ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک نشدن فولدر در سی پنل

ََُِ
January 26th, 2011, 20:09
سلام

دوستان در سی پنل های من یک فولدر پاک نمیشه اصلا در بعضی سی پنل ها مثلا فولدری که ساختم با نام 01 پاک نمیشه در برخی ها یه اسم های دیگه ولی در کل مشکل یکی هست اونم اینکه فولدر های ایجاد شده 1 دونه اش بعد پاک کردن بر میگرده هر چقدر هر پاک کنیم بدین ترنیب بر میگرده

مشکل چی میتونه باشه ؟

aghdaee
January 26th, 2011, 20:30
سلام

دوستان در سی پنل های من یک فولدر پاک نمیشه اصلا در بعضی سی پنل ها مثلا فولدری که ساختم با نام 01 پاک نمیشه در برخی ها یه اسم های دیگه ولی در کل مشکل یکی هست اونم اینکه فولدر های ایجاد شده 1 دونه اش بعد پاک کردن بر میگرده هر چقدر هر پاک کنیم بدین ترنیب بر میگرده

مشکل چی میتونه باشه ؟
سلام
permission رو روی 777 قرار بدید توجه کنید اگر حتی یک فایل توی این فولدر دسترسیش درست نباشه اون فولدر پاک نخواهد شد
دسترسی تک تک فایل ها و فولدر های زیر مجوعه اش رو نگاه کنید درست باشه
موفق باشید

Reza.exe
January 26th, 2011, 23:26
سلام دوست عزیز
این فولدر مربوط به ساب دومین شما می باشد
برای پاک کردن باید ساب دومین remove کنی

kingstar
February 14th, 2013, 19:07
سلام

مشکل چی میتونه باشه ؟

با سلام
این مشکل می تونه به خاطر تنظیم نادرست Permissions باشه. بهتر که تنظیمات مربوط به پوشه ای که حذف نمیشه رو روی 644 یا744 تنظیم کنید.