توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال درمورد تبلیغ گوگل
behtash007
August 26th, 2018, 18:13
سلام
مدتی میشه در گوگل تبلیغ میدم ، در بیشتر مواقع فقط بازگشت سرمایه دارم چیکار کنم سود بیشتر بکنم ، قیمت ها رو افزایش بدم ... سودی که مد نظرم هست بدست نمیاد .
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
AlienX
August 27th, 2018, 08:57
سلام، راستش با وضع الان دلار شما هرچقدر هم هزینه کلیکها رو پایین بیارید باز هم تبلیغات گوگل یه جورای مقرون به صرفه نیست مگر اینکه سود فروش شما خیلی بالا باشه یا مثلا روی هر کالا یا خدمات ۱۰ برابر هزینه کلیک سود کنید که باز هم نمیشه دقیق گفت سود میکنید، راستش من با توجه به تحقیقاتی که از چند تا شرکت معتبر کردم گفتن که ما هم سود آنچنانی نمیکنیم اما هر روز دارن تبلیغات گوگل رو انجام میدن، البته اینها سایتشون صفحه اول گوگل هست اما مثلا لینک ۱ نیستن و فقط تبلیغ میکنن که برن بالای صفحه، وقتی دلیل تبلیغات بدون سود رو ازشون پرسیدم گفتن ما فقط تبلیغ میکنیم که حضور داشته باشیم و دیده بشیم و در اصل اینها دارن هزینه تبلیغات میکنن نه اینکه سود کنن، یکی از همین شرکتها بابت هر فروش ۱۰ هزار تومن سود میکنه و در ماه داره ۳۰ میلیون تومن هزینه تبلیغات گوگل میکنه و به گفته خودش تقریبا ۱۰۰۰ تا فروش در ماه دارن یعنی میشه ۱۰ میلیون تومن فروش و ۲۰ میلیون تومن ضرر اما همچنان داره به تبلیغات ادامه میده که مردم فقط به سایت اونا سر بزنن، در کل زیاد روی تبلیغات گوگل با وضع دلار امروزی حساب نکنید، من خودم هم واسه سایت خودم تقریبا ۲ ماه پیش تبلیغات انجام دادم، ۱ میلیون تومن واسه تست گذاشتم و فقط ۳۰۰ هزار تومن برگشت و دیگه ادامه ندادم، همین که توسط سئو در صفحه اول باشم کافیه
Cyrus.The.Great
August 27th, 2018, 12:33
سلام
مدتی میشه در گوگل تبلیغ میدم ، در بیشتر مواقع فقط بازگشت سرمایه دارم چیکار کنم سود بیشتر بکنم ، قیمت ها رو افزایش بدم ... سودی که مد نظرم هست بدست نمیاد .
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
سلام
در شرایط فعلی تبلیغ گوگل نمیتونه سودآوری چندانی به همراه داشته باشه مگر در دراز مدت. چون هزینه ها و فروش با این شرایط خیلی تحت تاثیر قرار گرفته.
OnlineServer
August 27th, 2018, 13:31
ما هم در بهترین حالت فقط هزینه ی صرف شده واسه تبلیغات و برگردوندیم
naami
September 9th, 2018, 14:54
متاسفانه با این وضع فعلا نمیشه کاری کرد
https://goo.gl/zKNT2e
reza.gholamirad
January 24th, 2019, 00:57
سلام
میتونید جدای تبلیغات گوگل از اینستاگرام استفاده کنید و پست ها رو پروموت کنید به علاوه اگر سایت شما آمار بازید بالایی داره خودتون تبلیغ بگیریدحتی اگه شده به صورت موقت(در صورتی که از طریق تبلیغ درامد نداشته باشید)
gdfire
January 24th, 2019, 14:10
برو سمت اینستا و تلگرام ترافیک اونجاس گوگل بدرد ایرانی نمیخوره که طرف میشناسم تلگرامو فکر میکنه اینترنته!
SirMoein
January 25th, 2019, 14:51
توی بحث هاستینگ دیگه گوگل جواب نمیده دوست عزیز حالا دوستان گفتن تلگرام و اینستا ولی باز هم اینطور جاها بازده زیادی ندارن پیشنهاد میکنم از انجمنای برنامه نویسی و هاستینگ یا سایت های دانلود اسکریپت و.... تبلیغ بخرید بازده بیشتری خواهید داشت
reza10
March 13th, 2019, 13:00
برای اینکه پولت بهت برگرده و سودکنی
اول باید لندینگ پیجی که داری براش تبلیغ میدی رو برای اون کیوردها بهینه سازی کنی
اینطوری کیفیت تبلیغ یا quality score صفحه میره بالا و میتونی بید کمتری بدی و با هزینه کمتری کلیک بگیری
تبلیغ در گوگل بخش مهمش بهینه سازی کمپینه که میتونی نرخ کلیک رو تا 2 سنت هم برسونی که با دلار 13000 تومنی هم بازم به صرفه تر از تبلیغ در نتورک های ایرانی مثل یکتانت و .... هست
mirmohsen
March 13th, 2019, 23:13
بنظر من بهترین راه تبلیغ همون فضای مجازیه.یا ازین سایت های کلیکی. تعرفه های گول خیلی بالاس و صرف نداره