توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم تسویه سایت nextpay
rezausa2010
August 20th, 2018, 18:10
nextpay هم پول مارو نمیده نزدیک و بهونه الکی میاره . دوستان پیشنهاد میشه اصلا سمت درگاه های واسط نرید مخصوصا nextpay که اصلا چیزی به اسم وجدان ندارند و تو روز روشن کلاهبرداری میکنند
حرفشونم اینه که باید واسه فروش گیفت کارت steam و ... از کاربرات کارت ملی و ... میگرفتی (ولی درگاهو اول تایید کردند و پرداختی اول هم واریز شد ولی اشاره ای نکردند به این موضوع) ما هم نگرفتیم .
خلاصه دوره زمونه بدی شده قبلا ملت وجدان داشتند
MehdiSele
August 20th, 2018, 19:44
از این کارا میکنه Nextpay
اکانت من فعال کرده بودند چون شماره تلفن منزل ما و گوشی خودم خاموش بود مسدود کردن اکانت رو :d
kiavaco
August 20th, 2018, 20:43
تنها درگاه واسط معتبر یک ساوانو و یک پی میباشد مابقی واسط ها رو باید بریزید دور :x اگرم کارتون غیر قانونی هست میتونید نماد برای سایت بگیرید و برای سایت دیگتون استفاده کنید
rezausa2010
August 20th, 2018, 21:04
تنها درگاه واسط معتبر یک ساوانو و یک پی میباشد مابقی واسط ها رو باید بریزید دور :x اگرم کارتون غیر قانونی هست میتونید نماد برای سایت بگیرید و برای سایت دیگتون استفاده کنید
با ساوانو کار میکردیم متاسفانه گفتند فعلا سرویس نمیدن که مجبور شدیم بیایم روی این nextpay ... تو این وضع گرونی مارو به خاک سیاه نشوندند. من که ازشون نمیگذرم
MehdiSele
August 20th, 2018, 23:32
یک پی ماژول whmcs داره؟
takmizbannet
August 20th, 2018, 23:33
یک پی ماژول whmcs داره؟
توی سایت های ایرانی میتونین ماژولش رو رایگان دانلود کنین.
- - - Updated - - -
nextpay هم پول مارو نمیده نزدیک و بهونه الکی میاره . دوستان پیشنهاد میشه اصلا سمت درگاه های واسط نرید مخصوصا nextpay که اصلا چیزی به اسم وجدان ندارند و تو روز روشن کلاهبرداری میکنند
حرفشونم اینه که باید واسه فروش گیفت کارت steam و ... از کاربرات کارت ملی و ... میگرفتی (ولی درگاهو اول تایید کردند و پرداختی اول هم واریز شد ولی اشاره ای نکردند به این موضوع) ما هم نگرفتیم .
نکست پی سابقه بدی داره واقعا ، گیفت کارت چیه که کارت ملی بخواد :| نهایتش یارو میخواد دوتا بازی باهاش بخره دیگه ضمنا کلی سایت دیگه هم هستن که گیفت میفروشن و از این چیزا نمیخوان ، شک نکنید دارن بهونه میارن ، قانونی پیگیری کردن هم فایده نداره .
rezausa2010
August 21st, 2018, 00:30
خلاصه دوستان حواستون باشه که شما گرفتار نشید
این افراد تو روز روشن کلاهبرداری میکنن و هیچکسم جلوشونو نمیگیره
downloaddl
August 21st, 2018, 03:01
با ساوانو کار میکردیم متاسفانه گفتند فعلا سرویس نمیدن که مجبور شدیم بیایم روی این nextpay ... تو این وضع گرونی مارو به خاک سیاه نشوندند. من که ازشون نمیگذرم
سلام
چرا از زرین پال استفاده نمی کردید؟!
seraj654
August 21st, 2018, 13:51
من از سال 95 با نکست پی کار کردم و مشکلی نداشتم. این مدل قوانین هم به درخواست ساماندهی در سایتشون اعمال شده. شما باید قوانین مطالعه می کردی
- - - Updated - - -
قوانین نکست پی:
https://nextpay.org/regulation/#prohibited-list
(https://nextpay.org/regulation/#prohibited-list)
. خرید و فروش ارزهای اینترنتی مانند PayPal و WebMoney و Skrill و BitCoin و کارتهای اعتباری قانونی ارزی و خرید از وبسایت های خارجی و در کل هرگونه پرداخت بینالمللی “فقط و فقط” با رعایت موارد زیر مجاز است :
• پذیرنده باید شخص پرداخت کننده را از طریق دریافت “آی.پی و اسکن مدارک هویتی مانند کارت ملی و شماره تلفن ثابت و شماره تلفن همراه و آدرس محل سکونت” احراز هویت کند و از صحت هویت وی مطمئن شود.
