PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من فقط میخوام dll رو به سرور جدید متصل کنم نه سایت اصلی رو

emad8000
August 28th, 2018, 01:33
سلام...من یک دامنه دارم که روی سرور مجازی هست , من میخواهم ساب دامنه dll رو به سرور دیگه متصل کنم .. a رکورد اضاافه کردم نشد ... در سرور جدید نام همین دامنه رو میزنم میگه : یعنی باید دی ان اس سرور جدید رو ست کنی تو دامنه.... چیکار کنم ؟ من فقط میخوام dll رو به سرور جدید متصل کنم نه سایت اصلی رو ...تنها راه چاره اینه که این دامنه رو تو سرور جدید ایجاد کنم بعد ساب دامنه رو ایجاد کنم و A رکورد بزنم تو سرور اول ولی نمیشه

خطا در سرور جدید

(XID af4cke) Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.

(https://m3447.contabo.net:2083/cpsess8051184927/frontend/paper_lantern/addon/index.html)

mnajafi33
August 28th, 2018, 08:51
سلام
تو سرور دوم که میخوان ساب دامنه dll رو بهش وصل کنید باید دامنه اصلی هاست dll.domain.com به عنوان دامنه اصلی هاست تعریف شده باشه
تو هاست اول که خود دامنه به عنوان دامنه اصلی هست یه a record ایجاد کنید با نام dll ایجاد کنیو ip سرور دوم رو بهش اختصاص بدین
باتشکر

emad8000
August 28th, 2018, 09:55
به این صورت اضافه میکنم بازم همون خطا رو میده یعنی اینطوری
dll.domain.com
a record ایجاد کنید با نام dll ...... از دیروز ایجاد کردم

(XID af4cke) Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.

mnajafi33
August 28th, 2018, 09:58
اگه امکان داره که اطلاعات ورود به هاست رو برام بفرستین
در تلگرام در ارتباط باشید
بررسی کنم براتون
ID telegram : roudanhost

gharibion
August 28th, 2018, 10:26
به این صورت اضافه میکنم بازم همون خطا رو میده یعنی اینطوری
dll.domain.com
a record ایجاد کنید با نام dll ...... از دیروز ایجاد کردم

در هاست اصلی باید رکورد a تعریف شود ، در هاست ثانویه باید نام ساب دامین دانلود ، به عنوان نام اصلی هاست قرار گیرد .
تنظیم رکورد a را در پنل دامنه نیز می توانید انجام دهید .

emad8000
August 28th, 2018, 10:37
در هاست اصلی باید رکورد a تعریف شود ، در هاست ثانویه باید نام ساب دامین دانلود ، به عنوان نام اصلی هاست قرار گیرد .
تنظیم رکورد a را در پنل دامنه نیز می توانید انجام دهید .

نمیشه ...

emad8000
August 28th, 2018, 13:16
کسی نیست ؟

mnajafi33
August 28th, 2018, 13:26
کسی نیست ؟امکام داره دسترسی بدین بررسی بشه
ببینم مشکل از کجاست

Sent from my HTC One using Tapatalk