توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هاست مناسب سایت وردپرسی پرترافیک
jork68
August 11th, 2018, 12:42
سلام دوستان عزیزم
برای وبسایتی که از سیستم وردپرس استفاده میکنه و آی پی روزانه 3000 هست و سرعت و آپتایم برای کاربران داخل ایران بسیار مهم هست چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید؟ در ضمن به علت عدم آگاهی نسبت به کانفیگ سرور و وی پی اس ترجیح میدم از سرویس های آماده استفاده کنم. ممنون :53:
RoobinaServer
August 11th, 2018, 12:51
سلام دوستان عزیزم
برای وبسایتی که از سیستم وردپرس استفاده میکنه و آی پی روزانه 3000 هست و سرعت و آپتایم برای کاربران داخل ایران بسیار مهم هست چه سرویسی رو پیشنهاد میکنید؟ در ضمن به علت عدم آگاهی نسبت به کانفیگ سرور و وی پی اس ترجیح میدم از سرویس های آماده استفاده کنم. ممنون :53:
با سلام
در بخش درخواست سرویس تاپیک بزنید تا بتوان خدمت شما سرویسی را پیشنهاد داد (قوانین انجمن است اجازه ارسال در بخش فعلی را نمیدهد)
در مورد چیدمان سرویستان بهترین پکیج سرور vps یا vds به صورت مدیریت شده (همان حالت آماده) است.
باتشکر
arminkit1
August 11th, 2018, 13:12
سلام دوستان عزیزم
سلام خدمتتون
پیشنهاد ما سرور مجازی هست، یه دایرکت ادمین خیلی عالی سایتتون رو پاسخگو هست و همچنین آی پی کاملا اختصاصی و rDNS شده به دامنه خودتون رو دارید.
تمامی کانفیگها بر عهده ما هست و فقط شما از پنل استفاده میکنید و سایتتون رو بالا میارید.
اگر نیاز داشتید و یا سوالی داشتید از طریق راه های ارتباطی با ما در ارتباط باشید تا پیشنهادها رو خدمتتون اعلام کنیم
gharibion
August 11th, 2018, 13:26
سلام دوستان عزیزم
در قسمت درخواست سرویس تاپیک ارسال نمائید تا آفر داده شود .
Z.eus
August 11th, 2018, 14:32
سلام دوستان عزیزم
هاست پرترافیک (https://serversaz.com/iran-high-traffic-host/) میتواند انتخاب مناسبی باشد.