PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اینترنت مخابرات

wapmaster
August 18th, 2018, 21:40
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان عزیز
بنده اینترنتم(نامحدود مصرف منصفانه) رو از مخابرات گرفتم .20/5/97 باید مجدد تمدید میکردم ولی همچنان فعاله و بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه و 250 گیگ از اینترنت باقی مونده .با مخابرات تماس گرفتم گفتم چرا این غیرفعال نشده اینترنت ولی هیچ جواب درست حسابی ندادن.(اینترنت من ماهانه هست)
بنظر شما دوستان عزیز مشکل از چیه ؟

dertgtr
August 19th, 2018, 00:05
عجیبه ! چی بگم :دی

MizbanPardaz
August 19th, 2018, 00:29
اگ براتون فاکتور نخورده استفاده نکنید ک میزنن ب حسابتون و حتمت حضوری پیگیر باشید ، من هیچ وقت تلفنی نتونستم اینارو بفهمم ک چیچی میگن

gdfire
August 19th, 2018, 00:32
هرچی استفاده کنی میاد رو قبض

wapmaster
August 19th, 2018, 09:00
اگ براتون فاکتور نخورده استفاده نکنید ک میزنن ب حسابتون و حتمت حضوری پیگیر باشید ، من هیچ وقت تلفنی نتونستم اینارو بفهمم ک چیچی میگن

پرداخت من پیش پرداخت هست !
وقتی که تماس میگیرم جواب درست حسابی نمیدن !

data20
August 19th, 2018, 09:05
مشکلی نیست تا زمانی که قطع نشده استفاده کنید مشکل از سمت پایگاه داده هست که تاریخ سررسید اشتباه اضافه میکنه
چندین بار برای من رخ داده و هیچ پرداخت و فاکتور اضافی هم نداشتم

wapmaster
August 19th, 2018, 09:07
مشکلی نیست تا زمانی که قطع نشده استفاده کنید مشکل از سمت پایگاه داده هست که تاریخ سررسید اشتباه اضافه میکنه
چندین بار برای من رخ داده و هیچ پرداخت و فاکتور اضافی هم نداشتم

اتفاقا الان با مخابرات مجدد تماس گرفتم گفتن این آوانس هست که مخابرات بهتون داده تا پایان کامل حجم !

data20
August 19th, 2018, 09:27
اون بنده خدا از روی نادونی یه چیزی گفته و مشکل جای دیگه ای
برای همین میگم باخیال راحت استفاده کنید پیگیری هم نکنید چون بودن این مشکل به نفع شما

wapmaster
August 19th, 2018, 10:23
اون بنده خدا از روی نادونی یه چیزی گفته و مشکل جای دیگه ای
برای همین میگم باخیال راحت استفاده کنید پیگیری هم نکنید چون بودن این مشکل به نفع شما
دقیقا

نیازی به این نت ندارم .میگم سرماه فاکتور نزنن برام !

data20
August 19th, 2018, 11:18
دقیقا

نیازی به این نت ندارم .میگم سرماه فاکتور نزنن برام !
برای بار 3 وم مشکلی نیست
در سیستم پیش پرداخت مخابرات چیزی به نام صدور فاکتور نداریم تا زمانی که شما سفارش ثبت کنید پس سرماه که هیچ سر سال هم فاکتور برای شما نمیاد