با سلام
دوستان بنده نیاز دارم در IIS همه آی پی ها دسترسیشون به index قطع بشه به جز خودم که ای پی استاتیک هم دارم
چه تنظیماتی و کجا باید اعمال کنم ؟
با تشکر
لطفا اگه هزینه هم داره اعلام کنید
data20
August 20th, 2018, 15:14
سلام
باید در ip restrictions تعریف کنید
اگر نتونستید مشخصات rdp با دست رسی admin و IP یا رنح IP و ادرس فایل مورد نظر PM کنید
1eng.ir
August 20th, 2018, 15:40
آیپی خودت رو بنداز تو Allow Entry
بعد از قسمت Edit Feature Settings گزینه Access for unspecified clients رو بذار روی Deny و تمام!
faryspeed
August 20th, 2018, 17:24
سلام
باید در ip restrictions تعریف کنید
اگر نتونستید مشخصات rdp با دست رسی admin و IP یا رنح IP و ادرس فایل مورد نظر PM کنید
ببینید من این مطلب رو توی نت پیدا کردم و ip restrictions روی IIS نصب کردم ولی من میخوام دسترسی به فایل ها برای بقیه ای پی ها قطع نشه و فقط فایل ها index نشه براشون
الان با این حرکت که زدم کلا هیچی برای کاربرای دیگه قابل نمایش یا دانلود نیست
این سرور دانلود هست :)
- - - Updated - - -
آیپی خودت رو بنداز تو Allow Entry
بعد از قسمت Edit Feature Settings گزینه Access for unspecified clients رو بذار روی Deny و تمام!
ببینید من این مطلب رو توی نت پیدا کردم و ip restrictions روی IIS نصب کردم ولی من میخوام دسترسی به فایل ها برای بقیه ای پی ها قطع نشه و فقط فایل ها index نشه براشون
راستی ما خیلی از پست های اموزشی شما توی این انجمن استفاده کردیم جا داره یه تشکر ویژه ازتون بکنم :53:
data20
August 20th, 2018, 18:05
ببینید موردی که گفتم درست و چیزی هم که شما میخواید در همون بخش
بعدش هم گفتم اگر نتونستید اطلاعات بدید براتون درست کنم
حالا این که سرور دانلود و .... واقعا منظورتون متوجه نمی شم مخصوصا ایموجی که گزاشتید
1eng.ir
August 20th, 2018, 18:05
فکر کنم اینجوری جواب بگیری ... (باید تست کنی)
روی اون فایل بخصوصت باید Password Protection بذاری
با htaccess میشه اوکیش کرد، ولی برای IIS باید بصورت رول web.config تغییرش بدی
یااااا ... (بچههای ویندوز کار بهتر میتونن راهنمایی کنن)