حتما تا به حال در سایت های مدیریت هاستینگ و فروشگاههای اینترنتی ، ارتباط مستقیم با مدیر (پشتیبانی آنلاین) را مشاهده نموده اید در این پست آموزش نصب و فارسی سازی نرم افزار را براتون قرار دادم امید وارم مورد توجهتون واقع بشه .
نمونه پشتیبانی آنلاین (کروکی هاستینگ) (http://kooruki.ir/livezilla/chat.php)
دانلود آموزش به همراه فایل فارسی ساز برنامه (http://6o5ia.ir/wp-content/uploads/2011/01/Livezilla.zip)
....
کپی رایت حذف نشده ( ترجیحا )
دوست عزیز حتی میخوایید کپی رایت این برنامه رایگان رو حذف کنید(ترجیحا اسم خودتون رو بزنید جاش؟!)!!
p0lice
January 27th, 2011, 10:33
خوبه فقط من نمیدونم چرا از اموزش سر در نمیارم
تو سایت خودش هم هنگ میکنم
aslani606
January 28th, 2011, 23:18
سلام
من نخواستم تاپیک دیگه ای بزنم با اجازه دوستان همینجا سوالم را می پرسم
من این اسکریپت را رو سایتم نصب کردم به صورت امتحانی چند بار آفلاین پیام فرستادم الان آی پی من را بسته وقتی آی پی را تغییر میدم ارسال میکنه
خواستم ببینم این تنظیمات مربوط به اسپم و باند کردن آی پی هاش کجاست؟
February 1st, 2011, 02:36
دوست عزیز بنده تست کردم و دانلود شد ، لطفا دوباره امتحان کنید
alireza71
April 20th, 2012, 21:14
ممنون از اموزش خوب تون.
من یه مشکلی دارم. همه مراحل رو مثل اموزش پی دی اف طی کردم اه شاخه در wwwایجاد کردم موقع تست erorr می ده.
ممومن میشم اگه راهنمایی کنید.
shahab-f
April 20th, 2012, 21:19
خوب سایته لایو زیلا آموزشه تصویری کاملو داده
alireza71
April 20th, 2012, 21:23
بله انو دیدم دقیقا همون مراجل رو طی میکنم.
اشکال کار نمی دونم کجاست. تست سایت ارورر می ده.
شاید لمی داره؟
shahab-f
April 20th, 2012, 23:01
بله انو دیدم دقیقا همون مراجل رو طی میکنم.
اشکال کار نمی دونم کجاست. تست سایت ارورر می ده.
شاید لمی داره؟
دوسته من شما یک ساب دومین بسازید به عنوان مثال support.yourdomain.com بعد و کلیه فایل هایی که لایو زیلا داخل هاستتون ایجاد کرده کپی کنید داخلش و بعد ادرسه اون ساب دومین رو تو قسمتی که دارین نصب میکنید ( قسمتی که آدرسو میخواد) بنویسید و بعدش متصل میشه به همین راحتی- و بعدش هم باید اطلاعاته دیتابیس رو وارد کنید (داخل مرحله نصب)
alireza71
April 21st, 2012, 15:43
دوستان اگه کسی هست برا نصب هزینه اش رو می دم.با ایمیل ali.r.moradi@gmail.com تماس بگیرید.
ممنون
sadra295
June 16th, 2012, 02:32
سلام من لایو زیلا رو نصب کردم وفارسی هم کردم اما وقتی داخل سایتم میرم تا بنینم درسته یا نه یه پیغام هنگام کلیک روی شکل میده میگه که"ا
ين سرويس در دسترس نمي باشد، از اين بابت از شما عذر خواهي ميکينم." حالا من بایدچه کار کنم تا درست بشه؟
farazsms
January 27th, 2013, 23:34
salamsalam dostan man live zilla ro nasb kardam kamel moghe ke miram toye page nasb shode in error ro mide
This PHP feature has been DEPRECATED and is not supported by LiveZilla anymore. Relying on this feature is highly discouraged. Please deactivate (click me) it on system level.
If you don't know how to do this, please get in touch with your webhosting company
avahosting.in
January 28th, 2013, 18:41
با سلام
انجام میدم برای شما
بدرود
Amirkatal
January 29th, 2013, 00:03
سلام دوستان ببخشید من این اسکریپت رو از چند جای دیگه دان کردم و نصب کردم ولی نمیدونم چرا من نمیتونم برای مشتری پیامی بفرستم؟؟؟ فقط شکلک میشه ارسال کرد؟؟
nasa_de
May 27th, 2013, 05:00
سلام دوستان ببخشید من این اسکریپت رو از چند جای دیگه دان کردم و نصب کردم ولی نمیدونم چرا من نمیتونم برای مشتری پیامی بفرستم؟؟؟ فقط شکلک میشه ارسال کرد؟؟
از چه مرورگری استفاده می کنید؟
tejarathost
February 8th, 2014, 16:35
باید Internet Expolorer نسخه 7 به پایین نصب کنید تا مشکلتون حل بشه