ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حداقل رم و سیستم عامل مورد نیاز دایرکت ادمین

IMAN.K
August 20th, 2018, 23:55
سلام ، من برای دو سه تا وبسایت شخصی که ترافیک زیادی هم ندارن میخوام یه سرور مجازی کوچیک بگیرم ، برای نصب دایرکت ادمین یه سرور مجازی با 256 مگ رم جواب میده؟
سیستم عامل حتما باید Centos یا دبیان باشه ؟ اوبونتو مشکلی نداره؟

OnlineServer
August 20th, 2018, 23:57
256 مگ رم برای خود centos هم کافی نیست و anacondra نصاب سیستم centos کار نمیکنه چه برسه بخوایید کلی سرویس دیگه روش ران کنید.

IMAN.K
August 21st, 2018, 00:00
حداقلش چقدر میتونه باشه؟

OnlineServer
August 21st, 2018, 00:03
https://www.directadmin.com/install.php

Hardware
We highly recommend a processor of at least 500 Mhz even though DirectAdmin will run on slower systems. A minimum 1 GB of memory is required (2+ GB is preferred), with at least 2 GB of swap memory. A hard drive with at least 2 gigabytes of free space (after the Linux install) is also required. If you are expecting high traffic levels then you will need more memory, processor power, and hard drive space than we recommend here. Intel and AMD should work fine. Solaris/Sparc will not.

takmizbannet
August 21st, 2018, 00:04
حداقلش چقدر میتونه باشه؟
خب اگر ترافیکی ندارین بهترین انتخاب همون هاست اشتراکیه ولی در کل اگر اصرار دارین برین روی سرور مجازی زیر رم 2 اصلا مناسبتون نیست ( البته به نظر من )

elsaapps
October 3rd, 2018, 09:35
با نظر دوستمون موافق هستم . رم سرور باید بالای 4 گیگ باشد . شما فقط دایرکت را بررسی نکن .. پشت دایرکت 50 تا سرویس دیگه هم فعال هستش .. دوماً CPU شما باید حداقل 3 هسته ای باشد .. اگر مجازی می خواهید نصب کنید بقیه سخت افزارها را هم بررسی کردی ؟؟

ESXI هر کارت شبکه ای را قبول نمی کنه که نصب کنی... در ضمن Centos هم نسخه های 7 هم فکر نکنم 32 بیت رو پشتیبانی کنه؟؟ برای راه اندازی یک سرور کوچیک از کانفیگ کیس های معمولی کلا بیا بیرون ... برو به سمت سیستم های HP