توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازدید گیر وبسایت
Reza.Jabari
August 12th, 2018, 20:48
توضیحات برنامه بازدید گیر وبسایت
با استفاده از این برنامه شما قادر خواهید بود روزانه بازدید خود را به بیش از 100 هزار ببرید و بدون هزینه و اتلاف وقت بازدید خوبی داشته باشید.
📌امکانات
🖇 دارای متود پروکسی لس و با پروکسی
🖇 کارکرد بسیار ساده و اسان
🖇سرعت بسیار مناسب
🖇 کاملا رایگان
http://uupload.ir/files/bvn6_qqwq.png
deltamusic
August 12th, 2018, 21:50
ویروس میزاری!!!
اونم تو این انجمن ...
سیدرضا بازیار
August 12th, 2018, 21:56
لینک دانلودش کجاس؟
فقط متن و یه عکس؟!!!
deltamusic
August 12th, 2018, 22:10
لینک دانلودش کجاس؟
فقط متن و یه عکس؟!!!
عنش در اومد برداشت
gdfire
August 12th, 2018, 23:01
این جور چیزا گول زدنه فقط باز این کارش بد نیست
http://softwarevisit.ir/
ولی میگم گول زدنه بازدید فیک! وقت بزاری رو مطلب و محتوا بهتر نتیجه میگیری...
AlienX
August 13th, 2018, 10:37
بازدید اگر اصولی باشه و با فکر و برنامه ی درست انجام بشه 100% جواب میده، همونطوری که الان خیلی از سایت ها دارن جواب میگیرن بدون اینکه محتوایی داشته باشن، حالا شما بشین 1 سال هر روز به طور متوسط روزی 10 تا محتوا تولید کن که 100% نیمی از اینها کپی از جای دیگست و بعد از 1 سال تازه میبینی وارد صفحات گوگل شدی بعدش یه سایت تازه تاسیس میاد هزینه میکنه 1 میلیون ورودی از گوگل میخره میاد صفحه 1 وایمیسه، بعد شما که هر روز محتوا تولید کردی میشینی فکر میکنی چی شد که اینطوری شد، بله درسته هنوز هم که هنوزه ارسال ترافیک واقعی ( نه ارسال ترافیک فیک ) جواب میده و موفق تر عمل کرده، فقط چون هر جا پا گذاشتیم نشستن و نوشتن و گفتن محتوا محتوا محتوا بک لینک بک لینک فکر کردیم خبریه، هیچ کس و هیچ جا نیومد ارسال ترافیک اصولی رو توضیح بده، البته حق هم دارن چون از 1000 تا یک نفرش هم بلد نیست، اگر هم بلد باشه آموزش نمیده ( مثل خودم ) چون قیمتش خیلی بالاست، فقط یاد گرفتن بک لینک و محتوا بخرن ( اونم نه که بسازن یا بنویسن ) بعد میگن ما سئو کار هستیم و میشینن در مورد ارسال ترافیک و بازدید اظهار نظر هم میکنن ( در صورتی که هنوز نفهمیدن حتی چطور انجام میشه ) و این است داستان همیشگی ملت ما
debugger
August 24th, 2018, 13:34
بازدید اگر اصولی باشه و با فکر و برنامه ی درست انجام بشه 100% جواب میده، همونطوری که الان خیلی از سایت ها دارن جواب میگیرن بدون اینکه محتوایی داشته باشن، حالا شما بشین 1 سال هر روز به طور متوسط روزی 10 تا محتوا تولید کن که 100% نیمی از اینها کپی از جای دیگست و بعد از 1 سال تازه میبینی وارد صفحات گوگل شدی بعدش یه سایت تازه تاسیس میاد هزینه میکنه 1 میلیون ورودی از گوگل میخره میاد صفحه 1 وایمیسه، بعد شما که هر روز محتوا تولید کردی میشینی فکر میکنی چی شد که اینطوری شد، بله درسته هنوز هم که هنوزه ارسال ترافیک واقعی ( نه ارسال ترافیک فیک ) جواب میده و موفق تر عمل کرده، فقط چون هر جا پا گذاشتیم نشستن و نوشتن و گفتن محتوا محتوا محتوا بک لینک بک لینک فکر کردیم خبریه، هیچ کس و هیچ جا نیومد ارسال ترافیک اصولی رو توضیح بده، البته حق هم دارن چون از 1000 تا یک نفرش هم بلد نیست، اگر هم بلد باشه آموزش نمیده ( مثل خودم ) چون قیمتش خیلی بالاست، فقط یاد گرفتن بک لینک و محتوا بخرن ( اونم نه که بسازن یا بنویسن ) بعد میگن ما سئو کار هستیم و میشینن در مورد ارسال ترافیک و بازدید اظهار نظر هم میکنن ( در صورتی که هنوز نفهمیدن حتی چطور انجام میشه ) و این است داستان همیشگی ملت ما
یه تاپیک بزنید توضیحاتی مختصر و مفید بدید برای آشنایی
هر کسی هم خواست با شما تماس میگیره
Amlaaki
August 24th, 2018, 15:33
به نظر من یک نفر میخواد جلوه جناب جباری رو خراب کنه ...
اومده یک یوزر ساخته با نام رضا جباری (خدمات سئو و بک لینک میدن) بعد تروجان گذاشته ...
بهتره تاپیک پاک بشه
AlienX
August 24th, 2018, 23:07
یه تاپیک بزنید توضیحاتی مختصر و مفید بدید برای آشنایی
هر کسی هم خواست با شما تماس میگیره
داخل خیلی از پست هام توضیح مفصل در این مورد دادم، در کل اگر بخوایم بشینیم مفصل تر در موردش صحبت کنیم فکر کنم فقط 1 ساعت باید تایپ کنم و تازه نیمی از اون هم نمیشه