توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فارسی ترین و شمسی سازی ترین نسخه whmcs ؟
drhannibal
August 17th, 2018, 09:06
سلام ، برای یک کاری (غیر از مدیریت هاست و دامین) احتیاج دارم از whmcs استفاده کنم. اما هرچی گشتم نسخه و ماژولی برای شمسی سازی تمام قسمت ها پیدا نکردم.
مهمترین چیز برای من شمسی بودن تاریخ هاست ، هم برای ادمین هم برای یوزر ، آیا نسخه ای هست که به صورت 100% شمسی و فارسی شده باشه؟ قدیمی بودنش برام مهم نیست فقط شمسی بودنش برام مهمه. تشکر
سلام ، ممنون. ولی اینها فقط برای پنل کاربری و ایمیل ها هستش ،من دنبال اینم که کل پنل ادمین هم شمسی بشه.
MehdiSele
August 17th, 2018, 09:23
سلام ، ممنون. ولی اینها فقط برای پنل کاربری و ایمیل ها هستش ،من دنبال اینم که کل پنل ادمین هم شمسی بشه.
اینم برای بخش مدیریت
http://www.topscript.ir/1391/11/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D8%AA-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85-whmcs/
Reza G
August 17th, 2018, 10:02
طبق تجربه شخصیم هیچ یک از شمسیسازهای موجود قادر به شمسیسازی ۱۰۰ درصدی ناحیه ادمین نیستند. حتی نسخههای تجاری مثل فراسو و ونون.
snmsoftpc
August 17th, 2018, 15:02
طبق تجربه شخصیم هیچ یک از شمسیسازهای موجود قادر به شمسیسازی ۱۰۰ درصدی ناحیه ادمین نیستند. حتی نسخههای تجاری مثل فراسو و ونون.
سلام
دقیقا همینطور هست، متاسفانه برخی از همین شمسی ساز ها چه رایگان و چه تجاری مشکلات بسیار زیادی برای مشتری و بخصوص در زمان بروزرسانی ایجاد میکنند
بهتر هست از همین هوک های رایگان موجود استفاده کنید که البته این هوک ها هم برای نسخه php 5.6 نوشته شده و روی نسخه های بالاتر یا با خطا یا صفحه سفید روبرو میشید
موفق باشید
drhannibal
August 18th, 2018, 09:56
یه دونه ماژول توی سایت فراسو دیدم ، صفحه ادمین رو فارسی نمیکنه درسته ؟ فقط همون صفحات کاربری ؟
من از این سیستم فقط برای ایجاد یه سیستم حسابداری کوچیک و مدیریت فاکتور میخوام استفاده کنم ، یعنی اصلا برای ثبت دامنه و هاست و... نمیخواد استفاده بشه ، و در حوزه it هم نیست (ورزشیه) ، آیا توی گزارش ها در پنل ادمین شمسی نمیشن ؟ یعنی مدیر ، بدهی های هر فرد و فاکتور های دوره ای هر فرد رو بتونم به صورت شمسی بهش نشون بدم ؟
سلام
دقیقا همینطور هست، متاسفانه برخی از همین شمسی ساز ها چه رایگان و چه تجاری مشکلات بسیار زیادی برای مشتری و بخصوص در زمان بروزرسانی ایجاد میکنند
بهتر هست از همین هوک های رایگان موجود استفاده کنید که البته این هوک ها هم برای نسخه php 5.6 نوشته شده و روی نسخه های بالاتر یا با خطا یا صفحه سفید روبرو میشید
موفق باشید
توی ناحیه کاربری که مشکلی نیست انگار ، ماژول زیاد هست و بلاخره یکیش کار میکنه. در ناحیه ادمین فقط برام قسمت گزارش گیری بدهی ها و سر رسید فاکتور ( کلا قسمت مالی) برام مهم هست ، وگرنه استفاده دیگه ازش نمیخوام داشته باشم. ماژولی هست که کار کنه ؟ (چه پولی چه رایگان ) - بازم ممنون
lizard.tiny
August 18th, 2018, 11:16
درود
شمسی ساز کامل ناحیه کاربری و مدیریت موجود هست ( سازگار با نسخه های 5 و 6 و 7 ) , به زودی منتشر میشه
drhannibal
August 18th, 2018, 11:22
درود
شمسی ساز کامل ناحیه کاربری و مدیریت موجود هست ( سازگار با نسخه های 5 و 6 و 7 ) , به زودی منتشر میشه
تشکر ، کی منتشر میشه تقریبا ؟ بحث سر روز هست یا هفته یا ماه ؟
lizard.tiny
August 18th, 2018, 11:23
حداکثر تا آخر همین هفته
drhannibal
August 21st, 2018, 10:25
حداکثر تا آخر همین هفته
از کجا باید پیگیری کنیم ببینیم کی اومده ؟ کجا اعلام میکنین؟ تشکر
lizard.tiny
August 21st, 2018, 11:34
از کجا باید پیگیری کنیم ببینیم کی اومده ؟ کجا اعلام میکنین؟ تشکر
درود