PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دسترسی به فولدر

0251
August 15th, 2018, 11:05
سلام
یک سرور مجازی دارم با cpanel
یک فولدر دارم تو یکی از یوزرها حاوی تعدادی فایل php
میخوام تمام کاربرها امکان read این فایل ها رو داشته باشن(جهت include)
ممنون میشم اگر دوستان بتونن راهنمایی کنند

arminkit1
August 15th, 2018, 11:14
سلام
خب در این پوشه فایل رو به صورت زیپ بزارید یا اینکه فایل index نزارید دسترسی به تک تک فایلها داشته باشن.
یه مورد دیگه هم دسترسی ftp هست که دقیق نمیدونم میشه توی cpanel فقط دسترسی read گذاشت یا خیر کگه باید امتحان کنید

0251
August 15th, 2018, 11:24
سلام
خب در این پوشه فایل رو به صورت زیپ بزارید یا اینکه فایل index نزارید دسترسی به تک تک فایلها داشته باشن.
یه مورد دیگه هم دسترسی ftp هست که دقیق نمیدونم میشه توی cpanel فقط دسترسی read گذاشت یا خیر کگه باید امتحان کنید

بابت پاسخ شما سپاسگذارم
متاسفانه شاید بدرستی متوجه منظورم نشدید
من قصد دارم از این فایل ها در یوزرهای دیگه استفاده کنم
اما در زمان include کردن با پیام خطا روبرو میشم که میگه مجوز دسترسی به این فایل وجود ندارد (failed to open stream: Permission denied)

NaSRI
August 15th, 2018, 11:48
بابت پاسخ شما سپاسگذارم
متاسفانه شاید بدرستی متوجه منظورم نشدید
من قصد دارم از این فایل ها در یوزرهای دیگه استفاده کنم
اما در زمان include کردن با پیام خطا روبرو میشم که میگه مجوز دسترسی به این فایل وجود ندارد (failed to open stream: Permission denied)

ادرس دهی Include شما به چه صورت هست؟
اگر از ساختار لینوکسی استفاده میکنید مثلا فایل هارو اینطوری include میکنید؟ باید سطح دستری فایل رو برای بخش others به صورت 7 قرار دهید مثلا 777 سطح دسترسی فولدر باشه و 666 سطح دسترسی فایل باشه که بتونن همه یوزر ها دسترسی داشته باشند.
/home/user/phpfolder/file.php

جهت اطلاعات بیشتر میتونیم با هم گفتگو کنیم.

takmizbannet
August 15th, 2018, 15:32
آدرس دهی include شما چطوریه توضیح بدین تا کمکتون کنم.

0251
August 15th, 2018, 17:18
دقیقا به این شکل

include '/home/xxx/public_html/func.php'

djdj99
August 22nd, 2018, 17:23
دقیقا به این شکل

include '/home/xxx/public_html/func.php'

درود
این مورد به صورت پیش فرض از سرور محدود شده است. شما باید با تعیین سطح دسترسی این امکان رو فراهم کنید.