توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پنل پیامک با 10 خط
TheHost
August 20th, 2018, 02:54
درود
درخواست پنل پیامک با 10 خط را دارم.
البته نه برای ارسال پیامک ؛ بلکه برای دریافت چند عدد اس ام اس در ماه.
دوستان لطفا آفر های خود را با ذکر قیمت ارائه دهید
:53:
Mehran18
August 20th, 2018, 03:28
درود
هزینه هر خط بر اساس رند و غیر رند بودن متفاوت - هزینه 14 رقمی از 20.000 تومان به بالا
با ما در ارتباط باشید
mask-online
August 20th, 2018, 09:44
با سلام خدمت شما
پنل نمایندگی پیشنهادی با تعرفه 90 ریال با 1 خط 12 رقمی 10 خط 13 رقمی 100 خط 14 رقمی قیمت 209900 تومان
http://www.webhostingtalk.ir/showthread.php?t=201445
saeedj
August 20th, 2018, 14:46
درود
سلام
در حالت عادی یک خط رایگان داده میشود
ولی برای شما رنج 10 عددی 50001070171710 رایگان داده میشود (برای این مورد باید حداقل برای پنل الماس ثبت نام کنید 159هزار تومان)
payamkutah
August 20th, 2018, 16:09
درود
با سلام و احترام
میتوانید از پنل رایگان سامانه پیام کوتاه ایران استفاده کنید.
با توجه به اینکه قصد دریافت پیامک را دارید ، مطمئنا رند بودن و تعداد ارقام این 10 خط نیز برای شما حائر اهمیت میتواند باشد. در این مورد اگر توضیح بفرمائید ، توضیحات تکمیلی در مورد خط نیز اعلام میشود.
█ افر های ویژه مناسب شماره ، برای شما:
█ شماره غیر انتخابی 14 رقمی از اپراتور 5000 با هزینه هر خط 2 هزار تومان ، مجموعا 18 هزار تومان (برای 9 خط + 1 خط رایگان ) + پنل رایگان برای شما فعال میگردد. (آفر ارزان)
█ شماره غیر انتخابی (نیمه رند) 11 رقمی از اپراتوری دیگر ، هر خط با هزینه 8 هزار تومان ، مجموعا 80 هزار تومان (برای 10 خط ) + پنل رایگان برای شما فعال میگردد (آفر ویژه)
█ این آفر برای تمامی کاربران قبلی و جدید سامانه پیام کوتاه ایران نیز قابل استفاده میباشد! █
در صورت تمایل به دریافت پنل و آفر فوق، بعد از ثبت نام در قالب تیکت موضوع را اعلام نمائید تا عملیات انتخاب و ثبت شماره ها انجام شود.
میتوانید از پنل رایگان سامانه پیام کوتاه ایران استفاده کنید.
با توجه به اینکه قصد دریافت پیامک را دارید ، مطمئنا رند بودن و تعداد ارقام این 10 خط نیز برای شما حائر اهمیت میتواند باشد. در این مورد اگر توضیح بفرمائید ، توضیحات تکمیلی در مورد خط نیز اعلام میشود.
█ افر های ویژه مناسب شماره ، برای شما:
█ شماره غیر انتخابی 14 رقمی از اپراتور 5000 با هزینه هر خط 2 هزار تومان ، مجموعا 18 هزار تومان (برای 9 خط + 1 خط رایگان ) + پنل رایگان برای شما فعال میگردد. (آفر ارزان)
█ شماره غیر انتخابی (نیمه رند) 11 رقمی از اپراتوری دیگر ، هر خط با هزینه 8 هزار تومان ، مجموعا 80 هزار تومان (برای 10 خط ) + پنل رایگان برای شما فعال میگردد (آفر ویژه)
█ این آفر برای تمامی کاربران قبلی و جدید سامانه پیام کوتاه ایران نیز قابل استفاده میباشد! █
در صورت تمایل به دریافت پنل و آفر فوق، بعد از ثبت نام در قالب تیکت موضوع را اعلام نمائید تا عملیات انتخاب و ثبت شماره ها انجام شود.