توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افت شدید بازدید در چهار سایتم
oroojmen
August 9th, 2018, 19:17
با سلام
من چهار سایت دارم که براشون با یک اکانت یکجا بک لینک در سایتهای مختلف ساختم
در همین حین هاستمم عوض کردم اول این ماه میلادی
حالا میخوام بدونم چرا افت شدید بازدید داشتم در هر 4 سایتم ؟ اصلا ربطی به این موضوع داره که هر 4 سایت رو تو یه پست بک لینک ساختم ؟!
با سلام
حالا میخوام بدونم چرا افت شدید بازدید داشتم در هر 4 سایتم ؟ اصلا ربطی به این موضوع داره که هر 4 سایت رو تو یه پست بک لینک ساختم ؟!
با توجه به کلمات کلیدی سایت، احتمال میره برخی صفحات شما ف.ی.ل.ت.ر شده باشه!
همچنین الگوریتم جدید گوگل هم میتونه یه دلیل دیگه باشه
بک لینک سازی هم خودش قوانین خاصی داره و باید توسط متخصص سئو انجام بشه
takmizbannet
August 9th, 2018, 21:34
با سلام
حاج اقا پستتاتو دیدم آخه روی دامنه ir اینجور پستارو نباید گذاشت که:| ممکنه برخی از پستت هات که بازدید هات روی اونه ف.ی.ل.ت.ر شده باشه.
از لحاظ ف ی ل ت ر بودن چک کردم ف ل ی ت ر نیست , میخوام بدونم تو یه پست آدرس این چهار تا سایتمو دادم برای بک لینک اسپم شدم آیا ؟
__coma__
August 14th, 2018, 08:49
بک لینک دیگه داره منسوخ میشه وگوگل جریمه میکنه.شما باید لینک سازی کنید.اون هم اصولی و با قاعده خودش
سیدرضا بازیار
August 14th, 2018, 10:09
تو غیر طبیعی بودنش که روزانه ساختم و اصولشو رعایت کردم , از این نیست که آدرس چهارتا سایتمو یجا دادم برای بک لینک ؟