فعلا قصد دارم با یه دیتاسنتر شروع کنم که هزینه هاش معقول باشه و مشکلات کمتری ( آپتایم و پشتیبانی ) داشته باشه .
شما اگر سرور دارید میتونید با دیتاسنتر مستقیم کار کنید
محدودیتی ندارید ولی اگر سرور فیزیکی ندارید برای اجاره سرور با همکاران کار کنید قیمت های مناسب تری به نسبت به دیتاسنتر ارائه میدهند
mobinhost.in
September 5th, 2018, 21:25
پیش نهاد می شود حتما" از شرکت ها تهیه کنید موارد فنی ارتباط با دیتاسنتری و مشکلات زیادی وجود دارد
در صورت تمایل شرکت مبین هاست می تواند به صورت همکاری قیمت های مناسبی ارائه کند
server4u
September 8th, 2018, 19:19
پیش نهاد می شود حتما" از شرکت ها تهیه کنید موارد فنی ارتباط با دیتاسنتری و مشکلات زیادی وجود دارد
در صورت تمایل شرکت مبین هاست می تواند به صورت همکاری قیمت های مناسبی ارائه کند
سرور ها رو کجا میتونم مشاهده کنم ؟
سلام
دانش کار با سرور اختصاصی رو دارم - فقط دسترسی به روت سرور داشته باشم کافیه .
دوستانی که در این زمینه کار می کنند، لطفا سرورهای پیشنهادی رو برام ارسال کنند تا بتونم باهاتون کار کنم .
ممنون
NetworkFA
September 8th, 2018, 19:21
سرور ها رو کجا میتونم مشاهده کنم ؟
سلام
دانش کار با سرور اختصاصی رو دارم - فقط دسترسی به روت سرور داشته باشم کافیه .
دوستانی که در این زمینه کار می کنند، لطفا سرورهای پیشنهادی رو برام ارسال کنند تا بتونم باهاتون کار کنم .
ممنون
با سلام خدمت همکاران عزیز
سروری با مشخصات زیر در دیتاسنتر برج میلاد آماده ارائه به صورت اجاره ماهانه و سه ماهه میباشد.
CPU : 2x Intel® Xeon® Processor E5-2650L v2 / 20 cores – 40 threads
Ram : 32 GB DDR3 ECC 1600Mhz HPE SmartMemory
Hard Disk : 1TB SSD Samsung
IP : 4 Usable
Port : 1 Gbps
Traffic : Upto 30TB Per Month
Price: 1,300,000T
امکان ارائه سرور با آپلینک 10گیگابیتی نیز وجود دارد
هر عدد آیپی اضافه 10هزارتومان (تعداد بیشتر تخفیف بیشتر)
لینک خرید: https://clients.networkfa.net/cart.php?a=add&pid=75
درصورت داشتن هرگونه مشکل ویا سوال آن را با پشتیبانی از طریق تیکت درمیان بگذارید.
Mr.Pouria
September 8th, 2018, 19:30
طبق تجربه شخصی بنده تی 6 سال ارائه خدمات وب بهتون پیشنهاد میکنم به هیچ وج از همکار واسط خریداری نکنید ! شاید 10 درصد ارزان تر خرید از همکار براتون تموم بشه اما خیلی از مزیت هارا قطعا از دست میدید ( برای مثال شاید دیتاسنتر ترافیک شما را رایگان حساب کند اما واسط شما بهتون اطلاع نمیده و از شما دائم هزینه ترافیک را دریافت میکند ....) البته همه همکاران اینجوری نیستن ولی به جرعت میشه گفت بالای 95 درصد فروشنده ها تجربه بدی براتون به جا میزارن ...
بهترین کار از دیدبنده خرید مستقیم از دیتاسنتر میباشد زیرا خیلی از مسائل را دیگر ندارید ( تغییر قیمت به دلایل مسخره ، کاهش کیفیت خدمات پشتیبانی ، عدم دسترسی فیزیکی به سرور و ... )
اگرم نمیتونید هزینه کنید و سرو بخرید ( فیزیکی ) میتونید از شرکت هایی که به صورت شناخته شده و بدون مشکل در این زمینه فعالیت میکنن همکاری داشته باشید ...
پیشنهاد های بنده به ترتیب کیفیت و خدمات :
چه تجربه ای دارید شما!!!
دیتا سنترهایی که اصلا 90 درصد مسائل پیچیده را بلد نیستند
ای پی زیر 5 هزار نمیداهند
برای هر کاری میگن خودتان بیاد دیتا سنتر
هزار تا مشکل دیگر دارند
Mr.Pouria
September 9th, 2018, 01:47
چه تجربه ای دارید شما!!!
دیتا سنترهایی که اصلا 90 درصد مسائل پیچیده را بلد نیستند
ای پی زیر 5 هزار نمیداهند
برای هر کاری میگن خودتان بیاد دیتا سنتر
هزار تا مشکل دیگر دارند
هزار تا مشکل اینچنینی بهتر از عدم دسترسی به سرور از بیین رفتن اطلاعات مهم میباشد ...