توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب soap بر روی لایت اسپید !!
mosavi7
January 26th, 2011, 13:41
سلام
یه چند روز پیش رو سرور لایت اسپید نصب کردم . اما الان تو ZARINPAL و WHMCS مشکل دارم.
1- طریقه نصب soap ؟؟
2- طریقه نصب curl ??
مشخصات سرور : Directadmin + litespeed
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
دوستان مهندس:-? آنلاین نیستید به ما کمک برسونه !!!
IFACO.Net
January 26th, 2011, 14:37
همه مواردی که لازم دارید رو ابتدا روی Apache نصب کنید ، و سپس لایت اسپید رو نصب کنید تا خودش با اون هماهنگ بشه البته باید حتما از طریق پلاگین لایت اسپید هم کامپایل کنید تا هماهنگی با آپاچی انجام بشود.
hamnafas
January 26th, 2011, 16:12
لایت اسپید دقیقا چه مشکلی ایجاد کرده؟
mosavi7
January 26th, 2011, 23:59
مجبور شدم پی اچ پی رو دوباره کامپایل کنم . اون دوتا مشکل برطرف شد . اما الان یه چند تا از مشتری ها تو سیستم وردپرس به مشکل برخوردند !!!!
افزونه really-simple-captcha.php
متن ارور :
Fatal error: Call to undefined function imagettftext() in /home/***/domains/***/public_html/wp-content/plugins/really-simple-captcha/really-simple-captcha.php on line 104
الان تنها با این افرونه درگیرم !! کسی از دوستان با این مشکل تا بحال مواجه شده !!؟
Masoud.B
January 27th, 2011, 00:41
دوباره easy apache را run کنید حواستون باشه تیک GD را بزنید
WeHost.iR
January 27th, 2011, 02:41
همونطور که دوست عزیز فرمودند مشکل می تونه به GD و یا به ImageMagick باشه . طریقه کار کرد litespeed هم به این صورت هستش که میاد و آخرین پروفایل مربوط به کانفیگ PHP ورژنی که داخل پنل لایت اسپید انتخاب کردید رو از Easy Apache لود و LSAPI رو متابق با اون کامپایل می کنه ...
برای دیدن وضعیت image magick از دستور
/scripts/checkimagemagick
استفاده کنید اگر نصب نشده بود با دستور
/scripts/installimagemagick
نصب کنید و آپاچی رو با ماژول های دلخواهتون به وسیله Easy Apache کامپایل کنید بعد داخل منو مدیریت litespeed بشین و LSAPi رو دوباره کامپایل کنید ... مشکلتون حتما رفع خواهد شد