با سلام
صفحه اصلی سایتم رو کلمه کلیدیم صفحه چهارم میومد حدود 10 روز و پیشرفت خوبی هم داشت یک اشتباهی کردم و تو نمایش موبایل از حالت mobile friendly خارج شد صفحه اصلیم دیگه تو سرچ این کلمه نمیاد و یک زیر صفحه رو داره نشون میده اونم تو نتایج صفحه 7،6 تو اون صفحه که الان داره میاد کلمه کلیدیم رو لینک کردم به صفحه اصلی، مشکل mobile friendly رو حل کردم ولی هنوز صفحه اصلیم برنگشته و الان 3 روزه که اینجوریه؟ بنظرتون fetch as google کنم:(:(:(
گوگل چرا خیلی زود از نتایج حذف میکنه بعد اینقد برگشتشو طول میده:-w
takmizbannet
August 20th, 2018, 17:36
با سلام
صفحه اصلی سایتم رو کلمه کلیدیم صفحه چهارم میومد حدود 10 روز و پیشرفت خوبی هم داشت یک اشتباهی کردم و تو نمایش موبایل از حالت mobile friendly خارج شد صفحه اصلیم دیگه تو سرچ این کلمه نمیاد و یک زیر صفحه رو داره نشون میده اونم تو نتایج صفحه 7،6 تو اون صفحه که الان داره میاد کلمه کلیدیم رو لینک کردم به صفحه اصلی، مشکل mobile friendly رو حل کردم ولی هنوز صفحه اصلیم برنگشته و الان 3 روزه که اینجوریه؟ بنظرتون fetch as google کنم:(:(:(
گوگل چرا خیلی زود از نتایج حذف میکنه بعد اینقد برگشتشو طول میده:-w
سلام و احترام موارد مختلفی وجود داره که یکی از این موارد وجود رقیب های قوی تر است ، چند روز صبر کنید معمولا مشکل حل میشه.
AlienX
August 20th, 2018, 22:52
دیگه فکر نمیکنم برگرده چون اصلیترین ارکان که خصوصیت موبایل بوده و واسه گوگل خیلی مهم هستش رو مشکل ساز کردی، حالا اومدی درستش کردی اما دیگه به این راحتی برش نمیگردونه، اگر هم برگرده از صفحه ۹ -۱۰ شروع میشه، این مشکل رو قبلا واسه یکی از مشتریامون داشتیم و به سختی برگشت صفحه ۲
takmizbannet
August 20th, 2018, 23:30
دیگه فکر نمیکنم برگرده چون اصلیترین ارکان که خصوصیت موبایل بوده و واسه گوگل خیلی مهم هستش رو مشکل ساز کردی، حالا اومدی درستش کردی اما دیگه به این راحتی برش نمیگردونه، اگر هم برگرده از صفحه ۹ -۱۰ شروع میشه، این مشکل رو قبلا واسه یکی از مشتریامون داشتیم و به سختی برگشت صفحه ۲
بله ، دقیقا کار سخت تر میشه ولی غیر ممکن نیست و بیشتر زمان بر هست البته میشه به این کار سرعت بخشید.
meysamamarlou
August 21st, 2018, 09:48
الان تو کامپیوتر برگشته صفحه 8 ولی تو موبایل هنوز داره اون یکی صفحه رو میاره
AlienX
August 21st, 2018, 12:08
احتمالا داخل کامپیوتر طبق کش قبلی میاره، کش بروسر رو پاک کن، اگر هم کش نداری که حتما برگشته
meysamamarlou
August 23rd, 2018, 12:38
دوباره اون لینکه برگشت الان تو کامپیوترم داره اون لینکو بجا صفحه اصلی نمایش میده من مشکل mobile friendly رو تو وبمستر validate کردم امروز هم ایمیلش اومد که validate شده:102:کسی راه حلی نداره؟:39: