توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کلون کردن یک نرم افزار اندروید
agh620
August 26th, 2018, 10:36
با سلام
بنده میخوام نرم افزار کافه اینستا رو کلون کنم
با app cloner و apk editor تست کردم و جواب نداده و نمیشه کلون کرد
با lucky patcher هم تست کردم کلون شد اما وقتی وارد نرم افزار میشم یه دفعه میاد بیرون و ارور (please use original application) میده
با apktool توی ویندوز هم دیکامپایل کردم و پکیج نیم و اپ نیم رو تغییر دادم اما توی ریکامپایل ارور میده و کامپایل نمیشه !
از برنامه نویس های اندروید اگه کسی هست که بتونه یادم بده چجوری هر تعداد که دلم خواست از این نرم افزار کلون کنم خبر بده (و کاملا مجزا اجرا بشه)
20 تومن هم دستمزد میدم
توجه داشته باشید روش های parallel space و multi accounts و ... به هیچ عنوان نمیخوام و دقیقا میخوام خود کافه اینستا رو کلون کنم چون میخوام روی بلواستکس اجرا کنم و به صورت پنجره جدا باز بشه پس مولتی اکانت و پارالل اسپیس بدرد بنده نمیخوره
با سلام
بنده میخوام نرم افزار کافه اینستا رو کلون کنم
با app cloner و apk editor تست کردم و جواب نداده و نمیشه کلون کرد
با lucky patcher هم تست کردم کلون شد اما وقتی وارد نرم افزار میشم یه دفعه میاد بیرون و ارور (please use original application) میده
با apktool توی ویندوز هم دیکامپایل کردم و پکیج نیم و اپ نیم رو تغییر دادم اما توی ریکامپایل ارور میده و کامپایل نمیشه !
از برنامه نویس های اندروید اگه کسی هست که بتونه یادم بده چجوری هر تعداد که دلم خواست از این نرم افزار کلون کنم خبر بده (و کاملا مجزا اجرا بشه)
20 تومن هم دستمزد میدم
توجه داشته باشید روش های parallel space و multi accounts و ... به هیچ عنوان نمیخوام و دقیقا میخوام خود کافه اینستا رو کلون کنم چون میخوام روی بلواستکس اجرا کنم و به صورت پنجره جدا باز بشه پس مولتی اکانت و پارالل اسپیس بدرد بنده نمیخوره
معمولا برای جلوگیری از این کار توی کلاس های اصلی متدی قرار میدن که نام پکیج فعلی با نامی که معمولا کدش میکنن بررسی بشه و در صورتی که مشابه نبود از برنامه خارج بشه
اگه سورس کاملو داشته باشید با چنتا بررسی میشه درستش کرد
agh620
August 26th, 2018, 16:16
معمولا برای جلوگیری از این کار توی کلاس های اصلی متدی قرار میدن که نام پکیج فعلی با نامی که معمولا کدش میکنن بررسی بشه و در صورتی که مشابه نبود از برنامه خارج بشه
اگه سورس کاملو داشته باشید با چنتا بررسی میشه درستش کرد
خب سورس کامل رو با دیکامپایل کردن نمیشه به دست آورد؟
agh620
August 26th, 2018, 21:27
با لاکی پتچر کلون میشه و نصب هم میشه پس معلومه میشه کلونش کرد ...
اما این وسط یه چیزی نمیزاره کلون اجرا بشه :39:
agh620
August 26th, 2018, 23:25
آقا 50 هزار تومن دستمزد میدم
بازم کسی انجام نمیده؟
میخوام نسخه اصلی رو ویرایش کنید و کاری کنید که بتونم کلونش کنم
be099
August 27th, 2018, 02:34
با لاکی پتچر کلون میشه و نصب هم میشه پس معلومه میشه کلونش کرد ...
اما این وسط یه چیزی نمیزاره کلون اجرا بشه :39:
درسته نصب میشه ولی طبق همون چیزی که گفتم برنامه نویس یه کاری کرده که فقط با پکیج خودش اجرا بشه
خودم حال دیکامپایل ندارم ، اگه میتونی چیزیو که دیکامپایلرت بهت خروجی میده بفرست برام تا ادیتش کنم بعد بدمش تا کامپایلش کنی 50 تومنم بذار جیبت برو باش یه پیتزا بخور به یاد منم باش
برای این کار دست رسی کامل به فایل های java نیازه..
agh620
August 27th, 2018, 12:05
درسته نصب میشه ولی طبق همون چیزی که گفتم برنامه نویس یه کاری کرده که فقط با پکیج خودش اجرا بشه
خودم حال دیکامپایل ندارم ، اگه میتونی چیزیو که دیکامپایلرت بهت خروجی میده بفرست برام تا ادیتش کنم بعد بدمش تا کامپایلش کنی 50 تومنم بذار جیبت برو باش یه پیتزا بخور به یاد منم باش
سورس رو دیکامپایل کردم
یه شماره ای یا ایدی چیزی داخل تلگرام اگه داری بده بیام اونجا سریع تر ارتباط داشته باشیم و سورس رو داخل فایل zip واستون ارسال کنم
تو پیام خصوصی بفرست
agh620
August 28th, 2018, 08:37
ندادیا!؟
یه شماره مجازی چیزی بزن تو تلگرام بیام اونجا سورسو بدم ویرایش کنید
یا یه ایدی چیزی بده
یا یه ربات پیام رسان
agh620
August 31st, 2018, 14:20
سورس رو دیکامپایل کردم
ویرایش انجام دادم و توی اکتیویتی اصلی شرطی که اجازه اجرا نمیداد رو پاک کردم
حالا هر کار میکنم نمیتونم کامپایل کنم
با apktool نشد