توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی کنید : تغییر خودبخود ssl
Nomix
August 18th, 2018, 16:31
سلام دوستان
من یه مدت کوتاه روی سایت Let's Encrypt رایگان نصب بود ( حدود 10 روز )
دیروز من یک ssl خریدم و نصب کردم ولی بعد چند ساعت خود به خود به Let's Encrypt تغییر میکنه
دوبار نصب کردم و دوباره خودش Let's Encrypt شد
یک ایمیل هم میاد که Let's Encrypt تمدید مجدد شد !
لطفا در این زمینه راهنمایی کنید
سپاس
OmizbanCo
August 18th, 2018, 16:38
درود احتمال میدم auto ssl بر روی هاست شما فعال شده باشه تیکت بدید سرویس دهنده auto ssl رو برای یوزر شما غیرفعال کند
takmizbannet
August 20th, 2018, 02:13
سلام دوستان
دیروز من یک ssl خریدم و نصب کردم ولی بعد چند ساعت خود به خود به Let's Encrypt تغییر میکنه
سپاس
سلام و احترام احتمالا هاست اشتراکی دارین . برین توی سی پنل بخش ssl status و اس اس ال اتوماتیک رو غیر فعال کنید و تنظیمات مجدد رو برای اس اس ال اعمال کنید.
aoscentral
September 2nd, 2018, 16:13
سلام دوستان
سپاس
با سلام و احترام
اینطور که مشخص هست دوستمون از دایرکت ادمین استفاده میکنه
اگر از ابتدا گزینه ی Disable Auto Renew دز پایین کادر کد های اس اس ال قابل مشاهده هست. به راحتی از اون میدونید استفاده کنید برای غیر فعال کردن تمدید اتوماتیک. در غیر این صورت این مراحل انحام بدید :
شما وارد پنل دایرکت ادمین بشین و در قسمت SSL Certificates گزینه ی Free & automatic certificate from Let's Encrypt انتخاب کنید و دامنه ها رو انتخاب کنید و save کنید که یک بار دیگه برای شما Let's Encrypt نصب بشه.
به ضمن نصب شدن شما در زیر کادر Paste a pre-generated certificate and key که کد های اس اس ال هست. شما گزینه ای میبینید با این توضیحات "Let's Encrypt in use. Auto-renewal in X Days." و در زیر اون گزینه ی Disable Auto Renew فعال هست که میتونید با استفاده از اون تمدید مجدد lets encrypt غیر فعال کنید.
بعد از این کار بدون مشکل اس اس ال خودتون نصب کنید و استفاده کنید