توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به سانسور کننده
filmbazz
August 29th, 2018, 16:46
برای سانسور هر قسمت سریال بصورت برشی چقدر میگیرید؟
قیمت رو همینجا بزارید خصوصی ندید
August 29th, 2018, 18:09
برای سانسور هر قسمت سریال بصورت برشی چقدر میگیرید؟
قیمت رو همینجا بزارید خصوصی ندید
filmbazz
August 29th, 2018, 23:04
10000 ت
زیاده
اشکان
August 30th, 2018, 01:33
چ تعداد سریال در روز لازم دارید؟
هر قسمت از یک سریال رو به چند کیفیت باید سانسور کرد ، منظور 1080 - 720 - 480 ؟
filmbazz
August 30th, 2018, 01:40
قیمت بدید اول باید حساب کتاب کنم
فعلا همرو 720 میخوام
enable
August 30th, 2018, 10:55
چ تعداد سریال در روز لازم دارید؟
هر قسمت از یک سریال رو به چند کیفیت باید سانسور کرد ، منظور 1080 - 720 - 480 ؟
ایشون میگن سانسور پرشی. پس نیاز به سانسور پوششی نیست (به این معنی که نیازی به انکد مجدد نیست)
فایلهارو درهر کیفیتی بهتون بدن بدون انکد سانسور میکنید.
هر اپیزود بنا به مقدار سانسور بین 2000تومان تا 10000تومان باید متغیر باشه. برای اپیزودهایی که سانسور نیاز نداره هم میتونید 500تومان درنظر بگیرید. چون کله اپیزود مانیتور میشه.
filmbazz
August 30th, 2018, 12:01
ایشون میگن سانسور پرشی. پس نیاز به سانسور پوششی نیست (به این معنی که نیازی به انکد مجدد نیست)
هر اپیزود بنا به مقدار سانسور بین 2000تومان تا 10000تومان باید متغیر باشه. برای اپیزودهایی که سانسور نیاز نداره هم میتونید 500تومان درنظر بگیرید. چون کله اپیزود مانیتور میشه.
مرسی
نرم افزارشم کار باهاش خیلی سادس سرعت برشش عالیه و زود ذخیره میکنه شاید رو هم یک دقیقه بکشه
اشکان
August 30th, 2018, 12:23
دوست عزیز 500 تومن برای یک پست کپی پیسته
شما حداقل باید یک ساعت بشینی یک سریال رو کامل ببینی ، یک ساعت زمان گذاشتن 500 تومن؟
دانلود + اپلود ( که صد برابر سخت تره )
+
یه حجم زیادی سانسور
----------------------------------
هر اپیزود 8 هزار تومن قابل انجام است
enable
August 30th, 2018, 13:06
دوست عزیز 500 تومن برای یک پست کپی پیسته
شما حداقل باید یک ساعت بشینی یک سریال رو کامل ببینی ، یک ساعت زمان گذاشتن 500 تومن؟
دانلود + اپلود ( که صد برابر سخت تره )
+
یه حجم زیادی سانسور
----------------------------------
هر اپیزود 8 هزار تومن قابل انجام است
اشکان عزیز شما کار با برنامه ای که این بنده خدا میخواد بلد نیستی. درواقع نمیدونی چه برنامه ای هست.
- - - Updated - - -
لطفا ادرس سایتتونو اگه میتونید در همین تاپیک اعلام کنید. اگر نه. به تلگرام بنده بدید.
باتشکر.
seraj654
August 30th, 2018, 13:12
اشکان عزیز شما کار با برنامه ای که این بنده خدا میخواد بلد نیستی. درواقع نمیدونی چه برنامه ای هست.
- - - Updated - - -
لطفا ادرس سایتتونو اگه میتونید در همین تاپیک اعلام کنید. اگر نه. به تلگرام بنده بدید.
باتشکر.
مسئله برش نیست... نرم افزار برش بدون اینکد مجدد هم boilsoft spilitter هست که همه آشنایی دارن... مسئله بازبینی و زمان سانسور و همچنین هزینه های دانلود و آپلود هست. شما اگه با قیمت کمتری برای ایشون میتونی انجام بدی بهشون پیشنهاد بده. قیمت کمتر از 8000 تومن کسی میده که قبلا اینکار انجام نداده باشه
enable
August 30th, 2018, 13:21
مسئله برش نیست... نرم افزار برش بدون اینکد مجدد هم boilsoft spilitter هست که همه آشنایی دارن... مسئله بازبینی و زمان سانسور و همچنین هزینه های دانلود و آپلود هست. شما اگه با قیمت کمتری برای ایشون میتونی انجام بدی بهشون پیشنهاد بده. قیمت کمتر از 8000 تومن کسی میده که قبلا اینکار انجام نداده باشه
دوست عزیز من اگه وقت کنم برای سایت خودم اینکارو بکنم
جسارت نمیکنم. ولی دانش شما خیلی پایینه که برای سانسور میخوای با BS Splitter کار کنی.
seraj654
August 30th, 2018, 13:24
دوست عزیز من اگه وقت کنم برای سایت خودم اینکارو بکنم
جسارت نمیکنم. ولی دانش شما خیلی پایینه که برای سانسور میخوای با BS Splitter کار کنی.
خب شما که دانشمندی نرم افزار بدون ری اینکد معرفی کن که بقیه هم استفاده کنند.
MAHDITX
August 30th, 2018, 15:40
من 7 میگیرم اگه بدون انکد باشه
filmbazz
August 30th, 2018, 16:26
اسم نرم افزار SolveigMM Video Splitter هستش که فقط باهاش برش میدید.فیلم رو اضافه میکنید برش میدید و فیلم رو در فرمت خودش با حجم کمتر یه جا ذخیره میکنه بدون اینکه معطل بشید .من خودم تمام فیلم و سریالامو با این نرم افزار سانسور میکنم به شدت کارآمد و عالیه حتی یکی از نسخه هاشم فارسی کردم خودم
- - - Updated - - -
من 7 میگیرم اگه بدون انکد باشه
تشریف بیارید خصوصی
seraj654
August 30th, 2018, 18:22
اسم نرم افزار SolveigMM Video Splitter هستش که فقط باهاش برش میدید.فیلم رو اضافه میکنید برش میدید و فیلم رو در فرمت خودش با حجم کمتر یه جا ذخیره میکنه بدون اینکه معطل بشید .من خودم تمام فیلم و سریالامو با این نرم افزار سانسور میکنم به شدت کارآمد و عالیه حتی یکی از نسخه هاشم فارسی کردم خودم
- - - Updated - - -
تشریف بیارید خصوصی
SolveigMM Video Splitter هم اینکد مجدد انجام میده و روی بیت ریت ویدئو تاثیر میزاره و به علاوه از چندین استریم ویدئویی یا صوتی و همچنین زیرنویس پشتیبانی نمی کنه.
filmbazz
August 30th, 2018, 21:47
حجم کار چقدره ؟ چند اپیزود؟
پیدا شد با تشکر از همه با کاربر MAHDITX (http://www.webhostingtalk.ir/member.php?u=93634) به تفاهم رسیدم