ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سایت در Isp های مختلف

texas
January 27th, 2011, 11:06
با سلام
چند روز پیش سایتم ***** شد ولی با پیگیری ها قرار شد که باز کنن
دیروز که به سایتم سر زدم با مرورگر فایرفاکس باز شد اما سرعت باز شدن خیلی پایین بود این در صورتیه که چند سایت دیگه هم روی همون سرور دارم که چنین مشکلی ندارن
بعدش با اکسپلورر باز کردم ***** بود چند تا از دوستان که گفتم باز کنن ***** بود ولی برای چند نفری هم نبود
علاوه بر این وقتی رفتم رنک سایت رو چک کنم توی بعضی از سایتها با صفحه *****ینگ برخوردم کردم و در بعضی سایتها هم مشکلی نداشت ؟
این دلیلش چیه ؟
الان دیگه شکم برم داشته که رفع ***** شده پرشين ركس (http://www.persianrex.com)
ممنون میشم دوستان بررسی کن و دلیلش رو بگن ایا میتونه مشکل از سرور باشه ؟
با تشکر

f.etemadian
January 27th, 2011, 12:01
من از اینترنت مخابرات چک کردم ***** هست.

jfactor
January 27th, 2011, 13:47
برای من هم ف لـت بود. چند روزه من با تمام سایتا توی آی اس پی های مختلف مواجه بودم. سایت شما هم رفع فیل ت شده ولی چه کنیم که هنوز کشه.

omid68
January 27th, 2011, 14:27
اگه بقیه سایت ها مشکل ندارن روی انون سرور.احتمالاً سایتتون (کد نویسی)سنگین هست؟

aghdaee
January 27th, 2011, 14:33
با سلام
چند روز پیش سایتم ***** شد ولی با پیگیری ها قرار شد که باز کنن
دیروز که به سایتم سر زدم با مرورگر فایرفاکس باز شد اما سرعت باز شدن خیلی پایین بود این در صورتیه که چند سایت دیگه هم روی همون سرور دارم که چنین مشکلی ندارن
بعدش با اکسپلورر باز کردم ***** بود چند تا از دوستان که گفتم باز کنن ***** بود ولی برای چند نفری هم نبود
علاوه بر این وقتی رفتم رنک سایت رو چک کنم توی بعضی از سایتها با صفحه *****ینگ برخوردم کردم و در بعضی سایتها هم مشکلی نداشت ؟
این دلیلش چیه ؟
الان دیگه شکم برم داشته که رفع ***** شده پرشين ركس (http://www.persianrex.com)
ممنون میشم دوستان بررسی کن و دلیلش رو بگن ایا میتونه مشکل از سرور باشه ؟
با تشکر
تو ای اس پی صبانت تهران هم ***** هستش

skrsoft
January 27th, 2011, 14:39
با استناد به قانون جرايم رايانه ای
دسترسۍ به تارنماۍ فراخوانده شده امكان پذير نمۍ باشد.

khudeman
January 27th, 2011, 14:50
عملا حدود یک هفته طول میکشه تا در همه آی اس پی ها باز بشه