PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم دسترسی یوزر به ssh

shadecute
August 22nd, 2018, 12:36
درود وقت بخیر من از ترمینال با کاربری root بدون مشکل به سرور مجازی خودم متصل میشم
اما تصمیم دارم به یکی از یوزر ها که باز برای خودم هست دسترسی ssh بدم و اینکارو وارد دایرکت ادمین شدم و تیک ssh رو براش فعال کردم
بعدش از ترمینال میخوام وارد شم اجازه دسترسی نمیده

-
Permission denied, please try again.
-
فقط روت دسترسی داره ممنون میشم راهنمایی کنید

با دستور زیر به روت وصل میشم فقط جای روت یوزر نیمی که موقع ایجاد هاست در دایرکت ادمین تولید شده رو میزارم جواب نمیده

ssh user@myip -p port

demonvictor
August 22nd, 2018, 12:47
از طریق تیکت تو وب سایت ما در ارتباط باشید هم در این مورد راهنمایی تون میکنیم و هم در صورتی که درآینده به مشکلی هم برخوردین میتونیم کمکتون کنیم.

hlhost.net

همراهان لینوکس (http://hlhost.net/)

Kian
August 22nd, 2018, 14:32
از طریق تیکت تو وب سایت ما در ارتباط باشید هم در این مورد راهنمایی تون میکنیم و هم در صورتی که درآینده به مشکلی هم برخوردین میتونیم کمکتون کنیم.

hlhost.net

همراهان لینوکس (http://hlhost.net/)

دوست گرامی، مردم کاربر سرویس های شما نیستند که آنها را به ارسال تیکت در سایت خودتون دعوت می کنید،

اینجا یک انجمن تخصصی عمومی هست و برای توسعه اش لازم هست که اگر کاری بلد هستید، مشکلات کاربران انجمن را در همین تاپیک ها مرتفع کنید و یا راهنمایی نمایید تا هم مشکل آن فرد برطرف شود و هم دیگران بتوانند در مواقع نیاز، از راهنمایی های ارائه شده در انجمن استفاده کنند.

raminw42
September 2nd, 2018, 11:18
اصولا این پیغام برای نبود یوزر در فایل sshd_config است.
دایرکت ادمین به درستی کار نمی کند

درود وقت بخیر من از ترمینال با کاربری root بدون مشکل به سرور مجازی خودم متصل میشم
اما تصمیم دارم به یکی از یوزر ها که باز برای خودم هست دسترسی ssh بدم و اینکارو وارد دایرکت ادمین شدم و تیک ssh رو براش فعال کردم
بعدش از ترمینال میخوام وارد شم اجازه دسترسی نمیده

-
Permission denied, please try again.
-
فقط روت دسترسی داره ممنون میشم راهنمایی کنید

با دستور زیر به روت وصل میشم فقط جای روت یوزر نیمی که موقع ایجاد هاست در دایرکت ادمین تولید شده رو میزارم جواب نمیده

ssh user@myip -p port