توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم اتصال به اینترنت در ویندوز سرور 2012
vahid97gh
August 27th, 2018, 14:52
سلام
در ویندوز سرور 2012 من هم شبکه رو میبینم هم پینگ 8.8.8.8 را دارم ولی هیچ سایتی را نمی توانم باز کنم مشکل کجاست؟
آنتی ویروس symantech نیز روی سرور نصب است ولی وقتی آنتی ویروس رو هم disable می کنم باز هم وارد هیچ سایتی نمی شود.
مشکل کجاست لطفا راهنمایی فرمایید.
با تشکر
Rayan Web Host
August 31st, 2018, 16:50
سلام
در ویندوز سرور 2012 من هم شبکه رو میبینم هم پینگ 8.8.8.8 را دارم ولی هیچ سایتی را نمی توانم باز کنم مشکل کجاست؟
آنتی ویروس symantech نیز روی سرور نصب است ولی وقتی آنتی ویروس رو هم disable می کنم باز هم وارد هیچ سایتی نمی شود.
با تشکر
با سلام خدمت شما
لطفا بیشتر توضیح دهید.
سرور در کجا قرار دارد،
به صورت فیزیکی به سرور دسترسی دارید یا به وسیله remote desktop و کنترل از راه دور
1 - لطفا Firewall خود ویندوز را غیر فعال کنید و بررسی کنید ( که این مورد فقط برای بررسی باید انجام شود و در همه حالت نباید فایروال ویندوز غیر فعال باشد )
2 - لطفا از مرورگر دیگر استفاده کنید.
3 - ممکن است فقط سرور شما ip را شناسایی کند و برای این مورد از دستور nslookup google.com در محیط CMD در سرور استفاده کنید تا بررسی کنید ایا امکان اتصال دامنه به ip فراهم می شود یا نه، و یا اینکه میتوانید بجای ping 8.8.8.8 از ping google.com در سرور استفاده کنید. در صورتی که ping 8.8.8.8 موردی ندارد و ping google.com مشکل دارد باید DNS سرور را بررسی کنید.
و موارد دیگر که ممکن است از آنها نیز باشد.
mohammadsj
September 5th, 2018, 05:41
احتمالا مشکل dns است.
dns تنظیم کنید به 8.8.8.8 , 4.2.2.4 بعد در cmd بزنید. ipconfig /flushdns
hfuhost
September 6th, 2018, 12:41
سلام
با تشکر
با سلام
دوست عزیز و گرامی در رابطه با اینترنت ویندوز 2012 باید چندین مورد را چک کنید .
یک اینکه موقع نصب ویندوز روی سرور کارت شبکه نصب شده است یا خیر؟
مورد دوم اینکه آی پی سرور و گت وی آن را به درستی ست کرده باشید
سوم اینکه dns های آزاد گوگل را ست کنید
سیو کنید نباید مشکلی باشد
اگر بود مشکل از مجازی ساز یا سرویس دهنده سرور شما می باشد
neginet
September 6th, 2018, 13:12
اگر مشکل هنوز پا برجاست مشخصات سرور بدین براتون اوکی کنم
https://t.me/proxy55_support