ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال از طریقه صحیح ست کردن دی ان ای اختصاصی برای ریسلر

mojtaba_gk671
January 26th, 2011, 11:32
سلام
من از یک شرکت خارجی به سفارش یکی از دوستان براشون ریسلر گرفتم این آقا خودش یک دامنه دات کام دارند.
چجوری می تونه دی ان اس اختصاصی داشته باشه برای مشتری هاش و کسی هم نفهمه ریسلر یه شرکت خارجیه؟
خود شرکت هاستینگ دو تا دی ان اس با آی پی های هر کدوم رو فرستاده.
من این کارها رو کردم :
در کنترل پنل دامنه ریسلر نیم سرور های شرکت خارجی رو وارد کردم توی چایلد نیم سرور هم دو تا دی ان اس اختصاصی برای طرف ساختم. توی سی پنل هم دو تا a رکورد برای دو تا دی ان اس اختصاصیش قرار دادم.
الان دو مشکل هست :
1- سایت هایی که دی ان اس اختصاصی ریسلر رو دارند لود نمی شن.
2- با وویز گرفتن از دامنه اصلی دوستم مشخص می شه که دی ان اسش مال یه شرکت خارجیه! آیا اینم می شه تغییر داد به دی ان اس اختصاصی؟ ns1.doostam.com ?

omid68
January 26th, 2011, 12:08
بايد يك ip ازشون بگيري بعد name server ها رو با اون ip ا ثبت كني

jfactor
January 26th, 2011, 15:34
منم سوالم دقیقا همینه و واقعا سر این موضوع مشکل داشتم. ولی اینکه بعضی از دوستان میگن با دی ان اس اختصاصی با فرمایش شما یعنی این موضوع در واقعیت امکان نداره؟؟؟

omid68
January 26th, 2011, 17:43
اون ایپی که شرکت به شما میده در قسمت کنترل پنل داغمنه و به عنوان name server ثبت می کنی
بعد در دامنه های مشتری هات nameserver های خودت رو میزنی
ns1doostam.com
ns2.doostam.com

WeHost.iR
January 26th, 2011, 17:47
cmd باز کن با هر نیم سرور شرکت پینگ کن و آی پی رو کپی کن و در پنل دامنه با ای پی ها چایلد نیم سرور بساز

mojtaba_gk671
January 26th, 2011, 19:10
اون ایپی که شرکت به شما میده در قسمت کنترل پنل داغمنه و به عنوان name server ثبت می کنی
بعد در دامنه های مشتری هات nameserver های خودت رو میزنی
ns1doostam.com
ns2.doostam.com

منظورتون رو واضح تر می گید؟
توی قسمت تغییر دی ان اس دو ستون فیلد هست یکی مال آی پی یکی هم نیم سرور مگه می شه آی پی رو به عنوان نیم سرور وارد کرد؟

---------- Post added at 07:10 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------

بايد يك ip ازشون بگيري بعد name server ها رو با اون ip ا ثبت كني

قبلا بدون آی پی اختصاصی اینکارو کرده بودیم

khudeman
January 26th, 2011, 20:36
کنترل پنل دامنه ات چیه؟

mojtaba_gk671
January 27th, 2011, 00:24
مشکل با توصیه دوستان حل شد و سایت ها راه افتادند ولی دی ان اس سایت اصلی تابلویه که مال یه سایت خارجیه.
کنترل پنلش رو نمی دونم.دات کام دایرکت ای فکر کنم

khudeman
January 27th, 2011, 00:34
اگر پنل دایرکتی است، اینطوری عمل کنید:
1- از پشتیبانی جایی که ریسلری گرفته اید بخواهید که دو name server مثلا به این شکل برای شما تعربف کنه: ns1.yoursite.com و ns2.yoursite.com و آی پی های وابسته به اونها را به شما بده. البته معمولا اینکار بلافاصله موقع خرید سرویس انجام میشه و به ایمیلتون فرستاده میشه.
2- وارد بخش مدیریت همان دامنه در پنل دایرکتی بشین.
3- روی برگه DNS کلیک کنید و وارد آن شوید.
4- روی manager DNS کلیک کنید و وارد آن شوید.
5- در اینجا همان دو name server و آی پی آنرا در خانه های مربوطه بنویسید و تایید کنید.
6- حالا به عقب برگردید و در همان صفحه مدیریت دامنه وارد برگه name servers شوید.
7- همان دو تا name server را وارد کنید. اینکار را با همه دامنه هایی که روی سرویس شما هاست میشوند انجام دهید.
8- در WHM وارد صفحه Basic cPanel & WHM Setup شوید و در اینجا هم همان دو تا name server را وارد کنید.
موفق باشید

mojtaba_gk671
January 27th, 2011, 11:01
اگر پنل دایرکتی است، اینطوری عمل کنید:
1- از پشتیبانی جایی که ریسلری گرفته اید بخواهید که دو name server مثلا به این شکل برای شما تعربف کنه: ns1.yoursite.com و ns2.yoursite.com و آی پی های وابسته به اونها را به شما بده. البته معمولا اینکار بلافاصله موقع خرید سرویس انجام میشه و به ایمیلتون فرستاده میشه.
2- وارد بخش مدیریت همان دامنه در پنل دایرکتی بشین.
3- روی برگه DNS کلیک کنید و وارد آن شوید.
4- روی manager DNS کلیک کنید و وارد آن شوید.
5- در اینجا همان دو name server و آی پی آنرا در خانه های مربوطه بنویسید و تایید کنید.
6- حالا به عقب برگردید و در همان صفحه مدیریت دامنه وارد برگه name servers شوید.
7- همان دو تا name server را وارد کنید. اینکار را با همه دامنه هایی که روی سرویس شما هاست میشوند انجام دهید.
8- در WHM وارد صفحه Basic cPanel & WHM Setup شوید و در اینجا هم همان دو تا name server را وارد کنید.
موفق باشید

child name server قبلی رو پاک کنیم؟

khudeman
January 27th, 2011, 11:16
آنها را بگذارید مثل سابق که تعریف کرده بودید سر جایشان بمانند: name server بعلاوه آی پی.

DeltaGostar
January 27th, 2011, 11:25
کانفیگ توسط خودم انجام میشود مشکلی هم نیست یکم زمان میبرد و در خدمتیم کلا