• پذیرنده مسئولیت کامل هرگونه نقص در هویت پرداخت کننده را میپذیرد
• پذیرنده باید در خصوص تراکنشهای پرداخت کنندگان نظارت دقیق داشته باشد
• سامانههای تبادلی پذیرنده باید از شفافیت کامل و عالی در خصوص معاملات ، هویت و تراکنش ها برخوردار باشد
• در خصوص فعالیت مندرج در این بند ( بند ۱۰ ) پذیرنده موافقت میکند که نکستپی همواره مقداری از موجودی وی را به صلاحدید مدیریت نکست پی به عنوان ضمانت نگهداری کند تا از بروز مشکلات حقوقی و قانونی جلوگیری شود.
مینا-صیفی
October 10th, 2018, 11:30
نکست پی میخوام ثبت نام کنم دوستانی که دارند کار میکنند همچنان خوب هستند تایید میشند ؟ چندوقته شروع به فعالیت کرده این سایت اولین باره میبینم جلب توجه کرده منو
seraj654
October 10th, 2018, 11:38
نکست پی میخوام ثبت نام کنم دوستانی که دارند کار میکنند همچنان خوب هستند تایید میشند ؟ چندوقته شروع به فعالیت کرده این سایت اولین باره میبینم جلب توجه کرده منو
من خیلی وقته ازش استفاده می کنم... اگه طبق قوانین عمل کنید مشکلی پیش نمیاد.
البته تو این یکی دو ماه اخیر درگاهشون چند بار دچار اختلال شده بود و به درگاه بانک وصل نمیشد. با اینحال تمامی تسویه حساب ها رو سریع انجام میدادن.
مینا-صیفی
October 10th, 2018, 11:43
من خیلی وقته ازش استفاده می کنم... اگه طبق قوانین عمل کنید مشکلی پیش نمیاد.
البته تو این یکی دو ماه اخیر درگاهشون چند بار دچار اختلال شده بود و به درگاه بانک وصل نمیشد. با اینحال تمامی تسویه حساب ها رو سریع انجام میدادن.
من فقط با اینک پرداخت کار میکنم میتونید نشونم بدید نمونه ؟
Farzad90
October 10th, 2018, 17:11
این نوع اول
https://superhost.nx.plus
این نوع دوم
https://api.nextpay.org/gateway/link/MIdOOFI4dn
به صورت فرم هم داشت که اگر خواستید براتون بسازم
- - - Updated - - -
مینا-صیفی
October 11th, 2018, 15:17
این نوع اول
https://superhost.nx.plus
این نوع دوم
https://api.nextpay.org/gateway/link/MIdOOFI4dn
به صورت فرم هم داشت که اگر خواستید براتون بسازم
- - - Updated - - -
باهاشون بحث کردم قوانین مسخره سختشون نگرفتم
از pay ir گرفتم لینک پرداختم داره راحت مدارکم دادم تمیز .
ebiarmin
November 4th, 2018, 22:19
باهاشون بحث کردم قوانین مسخره سختشون نگرفتم
از pay ir گرفتم لینک پرداختم داره راحت مدارکم دادم تمیز .
منم با
pay ir کار می کنم راضی هستم . تا حالا نشد دچار مشکل بشم . البته زرین پال خوبه فقط تو واریز گاها طولانی میشه
مینا-صیفی
November 5th, 2018, 08:53
منم با
pay ir کار می کنم راضی هستم . تا حالا نشد دچار مشکل بشم . البته زرین پال خوبه فقط تو واریز گاها طولانی میشه
منم همینطور با pay ir کار میکنم راضی ام البته ناگفته نمانه idpay.ir بهترینه با یاره بانک مرکزی شده تمامی تسویه هاش خودکار هست اصلا دستی نیست و هر روز صبح زود حساب هستش و خودش درخاست تسویه خودکار میزنه خودش واریز سیستم کاملا اختصاصی خیلی چیز فوق العاده ای هست من بیش از 1 سال کار کردم باهاشون .
