ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالاتی درباره dns

mami
January 26th, 2011, 01:54
سلام با عرض خسته نباشید به تمامی کاربران گرامی و عزیز
دوستان من یک سری سوالاتی داشتم !
من یک سایت موزیک دارم که هیچ هاستینگی تو ایران قبولش نمیکنه برای هاست دادن فقط میتونم روی وی پی اس یا وی دی اس یا سرور راه اندازی کنم ! خوب منم مجبورم که یک چیزایی رو بدونم تا بتونم کارم رو شروع کنم حالا فعلا بازور یه چند روزی روی سرور مایا هاست مهمونیم !
من می خواهم یک وی پی اس بگیرم ! خوب برای این کار
1 . باید همراه با وی پی اس directadmin یا cpanel بگیرم !
2 . باید دامنه رو ست کنم روی وی پی اس خوب الان باید روی دی ان اس ست کنم یا روی آی پی ؟
3 . اگر میشه روی آی پی ست کرد چطوری میتونم Dns هم داشته بشم مثلا n1.parsianservermsuc.com

ممنون میشم مطالب آموزشی یا تجربیات خودتون رو در اختیار من بزارید !

---
January 26th, 2011, 02:10

بله البته می تونید از کلوکسو یا پلسک هم استفاده کنید

2 . باید دامنه رو ست کنم روی وی پی اس خوب الان باید روی دی ان اس ست کنم یا روی آی پی ؟

شما از تو کنترل پنل دامنه نیم سرور میسازید بعدش تو کنترل پنل zone میسازید و کانفیگ می کنید

3 . اگر میشه روی آی پی ست کرد چطوری میتونم Dns هم داشته بشم مثلا n1.parsianservermsuc.com

پیشنهاد بنده اینه که شما یا به منبجر بگیرید یا یه معلم که به شما آموزش بده الان سوالات 2 و 3 تفاوتی نداشتن
شما باید اول اصل موضوع رو درک کنید و با مفهومش آشنا بشید

info_dlsong
January 26th, 2011, 02:24
سلام با عرض خسته نباشید به تمامی کاربران گرامی و عزیز
دوستان من یک سری سوالاتی داشتم !
من یک سایت موزیک دارم که هیچ هاستینگی تو ایران قبولش نمیکنه برای هاست دادن فقط میتونم روی وی پی اس یا وی دی اس یا سرور راه اندازی کنم ! خوب منم مجبورم که یک چیزایی رو بدونم تا بتونم کارم رو شروع کنم حالا فعلا بازور یه چند روزی روی سرور مایا هاست مهمونیم !
من می خواهم یک وی پی اس بگیرم ! خوب برای این کار

ممنون میشم مطالب آموزشی یا تجربیات خودتون رو در اختیار من بزارید !
سلام
09398651386 تماس بگیرید توضیح کامل خدمتتون میدم
سرور اختصاصی یا مجازی هم اگه خواستید در خدمتم
موفق باشید

mami
January 26th, 2011, 02:26
عزیز من کاملا درک میکنم ! موضوع چی هست ! فقط می خواهم بدونم Dns چطور بسازم روی Vps
؟؟؟

---
January 26th, 2011, 02:33
عزیز من کاملا درک میکنم ! موضوع چی هست ! فقط می خواهم بدونم Dns چطور بسازم روی Vps
؟؟؟

09390911001
9 صبح تا 11 شب با بنده تماس بگیرید یا با حسین عزیز براتون توضیح میدم بقیش پ خ میدم چون بخش آموزشی هست

the_coder
January 26th, 2011, 03:09
سلام اگر وی پی اس لینوکس هست که اگر پنل دایرکت ادمین یا سی پنل گرفتید به راحتی می تونید این کار رو انجام بدید البته معمولا از هرکس وی پی اس بگیرید خودش براتون نصب می کنه و این تنظیمات رو انجام میده
اگرم وی پی اس ویندوز است که باز با خود ویندوز میشه البته راحت ترین راه نصب یک پنل مثل پلسک هست