MizbanPardaz
November 5th, 2018, 09:51
منم همینطور با pay ir کار میکنم راضی ام البته ناگفته نمانه idpay.ir بهترینه با یاره بانک مرکزی شده تمامی تسویه هاش خودکار هست اصلا دستی نیست و هر روز صبح زود حساب هستش و خودش درخاست تسویه خودکار میزنه خودش واریز سیستم کاملا اختصاصی خیلی چیز فوق العاده ای هست من بیش از 1 سال کار کردم باهاشون .
مطمعنید صبح روز بعد به حساب هست؟؟
1. اگر تراکنش شما قبل از ساعت 23 انجام شده باشد، فردا ساعت 16 به حساب بانکی تان واریز خواهد شد.
2. اگر تراکنش شما بعد از ساعت 23 انجام شده باشد، پس فردا ساعت 16 به حساب بانکی تان واریز خواهد شد.
3. در روزهای تعطیل واریزی انجام نمی شود و به اولین روزکاری بعد از تعطیلی موکول خواهد شد.
به صورت خودکار هست اما صبح روز بعد (صبح زود) نیست
1wp.ir
November 5th, 2018, 10:22
منم همینطور با pay ir کار میکنم راضی ام البته...
لینک پرداختی که میده خیلی سر راست هست و خیلی جالبه. درگاهشون رو تست نکردم .
مینا-صیفی
November 5th, 2018, 11:43
1. اگر تراکنش شما قبل از ساعت 23 انجام شده باشد، فردا ساعت 16 به حساب بانکی تان واریز خواهد شد.
2. اگر تراکنش شما بعد از ساعت 23 انجام شده باشد، پس فردا ساعت 16 به حساب بانکی تان واریز خواهد شد.
3. در روزهای تعطیل واریزی انجام نمی شود و به اولین روزکاری بعد از تعطیلی موکول خواهد شد.
برای من همیشه هر روز 5 صبح تا 8 صبح نهایت واریز میشد هر روز روز های تعطیلی هم واریز میشد
وقتی درگاهت مستقیم بشه اما تا 1 ماه اول روز تعطیلی واریز نمیشه و یکم دیرتر اما مال من مستقیم بود بعد 30 یا40 روز مشتریشون بشید ایمیل میاد میگه درگاتون تغییر کرد مستقیم شد ازون موقع به بعد انطوری که بالا گفتم هر روز صبح زود واریز میشه . سیستمشون اختصاصی و خودکار هستش
- - - Updated - - -
لینک پرداختی که میده خیلی سر راست هست و خیلی جالبه. درگاهشون رو تست نکردم .
منم از لینک پرداختش استفاده میکنم خوبه راضی ام .
PDhost.net
May 22nd, 2020, 10:29
دوستان متاسفانه nextpay چندین روز هست که واریزها را تسویه نمیکند و تیکت و تلفن ها را هم جواب نمی دهند و مبالغی هم که اخیرا کاربران سایت براشون واریز کردند مانده داخلش .
توی اینستاگرامشونم ملت دارن بد و بیراه میگن و جوابگو نیستند.
اگر درگاهشون را دارید سریع غیرفعال کنید تا ضررتون بیشتر نشه. هیچ اطلاع رسانی ای هم نمیکنن که مثلا مشکلشون چی هست ؟ حساباشون مسدود شده یا چی .
405
May 22nd, 2020, 12:17
اکثرا سعی میکنن زودتر واریز کنن
آیدی پی فوق العاده هستش و راضی ام
farhadhelix
May 22nd, 2020, 12:29
از 2 سایت pay.ir و parspal پنل داریم و راحت هست
سایت pay.ir خیلی زود واریزی انجام میده
irihost
May 22nd, 2020, 15:05
دوستان کارمزدهاشون چقدره
پینگ پای چطوره
nazarkhani
May 24th, 2020, 13:02
aqayepardakht.ir اینقدر خوبه که pay.ir کردیم درگاه دوم
یه کلیک ساده خودکار تسویه هات میاد تو حساب ... اولش شک داشتیم چک میکردم کل تراکنش هارو اما 2 ساله واقعا اعتماد دارم ...
pay هم خوبه